کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
صبح دوستان گلم به خیر و شادی . کم کم خودتون را برای شنیدن خبر کیلیر شدنتان اماده کنید و پیشاپیش مقدمات جشن و شادی را فراهم کنید از نرمش های صبح گاهی غافل نشید چرا که در لحظه شنیدن خبر کیلیر شدن ممکنه بدون نرمش دست به حرکات نمایشی سنگین بزنید و خدایی نکرده دچار گرفتگی عضله گردید. در هر صورت می دونم شرایط تقریبا سختی هست ولی به پایان می رسه خود من حاضرم تو نیرو دریایی کردستان دو سال خدمت کنم ولی دوران کیلیرنس خودم و دوستان کوتاه تر می شد.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، nirvana_kobin ، bmojtaba ، zohre02 ، Szsanazsz ، b_argi ، hushmandco ، khmp ، Saeedv13 ، forgivenevil ، mhb161 ، emad iran ، ikamaly
(2013-04-24 ساعت 09:25)bardia mousapour نوشته:  من امروز دقیقا 69 روز از مصاحبم میگذره کسی میتونه بگه دقیقا چقدر از اعتبار مدیکالم مونده؟مصاحبمم آنکارا بوده.

مدیکال شما 6 ماه یا حدودا 180 روز اعتبار داره 70 روز گذشته 110 روز مونده، این اطلاعات رو هم قبلا شخصا از سفارت استعلام گرفتم مدارکشم موجوده Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، bardia mousapour ، shayangh ، lot2013 ، mhb161
دوستان 23 آپریل مگه آنکارا تعطیل نبوده؟ کیس من (برنده اصلی )23 آپریل باز آپدیت شده برای کسی هم این اتفاق افتاده ؟ نکنه آفیسر مسئول پرونده ما اضافه کاری داشته دیروزBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: zohre02 ، princesess ، mnajafinobar ، b_argi ، bmojtaba ، shayangh ، tajhizgaran ، Saeedv13 ، lot2013 ، rozelo ، mrbonbon ، nina22 ، sce ، mhb161 ، lonelyman ، Niushagh
(2013-04-24 ساعت 09:24)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 16:02)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام
پس از 134 روز انتظار برای کیلیر شدن، بالاخره تصمیم گرفتم که قبل از اینکه اسمم کیلیر بشه برم پیش خانم دکتر طاهر نژاد ( انیستیو پاستور واحد تجریش) بابت تجدید واکسنها و هر چیزی که لازمه . به خاطر همین برگه ای رو که دکتر اونگان بهم داده بود رو، باخودم بردم پیش خانم دکتر، ایشون پس از بررسی های لازم مواردهایی رو بهم گفتند که خواستم شما دوستان هم بدونین( البته اونایی که مثل من خیال تجدید مدیکال دارند)
1- در ستونی که نوشه Insufficient Time Interval اگر زیرش جلوی هر واکسن تیک خورده باشه یعنی اینکه شما حتماً باید دوباره اون واکسن رو بزنین، مثلاً برای من کزاز (Td) و MMR نوبت دومش جلوش تیک خورده بود و خانم دکتر فرمودند که واکسنش رو بزنید.
2- آنهایی که تست آبله مرغون دادند در ترکیه و تست مثبت بوده دیگه احتیاج ندارند دوباره اونجا تست بدهند و همون یکبار کافی بوده
3- در رابطه با واکسن آنفلو آنزا طبق عرایض خانم دکتر که این واکسن از اول سپتامبر هر سال لغایت پایان ماه آپریل زدنش به هر شخص واجب میشه
اینا چیزایی بود که فکر کردم بد نیست شما ها هم بدونین
راستی قیمت واکسن کزاز + صدور کارت زرد بین المللی دوباره به مبلغ 14500 تومان که داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
واکسن MMR رو صد متر پایین تر از انیستیتو ( خانه بهداشت) به مبلغ 15000 تومان قابل دسترس میباشد.
واکسن آنفلو آنزا مبلغ 12000 تومان داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
در هر صورت فکر میکنم این مطالب برای کسانی که مثل من مجبورند دوباره مدیکالشون رو پیش دکتر اونگان تجدید کنند، بد نباشه، و از طرفی فکر کنم با آگاهی بیشتر میتونند جلوی واکسنهای احتمالی که دکتر اونگان نامرد امکان داره بخواد بهشون بزنه رو بگیرند.

mrbonbon ممنون که این اطلاعات رو دادی، هر چند علاقه ای به دونستن این اطلاعات نداشتم ولی شرایط متاسفانه جوری داره پیش میره که ممکنه منم مجبور بشم همین تصمیم رو بگیرم البته من تا آخرین لحظات مقاومت می کنم. فقط یه چیزی که نمی دونم اینه که این دکتر اونگان چقدر بابت تمدید پول میگیره، اقوام من تو آنکارا هم رفتن ازش پرسیدن و جواب درستی بهشون نداده، شما در این مورد چیزی می دونی؟
ممنون از اطلاعات شما. فقط یک موضوع این که آیا دوباره باید کارت زرد از انستیتو بگیریم؟ فکر کنم همون اولی که دادیم کافی باشد فقط برگه دکتر اونگان را دوباره نشون خودش بدیم. و اگر احیانا واکسن جدید زدیم فقط تاریخ واکسن جدید را نیاز دارد. اگر کسی از دوستان 2 بار این دوره واکسن را طی کرده لطف کرده و تجربه خودش را بیان کند.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: princesess ، b_argi ، tajhizgaran ، afshin-b ، sce ، mhb161
درود بر همه دوستان مهاجرسرایی
ای یاران دیرین درسته که ما کلیر شدیم و از این تاپیک داریم مرخص میشیم ولی این رسمه رفاقت نیست که شما به این زودی مارو فراموش کنید و حتی جواب سوالمون رو هم ندید. Cool
بابا پرسیدم کسی میدونه برای گرفتن ویزا غیر از پاسپورتها و مدارک ناقص چه چیز دیگه ای باید همراهمون ببیریم؟
تورو خدا مارو تحویل بگیرید.SmileTongueBig Grin
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، b_argi ، zohre02 ، mnajafinobar ، shayangh ، mrr777 ، sce ، mhb161 ، ikamaly ، iman63ir
(2013-04-24 ساعت 09:55)شهزاد نوشته:  درود بر همه دوستان مهاجرسرایی
ای یاران دیرین درسته که ما کلیر شدیم و از این تاپیک داریم مرخص میشیم ولی این رسمه رفاقت نیست که شما به این زودی مارو فراموش کنید و حتی جواب سوالمون رو هم ندید. Cool
بابا پرسیدم کسی میدونه برای گرفتن ویزا غیر از پاسپورتها و مدارک ناقص چه چیز دیگه ای باید همراهمون ببیریم؟

فقط همون Refusal Sheet و مدارک لیست شده در اون + پاسپورت ها ...
من فکر نمی کنم چیز دیگه ای نیاز باشه ...

حالا واسه اطمینان دفترچه تامین اجتماعی رو هم با خودت ببر Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، s.s.h ، mnajafinobar ، Szsanazsz ، shayangh ، mlo ، mrr777 ، sce ، mhb161 ، ikamaly ، iman63ir ، گل نهال
(2013-04-24 ساعت 09:55)شهزاد نوشته:  درود بر همه دوستان مهاجرسرایی

شهزاد خانم
سلام منم داشتم از اينجا رد مي شدم پست شما رو ديدم گفتم خدمتتون عرض كنم
1- پاس
2- برگه صورتي
3- مدارك احتمالي نواقص
4- برگه Ptt (انتخاب محل پست براي دريافت مدارك و پاس)
5- چنانچه شما يا همسرتان براي دريافت مدارك به تنهايي مشرف مي شويد حتي الامكان يك وكالتنامه ترجمه شده به زبان تركي همراه داشته باشيد جهت احتياط .خيلي از مراكز با ديدن كارت ملي يا شناسنامه يا ترجمه شناسنامه يا عقدنامه كه اسامي طرفين داخلش باشد مدارك را مي دهند . در خصوص بچه هم چون اسم بچه داخل ترجمه شناسنامه يا پاس هست مدارك بچه را نيز مي دهند

توجههههههه : البته توي امضا شما محل سفارت ذكر نشده بود گفتم اينها مال آنكارا هست
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: princesess ، Gerdoo ، shatsi ، b_argi ، mnajafinobar ، shayangh ، Saeedv13 ، mlo ، mrr777 ، nina22 ، sce ، mhb161 ، lonelyman ، Niushagh ، گل نهال
چقدر این صفحه بیحال شده، Sad اه، اه، اه!!!
بابا یه کفی، دستی، پایکوبیی! Tongue
دنیا که تموم نشده.......
آهان یه صداهایی داره میاد، گوش کن، گوش کن،...............آهااااان بزن اون کف قشنگرو که داره صدای پای آفیسرا میاد. Big Grin
ماشاالا.............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

به امید کلیر شدن همه منتظران علی الخصوص پیران دیر انتظار princesess، MARYAM2، AsemanAbee، mrbonbon، تی تی موسوی، lot2013، noura، bmojtaba، آسمان نیلگون، Maryam3023، mohammad fazli، los_angeles، KOUROSHAVIN و باقی دوستان و منتظران که خدا رو شکر دارن هر روز از این صفحه کم میشن. ببخشید اگه کسی جا موند بی قصد و نیته.
حالا هرکی میخواد شادی کنه و به آفیسرای بیحال فشار بیاره که ایرانیها همیشه شاد و سرحالن و به بیحالی شماها هم کاری ندارن بیاد وسط!! Big GrinBig GrinBig Grin
هرکی میدونه که این دفعه اسمش اعلام میشه بیاد وسط.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
دوستان سلام
صبحتون به خیر
میگم تاجایی که من یادمه قبلا اعلام کلیرنس ها تو کل هفته بود یعنی هر روزی امکان داشت ولی الان حدود 4 هفته هست که
4 شنبه ابوظبی
5 شنبه آنکارا
جمعه ایروان هست.
یعنی روز خاصی را به این منظور گذاشتن .(اعلام کلیرنس)
به امید کلیر همه دوستان (به خصوص بالای 40 روز تا 180) البته با عرض پوزش از دوستان زیر 40 روز ، سوء تعبیر نشه .Smile Smile
انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ هوارتا

(2013-04-24 ساعت 10:07)Gerdoo نوشته:  چقدر این صفحه بیحال شده، Sad اه، اه، اه!!!
بابا یه کفی، دستی، پایکوبیی! Tongue
دنیا که تموم نشده.......
آهان یه صداهایی داره میاد، گوش کن، گوش کن،...............آهااااان بزن اون کف قشنگرو که داره صدای پای آفیسرا میاد. Big Grin
ماشاالا.............++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

به امید کلیر شدن همه منتظران علی الخصوص پیران دیر انتظار princesess، MARYAM2، AsemanAbee، mrbonbon، تی تی موسوی، lot2013، noura، bmojtaba، آسمان نیلگون، Maryam3023، mohammad fazli، los_angeles، KOUROSHAVIN و باقی دوستان و منتظران که خدا رو شکر دارن هر روز از این صفحه کم میشن. ببخشید اگه کسی جا موند بی قصد و نیته.
حالا هرکی میخواد شادی کنه و به آفیسرای بیحال فشار بیاره که ایرانیها همیشه شاد و سرحالن و به بیحالی شماها هم کاری ندارن بیاد وسط!! Big GrinBig GrinBig Grin
هرکی میدونه که این دفعه اسمش اعلام میشه بیاد وسط.
بله دوست عزیز حتما اعلام میشه چرا که نه ؟!
ایندفعه سفارت می خواد کلی کلیر اعلام کنه . Big GrinBig Grin
منم هستم
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: Gerdoo ، b_argi ، princesess ، Szsanazsz ، zohre02 ، shayangh ، shatsi ، afshin-b ، mrbonbon ، sce ، mhb161 ، mehdididam
(2013-04-24 ساعت 09:40)sh_aytak نوشته:  دوستان 23 آپریل مگه آنکارا تعطیل نبوده؟ کیس من (برنده اصلی )23 آپریل باز آپدیت شده برای کسی هم این اتفاق افتاده ؟ نکنه آفیسر مسئول پرونده ما اضافه کاری داشته دیروزBig GrinBig Grin

آنکارا تعطیل بوده آمریکا تعطیل نبوده که Wink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: princesess ، Gerdoo ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، sh_aytak ، sce ، mhb161
(2013-04-24 ساعت 00:13)mrbonbon نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 23:51)princesess نوشته:  دوستان ما که مدیکالمون تا 10 ماه می بشتر اعتبار نداره باید چی کار کنیم به نظرتون ؟ چیجوری باید هماهنگ کنیم برای تجدید مدیکال ؟ کامل توضیح بده هر کی می دونه ...
مو-ت-شک-کرم :-D
دوست عزیز مثل اینکه اصلاً پستها رو نمیخونین. درست پست قبلیتون، درمورد تجدید مدیکال توضیح داده شده...
بخونین اگه باز مشکلی داشتین من در خدمت هستم، میتونم راهنماییتون کنم

دوست خوبم ... پست شما رو خوندم .نگران نباشید ...البته اگه سوال من رو یک دور دیگه بخونید متوجه می شید که راجع به نحوه هماهنگ کردن یک زمان برای انجام مدیکل مجدد سوال پرسیدم و شما در مورد واکسن ها توضیح دادید که دستتون هم درد نکنه خیلی مفید بود ...
من می خوام بدونم روند کار چجوریاست ؟ یعنی باید ایمیل بزنیم سفارت ؟ از اونها نامه بگیریم ؟بعد اگه از مدیکالمون گذشته باشه و کلیر شیم میشه که همون روزی که برای ویزا می ریم هم بریم مدیکال تمدید کنیم یا اینکه نه از قبلش باید تمدید کرده باشیم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، afshin-b ، raam12000 ، sce ، mhb161
باورم نمیشه ...
همش 16 روز دیگه تا پایان اعتبار مدیکالمون مونده ..خدایا لطفا این هفته کلیرمون کن ... اگه این کار رو کنی :
هفته دیگه می ریم ویزامون رو بر می داریم ..
هفته بعدش هم می ریم یو اس ...Big Grin
[font=Trebuchet MS]خدایا این کار اصلا برای تو سخت نیست ...خواهش می کنم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
Rolleyes
ما منتظریم خدا جون
خواهش می کنم دلمون رو نشکن ... تمام امیدمون به این هفته ست ....خدایاااااااااااااا
Rolleyes
دوستای خوبم ..می دونم هر کدومتون دوست دارید اول خودتون کلیر شید ... توی دعاهاتون بی زحمت اسم ما رو هم کنار اسم خودتون بیارید ... هم اکنون نیازمند دعاهای پر خیر و برکت شماها هستیم Cool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-24 ساعت 10:36)princesess نوشته:  باورم نمیشه ...
همش 16 روز دیگه تا پایان اعتبار مدیکالمون مونده ..خدایا لطفا این هفته کلیرمون کن ... اگه این کار رو کنی :
هفته دیگه می ریم ویزامون رو بر می داریم ..
هفته بعدش هم می ریم یو اس ...Big Grin
[font=Trebuchet MS]خدایا این کار اصلا برای تو سخت نیست ...خواهش می کنم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
Rolleyes
ما منتظریم خدا جون
خواهش می کنم دلمون رو نشکن ... تمام امیدمون به این هفته ست ....خدایاااااااااااااا
Rolleyes
دوستای خوبم ..می دونم هر کدومتون دوست دارید اول خودتون کلیر شید ... توی دعاهاتون بی زحمت اسم ما رو هم کنار اسم خودتون بیارید ... هم اکنون نیازمند دعاهای پر خیر و برکت شماها هستیم Cool
دوست عزیز من هفته پیش با 63 روز انتظار کلیر شدم .....ولی از روزی که به منتظر سرا امدم همیشه اول برای نازنینان بالای لیست دعا کردم ...مطمینم باقی دوستان هم همین کار را کرده اند....من هم این هفته فقط و فقط به عشق هورا کشیدن برای شما و سایر عزیزان بالای 100 روز این تاپیک را خواهم گشود.Smile
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: Gerdoo ، tajhizgaran ، b_argi ، shatsi ، homayoon13 ، princesess ، Saeedv13 ، nirvana_kobin ، lot2013 ، rozelo ، mrr777 ، afshin-b ، noura ، s.s.h ، nina22 ، sh_aytak ، sce ، zohre02 ، mhb161 ، ikamaly ، mehdididam
دوستان امروز کسی آپدیت شده ؟!!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: princesess ، b_argi ، sce
خبر امد خبري در راه است ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بچه ها
كيس ما هر دومون به تاريخ امروز اپديت شد
فكر كنم هورا بشيم امشب +++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nirvana_kobin ، mlo ، homayoon13 ، farshadsh ، Gerdoo ، payam62 ، rozelo ، princesess ، b_argi ، ikamaly ، nina22 ، Ali.US ، shayangh ، sh_aytak ، bmojtaba ، sce ، zohre02 ، mhb161 ، pooyash ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان