موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 16:18 توسط amiraryan.)
(2013-05-03 ساعت 14:54)afshin-b نوشته: سلام princesess جان. شما طی هفتۀ گذشته تو سایت سیس آپدیت نشدید؟
Raham جان ، خانم فاطمه هنری شما چطور؟
ما که از 5 آپریل حرکت نکردیم ولی کیس ما چهار نفر بهم وابسته است. تا الان که با هم آپدیت شدیم.
خدایا به 13 و 14 نوامبر هم نظری بیانداز. ما اینجا فراموش شدیم. صدا میادددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟
این طرفو نگاه کنید. آهایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یکی به داد ما برسهههههههههههههههههههههههههههههههه. وایییییییییییییی!!!!
سلام اقا افشین چه عجب از شما هم خبری شد.تازه من تصمیم گرفته بودم مثل شما کم پیدا شم .گفتم بهتره کم پیدا شم تا اینکه همش نق بزنم.راستش من هم اخرین اپدیتم پنجم اوریل بوده وبعد از ان دیگه هیچی.باز هم الحمد... که شما میتونی داد بزنی من که خفه شدم وبی رمق.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید مادر من در مارچ کلیر شدند و ما پسفردا 1 شنبه داریم میریم برای گرفتن ویزا ها، کیس نامبر هم هنوز روی صفحه سفارت آنکارا هست.
این خبرا رو که شنیدم خیلی نگران شدم، چیکار میشه کرد ؟ بریم یا نریم ؟
لطفاً راهنمایی کنید.
مرسی
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 19:49 توسط rozelo.)
كيس ما هم امروز واسه هر دومون آپديت شده !
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 17:29)mreza_ce نوشته: سلام
ببخشید مادر من در مارچ کلیر شدند و ما پسفردا 1 شنبه داریم میریم برای گرفتن ویزا ها، کیس نامبر هم هنوز روی صفحه سفارت آنکارا هست.
لطفاً راهنمایی کنید.
مرسی
دوست عزیز اگه کلیر شدید که نمیشه نرید!!
ولی یه ایمیل هم جهت اطمینان به سفارت بزنید ضرر نداره! هر چند خوندم که روی جواب اون هم نمیشه خیلی حساب کرد. ولی میشناسم کسی رو که این هفته ویزاشو گرفته. پس شما هم بد به دلت راه نده. ایشالا اتفاق ناخوشایندی که برای دوستانمون پیش اومده تکرار نشه. در هر حال با انرژی مثبت تشریف ببرید و با خبرهای خوب برگردید.
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی,کلیر ۸ می
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 17:29)mreza_ce نوشته: سلام
لطفاً راهنمایی کنید.
مرسی
به نظرم بهتره روز قبل رفتن به انكارا از طريق ايميل اتمام بررسي اداري پرونده و امكان صدور ويزا رو باهاشون كانفرم كنيد. بازم لااقل اگر خداي ناكرده مشكلي باشه ، شايد حضرات تو سفارت بهتون اطلاع بدن و متحمل هزينه بيشتر نشين!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 17:59)pooyash نوشته: (2013-05-03 ساعت 17:29)mreza_ce نوشته: سلام
لطفاً راهنمایی کنید.
مرسی
ولی یه ایمیل هم جهت اطمینان به سفارت بزنید ضرر نداره! هر چند خوندم که روی جواب اون هم نمیشه خیلی حساب کرد. ولی میشناسم کسی رو که این هفته ویزاشو گرفته. پس شما هم بد به دلت راه نده. ایشالا اتفاق ناخوشایندی که برای دوستانمون پیش اومده تکرار نشه. در هر حال با انرژی مثبت تشریف ببرید و با خبرهای خوب برگردید.
من دیشب ایمیل به سفارت زدم که چون 18 اپریل کلیر شدیم برای گرفتن ویزا بیام یا نه( گفتم چون بلیط گرفتم سریع تر جواب بدهید) امروز جوابشو برام ایمیل کردن که پروسه اداری شما کامل شده است و زودتر 2 تا 5 شنبه همراه پاسپورت ها بیایید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 18:22)mreza_ce نوشته: (2013-05-03 ساعت 18:12)mehrdad_khabiri نوشته: (2013-05-03 ساعت 17:59)pooyash نوشته: (2013-05-03 ساعت 17:29)mreza_ce نوشته: سلام
لطفاً راهنمایی کنید.
مرسی
من دیشب ایمیل به سفارت زدم که چون 18 اپریل کلیر شدیم برای گرفتن ویزا بیام یا نه( گفتم چون بلیط گرفتم سریع تر جواب بدهید) امروز جوابشو برام ایمیل کردن که پروسه اداری شما کامل شده است و زودتر 2 تا 5 شنبه همراه پاسپورت ها بیایید.
ممنون
من هم ایمیل زدم امروز ولی هنوز جوابی نگرفتم، میشه بفرمایید به کدوم آدرس میل زدید ؟
بازم مرسی
ca-ankara@state.govاین هم متن جوابشون....
Your administrative process has been completed. Please submit the passports : .................. and yours at your earliest convenience. You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30am to 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the registered PTT office in Turkey.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
یکی از دوستان ما که در آمریکا زندگی میکنه بهم گفت که تمام ادارات آمریکا منظمه به جز اداره ی مهاجرتش 
عمو سعید و بقیه ی دوستان یادشونه که من جزو اولین سری های کارنتی بودم ولی نامه ی دوم من با 3 ماه تاخیر در آخر فوریه اومد
نگران نباشید و به خودتون ترس راه ندین
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 19:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 19:34 توسط princesess.)
یکی که داره می ره سفارت بی زحمت یه سوال بپرسه ..این پرونده های نوامبری ها چه بر سرشون اومده که هیچ کدومشون کلیر نشدن تا الان ؟
به نظر میاد پرونده ما نوامبری ها رو همه فقط از اواخر مارچ تا اوایل آپریل همه دسته جمعی یه آپدیتی کردند و دوباره به امون خدا ولمون کردن ...چقدر همه چیزمون شبیه به هم دیگست !!!
آفیسرتون کی بوده جناب amiraryan و babi-nou ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3