موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما هم کلیر شدیم. هوووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
به امید خبرای خوب برای همه
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه عزیزان
معاینات پزشکی آنکارا معمولا چه مدت اعتبار داره؟
برا گرفتن ویزا بعد کلیر شدن چه مدارکی نیازه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پدر و مادر من 4 مارچ آنکارا مصاحبه داشتند تو آپدیت 2 روز پیش کلیر شدن اما با ستاره . فک میکنم به خاطر شغل پدرم (بازنشسته صنایع الکترونیک) می خواستم بدونم ممکنه مدت زیادی طول بکشه که ستاره برداشته شه یا اینکه روالش اینه که تو همین آپدیت های بعدی برداشته می شه . مرسی
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='lingni' pid='312147' dateline='1366440293']
سلام دوستان.
می خواستم بدونم که صفحۀ :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برای شما هم در متن جدول ترکی شده؟ (قبلاً ها انگلیسی بود.)
[/quote
آره انگار
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چهارشنبه گذشته مصاحبه داشتم برگه ابی گرفتم فعلا باید منتظر ماند تا ببینیم چی میشه
**65 /مصاحبه ایروان17اپریل/
کیس نامبر: ؟؟65
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
محل مصاحبه:ایروان
تاریخ گرفتن ویزا:24 جون
تاریخ رفتن به واشنگتن:12 دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما کسی که کارش در زمینه قطعات نفتی باشه برای کلیر به مشکل بر می خوره؟ من یکی از دوستانم که در پروسه کلیر هست ازم سوال کرده و من دقیقا نمی دونم چه جوابی بهشون بدم. البته این شخص اقامت امارات رو داره و نوع اقامتش کاری هست و در پاسپورتش اسم شرکتش نوشته شده که میشه به راحتی با سرچ نام شرکت در اینترنت فهمید که شرکت نفتی هست و به همین دلیل هم ایشون مجبور بوده از ابتدا در فرم ها قید کنه که کارش در یک شرکت نفتیه. البته گفته کارای دفتری رو انجام میداده! حالا به نظرتون براش مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 13:39)StarIR نوشته: به نظر شما کسی که کارش در زمینه قطعات نفتی باشه برای کلیر به مشکل بر می خوره؟ من یکی از دوستانم که در پروسه کلیر هست ازم سوال کرده و من دقیقا نمی دونم چه جوابی بهشون بدم. البته این شخص اقامت امارات رو داره و نوع اقامتش کاری هست و در پاسپورتش اسم شرکتش نوشته شده که میشه به راحتی با سرچ نام شرکت در اینترنت فهمید که شرکت نفتی هست و به همین دلیل هم ایشون مجبور بوده از ابتدا در فرم ها قید کنه که کارش در یک شرکت نفتیه. البته گفته کارای دفتری رو انجام میداده! حالا به نظرتون براش مشکلی پیش میاد؟
فکر نکنم مشکل خاصی باشه...من تو رزومه ام سرپرست کارگاهی 2 پروزه نفتی و گازی بود که 42 روزه کلیر شدم.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته آینده عازم آنکارا هستم....از همسرم هم وکالت نامه دارم دادم به زبان ترکی ترجمه کنند....آیا به تایید سفارت ترکیه در ایران هم نیاز هست یا نه؟ ......چون خود اون یک هزینه جداگانه داره؟ .... اگه کسی اطلاغی داره ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه..
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل