موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 00:47)zavosh نوشته: (2013-05-02 ساعت 18:53)lot2013 نوشته: از اتفاق پیش آمده متاسفم، امیدوارم توضیحات زیر بتونه به دوستانی که با مشکل غیر منتظره روبه رو شدند کمکی کنه.
از 33 کیس که در تاریخ 26 اپریل کلیر شدند، 6 کیس با شماره های زیر بر روی CEAC آپدیت شدند
Case Number Status Update Person CEAC Visa Status
2013AS4035-----2-May-2013 ----1--------------------- AP
2013AS4037----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4184----- 2-May-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4591----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4730----- 29-Apr-2013---- 3--------------------- AP
2013AS4871----- 29-Apr-2013---- 1--------------------- AP
و 27 کیس دیگر همچنان بتاریخ 26 اپریل هستند.
به این ترتیب این وضعیت شامل همه این کیس هاست نه فقط یک کیس خاص.
مورد بعدی Issued شدن 3 تا 4 کیس از کلیر شده های مر حله های قبلی است.
و در آخر هم اینکه تا این لحظه هیچ آپدیتی که نشانی از کار بر روی کیسها باشد بتاریخ امروز -- 2 می -- صورت نگرفته ، چند آپدیت 2 می وجود داشته اما از آنجا که مطلقا برای کل کیس اتفاق افتاده نمی توان حدس که با ایمیل بوده یا آپدیت پیش از کلیرنس هست، هیچ آپدیت 2 می هم دیده نشده که برای یکی از اعضائ کیس باشد تا بتوان نظری برای فعالیت بر روی کیس ها داد.
بنابراین ظواهر امر نشان میدهد که ممکنه مشکلی (بی نظمی یا بی کفایتی کار کنان) در رابطه با بررسی مدارک درون خود سفارت باشه که لزوما دلیلی بر ابطال یا اشکالی در وضعیت کلیر شده های جدید نمی تواند باشد.
مثلا ممکن است مانند خطاهای آشکار دفعات قبل (آپدیت در صفحه ترکی، آپدیت جدید با تاریخ قدیمی یا آپدیت صفحه انگلیسی با متن ترکی، و یا قرار دادن 2 شماره کیس یکسان در صفحه کلیرنس) اینبار به اشتباه شماره کیسهایی را بعنوان کلیر شده اعلام کرده باشند، در حالیکه هنوز کلیر نشده باشند و حالا که با مراجعه صاحبان کیس ها باید ویزا را صادر کنند بهانه می آورند که چک امنیتی شما باطل شده؟؟؟!!! و باید مجدد صبر کنید.
.....
سلام, لطفا" لینک این سایت را SHARE میکنید.
با تشکر.
اين نظر ميتونه منطقي باشه همونطور كه تاريخ مصاحبه يه عده رو يكشنبه زدن و بعد عوض شد.نكران نباشيد.
فقط ميمونه اينكه كي جواب هزينه هاي بچه ها رو بده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی از ارمنستان هم بوده که این اتفاق مسخره ی اعصاب خورد کن واسش بیوفته؟؟؟ من شنبه دارم میرم ارمنستان... منم 26 اپریل کلیر شدم.... فکر میکنین سراسری باشه همچین چیزی؟ با توجه به سوتی های همین مدلی که انکارا قبلا هم داشته اما ارمنستان همچین چیزی نبوده تا حالا... از طرفی اف بی ای چک دست سفارت ها نیست که دست خودشونه.. کسی نظری یا راهنمایی میتونه بکنه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سیس منم دیروز 2 می اپدیت شد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 08:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 08:37 توسط b_argi.)
دوستان عزیزم سلام،
داشتم متن سایت CEAC که با وارد کردن شماره کیس به شما به همراه وضعیت کیس نشون میده رو میخوندم ،دیدم ترجمه اون شاید به درد برخی از دوستان بخوره!
یکی از دوستانم میگفت متنش تغییر کرده.اما من که تغییری نسبت به گذشته ندیدم.
مورد ویزای شما در حال حاضر تحت کار های اداری ضروری است. این پردازش می تواند چند هفته طول بکشد. لطفا هر گونه دستورالعمل ارائه شده توسط افسر کنسولی در زمان مصاحبه خود را دنبال کنید. اگراطلاعات بیشتری مورد نیاز باشد، باشما تماس گرفته خواهد شد. در صورتی که درخواست ویزای شما تایید شود، مورد پردازش قرار گرفته و از طریق پست یا روش دیگری ظرف دو روز کاری در دسترس قرار می گیرد. بر اساس قانون مهاجرت و ملیت ایالات متحده آمریکا، ویزای مهاجرت برای "ویزای تنوع فرهنگی" به را نمی توان پس از سپتامبر 30 سالی که در آن شما برای درخواست ویزای تنوع فرهنگی انتخاب شدید صادر کرد.
برای مثال، کسانی را به برنامه ویزای تنوع فرهنگی در پاییز سال 2011 برای برنامه ویزای تنوع فرهنگی 2012 انتخاب شدند و باید روادید خود را تا قبل از30 سپتامبر2012 درخواست و دریافت کنند، در غیر این صورت فرصت آنها علیرغم واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای مهاجرت تنوع، صرف نظر از اضافه شدن مراحل اداری از دست می رود.
علاوه بر این، لطفا توجه داشته باشید اگر از حد عددی سالانه برای آن دسته بندی شده رسیده است که تعدادی از ویزاهای مهاجرت ممکن است قابلیت صدور نداشته باشد.
موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 09:23 توسط bmojtaba.)
lot2013 عزیز ای کاش یه آپدیت از may 2 تو انجمن می ذاشتین که ببینیم کیا آپدیت شدن چون ظاهرا خیلی ها این تاریخ آپدیت شدن
با سپاس فراوان از شما دوست گرامی
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 09:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 14:11 توسط امیر مهاجر.)
منم فكر ميكنم وقايع اخير! سوتي خود سفارت بوده و حالا دارن سعي ميكنن خودشونو از تك و تا نندازن! به هر حال واقعا متاسف و ناراحت شدم.
اگر چيزي و روشي براي پيگيري حضوري به ذهنتون ميرسه بگيد شايد بشه انجام داد
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در یک اقدام زیرپوستی عضو یکی از فروم های اروپایی مهاجرت و لاتاری شدم و سوالی در همین رابطه کلیرنس دوباره مطرح کردم. هنوز جوابی نیومده ولی امیدوارم یه جوابی هم از اونوریا بشنویم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 01:08)raam12000 نوشته: دوستان عزیز، اینقدر فاز منفی ندین. همین یکی دو روز گذشته بودند کسانی که در ایروان یک ضرب ویزا گرفتند. ما هم الان 141 روزه که منتظریم اما امیدوار چون پروسه ای است که باید انجام بشه. دوستان یه سر به بچه های 2012 بزنن. کسانی بودند که 7 ماه هم منتظر بودند اما ویزا گرفتن.
دوست بزرگوار
هيچ كس دوست نداره فاز منفي بده! همانطور كه مي فرمايين قراره اين چك ام ن ي ت ي يك پروسه! باشه يعني رويه هاش كاملاً مشخص ! و لذا اين همه اشتباه انساني و استثنا و غيره هيچ توجيهي نداره و البته از روز روشنتره كه غر زدن هاي ماها هم هيچ تاثيري نداشته و نداره... ولي اين كه بايد مثبت فكر كنيم مانع اين نميشه كه با پذيرش واقعيتها كه اتفاقات اخير مويد اونهاست ، لااقل احتمال بروز هزينه هاي اضافي مالي و رواني رو تا دريافت ويزا كاهش بديم... منكه به شخصه از خانم مريم و تمام دوستاني كه وقت ميذارن و با اطلاع رساني از وضعيت هاي ناگواري كه براشون پيش امده خبر ميدن و همينطور دوست عزيزمون lot2013 كه با تحليل سريع اماري بررسي اين موضوع رو برامون ساده تر كردن ، بسيار بسيار سپاسگزارم وبراي همه شون قلباً ارزو ميكنم هرچه سريعتر مشكلاتشون حل بشه و با دست پر از انكارا كه اميدوارم فقط انكارا باشه ! برگردن. امين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 02:34)arian307 نوشته: بچه ها کسی از ارمنستان هم بوده که این اتفاق مسخره ی اعصاب خورد کن واسش بیوفته؟؟؟ من شنبه دارم میرم ارمنستان... منم 26 اپریل کلیر شدم.... فکر میکنین سراسری باشه همچین چیزی؟ با توجه به سوتی های همین مدلی که انکارا قبلا هم داشته اما ارمنستان همچین چیزی نبوده تا حالا... از طرفی اف بی ای چک دست سفارت ها نیست که دست خودشونه.. کسی نظری یا راهنمایی میتونه بکنه؟
سلام دوست عزیز
شما سیستون قبل یا بعد کلیرنس آپدیت شد؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 18:14)Maryam3023 نوشته: (2013-05-02 ساعت 17:37)nirvana_kobin نوشته: بچه ها فکر میکنم اون دسته از دوستانی که کلیر شدن و هنوز نرفتن بد نیست قبل رفتن
یه ایمیل بزنن و شرایط پروندشون رو بررسی کنن شاید تو جواب ایمیل بگن پروسه شما تموم
نشده اینجوری حداقل هزینه سفر نمیکنن نظرتون چیه ؟؟؟؟!!!!!!
عزيزم من قبلش ايميل هم زدم و گفتن پروسه تموم شده!
وای خداااااااااااااا....
قلبم درد گرفت ... آخه چرا باید اینجوری بشه ... حد اقل قبلش می گفتند که کلیرنس شما 2 روز بیشتر اعتبار نداره ... چرا اینجوری می کنند اینا... دهانم وا موند بخدااااااااا... این همه هزینه ... مگه ما مسخره دست ایناییم ...
چه غلطی کردیم سفارت انکارا رو انتخاب کردیم 
یکی قرص های منو بیاره.... سکته رو زدم من یکی
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جهت اطلاع رساني بگم كه اينقدر اين سفارتي ها الان براي منو همسرم و محمد آقا ايميل زدن كه يه بسته تحويل پست شده و شمارش فلانه و بهمانه.
چك كه كرديم ديديم اين همون ايميلي هست كه ٣ شنبه گرفتيم. يعني حتي متوجه نيستن كه اين ايميل تكراريه كه ما بسته هامونو خالي گرفتيم و خيلي چيزهاي ديگه!!
ضمنا ما با متانت كامل و ارامش به سفارت و kcc ايميل زديم كه يه كم قضيه رو برامون توضيح بدن ولي هيچ كدوم جوابي بهمون ندادن!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 11:34)Maryam3023 نوشته: دوستان جهت اطلاع رساني بگم كه اينقدر اين سفارتي ها الان براي منو همسرم و محمد آقا ايميل زدن كه يه بسته تحويل پست شده و شمارش فلانه و بهمانه.
چك كه كرديم ديديم اين همون ايميلي هست كه ٣ شنبه گرفتيم. يعني حتي متوجه نيستن كه اين ايميل تكراريه كه ما بسته هامونو خالي گرفتيم و خيلي چيزهاي ديگه!!
ضمنا ما با متانت كامل و ارامش به سفارت و kcc ايميل زديم كه يه كم قضيه رو برامون توضيح بدن ولي هيچ كدوم جوابي بهمون ندادن!
مریم خانم براتون واقعا" متاسفم چون این عجیب ترین اتفاق کلیرنسه اما خواهش دارم صبور وبا حوصله باشید.انشاا... همه چیز ختم به خیر خواهد شدو ویزاتونو خواهید گرفت...
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز دقایقی است که ما در سایت سیس ایشود شدیم. .....امیدوارم تا گرفتن پاسپورتها مشکل دیگه ای پیش نیاد....بعد از اخذ پاسپورتها چه با ویزا و یا بی ویزا شما عزیزان را در جریان قرار می دهم....از همدردیهاتون و دعاهاتون بسیار متشکرم....باز هم دعا کنیدتا گرفتن ویزا مشکل غیر منتظره ی دیگه ای پیدانشه...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل