موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 09:35 توسط s.s.h.)
صبح دوستان گلم به خیر و شادی . کم کم خودتون را برای شنیدن خبر کیلیر شدنتان اماده کنید و پیشاپیش مقدمات جشن و شادی را فراهم کنید از نرمش های صبح گاهی غافل نشید چرا که در لحظه شنیدن خبر کیلیر شدن ممکنه بدون نرمش دست به حرکات نمایشی سنگین بزنید و خدایی نکرده دچار گرفتگی عضله گردید. در هر صورت می دونم شرایط تقریبا سختی هست ولی به پایان می رسه خود من حاضرم تو نیرو دریایی کردستان دو سال خدمت کنم ولی دوران کیلیرنس خودم و دوستان کوتاه تر می شد.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18
ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-24 ساعت 09:24)mnajafinobar نوشته: (2013-04-23 ساعت 16:02)mrbonbon نوشته: دوستان سلام
پس از 134 روز انتظار برای کیلیر شدن، بالاخره تصمیم گرفتم که قبل از اینکه اسمم کیلیر بشه برم پیش خانم دکتر طاهر نژاد ( انیستیو پاستور واحد تجریش) بابت تجدید واکسنها و هر چیزی که لازمه . به خاطر همین برگه ای رو که دکتر اونگان بهم داده بود رو، باخودم بردم پیش خانم دکتر، ایشون پس از بررسی های لازم مواردهایی رو بهم گفتند که خواستم شما دوستان هم بدونین( البته اونایی که مثل من خیال تجدید مدیکال دارند)
1- در ستونی که نوشه Insufficient Time Interval اگر زیرش جلوی هر واکسن تیک خورده باشه یعنی اینکه شما حتماً باید دوباره اون واکسن رو بزنین، مثلاً برای من کزاز (Td) و MMR نوبت دومش جلوش تیک خورده بود و خانم دکتر فرمودند که واکسنش رو بزنید.
2- آنهایی که تست آبله مرغون دادند در ترکیه و تست مثبت بوده دیگه احتیاج ندارند دوباره اونجا تست بدهند و همون یکبار کافی بوده
3- در رابطه با واکسن آنفلو آنزا طبق عرایض خانم دکتر که این واکسن از اول سپتامبر هر سال لغایت پایان ماه آپریل زدنش به هر شخص واجب میشه
اینا چیزایی بود که فکر کردم بد نیست شما ها هم بدونین
راستی قیمت واکسن کزاز + صدور کارت زرد بین المللی دوباره به مبلغ 14500 تومان که داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
واکسن MMR رو صد متر پایین تر از انیستیتو ( خانه بهداشت) به مبلغ 15000 تومان قابل دسترس میباشد.
واکسن آنفلو آنزا مبلغ 12000 تومان داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
در هر صورت فکر میکنم این مطالب برای کسانی که مثل من مجبورند دوباره مدیکالشون رو پیش دکتر اونگان تجدید کنند، بد نباشه، و از طرفی فکر کنم با آگاهی بیشتر میتونند جلوی واکسنهای احتمالی که دکتر اونگان نامرد امکان داره بخواد بهشون بزنه رو بگیرند.
mrbonbon ممنون که این اطلاعات رو دادی، هر چند علاقه ای به دونستن این اطلاعات نداشتم ولی شرایط متاسفانه جوری داره پیش میره که ممکنه منم مجبور بشم همین تصمیم رو بگیرم البته من تا آخرین لحظات مقاومت می کنم. فقط یه چیزی که نمی دونم اینه که این دکتر اونگان چقدر بابت تمدید پول میگیره، اقوام من تو آنکارا هم رفتن ازش پرسیدن و جواب درستی بهشون نداده، شما در این مورد چیزی می دونی؟
ممنون از اطلاعات شما. فقط یک موضوع این که آیا دوباره باید کارت زرد از انستیتو بگیریم؟ فکر کنم همون اولی که دادیم کافی باشد فقط برگه دکتر اونگان را دوباره نشون خودش بدیم. و اگر احیانا واکسن جدید زدیم فقط تاریخ واکسن جدید را نیاز دارد. اگر کسی از دوستان 2 بار این دوره واکسن را طی کرده لطف کرده و تجربه خودش را بیان کند.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-24 ساعت 09:40)sh_aytak نوشته: دوستان 23 آپریل مگه آنکارا تعطیل نبوده؟ کیس من (برنده اصلی )23 آپریل باز آپدیت شده برای کسی هم این اتفاق افتاده ؟ نکنه آفیسر مسئول پرونده ما اضافه کاری داشته دیروز

آنکارا تعطیل بوده آمریکا تعطیل نبوده که
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-24 ساعت 00:13)mrbonbon نوشته: (2013-04-23 ساعت 23:51)princesess نوشته: دوستان ما که مدیکالمون تا 10 ماه می بشتر اعتبار نداره باید چی کار کنیم به نظرتون ؟ چیجوری باید هماهنگ کنیم برای تجدید مدیکال ؟ کامل توضیح بده هر کی می دونه ...
مو-ت-شک-کرم :-D
دوست عزیز مثل اینکه اصلاً پستها رو نمیخونین. درست پست قبلیتون، درمورد تجدید مدیکال توضیح داده شده...
بخونین اگه باز مشکلی داشتین من در خدمت هستم، میتونم راهنماییتون کنم
دوست خوبم ... پست شما رو خوندم .نگران نباشید ...البته اگه سوال من رو یک دور دیگه بخونید متوجه می شید که راجع به نحوه هماهنگ کردن یک زمان برای انجام مدیکل مجدد سوال پرسیدم و شما در مورد واکسن ها توضیح دادید که دستتون هم درد نکنه خیلی مفید بود ...
من می خوام بدونم روند کار چجوریاست ؟ یعنی باید ایمیل بزنیم سفارت ؟ از اونها نامه بگیریم ؟بعد اگه از مدیکالمون گذشته باشه و کلیر شیم میشه که همون روزی که برای ویزا می ریم هم بریم مدیکال تمدید کنیم یا اینکه نه از قبلش باید تمدید کرده باشیم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز کسی آپدیت شده ؟!!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 12:10 توسط los_angeles.)
خبر امد خبري در راه است ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بچه ها
كيس ما هر دومون به تاريخ امروز اپديت شد
فكر كنم هورا بشيم امشب +++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی