کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-26 ساعت 11:45)shimoda نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
باورم نمی شه

از هفته پیش که منو دعوا کردین یه هفته کامله دارم تو سفارت دنباله پروندهاتون میگردم. از بس شماها شیطونین مجبور شدم کل سیستم شوفاژو باز کنم تا آخر تو منبع انبساط پروندتون یافت شد Big Grin اینقدر سفارتو گشتم که هرچه پرونده از نپالو آنکاراو اینام بود پیدا کردم تازه یه پرونده پیدا کردم روش زده بود 146BS-AS48 Tongue ماله عصر هجر بود دیگه روشون نشد اونو کلیر کنن Big Grin
هوررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه بچه ها
پرونده آرشم پیدا کردم مراحل اداریش تموم شده بود اما خودم قایمش کردم تا مراحل دادگاه هم تموم بشه بعد Tongue از هیات منصفه براش تقاضای 3 سال حبس ابد کردم Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
برای ایمیل دادن به سفارت آنکارا باید توی چه سایتی بریم ؟ می دونم قبلا گفته بودین ولی نتونستم پیداش کنم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sce ، رجبعلی ، mrr777 ، mhb161 ، lot2013
یعنی چی؟ این همه کیس آنکارا و ایروان اعلام کرده چرا نمیاین یه هورای جیگر خراش بکشین؟ زنگ بزنین همه رو از خواب بیدار کنین بابا. بعد هم اینجوری هورا می کشن. هفته پیش من یادتون رفته؟ حالا همه با هم:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...........................
پشت بندش هم گانگنام استایل یادتون نره. پاشین وایسین همگی. آهان. حالا همه با هم:
Hoop.....Gangnam style
بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنه
۲۰۱۳
(2013-04-26 ساعت 18:12)Saeedv13 نوشته:  یعنی چی؟ این همه کیس آنکارا و ایروان اعلام کرده چرا نمیاین یه هورای جیگر خراش بکشین؟ زنگ بزنین همه رو از خواب بیدار کنین بابا. بعد هم اینجوری هورا می کشن. هفته پیش من یادتون رفته؟ حالا همه با هم:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...........................
پشت بندش هم گانگنام استایل یادتون نره. پاشین وایسین همگی. آهان. حالا همه با هم:
Hoop.....Gangnam style

عمو سعید، پدر جان آخه چرا شما؟Tongue الان باز کمرت میگره دردسر میشه بزار جوونا بیان وسط Tongue
جوونام یاد بگیرید میگن دود از کنده بلند میشه همینه
پاشم برم واسه عمو سعید یه اسفندی چیزی دود کنم Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
واااااااااي!!!
ما ستارمون پريد!!!!!!
هووووو رررررررررررررررررراااااا!!!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
ههههووووووورررررررااااااااااااااااااااااااااا برای کلیر شده ها
خوشا آنان که امروز رفتند.
یک روز هم نوبه ما میشه.
امید وارم به زودی هیچکسی اینجا نباشه.
همه برای کلیر شده ها خوشحال هستند و این خود خیلی زیباست و خیلی این همدلی حس خوبی به آدم میده. کلیر شده و نشده شادند.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

(2013-04-26 ساعت 18:19)raam12000 نوشته:  بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنه

رفیق کارت درسته، تش زدی به جونمون. ایشالا اون روز میرسه که تو چشای هم هرچقدر که دلت میخاد زل میزنینو با صدای بلند ولی تو دلتون داد میزنین از این رهایی. صبور باش.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
بچه ها مرسی از تبریک و خوشحالیتون.مطمئنم که همه زود کلیر میشین.تازه ما منتظردوست عزیز دکتر اونگان هستیم. که لطف کنه مدیکال مامان رو بده. ولی بالا خره اونم مدیکال رو میده. شما هم اصلا دم از نگرانی و نا امیدی نزنین. مطمئن باشین که یه روز ازین که این روزا رو تو استرس گذروندین پشیمون میشین.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: sce ، Saeedv13 ، shimoda ، امیر مهاجر ، iman63ir ، amir82 ، mnajafinobar ، رجبعلی ، homayoon13 ، habibi ، ikamaly ، mrr777 ، mhb161 ، lot2013
پدر و مادر من هم که ۲۵ فوریه مصاحبه داشتن امروز کلیر شدن، تبریک به همه کسانی که کلیر شدن و ممنون از همه دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و پست میگذارند. به امید کلیر شدن بقیه دوستان.
(2013-04-26 ساعت 18:26)mohammad fazli نوشته:  تبریک میگم به همه دوستان
من جزشون نبودم SadSad
محمد خیلی نزدیکی. یکی از اشکالات سایت سیس اینه که در مورد کیس های یک نفره مثل کیس های دو نفره و شلوغ تر کارآیی نداره متاسفانه. الان خانم دکتر مریم رو تا 90 درصد مطمئن بودیم که امروز اسمش هست چون هر دو نفرشون با هم آپدیت شده بودند ولی در مورد تو که یک نفری پیش بینی خیلی سخت میشه. تقصیر خودتم هست. الان اگه به قول اصفهانی ها "زن اوستونده بودی" سیست درست جواب می دادBig Grin.
سلام

به دوستان عزيزم تبريك ميگم Smile خدارو شكر كه امروزتعداد زيادي كيس اعلام شد Rolleyes و مهمتر اينكه ٣ تا كيس روز بالايي هست . براي همتون ارزوي بهترين ها رو دارم و مطمئنم كه به زودي همتون از اين استرس خلاص ميشين Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-26 ساعت 18:40)sut_chemical_eng نوشته:  پدر و مادر من هم که ۲۵ فوریه مصاحبه داشتن امروز کلیر شدن، تبریک به همه کسانی که کلیر شدن و ممنون از همه دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و پست میگذارند. به امید کلیر شدن بقیه دوستان.

تبریک میگم دوست عزیز. Smile
کجا مصاحبه داشتند؟
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، amir82 ، sce ، ikamaly ، iman63ir ، homayoon13 ، رجبعلی ، yalda91 ، sadeghi897 ، mrr777 ، mhb161 ، Championking ، lot2013
(2013-04-26 ساعت 18:48)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 18:40)sut_chemical_eng نوشته:  پدر و مادر من هم که ۲۵ فوریه مصاحبه داشتن امروز کلیر شدن، تبریک به همه کسانی که کلیر شدن و ممنون از همه دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و پست میگذارند. به امید کلیر شدن بقیه دوستان.

تبریک میگم دوست عزیز. Smile
کجا مصاحبه داشتند؟

ممنون، آنکارا بود مصاحبشون.Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، iman63ir ، homayoon13 ، hamedhamed ، ikamaly ، habibi ، h@med_nj ، sce ، رجبعلی ، mrr777 ، mhb161 ، unique ، lot2013
(2013-04-26 ساعت 18:58)r91 نوشته:  این عددها جلوی کیس نامبر تعداد افراد کیس رو نوشته؟این لیست رو از چه آدرسی میشه دید؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
تشکر کنندگان: shimoda ، iman63ir ، homayoon13 ، Soap McTavish ، yalda91 ، hamedhamed ، sce ، r91 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mrr777 ، mhb161 ، yasaman1111 ، lot2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان