کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان اون سی دی که دکتر اونگان داد رو چیکارش باید بکنیم؟ میشه پاکتشو باز کرد و توشو دید؟ جریانش چیه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ASALI ، sce ، mhb161
(2013-04-25 ساعت 20:41)lonelyman نوشته:  خدايا چقدر بوي ويزا مياد++++++++
سومين روز پشت سرهم آپديت شديم

امروز كيس ما هم واسه سومين بار ولي امروز فقط خودم آپديت شد ... يعني خدا به ما صبر بده اگه اين هفته خبري نشهSad
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sadeghi897 ، b_argi ، Championking ، farshadsh ، bmojtaba ، lonelyman ، sce ، Gerdoo ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 01:11)hushmandco نوشته:  دوستان اون سی دی که دکتر اونگان داد رو چیکارش باید بکنیم؟ میشه پاکتشو باز کرد و توشو دید؟ جریانش چیه؟
سلام.نباید بازش کنی.باید تو us تحویل بدی
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، farshadsh ، rozelo ، Soap McTavish ، ali2013-13 ، sce ، lonelyman ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 00:59)lonelyman نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:24)yasaman1111 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:16)lonelyman نوشته:  [quote='yasaman1111' pid='317261' dateline='1366918525']
ما هم دوبار آپدیت شدیم.↲
25th april↲یعنی خبریه!‏

خيلي بوي ويزا ميدينا Wink

ایشالله که فقط بو نیست:‏)‏ 
ایشالله بوی ویزای همه در بیاد...

الان بوي ويزاتون مياد و هفته آينده هم خود ويزاتون++++++++++++++
[/quOTE
سلام دوستان در مورد روال اپ شدن كيسها و نهايتا كلير شدن انها در سفارت انكارا با توجه به مدت 32 روزي كه در هر شبانه روز حداقل 20 بار سيس رو چك كردم به اين نتيجه رسيدم كه در كلير شدن كيسها يك روال ثابت وجود دارد و اون اينكه افيسر سفارت در حال حاضر در حال بررسي كيسهايي هست كه در هفته اول مارچ مصاحبه داشتند و همين طور پس از نعيين تكليف اين گروه از دوستان اكثريت مصاحبه شوندگان ان هفته كلير ميشوند و كيسهاي باقيمانده براي بررسي بيشتر از نهادهاي مختلف مورد استعلام قرار ميگيرند و اين باعث طولاني شدن دوره كلير ايشان ميشود و مجدد كبسهاي مصاحبه شده در هفته بعد از ان شروع به بررسي خواهد شد و نتيجه اينكه به هيچ عنوان نگران نباشيد و طبق تاريخ مصاحبه اي كه داشته ايد منتظر اعلام كليرتان باشيد و در نهايت اينكه بجز دوستانمان در دوره 2010 كه تعدادي جامانده از كورس صدور كلير داشته در دوره هاي بعد نتايج بسيار خوب و رضايتبخش بوده است و هرگز يادمان نرود كه :
(( هميشه طولانيترين لحظه شب نزديكترين لحظه به طلوع صبح است و به مصداق اين دل نوشته كه صبر گرچه تلخ است وليكن بر شيرين دارد صبوري را فراواني بخشيم ))
توضيح بسيار مهم اينكه مطالب مطرح شده نظر اينجانب است و صحت و سقم ان به اندازه دانش حقير است پس اگر ايرادي بر ان هست لطفا دوستان تصحيح بفرمايند.
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
دوستان عزیز، 175 روز انتظار خیلی سخته Sad ....انرژی مثبت برای هممون.
من فقط دیگه به اپدیت سایت سیس هم راضی هستم. یعنی تکون نمی خوره.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: farshadsh ، ikamaly ، rozelo ، mino2013 ، shimoda ، rouzbehdarvishi ، noura ، sce ، mehdididam ، mhb161
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: rozelo ، mino2013 ، Soap McTavish ، nirvana_kobin ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، MARYAM2 ، bmojtaba ، Szsanazsz ، sce ، lonelyman ، amir82 ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 01:48)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 01:11)hushmandco نوشته:  دوستان اون سی دی که دکتر اونگان داد رو چیکارش باید بکنیم؟ میشه پاکتشو باز کرد و توشو دید؟ جریانش چیه؟

سلام دوست عزیز
من یکی از دوستانم که آمریکا هستن 2012 قبول شدن . به ما گفت که سی دی را تو فرودگاه ازشون نگرفتن . گفتن واسه خودشون اونها هم باز کردن دیدن توش اسکن آزمایشات و عکس قفسه سینه هست.
ولی ما رفتیم ایروان و بجای سی دی دکتر بهمون عکسهای قفسه سینه و یه کپی دیگه از آزمایشات و مشخصات من را داخل پاکت گذاشت و گفت اینها را در فرودگاه تحویل بده .
حالا شما هم کنجکاوی نکنی بهتره. سی دی را نگهدار تا فرودگاهSmile
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: shimoda ، yalda91 ، nirvana_kobin ، Soap McTavish ، آناهيتا ، sce ، Gerdoo ، lonelyman ، payam62 ، hamedhamed ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 10:10)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 10:00)mohammad fazli نوشته:  بو میاااااااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددد!!!!
انکارا رو سفیدمون کن
یه بار هم ما اِفِه اومدیم و کلی قُپی الکی در کردیم که باهاشون صحبت کردم و قراره این هفته فیلان و بیسار کنن دیشب خیطمون کردن جلوی ملت رفت پی کارشBig Grin. اصلاً باید به اینها کم محلی کنی فقط. خودشونو لوس کردنCool.

عمو جان یکی دو تا سیس که نبوده
اپراتور بیچاره کلی باید تایپ کنه
غلط گیری کنه
بیچاره یه کم هم دستش کنده
کی می تونه روی حرف شما حرف بزنه
دیروز شروع کرده دیگه کم کم کارش تمومه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-26 ساعت 10:10)Saeedv13 نوشته:  [quote='mohammad fazli' pid='317444' dateline='1366954206']
بو میاااااااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددد!!!!
انکارا رو سفیدمون کن
یه بار هم ما اِفِه اومدیم و کلی قُپی الکی در کردیم که باهاشون صحبت کردم و قراره این هفته فیلان و بیسار کنن دیشب خیطمون کردن جلوی ملت رفت پی کارشBig Grin. اصلاً باید به اینها کم محلی کنی فقط. خودشونو لوس کردنCool.
[/quote

عموسعید من دیروز بدجور ضایع شدم! روسفید که هیچی روسیاه شدیم! ام دوباره دیروز آپدیت شدم.Big Grin معلوم نیست دنبال چی هستن!!!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
با سلام
منم 80 روزه شدم، واقعا همه چی بهم ریخته شده.
امیدوارم برای همه کلیر بشه.
(2013-04-25 ساعت 13:06)Ali.US نوشته:  بالاخره نمردیمو دیدیم که پزشکان وهمکاران عزیزم کلی پست گذاشتند ویک تاپیک را پر کردندو این باعث خرسندیه که اینهمه دکترومهندس وافراد تحصیل کرده دراین سایت دور هم جمعند.واز طرفی باعث ناراحتیست که باید این افراد که هرکدامشون میتوانند مشکلی از مشکلات کشور عزیزمون را حل کنند دارند بدلایل مختلف ترک دیار میکنند.
در هرصورت امیدوارم همه شما دوستان گل مهاجرسرایی در تمام مراحل زندگی موفق باشید?

دکتر جان
با تمام خرسندی من از موفقیت های دوستان در راه مهاجرت، بزرگترین غضه نهفته من هم فرار مغزهاست، دکتر شما تازه خیلی از بچه ها رو از نزدیک باهاشون آشنا نشدی که ببینید هر کدوم یک قطب علمی هستند برای خودشون.....

صحبت از پژمردن یک برگ نیست................وای جنگل را بیابان میکنند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، nirvana_kobin ، sadeghi897 ، rozelo ، f1f ، rouzbehdarvishi ، yasaman1111 ، sce ، lonelyman ، noura ، payam62 ، ikamaly ، ASALI ، Saeedv13 ، majid194 ، hamedhamed ، mhb161
(2013-04-26 ساعت 10:16)parisaaa نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 01:48)rouzbehdarvishi نوشته:  

سلام دوست عزیز
من یکی از دوستانم که آمریکا هستن 2012 قبول شدن . به ما گفت که سی دی را تو فرودگاه ازشون نگرفتن . گفتن واسه خودشون اونها هم باز کردن دیدن توش اسکن آزمایشات و عکس قفسه سینه هست.
ولی ما رفتیم ایروان و بجای سی دی دکتر بهمون عکسهای قفسه سینه و یه کپی دیگه از آزمایشات و مشخصات من را داخل پاکت گذاشت و گفت اینها را در فرودگاه تحویل بده .
حالا شما هم کنجکاوی نکنی بهتره. سی دی را نگهدار تا فرودگاهSmile
حتما همونطور كه بهتون ميگن نگه دارين چون خيلي شانسي از بعضيها ميخوان
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، Saeedv13 ، hamedhamed ، mhb161
جهت افزایش روحیه تون، فقط خواستم بدونید که همتون کلیر میشید و میرید و گرین کارت میگیرید و

[عکس: 46387660365160415064.jpg]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-24 ساعت 22:55)mohammad_r نوشته:  سلام
آخر بعد از 40 روز انتظار کیس ما امروز آخر وقت همگی مجدد آبدیت گردید. امیدوارم خبر خوشی در راه باشد.

آقا محمد کیس ما دو نفر من و همسرم 24 اپریل مصاحبمون بود و هیچ نقص پرونده نداشتیم ولی برگه صورتی گرفتیم و کلیرنس خوردیم میشه راهنمایی کنین از کی باید و چه سایتی باید چک بشه و جریان آپدیت شدن چیه از کجا می فهمین کیستون آپدیت شده لطفا راهنمایی کنین ممنون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان