2013-04-14 ساعت 22:29
سلام دوستان
منم برگ صورتی گرفتم و الان عضو صفر کیلومتری منتظرسرام
dv 2013, Ankara
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-04-14 ساعت 22:29
سلام دوستان
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: sayeh_m ، lot2013 ، valencia ، AFSHIN-PIC ، Ali.US ، amir82 ، ASALI ، hushmandco ، گل نهال ، Saeedv13 ، hamedhamed ، mahmoodfuny ، lonelyman ، mnajafinobar ، ایلیا8118 ، mrr777 ، bayat_r ، sh_aytak ،
2013-04-14 ساعت 22:32
با سلام
بعد از کلییر شدن برا گرفتن ویزا چه مدارکی باید به سفارت ارائه بدیم(فقط پاسپورت و برگه صورتی)؟ تشکر کنندگان:
2013-04-14 ساعت 22:52
(2013-04-14 ساعت 22:32)sina99 نوشته: با سلام بستگی داره که در برگه ای که به شما بعداز مصاحبه میدهند(آبی یا صورتی)جلوی کدام عنوان را برای شما تیک زده باشند که باید همان مدارکی که علامت میزنند را آماده کنید.موفق باشید ![]()
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
![]() (july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
2013-04-14 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 23:34 توسط hushmandco.)
قابل توجه دوستانی که میخوان بعد کلیر شدن با هزینه کمتر پاسپورتشون رو بگیرن.
اولا به هیچ وجه این شانس زندگیتون رو با ریسک های 70 دلاری و غیره به خطر نندازین. میدونین که اگر پاسپورتتون هر بلایی سرش بیاد، صدور المثنی حداقل 6 ماه طول میکشه و ظی مراحل اداری خیلی خفنی هم داره. این یعنی خداحافظ لاتاری. وقتی یه نفر همه شانس زندگیش به یه پاسپورت میتونه بند باشه، اون پاسپورت رو باید به همراه 3 تا بادی گارد اینور اونور ببره. نه اینکه بسپره به آژانسهایی که هیچ تضمینی برای حفظ مدارکتون ندارن. کاری نداره، از آژانس مربوطه یه چک ضمانتی با یه رقم بالا ( که فکر میکنین لاتاریتون اونقدر می ارزه ) برای تضمین کاری که میخوان انجام بدن بگیرین. ببینین یه همچین کاری میکنن؟ هرگز. و اما راه حل ارزانتر تمام شدن سفر به ترکیه. اینجا تا جایی که من دیدم بچه ها اکثرا خودشون رو واسه رفتن آماده کردن و فکر میکنم بعضی هاشون هم وقت به قدر کفایت دارن. این دسته میتونن از طریق قطار با یک سفر 70 ساعته از تهران به آنکارا برسن. با هزینه خیلی خیلی کم. قبل رفتن هم از طریق وبسایت www.booking.com برن توی آنکارا و یه هتل خیلی خیلی ارزون 2 ستاره که چیزی در حد مسافرخونه خیلی تمیز و آبرومنده بگیرن که هزینش واسه یک نفر و 5 شب کامل از 65 دلار شروع میشه که یه جایی شبیه خوابگاهه. ارزون و راحت. یعنی هر شب 13 دلار. اینم لینکش. http://www.booking.com/hotel/tr/ankara-h...4813040bX2 خوب با این وصف فکر نمیکنم کار درستی باشه که سرنوشتتون رو به دست کسی دیگه بسپرین. با احتساب هزینه خورد و خوراک مجموعا زیر 700 تومن میرین ترکیه کارتون رو میرسین و برمیگردین. کمی پارتیزان باید باشین. ولی خوب نمیشه که هم پول خرج نکرد هم انتظار یه کار اساسی داشت. اینجوری خاطرتون جمعه که کارتون کاملا درست انجام میشه. وظیفم بود عنوان یه برادر کوچیک به عرضتون برسونم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای تشکر کنندگان: ASALI ، lonelyman ، afshin-b ، گل نهال ، mhb161 ، amir82 ، mnajafinobar ، shayangh ، s.s.h ، mrbonbon ، ikamaly ، Aida.s ، milad_aae ، Championking ، zanganeh ، shatsi ، lilistar ، mrr777 ، mahmoodfuny ، iman83 ، kopenhak84 ، bayat_r ، sh_aytak ،
2013-04-14 ساعت 23:33
سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.
با آرزوی کلیر همۀ منتظران مخصوصاً بالای 100 روزه ها طی هفتۀ جاری. (در ضمن من از امروز با یه آواتار جدید و انرژی مضاعف شروع کردم)
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
2013-04-14 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 23:43 توسط hushmandco.)
(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته: سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.افشین جان اولا که این آواتارت مارو کشته یعنی رسما شهید کرده ! خیلی باحاله. دوما که کار بسیار خوبی میکنی واسه مدیکال دوباره چون هنوز تا سپتامبر کلی راهه و ممکنه کارتون تا اون موقع هم زبونم لال طول بکشه. برای تجدید مدیکال برو از سایت دکتر اونگان یه نوبت بگیر بعدش اون برگه ای رو که به جای برگ زرد انستیتو پاستور بهت داد با خودت ببر. فقط اگه تاریخ واکسن آنفلوانزات قبل شهریورماهه باید دوباره بزنی چون سوش جدیدش بعد شهریور اومده و اونا قبول نمیکنن قبلشو. بعد برو انستیتو پاستور یه برگ زرد واسه آنفوانزات بگیر و برو مدیکال دومت رو انجام بده. الباقی واکسن ها دیگه تجدید نمیخوان. خیالت راحت. ضمنا انرژیت به ما هم رسید. دمت گرم. ![]() (2013-04-14 ساعت 23:41)hushmandco نوشته:اینم یادم رفت تصریح کنم که دکتر اونگان یه برگه ای شبیه برگه فتوکپی شده که لیست واکسن هایی که زدی رو توش نوشته بهت داده اون رو با سی دی ببر با خودت.(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته: سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.افشین جان اولا که این آواتارت مارو کشته یعنی رسما شهید کرده ! خیلی باحاله. دوما که کار بسیار خوبی میکنی واسه مدیکال دوباره چون هنوز تا سپتامبر کلی راهه و ممکنه کارتون تا اون موقع هم زبونم لال طول بکشه. برای تجدید مدیکال برو از سایت دکتر اونگان یه نوبت بگیر بعدش اون برگه ای رو که به جای برگ زرد انستیتو پاستور بهت داد با خودت ببر. فقط اگه تاریخ واکسن آنفلوانزات قبل شهریورماهه باید دوباره بزنی چون سوش جدیدش بعد شهریور اومده و اونا قبول نمیکنن قبلشو. بعد برو انستیتو پاستور یه برگ زرد واسه آنفوانزات بگیر و برو مدیکال دومت رو انجام بده. الباقی واکسن ها دیگه تجدید نمیخوان. خیالت راحت.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
2013-04-14 ساعت 23:51
(2013-04-14 ساعت 20:39)mamanraya نوشته:نه دوست عزیز لازم نشد، پاسپورتا از سفارت تحویل گرفته شد.(2013-04-14 ساعت 12:44)kasrafo نوشته:دوست عزيز من متوجه نشدم يعني(2013-04-14 ساعت 07:19)iman83 نوشته:1-اولین و مهمترین چیزی که باید همراتون باشه بدون شک پاسپورتا هست(2013-04-13 ساعت 18:02)iman83 نوشته: خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست با خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.دکتر کسری ومرات عزیز و سر کار خانم کمالی و همه دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان عزیز، تاکید میکنم اگه فرد بسیار قابل اعتمادی دارید پاسپورتارو بدبید بهش تا برسونه به ملیکا ، ملیکا با این که که دو سه روز معطل کرد تا پاسارو بگیره ولی به کارش وارده ، اما مشکل رسوندن پاسپورتا به دستش و برگردوندن اوناست، اگه فرد قابل اطمینانی سراغ ندارید خودتون برید ارزششو داره.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، nina22 ، hushmandco ، rezagh ، mnajafinobar ،
2013-04-14 ساعت 23:58
(2013-04-14 ساعت 19:42)رزا نوشته: از دوستان کسی میدونه لیست رشتههای حساسی که احتمال کلیرنسشون بالاست کدومن دوست عزیز منظورتون از رشته های حساسی که احتمال کلیرنسشون بالاست احتمالا این بوده که احتمال کلیر نشدنشون بالاست؟ اگه اینطوره حساسیت دوستان نسبت به رشته های مرتبط با مسائل هسته ای مثل فیزیک اتمی، بیولوژیک، علوم نانو، هوافضا، گرایشات کنترل و علوم الکترونیکی مرتبط، رشته های مهندسی مکانیک در رده های ارشد و بالاتر و هرچیزی که به نحوی مربوط به گسترش دانش نظامی و نشت این دانش از اونجا به اینجا ! باشه حساسن. حتی گیاهپزشکی هم میتونه حساسیت زا باشه چون میتونه استفاده نادرست بشه و به جای تولید سموم بیولوژیک ، آفات بیولوژیک تولید بشه. خلاصه اگه بخوان گیر بدن به نمره ورزش دوره راهنماییت میتونن گیر بدن چه رسد به رشته دانشگاه.
سفرنامه
2013-04-14 ساعت 23:58
(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته: سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.سلام در حقيقت نميشه گفت كه اونگان چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه . وقتي كلير شدين از اونگان وقت ميگيرين و اون برگه اي كه مال سري قبل هم بوده و خودش امضا كرده رو هم حتماً ببرين . با يه ايميل از منشيش سوال كنيد كه ديگه چه مداركي لازمه . حواستون به واكسنهايي كه سري قبل زدين باشه كه دوباره اونها رو نزنه . يكي از دوستان كه براي مديكال مجدد رفته بودن ، اونگان ميخواسته دوباره بهش ابله مرغون بزنه ![]() ![]()
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: afshin-b ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، amir82 ، nina22 ، shayangh ، گل نهال ، hushmandco ، payam62 ، mrbonbon ، s.s.h ، Aida.s ، mhb161 ، lot2013 ، rezagh ، ایلیا8118 ، alirezass ، Championking ، Soap McTavish ، kasrafo ، mnajafinobar ، onlyonline ، mrr777 ، mahmoodfuny ، babak_1363 ، khmp ، iman63ir
2013-04-15 ساعت 00:13
(2013-04-14 ساعت 23:58)sayeh_m نوشته:از راهنمائی تون بسیار ممنونم. سری اول که رفتیم حضور دکتر انگان کارت واکسن زرد رنگو ازمون گرفت و گفت که باید اینجا بمونه و بجاش اون برگ کپی خودشونو داد. من بایستی واکسن آنفولانزارو بزنم و برای همین واکسن یه برگ زرد رنگ جدید بگیرم و با کپی برگ انگان با خودم ببرم. درسته؟(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته: سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.سلام از راهنمائی دوست عزیزم hushmandco هم ممنونم.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
2013-04-15 ساعت 00:15
[/code]
(2013-04-14 ساعت 22:29)mhb161 نوشته: سلام دوستان دوست نازنین خوش آمدی ...برو ته صف وایسا ...یه وقت نخوای جلو بزنیا!!!
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
![]() تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، s.s.h ، Aida.s ، mhb161 ، ایلیا8118 ، sadeghi897 ، abloom_ma ،
2013-04-15 ساعت 00:28
(2013-04-15 ساعت 00:19)گل نهال نوشته:احتمالا چون فصل سرما تموم میشه اینطور گفتن؟(2013-04-15 ساعت 00:13)afshin-b نوشته:تو سايت خود سفارت كه گفته از تاريخ اول آوريل نبايد آنفولانزا رو زد. در اين مورد تحقيق كنيد و الكي واكسنشو نزنيد(2013-04-14 ساعت 23:58)sayeh_m نوشته: [quote='afshin-b' pid='307945' dateline='1365966220'از راهنمائی تون بسیار ممنونم. سری اول که رفتیم حضور دکتر انگان کارت واکسن زرد رنگو ازمون گرفت و گفت که باید اینجا بمونه و بجاش اون برگ کپی خودشونو داد. من بایستی واکسن آنفولانزارو بزنم و برای همین واکسن یه برگ زرد رنگ جدید بگیرم و با کپی برگ انگان با خودم ببرم. درسته؟
سفرنامه
2013-04-15 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-15 ساعت 01:03 توسط mnajafinobar.)
(2013-04-15 ساعت 00:51)mhb161 نوشته: ممنون دوست عزیز، خیالت تخت من اینجا ته صف منتظرم mhb عزیز مطمئن باش هر چه زودتر از تو این تاپیک خارج بشی باعث خوشحالی همه میشی، اینجا جز معدود جاهائیه که من میبینم همه واقعا از موفقیت دیگران خوشحال میشن. ![]() من امروز خیلی کلافه بودم و نتونستم جلوی خودمو بگیرم و ایمیل نزم بهشون. همین الان تمومش کردم و فرستادم، یه ایمیل نسبتاً بلند بالا شامل 193 کلمه و 864 کاراکتر ![]()
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی
![]()
2013-04-15 ساعت 01:02
از دوستان اگه کسی در مورد تمدید تاریخ انقضای کلیرنس چیزی میدونه خواهشا بنده رو راهنمایی کنه.بعد 124 روز هنوز کلیر نشدم ولی به دلیل مشکلی که واسم پیش اومده اگه تو این 1 ماه کلیر بشم نمیوتنم برم واسه ویزا.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012 مقصد:بوستون تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013) ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
2013-04-15 ساعت 01:24
(2013-04-15 ساعت 00:57)mnajafinobar نوشته:خداییش همینطوره، امیدوارم شما و همه دوستان زود کلیر بشن و ویزا بگیرن و منم زودتر از این تایپک خارج بشم تا باعث خوشحالی همه بشم(2013-04-15 ساعت 00:51)mhb161 نوشته: ممنون دوست عزیز، خیالت تخت من اینجا ته صف منتظرم ![]()
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان:
|