کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-19 ساعت 16:56)Signal نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:50)shimoda نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:32)iman63ir نوشته:  ایروان
4603
4961
5044
5009
5126
1004
5146

راستش اولش که سایت رو باز کردم اونقدر هیجانزده بودم که کیس نامبرم رو یادم نمی اومد
خدیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی نه
ایمان مگه نگفتی ما کلیر می شیمSad(((((
ای بابا shimoda جان
اگه ایمان غیب گو بود به آرش التماس نمیکرد واسه جواب فرم 9 سوالی
Big Grin
ایشالله هفته بعد شماره ی شما و آرش رو میبینیم Cool

آخه یقه ی کیو بگیرم
ایمان باید جوابگو باشهTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، iman63ir ، Saeedv13 ، mrr777 ، sce ، sadeghi897 ، Hedieh20 ، nooshshahnar ، Signal ، babak_1363
(2013-04-19 ساعت 16:50)shimoda نوشته:  راستش اولش که سایت رو باز کردم اونقدر هیجانزده بودم که کیس نامبرم رو یادم نمی اومد
راستی نه
ای بابا shimoda جان
Big Grin
100 بار بهتون گفتم من سوات درستو درمونی ندارم این شماره هاتونو درست نقاشی بکشید بدید گوش نکردید دیگه هی اس ام اس زدید خوب تخصیره من چیه اشتباهی شمارتون نقاشی کشیدم دادم سفارت Sadببین 30NAP30 شمارشو داد دختره گلش نقاشی کشید برام فرستاد زود کلیر شد Big Grin
اون آرش باید اول دادگاهش برگزار بشه بعد کلیر میشه Big Grin
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، sadeghi897 ، ali2316 ، Hedieh20 ، nooshshahnar ، گل نهال ، Signal ، 30NAP30
(2013-04-19 ساعت 15:55)رزا نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 15:07)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 14:36)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
البته که عمو سعید سرورند، تاج سرند!
و هورررررررراااااااایی که برای عمو سعید باشه،بایدم گوش فلک رو کر کنه!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
ولی جا داره برای عزیزانی که مظلومانه در کنار این نازنین کلیر شدن هم یک هورای رنگی بکشیم. پس:
shayangh & elhamhces & احمدرضا آبدار & رزا
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
این مظلومانه رو خوب اومدی. من از دیشب محترمانه ازشون خواستم که فقط زیر پست اعلام کلیرنسم لایک کنن و انگشت هاشونو برای من خسته نکن. هورای این دوستان که ماخوذ به حیا بودن لا به لای هورای من بی حیا و تبریکات دوستان گم شدSad. به افتخار هم کلیرنس های عزیزم:
shayangh با 63 روز انتظار
elhamhces با ؟؟ روز انتظار
احمدرضا آبدار با ؟؟ روز انتظار
رزا با ؟؟ روز انتظار
همه ی 2013ایها، پیشکسوت های انتظار سفارت ها به خصوص باشگاه 100 روزه ها، سفارت ایروان که قراره امشب برای همیشه روی سفارت آنکارا رو کم کنه و همه و همه که به دوستانون روحیه میدین:
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا.................................

رزا با ٧٩ روز انتظار

باز هم به غیرت شما آی کمالی عزیز
ماشا الله آنقدر تبریک وتشکر های عمو ی عزیز وبزرگوار زیاده که ما زیر دست وپا له شدیم اما چه شیرین است که این همه شور ونشاط تا زمان کلیر شدن همه عزیزان ادامه یابد انشا الله
احمدرضا ابدار منتظر 52 روزه
(2013-04-19 ساعت 16:25)PARY1366 نوشته:  با سلام به همه دوستان منتظر
با کمی تاخیر اومدم ... ما نیز کلیر شدیم و کم کم باید رخت سفر ببندیم به پیج اولین سفر ... 4 فوریه مصاحبم بود نزدیک 2 ماه و 10 روز هم طول کشید( گروهی که با ما تو حوالی 4-8 فوریه مصاحبه داشتن و بعضا باهاشون افتخار آشنایی داشتم واقعا به نظر من پر استرس ترین گروه بودیم چون بلافاصله بعد از بمب گذاری در سفارت بود ولی همه چی گذشت.... ) ... از صمیم قلب برای تمام دوستان منتظر دعا می کنم کاراتون طول نکشه وسریعتر همدیگرو اونور ببینیم . موفق و پیروز باشید( پرویز)
راستی یه موضوع بی ربط:
من برای اواخر جولای و اوایل آگست برای تگزاس( هیوستن یا دالاس ) دنبال پرواز می گردم اگه دوستان جای خاصی رو سراغ دارن که یه آفر خوب بده ممنون میشم منم بی خبر نزارن....

سلام فکر کنم اینجا بد نباشه.:

http://www.onetravel.com/cheap-flights
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: shatsi ، PARY1366 ، shayangh ، mhb161 ، ایلیا8118
(2013-04-19 ساعت 16:25)PARY1366 نوشته:  با سلام به همه دوستان منتظر
با کمی تاخیر اومدم ... ما نیز کلیر شدیم و کم کم باید رخت سفر ببندیم به پیج اولین سفر ... 4 فوریه مصاحبم بود نزدیک 2 ماه و 10 روز هم طول کشید( گروهی که با ما تو حوالی 4-8 فوریه مصاحبه داشتن و بعضا باهاشون افتخار آشنایی داشتم واقعا به نظر من پر استرس ترین گروه بودیم چون بلافاصله بعد از بمب گذاری در سفارت بود ولی همه چی گذشت.... ) ... از صمیم قلب برای تمام دوستان منتظر دعا می کنم کاراتون طول نکشه وسریعتر همدیگرو اونور ببینیم . موفق و پیروز باشید( پرویز)
راستی یه موضوع بی ربط:
من برای اواخر جولای و اوایل آگست برای تگزاس( هیوستن یا دالاس ) دنبال پرواز می گردم اگه دوستان جای خاصی رو سراغ دارن که یه آفر خوب بده ممنون میشم منم بی خبر نزارن....

سلام خیلی بهتون تبریک میگم، میگم خداروشکر انگار دیگه کسی تو این تاپیک نمونده، برید بچه ها و نگران هیچی نباشین من هستم نمی ذارم آب از آب تکون بخوره خیالتون راحت Wink
من درسته هنوز کلیر نشدم ولی خیلی خوشحال رفتم بیلیطمو گرفتم Big Grin (چه اعتماد به نفسی)، اگه خواستی مشخصات آژانس رو تو پیغام میدم
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
دوستان من امروز 19 آپریل آپدیت شدم ولی همسرم همون 29مارچ مونده!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shatsi ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، گل نهال ، mhb161 ، zohre02 ، ایلیا8118
سایت انگلیسی زبان آنکارا به تاریخ 18 april ، آپدیت شد، منم به نوبه خودم به کلیر شده ها(ایروان، آنکارا) تبریک فراوان میگم....امیدوارم هر کسی قصد رفتن داشته باشه سفرش بدون مشکلات پیش بینی نشده باشه.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: nina22 ، rozelo ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN ، s.s.h ، shayangh ، mhb161 ، mrr777 ، abloom_ma ، mnajafinobar ، yalda91 ، Gerdoo ، zohre02 ، ایلیا8118 ، iman63ir
سلام دوستان .من آدرسی که دارم آخرین آپدیت 9 آپریله میشه بگید از کجا اسامی جدیدو چک کردید؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

در ضمن به همه دوستانی که کلیر شدن مخصوصا عمو سعید و رزا جام تبریک می گم دعا کنید برای ما هم .دست راستتون روی سر من وآرین جان.من خیلی دپرس بودم.لی وقتی اومدم اینجا تبریک بچه ها رو دیدم وخوشحالی کلیر شدگانو کلی خوشحال شدم ونتونستم جلوی اشکامو بگیرم.انگار خودم کلیر شدم.مبارکنوم باشه .به سلامتی
(2013-04-19 ساعت 19:33)yalda91 نوشته:  سلام دوستان .من آدرسی که دارم آخرین آپدیت 9 آپریله میشه بگید از کجا اسامی جدیدو چک کردید؟

در ضمن به همه دوستانی که کلیر شدن مخصوصا عمو سعید و رزا جام تبریک می گم دعا کنید برای ما هم .دست راستتون روی سر من وآرین جان.من خیلی دپرس بودم.لی وقتی اومدم اینجا تبریک بچه ها رو دیدم وخوشحالی کلیر شدگانو کلی خوشحال شدم ونتونستم جلوی اشکامو بگیرم.انگار خودم کلیر شدم.مبارکنوم باشه .به سلامتی

مرسی از KOUROSHAVIN&shatsi عزیز.بچه ها ctrl+f5 با هم بزنید تا update هارو بتونید ببینید.Smile
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shatsi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-19 ساعت 19:33)yalda91 نوشته:  سلام دوستان .من آدرسی که دارم آخرین آپدیت 9 آپریله میشه بگید از کجا اسامی جدیدو چک کردید؟

--------------------------------

اگه دیدی بازم تاریخ همونه یکی دو بار دکمه اف5 رو بزن درست میشه
موفق باشی 24 نفرو اعلام کردن
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: shayangh ، Soap McTavish ، pooyash ، mhb161 ، yalda91 ، payam62 ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN
واقعا به همه دوستان تبریک میگم.... من که سه شنبه اعلام شد شمارم متاسفانه این هفته نمی تونم برم ولی انشا الله دوشنبه هفته بعد انکارام هتل الیت... به امید دیدار دوستان در اونجا ویا هتلهای اطراف..............
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
(2013-04-19 ساعت 17:16)iman63ir نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:50)shimoda نوشته:  راستش اولش که سایت رو باز کردم اونقدر هیجانزده بودم که کیس نامبرم رو یادم نمی اومد
راستی نه
ای بابا shimoda جان
Big Grin
100 بار بهتون گفتم من سوات درستو درمونی ندارم این شماره هاتونو درست نقاشی بکشید بدید گوش نکردید دیگه هی اس ام اس زدید خوب تخصیره من چیه اشتباهی شمارتون نقاشی کشیدم دادم سفارت Sadببین 30NAP30 شمارشو داد دختره گلش نقاشی کشید برام فرستاد زود کلیر شد Big Grin
اون آرش باید اول دادگاهش برگزار بشه بعد کلیر میشه Big Grin

ایمان یعنی من تو رو دااار میزنم !! ;-)

شیمودا جان چرا به حرفای ایمان گوش میکنی ؟؟ این بچه کدوم حرفش درست بوده که این دومیش باشه ؟؟
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: shimoda ، ikamaly ، mhb161 ، Signal ، 30NAP30 ، iman63ir
دوستان عزیز
به زودی برای دریافت ویزای نازنینمان، به اتفاق سرورم (همسرم) عازم امارات هستیم، اگه کسی کاری داره بگه!
اگرنه سلام همتون رو به آفیسر عزیز میرسونم!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
ما همش طز صرفه جویی توی هزینه ها رو مطرح میکنیم، سرورم رفته تور 1هفته ای، اون هم دونفره گرفته!!!!SadSadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
میدونم که :
بند 14 قوانین مهاجرسرا:
"برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد."
دوستان لطفاً رعایت کنید. ممنونم از همکاری همگی.عمو سعید

اما مگر میشه فقط برای عمو سعید دکمه تشکر رو فشار داد؟

[عکس: 27696416451209039298.jpg]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-19 ساعت 02:10)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 23:35)ARI66 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 23:09)amiraryan نوشته:  دوستان پنج ماه انتظار بیایید به من روحیه بدید که خیلی داغونم فقط لطفا اسم ص ب ر رانیاورید.
دوست عزيز من نزديك 170 روز شدم.پس زياد ناراحت نباش تنها نيستي

امیر جان نگران نباش من و تو و مریم2 هر سه تامون با هم کلیر میشیم شک نکن، فقط کی بشیم نمی دونم. Smile

لطفا من رو هم به جمعتون اضافه کنید با 127 روز Smile
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان