کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-02 ساعت 15:40)Maryam3023 نوشته:  تو روحشون!!!
خبر مرگشون!!
چي ميخوان اينا ديگه؟!!
نه به من نه همسرم و نه يه اقاي ديگه كه الان تو هتل هستند!
يه چيزي هم بگم وقتي رفتم پست بيش از ١٥ الي ٢٠ تا پاس سفيد ديگه هم بود، الان از اون اقاي ديگه هم سوال كردم ايشون هم ميگن تو پست اونا هم كلي پاس سفيد بوده!!
دم سفارت كه جواب ندادن، ايميل زديم ازين جواب فورواردي ها دادن! بميرن الهي!!
حالا من اصلا نميدونم چيكار كنم.. بمونم، بيام..

متاسفانه من چند روز پيش خبري شنيدم كه چون 100درصد ازصحت وسقمش مطمئن نبودم اصلاً اينجا مطرحش نكردم تا مبادا باعث خراب شدن روحيه كسي نشه
امروز باز آمار گرفتم ديدم بله ظاهراً خبر درسته:
يكي از دوستام كانادا دانشجو هست، از طريق چند تا از دوستان آمريكاييش اطلاع پيدا كرده بود كه حدود 10 ، 12 روز پيش به طور غير رسمي به اساتيد دانشگاه هاي آمريكا ابلاغ شده تا حد امكان از گرفتن دانشجوي ايراني خود داري كنند و دليلشون هم اينه كه دانشجويان ايراني معمولاً پس از گرفتن پذيرش نميتونند ويزا بگيرند و يا اگه بگيرند پس از يه بار خروج و مراجعه به ايران دوباره نياز به ويزا دارند كه به راحتي نيست و تحقيقاتشون تو آمريكا ناتمام ميمونه كه اين واسه دولت يعني ضرر مالي!! امروز از يكي از همكلاسي هاي قديمم كه آمريكا درس ميخونه پرسيدم كه اونم خبر رو تاييد كرد.
در نگاه اول مربوط به كساني كه PR ميگيرند نميشه ولي به نظر ميرسه نسبت به چند وقت پيش كه دولت مرداي آمريكايي زياد نسبت به حضور دانشجوهاي ايراني اظهار رضايت ميكردند و بحث مولتي اينترنس مطرح شد و يا سخن گوي وزارت خارجشون از آسان شدن شرايط اخذ ويزا صحبت كرده بود، نگاهشون كمي متفاوت شده....
ولي باز تمام اين حرف ها به كنار
كل حرف هاي منو از اين گوش شنيديد از اون گوش بكنيد بيرون
هممون با روحيه به جلو ميريم و همه تلاشمون رو ميكنيم و اميدواريم كه ويزامون رو ميگيريم بقيش ديگه از دست ما خارجه و بايد در مقابل هر اتفاقي كه واسمون ميفته بهترين عكس العمل رو داشته باشيم.
و سخن آخر هم با مريم خانم:
شما هم به نظر من همونجور كه بچه ها گفتن با متانت و سنجيده عمل كن و موضوع رو ازشون جويا شو
به هرحال اگه گفتند پروسه كليرنس شما ادامه داره خوب هنوز خيلي خيلي جاي اميدواري هست چون كساني هستند كه هنوز مصاحبه هم نرفتند پس شما اگه يكي 2 ماه ديگه حتي 4 ماه ديگه هم كلير بشي وبرين ويزاتون روبگيرين بازم هم ارزش اين صبر ، تلاش و دوباره رفتن به آنكارا رو داره.
پيروز و موفق باشيد.

آهان يه نكته ديگه يادم رفت بگم:
اگه بهتون گفتند كليرنس شما باطل شده، من يه مورد اينجوري مربوط به 3 سال پيش كه يكي از دوستام رفته بود واسه مصاحبه لاتاري مشاهده كرده بود كه يه آقايي پس از اينكه فك ميكرده كلير شده واسه دريافت ويزا به آنكارا اومده بوده ولي با همين قضيه مواجه شده بوده كه بهش گفته بودند اين مربوط ميشه به time اداري و اعتبار پروسه كليرنس (كه من اصلاً نميدونم اين ها چه ربطي به هم داره) و كليرنس شما باطل شده و بايد چند ماه ديگه صبر كنيد.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
با این اوصاف کلیر شدن که این همه در انتظارشیم یکی از هفت خوان رستم هست نه اخر شاهنامه.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: Qazal.d ، nirvana_kobin ، s.s.h ، zohre02 ، رجبعلی ، bmojtaba ، pouya.web ، princesess ، mnajafinobar
(2013-05-02 ساعت 17:04)mohammad.behrouzi نوشته:  دوستان برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده
اتفاقا الان با مریم خانم و همسرشون و علیرضا رفتیم سفارت کلی چونه زدیم اخر یه اقایی اومد که حرف مارو متوجه شد و منو صدا زد و داشت تلفنی با سفارت حرف میزد
در اخر به ما گفت که fbi چک شماها باطل شده و دوباره از اول این پروسه باید طی بشه
اینم اضافه کنم که وقتی اداره پست رفتم 8الی 9 تا پاس پورت دیگه بود که وضعیت مشابه منو داشت چون من پاسم توی دسته ای از پاس ها بود که توی پاکت زرد رنگ بزرگ نبود و فقط توی بسته ی زرد کوچیکی بود که از لا به لای اونا پاسم رو بهم تحویل دادSad
من فکر می کنم به دلیل ادامه پیدا کردن این قضیه ی بوستون هستش که برای یه سری ها رو باطل کردن
در ضمن اون کارمند سفارت گفت که فکر کنید تازه الان مصاحبه شدید و صورتی گرفتید!!!!!!
من کم کم نظرم راجع به ا م ر ی ک ا داره عوض می شه خدایی!
اون از مصاحبم که یه هفته مارو عقب انداختن به خاطر سفر وزیر امور خارجشون اینم از این دفعه
من فکر کنم توی اپدیت بعدی خیلی از کیس نامبر ها حذف بشه البته یکی دیگه از دوستای دیگمون که اسمش اقا فرشاد هستش گرفت
شاید کلیرنس هم خودش یه لاتاری شده چون شمارتو می بینی میای که ویزا بگیری هرچی صفحه های پاسپورتتو ورق میزنی میبینی سفیده مثل برف!
اولش خیال کردم دوربین مخفی هستش سر کارمون گذاشتن بعدش اومدم یه ایمیل زدم که برای اینکه پاسم خراب نشه ویزا توش نزدین یا خیال می کنین خونه ی ماها میدون کیزیلای که می گین بروی یه دفعه دیگه بیا!!!
بچه ها من گيچ شدم يعني چي
اين اتفاقات علتش چي بوده؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: رجبعلی
بچه ها فکر میکنم اون دسته از دوستانی که کلیر شدن و هنوز نرفتن بد نیست قبل رفتن
یه ایمیل بزنن و شرایط پروندشون رو بررسی کنن شاید تو جواب ایمیل بگن پروسه شما تموم
نشده اینجوری حداقل هزینه سفر نمیکنن نظرتون چیه ؟؟؟؟!!!!!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Qazal.d ، pooyash ، zohre02 ، Danoosh ، امیر مهاجر ، b_argi ، pouya.web ، soruosh ، SabreAyob
(2013-05-02 ساعت 15:27)itsmasoud نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:23)s.s.h نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:19)itsmasoud نوشته:  سلام
منم امروز بعد از 7 ساعت انتظار تو سفارت كليرنس خوردم اصلا انتظارشو نداشتم ولی از همه بد تر وقتی پروندم و تو CEAC چک میکنم نوشته: In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
این جملش رفته روی اعصابم حسابی Sad
به اعصابت مسلط باش . کدوم سفارت مصاحبه داشتی؟ چرا کلیرنس خوردی ؟

مانیل ,نمیدونم والا سربازیم هم خرید خدمت هستم.

حالا فعلا که 5 ماه مونده. نگران اون جمله نباشین از حالا
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Qazal.d ، nirvana_kobin ، zohre02 ، lonelyman ، itsmasoud ، گل نهال
انچه امروز بر دوستانمون گذشته یک واقعیت است حدس و گمان نیست.میشه با توجه به ان حدسهایی برای اینده زد.یکی اینکه فردا سایت اپدیت نشه ویا بدون شماره ی جدید اپدیت شه و دیگه اینکه روند کلیرنس بسیار کندتر شه.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: Qazal.d ، nirvana_kobin ، رجبعلی ، b_argi ، Maryam3023 ، lonelyman ، mehdididam ، rozelo
حالا جدا از این حوادث غیر مترقبه ....کسی آپدیت نشده امروز؟؟هیچ خبری نیست چرا؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Qazal.d ، nirvana_kobin ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
(2013-05-02 ساعت 17:37)nirvana_kobin نوشته:  بچه ها فکر میکنم اون دسته از دوستانی که کلیر شدن و هنوز نرفتن بد نیست قبل رفتن
یه ایمیل بزنن و شرایط پروندشون رو بررسی کنن شاید تو جواب ایمیل بگن پروسه شما تموم

عزيزم من قبلش ايميل هم زدم و گفتن پروسه تموم شده!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
واقعا نمیدونم برای قضیه ی مریم خانوم و همسرشون و محمد خان چه میشه گفت! متاسفانه چند هفته هستش که شاید این قضیه در آنکارا هستم ولی امروز که با دوستان به پست رفتیم و تعداد پاس های بدون ویزا رو دیدم واقعا شوک شدم! چون امروز خیلی خیلی زیاد بود! اصلا نمیشه این قضیه رو با دلیل خاصی توجیه کرد. فقط باید منتظر بمونیم تا ببینیم مشکل از کجا بوده!
وای خدای من یکی از دوستانم که الان ساکن آمریکا هستش هفته پیش بهم گفت کار همتون (مسلمان ها) به خاطر حوادث بستون 1 ماه کم کم افتاد عقب . من بهش خندیدم.
مثل اینکه باید باهاش هماهنگ کنم بازم آمار درست حسابی بهم بده.
این دوست شاغل FBI هستش Wink و مسیحی و 10 سالی میشه رفته
(2013-05-02 ساعت 18:29)linuxer نوشته:  وای خدای من یکی از دوستانم که الان ساکن آمریکا هستش هفته پیش بهم گفت کار همتون (مسلمان ها) به خاطر حوادث بستون 1 ماه کم کم افتاد عقب . من بهش خندیدم.
مثل اینکه باید باهاش هماهنگ کنم بازم آمار درست حسابی بهم بده.
این دوست شاغل FBI هستش Wink و مسیحی و 10 سالی میشه رفته
باید بگم متاسفانه دوستتون کاملا درست گفتن
ای بابا بچه ها یکم جمع و جور بشینید دیگه ما همش 3 روزه اینجاییم عادت نداریم Big Grin
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Qazal.d ، shimoda ، رجبعلی ، el333 ، amairmonre ، Szsanazsz ، گل نهال ، b_argi ، princesess ، majorsoly ، nika
(2013-05-02 ساعت 18:14)Maryam3023 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:37)nirvana_kobin نوشته:  بچه ها فکر میکنم اون دسته از دوستانی که کلیر شدن و هنوز نرفتن بد نیست قبل رفتن

عزيزم من قبلش ايميل هم زدم و گفتن پروسه تموم شده!

کاملا محتمله که زمانیکه شما از سفارت استعلام کردید هنوز اف بی آی چک ها باطل نشده بوده.
من هم موافقم که قبل از رفتن از طریق ایمیل استعلام کنید و مطمئن بشید.
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، Qazal.d ، shimoda ، رجبعلی ، shatsi ، f1f ، amairmonre ، lonelyman ، Szsanazsz ، گل نهال ، b_argi ، princesess ، Gerdoo
از اتفاق پیش آمده متاسفم، امیدوارم توضیحات زیر بتونه به دوستانی که با مشکل غیر منتظره روبه رو شدند کمکی کنه.

از 33 کیس که در تاریخ 26 اپریل کلیر شدند، 6 کیس با شماره های زیر بر روی CEAC آپدیت شدند

Case Number Status Update Person CEAC Visa Status
2013AS4035-----2-May-2013 ----1--------------------- AP
2013AS4037----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4184----- 2-May-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4591----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4730----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4871----- 29-Apr-2013---- 1--------------------- AP

و 27 کیس دیگر همچنان بتاریخ 26 اپریل هستند.

به این ترتیب این وضعیت شامل همه این کیس هاست نه فقط یک کیس خاص.

مورد بعدی Issued شدن 3 تا 4 کیس از کلیر شده های مر حله های قبلی است.

و در آخر هم اینکه تا این لحظه هیچ آپدیتی که نشانی از کار بر روی کیسها باشد بتاریخ امروز -- 2 می -- صورت نگرفته ، چند آپدیت 2 می وجود داشته اما از آنجا که مطلقا برای کل کیس اتفاق افتاده نمی توان حدس که با ایمیل بوده یا آپدیت پیش از کلیرنس هست، هیچ آپدیت 2 می هم دیده نشده که برای یکی از اعضائ کیس باشد تا بتوان نظری برای فعالیت بر روی کیس ها داد.
بنابراین ظواهر امر نشان میدهد که ممکنه مشکلی (بی نظمی یا بی کفایتی کار کنان) در رابطه با بررسی مدارک درون خود سفارت باشه که لزوما دلیلی بر ابطال یا اشکالی در وضعیت کلیر شده های جدید نمی تواند باشد.
مثلا ممکن است مانند خطاهای آشکار دفعات قبل (آپدیت در صفحه ترکی، آپدیت جدید با تاریخ قدیمی یا آپدیت صفحه انگلیسی با متن ترکی، و یا قرار دادن 2 شماره کیس یکسان در صفحه کلیرنس) اینبار به اشتباه شماره کیسهایی را بعنوان کلیر شده اعلام کرده باشند، در حالیکه هنوز کلیر نشده باشند و حالا که با مراجعه صاحبان کیس ها باید ویزا را صادر کنند بهانه می آورند که چک امنیتی شما باطل شده؟؟؟!!! و باید مجدد صبر کنید.
.....
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان من هم شوکه شدم چون در حال حضر آنکارا هستم ومنتظر. ..... می شه بپرسم آیا از دوستانی که 19 آپریل کلیر شدند هم کسی با این مشکل مواجه شده یا نه؟ آیا تمام کسانی که با این مشکل روبرو شدن همه کلیر 26 آپریل هستن؟ ممنون می شم اطلاع رسانی کنید
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان