کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستای گلم.من گیج شدم !میشه بگین جریان این کلیر دوباره و پاس سفید چیه؟؟؟استرس کلیر شدن و انتظار کم بود اینم اضافه شد؟میشه بفرمایید جربان چیه؟
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: رجبعلی ، lonelyman ، b_argi ، zohre02
(2013-05-02 ساعت 22:17)feyzgostar نوشته:  سلام دوستای گلم.من گیج شدم !میشه بگین جریان این کلیر دوباره و پاس سفید چیه؟؟؟استرس کلیر شدن و انتظار کم بود اینم اضافه شد؟میشه بفرمایید جربان چیه؟

دوست عزیز اول از همه استرس الکی به خودتون راه ندید. دلیل این قضیه رو واقعا کسی به صورت 100% نمیدونه ولی داستان این هستش که شما بعد از کلیر شدن با پاسپورت تشریف میارید آنکارا و تحویل سفارت میدید و سفارت بعد از دو سه روز پاس شما رو بدون ویزا و با یک برگه ی fbi چک جدید تحویلتون میده و میگه دوباره صبر کنید! همین!
تشکر کنندگان: رزا ، Qazal.d ، رجبعلی ، shaso ، iman63ir ، Szsanazsz ، yalda91 ، گل نهال ، b_argi ، r91 ، zohre02 ، امیر مهاجر
نمی دونم منم فردا باپاسپورتهای سفید بدون ویزا بر می گردم یا نه!!!!!!!!!!!!!
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: shaso ، رجبعلی ، mehdididam ، zohre02
(2013-05-02 ساعت 22:44)shayangh نوشته:  نمی دونم منم فردا باپاسپورتهای سفید بدون ویزا بر می گردم یا نه!!!!!!!!!!!!!

من که بالا خدمتتون عرض کردم. شما الانم میتونید مطمئن بشید. سایت ptt رو چک کردید؟ چند گرم بود؟
تشکر کنندگان: رجبعلی ، lonelyman ، rozelo
(2013-05-02 ساعت 22:44)shayangh نوشته:  نمی دونم منم فردا باپاسپورتهای سفید بدون ویزا بر می گردم یا نه!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما ceac رو چک کردی؟ آیا issued شدی؟ اگه ویزا پرینت شده احتمال ویزا ندادنشون خیلی‌ ضعیفه
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

تشکر کنندگان: alirezadiba ، رجبعلی ، lonelyman ، Qazal.d ، yalda91 ، b_argi ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، Gerdoo
عمو سعید درست اشاره کردن که سیس باید ایشیو شده باشه، من تو مدتی که آنکارا بودم یه آقای لاتاری بود که روز مصاحبه ی من مصاحبه داشت و اون روز فقط من و ایشون یه ضرب گرفتیم، خیلی خوشحال و خندان با بقیه بچه ها جشن و شادی می کردیم واسه یه ضرب گرفتن، تا اینکه روزی که ایشون رفت پاسو از پست بگیره پاسش سفید بود به همراه برگه صورتی که می گفت چک خورده! یعنی از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم، خیلی متاسف شدیم براش. ولی سیس ایشون هم ایشیو نزده بود و قبلش خیلی هم خودش شک داشت. من میگم نتیجه ی قطعی اینه که تا وقتی ایشیو نشدید ویزایی در کار نیست. 
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
(2013-05-02 ساعت 21:15)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 21:10)رزا نوشته:  دوستانی که این مشکل براتون پیش اومده من خیلی‌ متاسف شدم از این اتفاق غیر منتظره. برای من توی ceac در تاریخ ۳۰ آوریل نوشتن ویزا issued. آیا امکان داره که این مشکل پاسپورت بدون ویزا برای من هم پیش بیاد. یعنی‌ از بین دوستانی که آنکارا هستن موردی که issued شده و پاس سفید گرفتن وجود داره?

و آیا شما از طریقه وب سایت usvisa.info.com پست رو رهگیری می‌کنید?

فقط یک مورد داشتیم که بعد از issued هم این مسئله براشون پیش اومد که خیلی بعید هستش. شما برید در سایت PTT که با www1.ptt شروع میشه و ببینید وزن پاکت پستی رو براتون چقدر زده! اگر 150 gr باشه یعنی پاس بدون ویزا ولی اگر 300 gr باشه ، یعنی پاس با ویزا!

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...eniweb.php

ممنون از رهنمأیتون. من وب سایتو چک کردم ولی‌ هیچ پاسخی نداد. پاسمو دوشنبه دادم و برای /ptt هم آدرس استانبول رو دادم. به نظر شما پاس من فردا میرسه ptt استانبول؟

رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

تشکر کنندگان: alirezadiba ، yalda91 ، mehdididam ، b_argi ، lot2013 ، mnajafinobar ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 22:57)shadzad نوشته:  عمو سعید درست اشاره کردن که سیس باید ایشیو شده باشه، من تو مدتی که آنکارا بودم یه آقای لاتاری بود که روز مصاحبه ی من مصاحبه داشت و اون روز فقط من و ایشون یه ضرب گرفتیم، خیلی خوشحال و خندان با بقیه بچه ها جشن و شادی می کردیم واسه یه ضرب گرفتن، تا اینکه روزی که ایشون رفت پاسو از پست بگیره پاسش سفید بود به همراه برگه صورتی که می گفت چک خورده! یعنی از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم، خیلی متاسف شدیم براش. ولی سیس ایشون هم ایشیو نزده بود و قبلش خیلی هم خودش شک داشت. من میگم نتیجه ی قطعی اینه که تا وقتی ایشیو نشدید ویزایی در کار نیست. 

من موافقم با شما
دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد
(2013-05-02 ساعت 14:48)Maryam3023 نوشته:  اي خداااااااااا!!!
چي ميخواي از جون ما اخه؟؟!!!!
اينهمه راه بيام اينجا تو انكارا، بعد پست پاس سفيد با برگه صورتي بهم پس بده!!!
خراب شه اين امريكا و انكارا و همه چي !!!

وقتي من ميگم خدايا دلم اينجاي زندگي خيلي گرفته بخاطر همين چيزاست ديگه ، بخطر اين مشكل و هزينه هاي اضافي كه متقبل شديد متاسفم، اميدوارم مشكل زودتر حل بشه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: shadzad ، alirezadiba ، ساقر ، Qazal.d ، yalda91 ، rozelo ، mehdididam ، گل نهال ، b_argi ، Maryam3023 ، mhb161 ، Gerdoo
(2013-05-02 ساعت 18:29)alirezadiba نوشته:  واقعا نمیدونم برای قضیه ی مریم خانوم و همسرشون و محمد خان چه میشه گفت! متاسفانه چند هفته هستش که شاید این قضیه در آنکارا هستم ولی امروز که با دوستان به پست رفتیم و تعداد پاس های بدون ویزا رو دیدم واقعا شوک شدم! چون امروز خیلی خیلی زیاد بود! اصلا نمیشه این قضیه رو با دلیل خاصی توجیه کرد. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم مشکل از کجا بوده!

مرسی علیرضا جان که با ما همدردی می کنی
ایشالاه کاره شما زودتر را بیوفته راهت بشی از این شهر مسخره
تشکر کنندگان: رجبعلی ، alirezadiba ، Qazal.d ، yalda91 ، rozelo ، mehdididam ، گل نهال ، b_argi ، r91 ، iman63ir ، mhb161 ، lonelyman
اميدوارم هيچ مشكلي نباشه دوست عزيز و فردا ويزاتون رو بگيريد و ما رووخوشحال كنيد و از نگراني دربياريد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: alirezass ، رزا ، shayangh ، Qazal.d ، yalda91 ، rozelo ، homayoon13 ، b_argi ، mhb161 ، Gerdoo
(2013-05-02 ساعت 22:59)رزا نوشته:  ممنون از رهنمأیتون. من وب سایتو چک کردم ولی‌ هیچ پاسخی نداد. پاسمو دوشنبه دادم و برای /ptt هم آدرس استانبول رو دادم. به نظر شما پاس من فردا میرسه ptt استانبول؟

والا تاحالا کیس استانبول نداشتیم. ایشالا که حتما رسیده
(2013-05-02 ساعت 23:07)mohammad.behrouzi نوشته:  مرسی علیرضا جان که با ما همدردی می کنی

اختیار دارید محمد خان. ممنونم از لطفتون. به امید خدا
تشکر کنندگان: رزا ، Soap McTavish ، yalda91 ، گل نهال ، b_argi ، lot2013 ، mohammad.behrouzi ، mhb161
(2013-05-02 ساعت 23:07)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 18:29)alirezadiba نوشته:  واقعا نمیدونم برای قضیه ی مریم خانوم و همسرشون و محمد خان چه میشه گفت! متاسفانه چند هفته هستش که شاید این قضیه در آنکارا هستم ولی امروز که با دوستان به پست رفتیم و تعداد پاس های بدون ویزا رو دیدم واقعا شوک شدم! چون امروز خیلی خیلی زیاد بود! اصلا نمیشه این قضیه رو با دلیل خاصی توجیه کرد. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم مشکل از کجا بوده!

مرسی علیرضا جان که با ما همدردی می کنی

سلام
این خبرها رو که میخونیم خیلی متاسف میشیم . امیدواریم که این مشکلات بزودی به خیر وخوشی برای شما وهمه حل بشه. امید به خدا خنده رو لبهای همه خواهد نشست.
تشکر کنندگان: shaso ، alirezadiba ، Qazal.d ، yalda91 ، mehdididam ، rozelo ، b_argi ، iman63ir ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-02 ساعت 17:31)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:21)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:04)mohammad.behrouzi نوشته:  دوستان برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده
اتفاقا الان با مریم خانم و همسرشون و علیرضا رفتیم سفارت کلی چونه زدیم اخر یه اقایی اومد که حرف مارو متوجه شد و منو صدا زد و داشت تلفنی با سفارت حرف میزد
در اخر به ما گفت که fbi چک شماها باطل شده و دوباره از اول این پروسه باید طی بشه
اینم اضافه کنم که وقتی اداره پست رفتم 8الی 9 تا پاس پورت دیگه بود که وضعیت مشابه منو داشت چون من پاسم توی دسته ای از پاس ها بود که توی پاکت زرد رنگ بزرگ نبود و فقط توی بسته ی زرد کوچیکی بود که از لا به لای اونا پاسم رو بهم تحویل دادSad
من فکر می کنم به دلیل ادامه پیدا کردن این قضیه ی بوستون هستش که برای یه سری ها رو باطل کردن
در ضمن اون کارمند سفارت گفت که فکر کنید تازه الان مصاحبه شدید و صورتی گرفتید!!!!!!
من کم کم نظرم راجع به ا م ر ی ک ا داره عوض می شه خدایی!
اون از مصاحبم که یه هفته مارو عقب انداختن به خاطر سفر وزیر امور خارجشون اینم از این دفعه
من فکر کنم توی اپدیت بعدی خیلی از کیس نامبر ها حذف بشه

یعنی چی یه سری کیس حذف میشن؟خونسردیتون رو حفظ کنین.خواهشا بدون سند چیزی رو بیان نکنین.شاید اشتباهی شده باشه.

بابا حمله یازده سپتامبر و جنگ عراق و افغانستان نتونست رو پروسه لاتاری تاثیر بذاره بعد به خاطر یه انفجار که ربطی هم به ایران نداشته بیان کیسها رو رد کنن.یه ذره فکر کنین تو رو خدا
دیگه کلیرنسشون رو باطل کردن و دوستامون دارن دست خالی برمیگردن از آنکارا. سند کدومه. اشتباه چی چی آخه؟ پدر سوخته ها دارن اذیت میکنن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: yalda91 ، shatsi ، mehdididam ، Qazal.d ، iman63ir ، Maryam3023 ، mhb161 ، lonelyman ، majorsoly
(2013-05-02 ساعت 22:49)alirezadiba نوشته:  

من که بالا خدمتتون عرض کردم. شما الانم میتونید مطمئن بشید. سایت ptt رو چک کردید؟ چند گرم بود؟

دوست عزیز هتوز بسته ای از ما به دست ptt نرسیده آ خرین آپدیت ما امروز بوده هیچ ایمیلی هم از ptt هنوز برامون نیومده
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: alirezadiba ، yalda91 ، Qazal.d ، rozelo ، b_argi ، رزا ، mhb161 ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان