کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-23 ساعت 21:00)ALNB نوشته:  سلام

کسی می دونه اگه زمان کلیر شدن از 30 سپتامبر بگذره، چه اتفاقی می افته؟

اتفاق خاصی نمی افته دوباره تو اکتبر واسه سال بعدش ثبت نام می کنیم که دوباره برنده بشیم Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، shatsi ، sce ، iman83 ، pouya.web ، lonelyman ، amairmonre ، b_argi ، rezagh ، payam62 ، mhb161
(2013-04-23 ساعت 20:39)zohre02 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 20:26)sadeghi897 نوشته:  امشب یعنی تاپیک می ترکه؟
امیدواریمممممممممممممممممم
فکر نکنم امشب خبری بشه آخه امروز تعطیل بودن باید منتظر آخر هفته بود با کلی انرژی مثبت +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...

دوستان ما هم به جمع 90 روزه ها پیوستیم،

دوست عزیزم سفارت آنکارا تعطیل بوده Sadایروان که تعطیل نبودهSmile ،پس ما تا صبح بیداریمRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، habibi ، shaso ، sce ، majid.s ، amairmonre ، b_argi ، payam62 ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، zohre02
كسي ٢٣  اپريل اپديت شده؟
هر رفتي رسيدن نيست اما براي رسيدن راهي بجز رفتن نيست.
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، b_argi
(2013-04-23 ساعت 21:23)arash_r15 نوشته:  از بلاتکلیفی متنفرم ! یعنی میشه این هفته کلیر بشم و 2 صفحه هورااا بکشم !؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آرش جان چراکه نهShyمگه اونایی که کلیر شدن از کره مریخ اومدن.بالاخره یه روز هممون ازاین تاپیک باروبندیل را میبندیم و میریمTongueبه امید اون روزCool+++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-04-23 ساعت 14:01)iman83 نوشته:  خوب دوستان امروز پس از گذشت 13 روز از تاریخ کلیر شدن کیس من دوباره آپدیت شد.من پاسم رو به یکی از دوستانم که تو تراول ایجنسی کار می کنه دادم واسه پیک آپ ویزا.میخوام بدونم دلیل آپدیت شدن بدون ایشو شدن ویزا چیه (سفارت ابوظبی).یعنی امروز تازه پاس من رسیده سفارت؟من دوشنبه هفته پیش پاسمو تحویل دادم
خوب دوستان نیم ساعت پس از ارسال این پست ،وضعیت کیس از ادمینستریشن پروسسینگ به ایشو تغییر کرد.زنده باد ابوظبی
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
دوستان ما براي دومين بار آپديت شديمRolleyes اميدوارم همه شما عزيزان آپديت كه چي بگم ايشاالله كلير بشيدWink
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: lot2013 ، iman83 ، rouzbehdarvishi ، s.s.h ، b_argi ، valencia ، Saeedv13 ، payam62 ، KOUROSHAVIN ، Ali.US ، yalda91 ، rozelo ، mhb161 ، zohre02 ، گل نهال
دوستان ما که مدیکالمون تا 10 ماه می بشتر اعتبار نداره باید چی کار کنیم به نظرتون ؟ چیجوری باید هماهنگ کنیم برای تجدید مدیکال ؟ کامل توضیح بده هر کی می دونه ...
مو-ت-شک-کرم :-D
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: rezagh ، payam62 ، AsemanAbee ، afshin-b ، raham ، iman63ir
دوستان تا حالا کسی حساب کرده چندتا آپدیت برا کلیر شدن لازمه؟
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، yalda91
(2013-04-23 ساعت 23:51)princesess نوشته:  دوستان ما که مدیکالمون تا 10 ماه می بشتر اعتبار نداره باید چی کار کنیم به نظرتون ؟ چیجوری باید هماهنگ کنیم برای تجدید مدیکال ؟ کامل توضیح بده هر کی می دونه ...
مو-ت-شک-کرم :-D
دوستمون mrbonbon توی لینک زیر جواب دادن:
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid314996
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-04-22 ساعت 16:56)mehdiii نوشته:  10 روزه شدم رفت، یعنی ممکنه این هفته کلیر بشم ؟
شده تا حالا با 9 سوالی زیر 4 هفته کسی کلیر بشه ؟ از تاپیک 2012 همچین موردی یادم نمیاد !!!

یکی میمرد از درد نداری ...یکی میگفت آقا کمبزه داری
مهدی چجوری روت شد بگی "ممکنه این هفته کلیر بشم ؟" Smile
بنده خدا داره حرف از 160 روز میزنه تو با بیش از 10 روز سابقه،میگی من کلیر بشم؟ یعنی واقعاً مشکل جوونای ما کلیر شدنه؟Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-23 ساعت 14:10)el333 نوشته:  سلام دوستان ما هم اومديم تو اين تاپيك و دوباره انتظار كشيدن شروع شد..Sad ،امروز تا زماني كه ما بوديم٤,٥تا كيس لاتاري بودن دو تا خانوم مجرد و سه تا خانواده,كه همه آبي كرفتن..
سلام، ما هم جزو همون خانواده هایی بودیم که آبی گرفتیم. شما از مجردا بودین یا خانواده ها؟
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، payam62 ، lot2013 ، b_argi ، shatsi
(2013-04-24 ساعت 00:30)bayat_r نوشته:  یکی میمرد از درد نداری ...یکی میگفت آقا کمبزه داری
مهدی چجوری روت شد بگی "ممکنه این هفته کلیر بشم ؟" Smile
بنده خدا داره حرف از 160 روز میزنه تو با بیش از 10 روز سابقه،میگی من کلیر بشم؟ یعنی واقعاً مشکل جوونای ما کلیر شدنه؟Smile

حق داری ....آخ اگه منم ویزای یکضرب بودم مثل شما دبیر ستاد عزیز به جای پست توی تاپیک رقص عربی می کردم به سبک گنگ نام استایلTongue( رقص ترکیبی هست عمو سعید کاملا توجیح راجبشWink )
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: payam62 ، bayat_r ، rezagh ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، rouzbehdarvishi ، MARYAM2 ، b_argi ، ikamaly ، nirvana_kobin ، zohre02 ، raham ، hushmandco ، noura
صبح زيباتون بخير باشه.امروز ٢٤آپريل سيس همسرم آپديت شد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shaso ، b_argi ، mnajafinobar ، nirvana_kobin ، sh_aytak ، zohre02 ، shayangh ، Saeedv13 ، forgivenevil ، mhb161 ، pooyash ، lonelyman
(2013-04-24 ساعت 02:39)Hoormazd نوشته:  ميشه يكى بگه معمولا ابوظبى چند روزه جواب ميده .
مگه شما جدول منتظرسرا رو نمیبینی؟؟!!
اگه مورد خاصی نداشته باشی،معمولا تا 40 روز.Wink

به شما بشارت میدهم:
امروز قراره این تاپیک رنگ و وارنگی بشه!!!!!
من با KCC هماهنگ کردم. ولی با عرض پوزش انتخاب افراد با اوناست وبنده بی تقصیرم!!!!SadSadSad
لذا بر کلیرشوندگان محترم واجب میباشد که دین خود رو به بنده ادا نمایند!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mnajafinobar ، b_argi ، zohre02 ، hushmandco ، mhb161
(2013-04-23 ساعت 16:02)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام
پس از 134 روز انتظار برای کیلیر شدن، بالاخره تصمیم گرفتم که قبل از اینکه اسمم کیلیر بشه برم پیش خانم دکتر طاهر نژاد ( انیستیو پاستور واحد تجریش) بابت تجدید واکسنها و هر چیزی که لازمه . به خاطر همین برگه ای رو که دکتر اونگان بهم داده بود رو، باخودم بردم پیش خانم دکتر، ایشون پس از بررسی های لازم مواردهایی رو بهم گفتند که خواستم شما دوستان هم بدونین( البته اونایی که مثل من خیال تجدید مدیکال دارند)
1- در ستونی که نوشه Insufficient Time Interval اگر زیرش جلوی هر واکسن تیک خورده باشه یعنی اینکه شما حتماً باید دوباره اون واکسن رو بزنین، مثلاً برای من کزاز (Td) و MMR نوبت دومش جلوش تیک خورده بود و خانم دکتر فرمودند که واکسنش رو بزنید.
2- آنهایی که تست آبله مرغون دادند در ترکیه و تست مثبت بوده دیگه احتیاج ندارند دوباره اونجا تست بدهند و همون یکبار کافی بوده
3- در رابطه با واکسن آنفلو آنزا طبق عرایض خانم دکتر که این واکسن از اول سپتامبر هر سال لغایت پایان ماه آپریل زدنش به هر شخص واجب میشه
اینا چیزایی بود که فکر کردم بد نیست شما ها هم بدونین
راستی قیمت واکسن کزاز + صدور کارت زرد بین المللی دوباره به مبلغ 14500 تومان که داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
واکسن MMR رو صد متر پایین تر از انیستیتو ( خانه بهداشت) به مبلغ 15000 تومان قابل دسترس میباشد.
واکسن آنفلو آنزا مبلغ 12000 تومان داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
در هر صورت فکر میکنم این مطالب برای کسانی که مثل من مجبورند دوباره مدیکالشون رو پیش دکتر اونگان تجدید کنند، بد نباشه، و از طرفی فکر کنم با آگاهی بیشتر میتونند جلوی واکسنهای احتمالی که دکتر اونگان نامرد امکان داره بخواد بهشون بزنه رو بگیرند.

mrbonbon ممنون که این اطلاعات رو دادی، هر چند علاقه ای به دونستن این اطلاعات نداشتم ولی شرایط متاسفانه جوری داره پیش میره که ممکنه منم مجبور بشم همین تصمیم رو بگیرم البته من تا آخرین لحظات مقاومت می کنم. فقط یه چیزی که نمی دونم اینه که این دکتر اونگان چقدر بابت تمدید پول میگیره، اقوام من تو آنکارا هم رفتن ازش پرسیدن و جواب درستی بهشون نداده، شما در این مورد چیزی می دونی؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان