کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-19 ساعت 00:29)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 20:32)Saeedv13 نوشته:  بچه ها ممنونم از همگیتون
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدینRolleyes. بهتر هست که فضای تاپیک با پست های تبریک به من اشغال نشه و انگشت های قشنگتون هم برای نوشتن تبریک به من خسته نشهRolleyes. من باید برم دنبال دخترم از کلاس بیارمش بعد هم یکی دو جا دیگه سر می زنم و آخر شب بر می گردم پیشتون. امیدوارم بقیه بچه هایی که کلیر شدن هم بیان و تاپیک رو غرق شادی کنن. حالا در حال gangnam style با من شعار هم بدین:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
هورااااااااااااااااااااااااا..... به افتخار همه 2013ایها............
تبریک به همه کلیر شده ها و خصوصا عمو سعید و با ارزوی زودتر کلیر شدن سایر دوستان .( ما هم بعد از 42 روز امروز کلیر شدیم).

دوست عزیز.
مبارک باشه.چقدر خاضعانه اعلام کردی مهاجر.
تو پاسخ گفتی که کسی نبینه.
بلند و رسا بگو.
هوررررررررررررررررررررا به افتخار این دوستمون.
مببببببببببببببببببببببببببببارک باشه.
لاتاری 2013
(2013-04-19 ساعت 03:34)mrr777 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 02:35)princesess نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 23:11)mrr777 نوشته:  

ای بابا ... چه ..دوغی؟ ..چه کشکی ؟ چه ماستیییییییییییی؟ این حرف ها چیه ؟

ما سه تا کیس به خدا ..........

من جسارتی به شما عزیزان نکردم و در صاف و صادقی و مظلومیت شما ..........
...........
اگه باعث ناراحتی تون شدم عذر می خوام، امیدوارم که خیلی زود کلیر بشین دوست عزیز و شیرینی اون، تلخی این دوران انتظار رو از ذهنتون محو کنه.
دوست خوبم ببخشید اگه از پست من برداشت بددی کردید ...
شما نظرتون رو نوشتید ..منم نظرم رو گفتم ... منم همین جا عذر خواهی می کنم از شما .
من فقط خواستم بگم که اصلا کار اینها نظم نداره ..ترتیب نداره ... از سایت اپدیت کردنشاووووووووووووون که دیگه معلومه که چه کسایی توی سفارت کار می کنند Wink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: shayangh ، nooshshahnar ، s.s.h ، SHABAH51 ، mrr777 ، Saeedv13 ، Hedieh20 ، mehdididam ، afshin-b ، nina22 ، mhb161 ، AsemanAbee
فکر کنم که کم کم به عنوان عضو غر غروی سایت شناخته بشم از بس نق می زنم Big Grin
ولی ببخشید من اگه درد دلهام رو به شما دوستای خوبم نگم دیگه به کی بگم Shy
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-19 ساعت 11:51)princesess نوشته:  فکر کنم که کم کم به عنوان عضو غر غروی سایت شناخته بشم از بس نق می زنم Big Grin

دوست عزیز شما حق دارین ......یکی از خوبیهای این سایت اینه که باید حرفها رو زد و به درد دل هم گوش کرد.......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: shimoda ، iman63ir ، s.s.h ، SHABAH51 ، mrr777 ، ikamaly ، Saeedv13 ، amir82 ، afshin-b ، nina22 ، mhb161 ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، ایلیا8118
سلام دوستان چند روز پیش مصاحبه داشتم ابوظبی متاسفانه کلیر خوردم .آفیسر یه ورق a4 سفید داد که توش یه سایت بود.ممنون می شم بگید کدوم قسمت سایت باید کیس نامبرمو چک کنم.توی همین تاپیک هم تا جایی که من خوندم کسی توضیحی نداده .اصلا نمیدونم چه کار کنم .ممنون میشم کمکم کنین.[/align]
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: shatsi ، mrr777 ، ikamaly ، abloom_ma ، lot2013 ، lilac ، mhb161 ، sh_aytak ، ایلیا8118
(2013-04-19 ساعت 10:10)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 23:36)elham_ces نوشته:  هورااااااااااا
من همین الان متوجه شدم
ما هم کلیر شدیم...
از این منتظرسرا ما رو هم خط بزنید.....
به امید کلیری ای سایرین
مخصوصا بالایی ها

هوووووووووووووووووووررررراااااااااااااااا
تبریک می گم . امیدوارم هماره موفق و پیروز باشید .

دوستان سلام اول هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای عمو سعید وهمه دوستانی که کلیر شدند وبعد از آرزوی کلیر شدن تمام دوستان بالای 100 روز بعرض میرساند که اینجانب هم کلیر شدم هورا هوراااااااااا
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، ikamaly ، amir82 ، Hedieh20 ، lilac ، nina22 ، mhb161 ، Soap McTavish ، yalda91 ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، SK89 ، lot2013 ، ایلیا8118
(2013-04-19 ساعت 12:29)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان چند روز پیش مصاحبه داشتم ابوظبی متاسفانه کلیر خوردم .آفیسر یه ورق a4 سفید داد که توش یه سایت بود.ممنون می شم بگید کدوم قسمت سایت باید کیس نامبرمو چک کنم.توی همین تاپیک هم تا جایی که من خوندم کسی توضیحی نداده .اصلا نمیدونم چه کار کنم .ممنون میشم کمکم کنین.[/align]
دوست عزیزشما اول خودتون رو طی یک پیام خصوصی به امیرمهاجر معرفی کنین تا درجدول منتظرسرا ثبت کنه !
بعدش هم کاری که افیسر کفت انجام بده چون ceac برای ابوظبی زیاد آبدیت نمیشه! اگه پروندهشما موردخاصی نداشته باشه، انشاا..37 روزه کلیر میشین!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Hedieh20 ، lilac ، mhb161 ، Soap McTavish ، گل نهال ، ایلیا8118
سلام بر همه دوستان عزیز.....تبریک به همه کلیر شدهها.
Big GrinBig GrinBig Grin......چقدر زیباست خوشحالی دیگران را دیدن.....چه فضای طرب انگیزی در این تایپیک ایجاد کردیدSmile......شادیتان جاودانه بادRolleyes.......آرزوی روزهایی شادتر از امروز برایتان دارم.......شادی شما در ما ایجاد امید به آینده میکند......دوستان منتظر نگران نباشید ما نیز به زودی کلیر میشویمBig Grin....پس بیائید همگی در شادی دوستان کلیر شده شریک شویم و هرگز یاس به خود راه ندهیم زیرا ما همچنان امیدوار خواهیم ماندShyShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-18 ساعت 22:45)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-18-Apr

مبارکتون باشه
سلام دوستان در صورت امکان لینک سایتی که این دوست عزیز file statuse chek اینجا گذاشته رو بدید سپاس گزارم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce ، bardia mousapour ، mhb161
(2013-04-19 ساعت 11:51)princesess نوشته:  فکر کنم که کم کم به عنوان عضو غر غروی سایت شناخته بشم از بس نق می زنم Big Grin

دوست عزیز منم از این وضعیت خسته شدمSad
چرا ایروان اپدیت نمی شه؟؟؟؟؟؟از همه تنبل تره دو هفته فقط 2 کیس کلیر شد...
تشکر کنندگان: abloom_ma ، Saeedv13 ، iman63ir ، sce ، mehdididam ، mhb161
(2013-04-19 ساعت 13:16)LALILO نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 01:55)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 01:48)shayangh نوشته:  کاش من هم یک مدیر بودم!!!!!!!
تو برای هممون عزیزی. هنوز یادمون نرفته که چقدر به صادقی و گرفتن ویزای نیم ضربش کمک کردی. اگر شما نبودین صادقی هم نقص مدرک می خورد و کلی دردسر داشت الان. اومدم بهت رتبه بدم که با هم تو یک روز کلیر شدیم دیدم برای کمک به صادقی قبلاً رتبمو دادم بهت. من تو یکی از بهترین روزها، با یکی از بهترین کاربرهای مهاجرسرا کلیر شدم و اینو همیشه یادم می مونهRolleyes.

عمو جون تبریک می گم خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی
اگه دنبال بهونه می گردی رتبه بدی من همونم که بهش مرید شما می گن ما رو یادته ،تارگت من شما بودی و هستیBig Grin

فکر کنم شما تو بچگی از اونهایی بودی که وقتی عید دیدنی می رفتید, تا عیدی نمی گرفتی, صاحبخونه رو ول نمی کردیCool
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، iman63ir ، babak_1363 ، ikamaly ، LALILO ، Judy Abbott 13 ، s.s.h ، Hedieh20 ، lilac ، nina22 ، mhb161 ، sce ، MEHDIREZAEI
(2013-04-19 ساعت 14:36)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
البته که عمو سعید سرورند، تاج سرند!
و هورررررررراااااااایی که برای عمو سعید باشه،بایدم گوش فلک رو کر کنه!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
ولی جا داره برای عزیزانی که مظلومانه در کنار این نازنین کلیر شدن هم یک هورای رنگی بکشیم. پس:
shayangh & elhamhces & احمدرضا آبدار & رزا
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی خوشحالم کردی
خیلی برای خانواده مهربان shayangh خوشحال هستم
این خانواده بودن که کارت سربازی من رو آوردن و باعث شدن که من نقص مدرک نخوردم و یک ضرب گرفتم خیلی وقته منتظر شنیدن این خبر هستم.
به بقیه دوستان هم تبریک می گم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-19 ساعت 01:55)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 01:48)shayangh نوشته:  کاش من هم یک مدیر بودم!!!!!!!
تو برای هممون عزیزی. هنوز یادمون نرفته که چقدر به صادقی و گرفتن ویزای نیم ضربش کمک کردی. اگر شما نبودین صادقی هم نقص مدرک می خورد و کلی دردسر داشت الان. اومدم بهت رتبه بدم که با هم تو یک روز کلیر شدیم دیدم برای کمک به صادقی قبلاً رتبمو دادم بهت. من تو یکی از بهترین روزها، با یکی از بهترین کاربرهای مهاجرسرا کلیر شدم و اینو همیشه یادم می مونهRolleyes.
شما سروری
روزی که شما رو حضوری دیدم بدون اغراق یکی از بهترین روزهای زندگیم هست.
کمتر آدم کاملی مثل شما دیدم اتفاقا وقتی مشهد پیش عمو سعید عزیز بودم و با هم صحبت می کردیم روزهای اول سال نو امسال، یادی از خوبی ها و مهربانی و بزرگ منشی شما و خانواده مهربانتون کردم.
امیدوارم همیشه هر جایی که هستید موفق باشید
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-19 ساعت 14:36)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
البته که عمو سعید سرورند، تاج سرند!
و هورررررررراااااااایی که برای عمو سعید باشه،بایدم گوش فلک رو کر کنه!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
ولی جا داره برای عزیزانی که مظلومانه در کنار این نازنین کلیر شدن هم یک هورای رنگی بکشیم. پس:
shayangh & elhamhces & احمدرضا آبدار & رزا
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
این مظلومانه رو خوب اومدی. من از دیشب محترمانه ازشون خواستم که فقط زیر پست اعلام کلیرنسم لایک کنن و انگشت هاشونو برای من خسته نکن. هورای این دوستان که ماخوذ به حیا بودن لا به لای هورای من بی حیا و تبریکات دوستان گم شدSad. به افتخار هم کلیرنس های عزیزم:
shayangh با 63 روز انتظار
elhamhces با ؟؟ روز انتظار
احمدرضا آبدار با ؟؟ روز انتظار
رزا با ؟؟ روز انتظار
همه ی 2013ایها، پیشکسوت های انتظار سفارت ها به خصوص باشگاه 100 روزه ها، سفارت ایروان که قراره امشب برای همیشه روی سفارت آنکارا رو کم کنه و همه و همه که به دوستانون روحیه میدین:
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا.................................
به طور خاص باید بگم من منتظر کلیر شدن چند نفر خاص هستم، البته دوس دارم همه زودتر کلیر بشن همین طوری که دوست دارم این ماه همه رو هم کارنت کنن
اما کلیر شدن
rouzbehdarvishi
واسه من ، مثل کلیر شدن خودم می مونه
کلیر شدن خانواده شایان هم shayangh
دقیقا مثل این می مونه که خانواده خودم کلیر شدن.
من و مهاجرت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان