کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 14:00)b_argi نوشته:  دوستان آنکارا و ابوظبی باز حداقل CEAC رو دارین هر چند مدت 1 بار سری بهش میزنین، ما ایروانی ها چی بگیم از همه محرومتر، چشممون به سایت سفارت خشک شد، چشم من یکی که داره از حدقه در میاد بس که دگمه F5 رو فشار دادم خودم شبیه دگمه شدم.
هو حقSad

آقا بهتره به خدا كه.نميشيني پيش خودت هي فكر كني كه آخرين بار كي آپديت شدم، بعدش قلي و حسن كه اون روز شدن من چرا نشدم ،بعد قلي چرا آپ شد ولي كلير نشد، بعد اگه قلي نشد چرا حسن شد......
كلا يك مرحله خل بازي عقب افتاديد خداييش
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-07 ساعت 13:54)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:36)AFSHIN-PIC نوشته:  یک سوال ، اعتبار پاس من 9 ماه باقیمانده داره من میتونم با این اعتبار ویزا بگیرم و برم اما اگه پس از پایان اعتبار بخوام برگردم ایران ، وضعیت من چگونه میشه ؟ آیا با پاسی که اعتبارش تموم شده میشه از آمریکا خارج شد و وارد ایران شد ؟
لطفا اگه اطلاع دقیق دارید سریعتر مرا در جریان قرار دهید.

دیشب یه پست گذاشتم و گفتم این هفته سفارت کاری میکنه کارستون پس یک کم صبر کنید Big Grin

ولی درباره سوالم (اعتبار پاسپورت) کسی مطلبی ننوشت آیا هیچ کس اطلاع نداره منو راهنمایی کنه ؟ S.O.S

زیر 9 ماه پاس رو تعویض میکنند. چرا نمیخوای تعویض کنید. من قبل از مصاحبه مشکل شما را داشتم و تعویض کردم (قبل از مشخص شدن تاریخ مصاحبه) بپرسید چند روزه به شما پاس رو میدن.
درضمن تا انجا که یادم هست یکی از دوستان جواب شما را داده بود و قرار شد شهر خودتون را مشخص کنید .
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: Szsanazsz ، b_argi ، s.s.h ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، hushmandco ، proje ، zohre02 ، mhb161 ، payam62
سلام
من چند روز پیش کلیر شدم بعد دقیقا 3 ماه...از سفارت ابوظبی.. حالا دوتا سوال داشتم. سپاسگزار می شم اگر دوستان پاسخ بدهند.

1 - من چه مدارکی باید ببرم برای دریافت ویزا (چند روزی هست که کلیر شدم)

2 - اگر ممکن هست راهنمایی کنید که اگر بخواهم با اتوبوس برم ابوظبی از دبی از کجا می تونم برم.(اگر لینک سفرنامه دوستانی که رفتند رو معرفی کنید ممنون می شم)
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، nina22 ، mlo ، abloom_ma ، e76779 ، lilac ، kamkam ، Saeedv13 ، zohre02 ، rouzbehdarvishi ، lilistar ، mhb161 ، sce ، payam62
با سلام
لطفا کسی میدونه متن وکالت نامه چی باید باشه و چه وکالتی باید بگیریم .
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: proje ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 14:09)Terekorosh نوشته:  2 - اگر ممکن هست راهنمایی کنید که اگر بخواهم با اتوبوس برم ابوظبی از کجا می تونم برم.(اگر لینک سفرنامه دوستانی که رفتند رو معرفی کنید ممنون می شم)

تصور میکنم باید با اتوبوس برید عراق از اونجا با اتوبوس برید کویت. بعد از اونجا با اتوبوس برید عربستان سعودی و از اونجا با اتوبوس برید ابوظبی.
یعنی یه دور قمری دور خلیج فارس باید بزنید.
اگه تا ابوظبی شنا کنید زودتر و راحت‌تر میرسید. Big Grin
اینجا رو ببینید.
(2013-05-07 ساعت 14:15)homayoon13 نوشته:  با سلام
لطفا کسی میدونه متن وکالت نامه چی باید باشه و چه وکالتی باید بگیریم .
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid330565
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، homayoon13 ، گل نهال ، bmojtaba ، proje ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، payam62
سپاسگزارم.....منظورم این بود که از دبی می خواهم با اتوبوس برم...ببخشید که سوال رو خوب نتونستم مطرح کنم.
(2013-05-07 ساعت 14:17)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 14:09)Terekorosh نوشته:  2 - اگر ممکن هست راهنمایی کنید که اگر بخواهم با اتوبوس برم ابوظبی از کجا می تونم برم.(اگر لینک سفرنامه دوستانی که رفتند رو معرفی کنید ممنون می شم)

تصور میکنم باید با اتوبوس برید عراق از اونجا با اتوبوس برید کویت. بعد از اونجا با اتوبوس برید عربستان سعودی و از اونجا با اتوبوس برید ابوظبی.
یعنی یه دور قمری دور خلیج فارس باید بزنید.
اگه تا ابوظبی شنا کنید زودتر و راحت‌تر میرسید. Big Grin
اینجا رو ببینید.
برای اینکه زمینی-دریايی برید ابوظبی باید از شهر مبدا تشريف بیارید بندر عباس - بندر لنگه و یا بندر چارک - کیش - دبی - ابوظبی ...
فاصله بندرعباس تا بندر چارک : حدودا 4 ساعت
فاصله بندر چارک تا کيش (دريایی) : 1 ساعت
فاصله کيش تا دبی : کمتر از 3 ساعت
فاصله دبی تا ابوظبی : حدوداً 40 دقیقه
از لحاظ هزینه فکر نکنم تفاوتی با هوایی داشته باشه. موفق باشید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، abloom_ma ، b_argi ، proje ، homayoon13 ، zohre02 ، Qazal.d ، mnajafinobar ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce ، payam62
دوستان دوستان کسی هست از کسانی که هفته آخر مارچ مصاحبه داشتند.آپ دیت شده باشند؟؟؟؟
با تشکر از حامد جان و گل نهال جان جهت رتبه بسیار حال کردم Big Grin
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: b_argi ، proje ، homayoon13 ، zohre02 ، mnajafinobar ، گل نهال ، Championking ، tajhizgaran ، mhb161 ، رجبعلی ، sce ، payam62
(2013-05-07 ساعت 14:07)homayoon13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 13:54)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:36)AFSHIN-PIC نوشته:  یک سوال ، اعتبار پاس من 9 ماه باقیمانده داره من میتونم با این اعتبار ویزا بگیرم و برم اما اگه پس از پایان اعتبار بخوام برگردم ایران ، وضعیت من چگونه میشه ؟ آیا با پاسی که اعتبارش تموم شده میشه از آمریکا خارج شد و وارد ایران شد ؟
لطفا اگه اطلاع دقیق دارید سریعتر مرا در جریان قرار دهید.

دیشب یه پست گذاشتم و گفتم این هفته سفارت کاری میکنه کارستون پس یک کم صبر کنید Big Grin

ولی درباره سوالم (اعتبار پاسپورت) کسی مطلبی ننوشت آیا هیچ کس اطلاع نداره منو راهنمایی کنه ؟ S.O.S

زیر 9 ماه پاس رو تعویض میکنند. چرا نمیخوای تعویض کنید. من قبل از مصاحبه مشکل شما را داشتم و تعویض کردم (قبل از مشخص شدن تاریخ مصاحبه) بپرسید چند روزه به شما پاس رو میدن.
درضمن تا انجا که یادم هست یکی از دوستان جواب شما را داده بود و قرار شد شهر خودتون را مشخص کنید .

من مشکلم اینه که ما رفتیم مصاحبه و تمام مدارک پزشکی و مصاحبه با این شماره پاسپورته و برای دوری از هر گونه شک و تردید ترجیح میدم تغییری پیش نیاد البته یادم هست در همین تاپیک در باره این موضوع بحث شد ولی اینقدر صفحات زیاد شده که نمیشه پیداش کرد (از سرچ هم استفاده کردم)
در ضمن میخوام بدونم با همان شرایط مطرح شده در سوالم چه شرایطی پیش میاد ؟

فکر کنم کسی دیگه سوال مطرح کرده چون بحثی پیرامون سوال من در مورد شهر نشده بود.
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: b_argi ، proje ، zohre02 ، mnajafinobar ، tajhizgaran ، mhb161 ، sce ، payam62
(2013-05-07 ساعت 14:09)Terekorosh نوشته:  سلام
من چند روز پیش کلیر شدم بعد دقیقا 3 ماه...از سفارت ابوظبی.. حالا دوتا سوال داشتم. سپاسگزار می شم اگر دوستان پاسخ بدهند.

1 - من چه مدارکی باید ببرم برای دریافت ویزا (چند روزی هست که کلیر شدم)

2 - اگر ممکن هست راهنمایی کنید که اگر بخواهم با اتوبوس برم ابوظبی از دبی از کجا می تونم برم.(اگر لینک سفرنامه دوستانی که رفتند رو معرفی کنید ممنون می شم)

۱- پاسپورت و برگه ای که بعد از مصاحبه به شما دادند و پرینت ثبت نام در csc ... با توجه به تاریخ مصاحبتون که ۳ ماه پیش بوده مطمئن نیستم نیازی به ثبت نام در csc داشته باشید یا نه ولی میتونید از سفارت سوال کنید و یا ثبت نام کرده و in case با خودتون ببرید.

۲- دوست عزیز برای رفتن به ابوظبی میتونید از ایستگاه ابن بطوطه سوار اتوبوس های ابوظبی شوید و حدوداً یک ساعت ونیم در راه خواهید بود و بعد از آن با تاکسی حدود ده دقیقه از ایستگاهی که پیاده میشید تا سفارت راه هست.
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، امیر مهاجر ، proje ، zohre02 ، گل نهال ، Hoormazd ، rezagh ، mhb161 ، sce ، payam62
(2013-05-07 ساعت 15:16)unique نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 14:03)Hoormazd نوشته:  Rezagh جان و mamanraya عزيز دوس داريم امشب يا فردا چشم ابوظبى ها رو روشن كنين پيشاپيش تبريك. ابوظبى بجنب
پس ما چیییییییSad

Unique جان واقعأ شرمندم تو حق دارى واسه فردا در گوشم داد كنى تا ديگه يادم نره.Smile
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، Qazal.d ، mnajafinobar ، lilac ، amir82 ، unique ، rezagh ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 15:20)Saeedv13 نوشته:  ولی به نظر من که امکان خوبیه و برای سفارتمون در ایروانTongue هم باید راه اندازی بشهRolleyes. یک قُلی (=عمو سعید) با کمک ننه حسن (= مامان سایه)، که عمری رو در راه طهارت (کلیر شدن) به کسب تجربه مشغول بود، تونسته بود روند دوسیه شو به درستی پیگیری کنه. در حقیقت قلی داستان ما یک هفته قبل از طهارت خبر داشت که هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا.
ای بابا. این هفته کسی هورا نکشید. بهم نرسیده بود، خمار بودم. ببخشید. حالا کیا فکر می کنن که این هفته هورا می کشن؟ یک هفته است گانگنام نرفتیم. تو کمرمون گیر کرده ها. قِر (=Gher) رو میگمTongue.

عمو من هورا هم نکشم(فک کن 1% که من امروز نکشمTongue) بازم پایتم گنگنام سبک خودت عربی .....فقط منتظرم یکی امروز بزنه (هورا رو میگمBig Grin) بعد ببین اون کلیپمون چقدر خوب در میاد Big Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
ما برای بار سوم الان آپدیت شدیم.
تعجب نکنید میگم الان چون از صبح هر 15 تا 30 دقیقه یک بار چک کردمBig Grin
رتبه دادن یادتنو نره
23 می دریافت ویزا

بچه های 23 ژانویه کسی امروز آپدیت نشده؟؟؟این دوست ما همین الان 2 نفر آپدیت شدن دوباره
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: homayoon13 ، zohre02 ، b_argi ، گل نهال ، nirvana_kobin ، lilac ، lot2013 ، Saeedv13 ، s.s.h ، mhb161 ، رجبعلی ، sce ، AsemanAbee ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان