کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
درود
با اینکه هنوز ویزامون تو پاسپورتمون نخورده،
با اینکه هنوز پامون به خاک پاک آ*م*ر*ی*ک*ا نرسیده،
با اینکه هنوز گرین کارتمونو نگرفتیم،
با اینکه هنوز پاسپورت آ*م*ر*ی*ک*ا ئیمونو نگرفتیم،
با اینکه هنوز در آ*م*ر*ی*ک*ا به آرزوهامون نرسیدیم و.....
ولی چون به مهاجرسرا مدیونم و میخوام که به همه انرژی مثبت بدم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم پاک پاک (کلیر) شدیم!!
به همه عزیزان کلیر شده، مدیران عزیز و جان بر کف و دوستانی که با شکیبایی خودشون به ما درس سرسختی دادن و انشاءا.. در آینده کلیر میشن، شادباش میگم.
امیدوارم همگی به زودی آسمون آ*م*ر*ی*ک*ا رو ببینیم و درک کنیم که چقدر با بقیه آسمونا فرق داره!!! Big Grin
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
(2013-04-20 ساعت 00:10)Saeedv13 نوشته:  پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت CEAC
یکی از امکاناتی که امسال برندگان لاتاری 2013 از آن بهره مند شدند پیگیری وضعیت پرونده های مهاجرتی با استفاده از سایت CEAC هست.

عمو سعید بزنم به تخته ماشالله شما خیلی خوب آپدیت میشدینا، کیس من اصلاً به این پرباری نسیت، یه بار که آپدیت میشه دیگه میره تا وقتی که من بهشون ایمیل بزنم تا دوباره آپدیت بشه، این خوب نیست نه؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، iman83 ، s.s.h ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، raham ، zohre02 ، sce ، payam62 ، Saeedv13 ، kasrafo ، nimo80 ، romance33 ، ali heydari
بچه ها ما هم کلیر شدیم. هوووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
به امید خبرای خوب برای همه
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
(2013-04-19 ساعت 16:45)ikamaly نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:21)30NAP30 نوشته:  دوستان عزیزم

توی این مدت و توی این تاپیک اگه کمی ، کسری و یا بدی از ما دیدین به بزرگی خودتون ببخشین و ما رو عفو کنین. یواش یواش دگه موقع اون رسیده که بریم توی تاپیک سفر به آمریکا ....

خدایا این مدت اگرچه سختی ها و استرس خودش رو داشت اما ازت ممنونم و آرزو می کنم که همه دوستانم به زودی کلیر بشن ...

بهترین ها رو برای شما عزیزان آرزو دارم.
ما که 10 روزی هست کلیر شدیم ولی دلمون نمیاد دوستان رو تنها بزاریم و هنوز توی تاپیک او لین سفر فقط یه پست گذاشتیم! باید یکی ما رو بیرون کنه! با کله میریم،باز جفت پا برمیگردیم!
آخه دلمون نمیاد از اوضاع دوستان غافل باشیم. همش دنبال این هستیم که هوراهای رنگی ازته دلمون برای همشون بکشیم!!Big GrinBig Grin

دقیقا همینطوره که شما می فرمائین. واقعا دل کندن از این تاپیک من فکر می کنم " غیر ممکنه " Smile
بازم آرزو می کنم که دوستانم خیلی زوووود به همون چیزی که در ذهنشون دارن برسن .

به قول اون خانومه :

پروردگارا در همه کارها تو یاورمنی و حافظ خانواده‌ام؛
بارالها سفر را برما آسان فرما و برمحمد آل محمد (ص) درود بفرست؛
خانم‌ها و آقایان، با درود به روان پاک بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران ، شهدای انقلاب اسلامی و با آرزو و سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری از طرف شرکت هواپیمایی XXX خلبان YYY و سایر کارکنان این پرواز ورود شما را به هواپیمایی ZZZ خوش آمد می‌گوید.

شماره پرواز AAA و مقصد ما " سفر به سرزمین آرزوها برای فعالسازی گرین کارت " می‌باشد؛ مدت این پرواز BB:CC ساعت خواهد بود و تا ارتفاعی نا معلوم از سطح دریا پرواز خواهیم كرد. سر مهماندار مستعفی ( مامان سایه ) و دیگر کارکنان پروازی در طول پرواز برای انجام وظایف خود به منظور تامین آسایش بیشتر مسافران آماده‌اند. لطفا كمربندهای مخصوص پرواز را ببندید؛ پشتی‌ صندلی‌ها را به حالت اولیه برگردانید و به علامت نكشیدن سیگار توجه فرمائید؛ متشكرم."

و الی آخر Smile Smile Smile
با سلام خدمت همه عزیزان
معاینات پزشکی آنکارا معمولا چه مدت اعتبار داره؟
برا گرفتن ویزا بعد کلیر شدن چه مدارکی نیازه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان پدر و مادر من 4 مارچ آنکارا مصاحبه داشتند تو آپدیت 2 روز پیش کلیر شدن اما با ستاره . فک میکنم به خاطر شغل پدرم (بازنشسته صنایع الکترونیک) می خواستم بدونم ممکنه مدت زیادی طول بکشه که ستاره برداشته شه یا اینکه روالش اینه که تو همین آپدیت های بعدی برداشته می شه . مرسی
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
تشکر کنندگان: zohre02 ، nina22 ، sce ، yalda91 ، payam62 ، tajhizgaran ، ایلیا8118 ، linuxer ، ani_sheiton ، Hamilton
(2013-04-20 ساعت 09:36)sina99 نوشته:  با سلام خدمت همه عزیزان
معاینات پزشکی آنکارا معمولا چه مدت اعتبار داره؟
برا گرفتن ویزا بعد کلیر شدن چه مدارکی نیازه؟

6 ماه
اصل گذرنامه، دو قطعه عکس، پرینت ptt، به علاوه مدارک خواسته شده تو برگه ای که روز مصاحبه گرفتید
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، b_argi ، yalda91 ، sce ، sina99 ، ani_sheiton
سلام دوستان.
می خواستم بدونم که صفحۀ :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برای شما هم در متن جدول ترکی شده؟ (قبلاً ها انگلیسی بود.)
تشکر کنندگان: kasrafo ، sce
[quote='lingni' pid='312147' dateline='1366440293']
سلام دوستان.
می خواستم بدونم که صفحۀ :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برای شما هم در متن جدول ترکی شده؟ (قبلاً ها انگلیسی بود.)
[/quote
آره انگار
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
تشکر کنندگان: kasrafo ، mhb161 ، sce
(2013-04-20 ساعت 11:06)sweety.alireza نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:31)30NAP30 نوشته:  دوستان عزیزم

توی این مدت و توی این تاپیک اگه خوبی ، بدی ، کمی و یا کاستی از ما دیدین امیدوارم که ما رو به بزرگی خودتون ببخشین.

بهترین ها رو از درگاه احدیت براتون آرزو دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی همچون گذشته شادکام و پیروووووووووووووووووز و کلییییییییییییییییییییییییییییییییر باشین

روزهایتان رنگارنگ

30NAP30 & Signal
با درود ، آقا خیلی مبارکه ... خیلی خیلی خوشجال شدم .. پیروز و کامیاب باشی

ممنون علیرضای عزیز و دوست داشتنی. انشالله هفته بعد نوبت خودته ...

(2013-04-20 ساعت 10:07)b_argi نوشته:  صبح همه دوستان بخیر و خوشی.
شنیده بودم مدیکال ایروان اعتبار یکساله داره. آیا صحت داره یا خیر؟
ممنون

بله دقیقا همینطوره. روزی که واسه گرفتن جواب معاینات رفته بودم من این مطلب رو از دکتر کریستین پرسیده بودم .
تشکر کنندگان: babak_1363 ، kasrafo ، mhb161 ، sce ، nina22 ، b_argi ، Ali.US ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، Signal ، iman63ir
(2013-04-19 ساعت 13:02)احمد رضا آبدار نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 10:10)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 23:36)elham_ces نوشته:  هورااااااااااا
من همین الان متوجه شدم
ما هم کلیر شدیم...
از این منتظرسرا ما رو هم خط بزنید.....
به امید کلیری ای سایرین
مخصوصا بالایی ها

هوووووووووووووووووووررررراااااااااااااااا
تبریک می گم . امیدوارم هماره موفق و پیروز باشید .

دوستان سلام اول هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای عمو سعید وهمه دوستانی که کلیر شدند وبعد از آرزوی کلیر شدن تمام دوستان بالای 100 روز بعرض میرساند که اینجانب هم کلیر شدم هورا هوراااااااااا

شادباش و تبریک مرا پذیرا باشید احمدرضای عزیزSmile

(2013-04-19 ساعت 12:29)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان چند روز پیش مصاحبه داشتم ابوظبی متاسفانه کلیر خوردم .آفیسر یه ورق a4 سفید داد که توش یه سایت بود.ممنون می شم بگید کدوم قسمت سایت باید کیس نامبرمو چک کنم.توی همین تاپیک هم تا جایی که من خوندم کسی توضیحی نداده .اصلا نمیدونم چه کار کنم .ممنون میشم کمکم کنین.[/align]

آرش عزیز . کیس نامبر خودتون رو در لینک زیر قرار دهید و آخرین اطلاعات پرونده تون رو مرتب چک کنید . جای نگرانی نیست ....میانگین کلیرنس سفارت در ابوظبی حدود 37 روز است . موفق باشید .
http://www.abudhabiivo.net
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
سلام دوستان من چهارشنبه گذشته مصاحبه داشتم برگه ابی گرفتم فعلا باید منتظر ماند تا ببینیم چی میشه

**65 /مصاحبه ایروان17اپریل/
کیس نامبر: ؟؟65
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
محل مصاحبه:ایروان
تاریخ گرفتن ویزا:24 جون
تاریخ رفتن به واشنگتن:12 دسامبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، kasrafo ، majorsoly ، sce ، lot2013 ، mlo ، mnajafinobar ، b_argi ، Soap McTavish ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، Saeedv13 ، shayangh ، Hamilton
به نظر شما کسی که کارش در زمینه قطعات نفتی باشه برای کلیر به مشکل بر می خوره؟ من یکی از دوستانم که در پروسه کلیر هست ازم سوال کرده و من دقیقا نمی دونم چه جوابی بهشون بدم. البته این شخص اقامت امارات رو داره و نوع اقامتش کاری هست و در پاسپورتش اسم شرکتش نوشته شده که میشه به راحتی با سرچ نام شرکت در اینترنت فهمید که شرکت نفتی هست و به همین دلیل هم ایشون مجبور بوده از ابتدا در فرم ها قید کنه که کارش در یک شرکت نفتیه. البته گفته کارای دفتری رو انجام میداده! حالا به نظرتون براش مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: s.s.h
(2013-04-20 ساعت 13:39)StarIR نوشته:  به نظر شما کسی که کارش در زمینه قطعات نفتی باشه برای کلیر به مشکل بر می خوره؟ من یکی از دوستانم که در پروسه کلیر هست ازم سوال کرده و من دقیقا نمی دونم چه جوابی بهشون بدم. البته این شخص اقامت امارات رو داره و نوع اقامتش کاری هست و در پاسپورتش اسم شرکتش نوشته شده که میشه به راحتی با سرچ نام شرکت در اینترنت فهمید که شرکت نفتی هست و به همین دلیل هم ایشون مجبور بوده از ابتدا در فرم ها قید کنه که کارش در یک شرکت نفتیه. البته گفته کارای دفتری رو انجام میداده! حالا به نظرتون براش مشکلی پیش میاد؟
فکر نکنم مشکل خاصی باشه...من تو رزومه ام سرپرست کارگاهی 2 پروزه نفتی و گازی بود که 42 روزه کلیر شدم.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، Gerdoo
دوستان من هفته آینده عازم آنکارا هستم....از همسرم هم وکالت نامه دارم دادم به زبان ترکی ترجمه کنند....آیا به تایید سفارت ترکیه در ایران هم نیاز هست یا نه؟ ......چون خود اون یک هزینه جداگانه داره؟ .... اگه کسی اطلاغی داره ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه..
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: shatsi ، payam62 ، shaso ، sadeghi897 ، ikamaly ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان