کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گرامی با درود فراوان ...
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم .. به امید کلیرشدن تمام دوستان گلم
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
وظیفه هر هفته ام رو انجام میدم و میگم ایروان اپدیت شد. ما نبودیم.
تبریک به همه کسایی که کلیر شدن اما به راستی چرا این قدیمی ها رو یادشون رفته کلیر کنن.
ما هم منتظریم
۲۰۱۳
دوستان گرامی با درود ، ایروان ترکونده به خدا . انشاالله که انکارا هم میترکونه .نمیدونم چگونه میتونیم از این همه همیاری و کمک و انرزی که از سوی شما به خانواده ما میرسید سپاسگزاری کنم . باور کنید که هز زمانی که کسی کلیر میشد ما از جان و دل خوشحال میشدیم ... و الان هم خیلی خوشحالم که دوستانی که با ما بودن مانند Farmin و shimoda و 30nap30 و بقیه که یادم نمیاد همه کلیرشدن .... به امید روزهایی با کامیابی و پیروزی برای همه شما دوستانی که تا آخر زندگی فراموشتون نمیکنیم ....
با سپاس فراوان ......... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
از تمام دوستان ممنونم
مرسی که برام هورررررررررررررررررررررا کشیدین انشاله یه روز تو هفته دیگه واسه همتون هورا بکشم.
راستی انرژی مثبت یادتون نره.
برای همتون آرزو دارم زود به آرزوهاتون برسین.
انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
(2013-04-26 ساعت 12:38)habibi نوشته:  کیس1412 کیه نمیاید هوراااااااااا بکشه پیر تاپکیهSmileSmileSmile

سلام دوستان اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟ ایروان ترکونده واقعا ....

این کیس واسه پدر مادر منه که کلیر شدن
به افتخار پدر مادر من و همه قبول شدگان و کلیرشدگان

هووورررراااااااااااااااااااااااااااا

امیدوارم بقیه هم بزودی کلیر بشن واسه من هم دعا کنید 2014 قبول بشم و به پدر مادرم ملحق بشم Big Grin
دوستان عزیز پست های من یکی در میون ارسال میشه.....
ولی اینقدر خوشحالم که اینها اصلا مهم نیست......
دوستان کلیر شده ی ایروان مبارک باشه ....امیدوارم همیشه شاد و خندان باشید.....
دوستان آنکارا شما هم امیدوار منتظر باشید......حرف مامان سایه درسته حتما امشب خبرهای خوشی هم ازآنکارا می رسه...
هورا ......هورا ......هورا+++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-26 ساعت 13:37)h@med_nj نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 12:38)habibi نوشته:  کیس1412 کیه نمیاید هوراااااااااا بکشه پیر تاپکیهSmileSmileSmile

امیدوارم بقیه هم بزودی کلیر بشن واسه من هم دعا کنید 2014 قبول بشم و به پدر مادرم ملحق بشم Big Grin
دوست عزیز من و تمامی دوستان مهاجر سرا منتظر هستیم که بعد از اعلام اسامی 2014 به این تاپیک بیایی و خبر خوش به ما بدی ....بعد هم یک شام خوشمزه تو امریکا بهمون بدی....
به پدر و مادر محترمتان هم تبریک عرض میکنم....Tongue
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
دوستان به تاپیک زیر مراجعه کنید
حتما کمکتون خواهد کرد

لینکهایی به اطلاعات مکمل در مورد زندگی در آمریکا
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، lot2013 ، Soap McTavish ، رجبعلی ، nooshshahnar ، shayangh ، sce ، AsemanAbee ، mhb161
من بازم آپدیت شدم!!!! بابا آپدیت برای ما کلیرنس نمیشههههه! آفتابه و لگن 1000 دست، شام و ناهار هیچی!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
سلام دوستان عزیز

ما (دو نفر زوج) ۲۴ آوریل مصاحبه داشتیم و صورتی‌ گرفتیم،ولی‌ از اون روز هر چی‌ تو سایت ceac میرم ،هنوز وضعیتمون رو زده ready،قبل از مصاحبه هم که ready بود......،نباید ready به چیز دیگه تغییر کنه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، homayoon13 ، Soap McTavish ، soruosh ، b_argi ، sce ، mhb161 ، tajhizgaran
(2013-04-26 ساعت 14:57)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما (دو نفر زوج) ۲۴ آوریل مصاحبه داشتیم و صورتی‌ گرفتیم،ولی‌ از اون روز هر چی‌ تو سایت ceac میرم ،هنوز وضعیتمون رو زده ready،قبل از مصاحبه هم که ready بود......،نباید ready به چیز دیگه تغییر کنه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

چرا. باید بشه administrative processing. احتمالا تا چند روز دیگه درست میشه!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mhz_ir ، babak_1363 ، lot2013 ، homayoon13 ، Soap McTavish ، رجبعلی ، soruosh ، b_argi ، sce ، mhb161
ما هم دوباره آپدیت شدیم...پس آنکارا کی اعلام میکنه؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
ما هم هر دو نفر الان آپديت شديم، اين ديگه يعني چي؟!
خدايا دلسردمون نكني..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا

امیدوارم بقیه هم بزودی کلیر بشن واسه من هم دعا کنید 2014 قبول بشم و به پدر مادرم ملحق بشم
حامد منم مثل شما هم منتظر کیلیر شدن مادر و پدر و برادرم هستم هم منتظر نتایج لاتاریه 2014...ایشالله همه زود کلیر شن...اسم من و شما هم در بیاد.بچه ها به دعاتون محتاج هستیمSmileBig Grin
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
(2013-04-26 ساعت 14:27)shayangh نوشته:  

دوست عزیز من و تمامی دوستان مهاجر سرا منتظر هستیم که بعد از اعلام اسامی 2014 به این تاپیک بیایی و خبر خوش به ما بدی ....بعد هم یک شام خوشمزه تو آمریکا بهمون بدی....
به پدر و مادر محترمتان هم تبریک عرض میکنم....Tongue

مرسی واقعا از شما ... خدا از دهنت بشنوه، خدارو چه دیدی خودش کارها رو طوری ردیف میکنه که هیچ بنی بشری فکرشم نمیکرد Smile .... توکل بخدااااا
تشکر کنندگان: shimoda ، yasaman1111 ، homayoon13 ، امیر مهاجر ، bmojtaba ، dove ، b_argi ، babak_1363 ، ikamaly ، neda62 ، shayangh ، sce ، habibi ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان