کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-23 ساعت 14:05)sepand88 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 12:14)los_angeles نوشته:  ديشب ساعت 11:30 براي ما فقط يكي از كيس ها اپديت شده (كيس دوم) ممكنه اين دفعه كلير بشيم؟

شما هر ساعت سایت رو چک میکنید که حتی دقیقشو هم میدونین؟

به قول خود شما انتظار و انتظار و انتظار....
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: homayoon13 ، b_argi ، sepand88
اندر اتفاقات غیر قابل توضیح در سفارت آنکارا (مثلث برمودا) عرض شود که:

از گروه 1 تا 1900 حدود 15 کیس آپدیت شده اند که پنج کیس به تاریخ 19 اپریل و ده کیس بتاریخ 22 اپریل بوده اند، نکته حائز اهمیت اینکه دو کیس با شماره های 2013AS304 دو نفره و 2013AS1705 یکنفره نه تنها بتاریخ 22 اپریل آپدیت شده اند که Issued هم شده اند!!!
خواهید گفت حتما قبلا کلیر شده بودند، پاسخ: کنترل کردم نه تنها در سیستم جدول من که خودکار بررسی می کند، این کیس ها هیچگاه اعلام نشده اند، بلکه تا بحال چندین سابقه آپدیت در دفعات قبل در وضعیت AP داشته اند.
خواهید گفت حتما Ready بوده اند و تغییر تاریخ داده اند و سپس در تاریخ جدید مصاحبه یکضرب گرفته اند، سخنی بسیار منطقی و صحیح است، اما من آرشیو جدول اعلام مصاحبه ها از 13 فوریه تا 22 اپریل را دارم اما برای این کیسها هیچ اعلام زمانی مصاحبه برای اپریل یا هیچ تاریخ دیگری وجود نداشته اند، بنابراین بحث تغییر منتفی است.

1901 تا 2350 و 2351 تا 2700 هیچ آپدیتی نداشتند.

2701 تا 3400 تعداد 3 کیس آپدیت داشتند یکی 19 اپریل و دو تا 22 اپریل (گروه مصاحبه ژانویه اکثراً در این رنج قرار دارند)

3401 تا 4300 تعداد 22 کیس آپدیت شده اند که چهارده کیس 22 اپریل و هفت کیس 19 اپریل و یک کیس 20 اپریل بوده اند.

مورد بعدی هم کیس 2013AS3037 که با وجودی که این کیس 25 مارچ مصاحبه شده و تا 1 اپریل آپدیت شده چندین دوره است که برایش بتاریخ 3 جون تاریخ مصاحبه گذاشته اند !!! ؟؟؟

تمام موارد بالا : Issued شدن های عجیب ، تاریخ مصاحبه مجدد برای کیس مصاحبه شده و نهایتا آپدیتهایی که با تعداد مصاحبه شده در هر گروه همخوانی و ارتباطی ندارد، یا آپدیت نشدنهای طولانی بی دلیل، عدم اعلام کلیرنس مناسب در دامنه بعضی از رنج ها، اعلام کلیرنس در صفحه های متفاوت (ترکی و انگلیسی) تاریخ آپدیت اشتباه در زمان اعلام کلیرنس و ... ، همه می تواند نشان دهنده خطاهای انسانی یا شاید سیستمی باشد.
بهرحال روند پیشرفت کیس خود را بدقت رصد کنید تا در صورت بروز اشکال یا ... بموقع بتوانید وضعیت آنرا جویا شوید. ....
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان سلام
پس از 134 روز انتظار برای کیلیر شدن، بالاخره تصمیم گرفتم که قبل از اینکه اسمم کیلیر بشه برم پیش خانم دکتر طاهر نژاد ( انیستیو پاستور واحد تجریش) بابت تجدید واکسنها و هر چیزی که لازمه . به خاطر همین برگه ای رو که دکتر اونگان بهم داده بود رو، باخودم بردم پیش خانم دکتر، ایشون پس از بررسی های لازم مواردهایی رو بهم گفتند که خواستم شما دوستان هم بدونین( البته اونایی که مثل من خیال تجدید مدیکال دارند)
1- در ستونی که نوشه Insufficient Time Interval اگر زیرش جلوی هر واکسن تیک خورده باشه یعنی اینکه شما حتماً باید دوباره اون واکسن رو بزنین، مثلاً برای من کزاز (Td) و MMR نوبت دومش جلوش تیک خورده بود و خانم دکتر فرمودند که واکسنش رو بزنید.
2- آنهایی که تست آبله مرغون دادند در ترکیه و تست مثبت بوده دیگه احتیاج ندارند دوباره اونجا تست بدهند و همون یکبار کافی بوده
3- در رابطه با واکسن آنفلو آنزا طبق عرایض خانم دکتر که این واکسن از اول سپتامبر هر سال لغایت پایان ماه آپریل زدنش به هر شخص واجب میشه
اینا چیزایی بود که فکر کردم بد نیست شما ها هم بدونین
راستی قیمت واکسن کزاز + صدور کارت زرد بین المللی دوباره به مبلغ 14500 تومان که داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
واکسن MMR رو صد متر پایین تر از انیستیتو ( خانه بهداشت) به مبلغ 15000 تومان قابل دسترس میباشد.
واکسن آنفلو آنزا مبلغ 12000 تومان داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
در هر صورت فکر میکنم این مطالب برای کسانی که مثل من مجبورند دوباره مدیکالشون رو پیش دکتر اونگان تجدید کنند، بد نباشه، و از طرفی فکر کنم با آگاهی بیشتر میتونند جلوی واکسنهای احتمالی که دکتر اونگان نامرد امکان داره بخواد بهشون بزنه رو بگیرند.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-04-23 ساعت 16:02)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام
پس از 134 روز انتظار برای کیلیر شدن، بالاخره تصمیم گرفتم که قبل از اینکه اسمم کیلیر بشه برم پیش خانم دکتر طاهر نژاد ( انیستیو پاستور واحد تجریش) بابت تجدید واکسنها و هر چیزی که لازمه . به خاطر همین برگه ای رو که دکتر اونگان بهم داده بود رو، باخودم بردم پیش خانم دکتر، ایشون پس از بررسی های لازم مواردهایی رو بهم گفتند که خواستم شما دوستان هم بدونین( البته اونایی که مثل من خیال تجدید مدیکال دارند)
1- در ستونی که نوشه Insufficient Time Interval اگر زیرش جلوی هر واکسن تیک خورده باشه یعنی اینکه شما حتماً باید دوباره اون واکسن رو بزنین، مثلاً برای من کزاز (Td) و MMR نوبت دومش جلوش تیک خورده بود و خانم دکتر فرمودند که واکسنش رو بزنید.
2- آنهایی که تست آبله مرغون دادند در ترکیه و تست مثبت بوده دیگه احتیاج ندارند دوباره اونجا تست بدهند و همون یکبار کافی بوده
3- در رابطه با واکسن آنفلو آنزا طبق عرایض خانم دکتر که این واکسن از اول سپتامبر هر سال لغایت پایان ماه آپریل زدنش به هر شخص واجب میشه
اینا چیزایی بود که فکر کردم بد نیست شما ها هم بدونین
راستی قیمت واکسن کزاز + صدور کارت زرد بین المللی دوباره به مبلغ 14500 تومان که داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
واکسن MMR رو صد متر پایین تر از انیستیتو ( خانه بهداشت) به مبلغ 15000 تومان قابل دسترس میباشد.
واکسن آنفلو آنزا مبلغ 12000 تومان داخل خود انیستیتو قابل دسترس میباشد.
در هر صورت فکر میکنم این مطالب برای کسانی که مثل من مجبورند دوباره مدیکالشون رو پیش دکتر اونگان تجدید کنند، بد نباشه، و از طرفی فکر کنم با آگاهی بیشتر میتونند جلوی واکسنهای احتمالی که دکتر اونگان نامرد امکان داره بخواد بهشون بزنه رو بگیرند.
دوست عزیز سلام....فقط میتونم به خاطر این همه تاخیر که در کلیر شدن شما بوجود آمده با شما همدردی کنم . و از اینکه باید مجددا هزینه هائی را انجام دهید متاسفم....واقعا نمیدونم چی بگم....به امید خدا همین چند روز کلیر بشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، mrbonbon ، b_argi ، ali.rajabi12 ، raam12000 ، payam62 ، s.s.h ، ikamaly ، lot2013 ، mamanraya ، feyzgostar ، habibi ، nina22 ، Ali.US ، rira1982
سلام

از بچه‌های که پاسپورت‌هاشون رو از ptt پیک ااپ کردن خواستم بدونم کسی‌ میدون از زمانی‌ که پاسپورت رو سفارت میده به پست چند روز طول میکش که برسه به مرکز PTT که تو خود آنکارا انتخاب شده. پاسپورت ما دوشنبه گویا به پست داده شده امروز تعطیل رسمی‌ هست و فقط فردا وقت داریم چون ۵ شنبه صبح پروازمن هست.

اگه کسی‌ کاری به ذهنش میرسه که من بتونم فردا پاسپورت‌ها رو بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنه
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان عزیز برای دریافت ویزا به غیر از پاسپورتها و ناقصی مدارک که ازمون خواسته شده چه چیز دیگه ای باید همراهمون ببیریم؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی فرمایند.
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان:
(2013-04-23 ساعت 16:37)شهزاد نوشته:  با سلام
دوستان عزیز برای دریافت ویزا به غیر از پاسپورتها و ناقصی مدارک که ازمون خواسته شده چه چیز دیگه ای باید همراهمون ببیریم؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی فرمایند.

کپی پاسپورتها و برک آبی کلیرنس
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، mhb161 ، iman63ir ، Ali.US ، Hedieh20 ، Gerdoo ، گل نهال
آقا ما رفتم تو 61 روز حالا این هیچی ما اصلا آپدیت هم نمیشیم
روی 19 مارچ موندیم امروز من به کمک همه دوستان یه نامه زدم بهشون که هنوز جواب ندادن
اگر آپدیت میشود خوب بود دلمون به این خوش بود که این آب باریکه هم بستند
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sce ، mhb161 ، majorsoly
(2013-04-23 ساعت 13:51)habibi نوشته:  يه سوال از دوستان باتجريه
من دو هفته پيش به سفارت ارمنستان ايميل زدم واين جواب رو به من دادن كه نياز نيست به ما ايميل بدهي،شما بايد صبور باشي
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Please kindly don’t write us emails concerning the case status. You need to be patient.

حالا به نظرتون دوباره ايميل بفرستم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
habibi عزیز، من هم تماس گرفتم و email زدم اما هر دوتا همین حواب رو دادن. فکر نکنم email زدن یا تماس گرفتن مشکلی پیش بیاره اما خب فایده ای نداره چون فقط میگن صبر کنین. وقتی تماس گرفتم اون اقایی که جواب داد گفت متاسفانه معلوم نمیشه که این پروسه کی تمام میشه و کار شما بدون مشکل، سیستماتیک داره جلو میره، فقط باید صبر کنین
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: bmojtaba ، mhb161 ، habibi ، sce ، amairmonre ، گل نهال
ای خدا جونم
دلم نمیخواد این تاپیک رو سیاه وسفید ببینم، پس تو رو به خودت قسم میدم یه کاری کن که هوراهای رنگی صفحات این تاپیک رو قشنگ کنه!!!!
!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-23 ساعت 13:51)habibi نوشته:  حالا به نظرتون دوباره ايميل بفرستم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من اگه 1 نفر یعنی فقط 1نفر پیدا کردی که بگه با ایمیل زدن کلیر شده شما همین الان 100 تا ایمیل بزن بهشونBig Grin اصلا کار از دست سفارت خارج اینا بعد مصاحبه کاره ای نیستن Wink در ضمن این مکاتبات تو پروفایل شما ثبت میشه چون من یکبار قبلا میل زدم دقیقا اشاره کرد که دفعه ی قبلی فلان تاریخ مکاتبه کردیم با شما راجب فلان موضوع Sad پس صبور باشد و سعی نکنید حتی در حد 1% هم بخوان خدای ناکرده حساس بشن روی کیس شما Wink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، payam62 ، zohre02 ، گل نهال ، habibi ، Ali.US ، sce ، lonelyman ، mhb161
(2013-04-23 ساعت 19:48)ALNB نوشته:  سلام
کسی می دونه چطوری می شه توی منتظرسرا عضو (؟!) شد؟

سلام دوست عزیز
تاریخ و محل مصاحبه تون رو واسه امیر مهاجر از اینجا بصورت پیام خصوصی بفرستید تا به منتظرسرا وارد شوید.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sadeghi897 ، payam62 ، nina22 ، sce ، amairmonre ، mhb161
سلام

کسی می دونه اگه زمان کلیر شدن از 30 سپتامبر بگذره، چه اتفاقی می افته؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: sce
(2013-04-23 ساعت 21:00)ALNB نوشته:  سلام

کسی می دونه اگه زمان کلیر شدن از 30 سپتامبر بگذره، چه اتفاقی می افته؟

با نهايت تاسف اون فرد شانس خودش رو از دست ميده..
اميدوارم هيچ وقت و براي هيچ كيسي پيش نياد!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: mehdiii ، mnajafinobar ، ikamaly ، sce ، payam62 ، mhb161
از بلاتکلیفی متنفرم ! یعنی میشه این هفته کلیر بشم و 2 صفحه هورااا بکشم !؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: mino2013 ، mnajafinobar ، 30NAP30 ، sce ، Ali.US ، amairmonre ، اردوان ، lonelyman ، b_argi ، payam62 ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، yalda91 ، mhb161 ، Gerdoo ، khmp

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان