کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یک بار سایه خانم قبل از اینکه کلیر بشه نوشت:نمیدونم بعد از این همه انتظار اگه کلیر بشم آیا واقعا خیلی شاد میشم و هورا میکشم یا انتظار دیگه این حس را ازم میگرهSad؟البته خدا را شکر سایه خانم با 118 روز کلیر شدندBig Grin

حالا واقعا من هم نمیدونم بعد از 148 روز اگر تازه شاید کلیر بشم ایا هنوز حسی برای فریادهای شادی باقی مونده یا نه.SadSad...البته اینا نگفتم تا خدائی نکرده موج منفی داده باشمBig Grin....یه دفعه یاد نوشته سایه خانم افتادم.که امیدوارم هر جا هست موفق باشه.Rolleyes...........................اما شک نکنید که من هرگز امیدم را از دست نمیدم و همچنان سرحال و شاداب به پیش میروم........منتظران اگاه باشید که خبرهای خوب در راه استBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-07 ساعت 15:42)zohre02 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 15:35)homayoon13 نوشته:  ما برای بار سوم الان آپدیت شدیم.
تعجب نکنید میگم الان چون از صبح هر 15 تا 30 دقیقه یک بار چک کردمBig Grin
رتبه دادن یادتنو نره

خوش بحالتون، نمی دونم چرا مارو دوست ندارندSad دریغ از یک آپدیت خودکار حداقل برای دلخوشیمون. دوستان هفته سوم ژانویه امیدوارم هفته آینده رهسپار دریافت ویزا باشید لطفا سفارت رفتید سفارش ما رو هم بکنید با تشکر فراوان

مثل اينكه انكارا اين هفته واسه جبران گندكارياش داره ميتركونه مباركه در ضمن ما اومديم واسه تبريك به شما رتبه بديم يه پيام اومد معنيش ميشد برو دنبال كارت كوچولو SmileCool
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، lilac ، proje ، hushmandco ، homayoon13 ، rezagh ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، payam62
دوستان امروز 7می سیس هردومون آپدیت شده.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
جواب ایمیلمو بالاخره دادن ولی با یک پاراگراف اضافه نسبت به جوابهای کلیشه ای همیشگی!
Dear Sir/ Madam,
Because of our heavy workload due to high summer season all administrative processings requires more waiting period. According to our records, your administrative process has not been completed...

خلاصه اینکه حالا حالاها منتظر باشیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
عمو سعید بیا سمت چپم وایستا داره شروع میشه

Oppan Gangnam Style
Gangnam Style
Op op op op oppan Gangnam Style
Gangnam Style

Eh~ Sexy lady
Eh~ Sexy lady
Op op op op
Eh eh eh eh eh eh

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممم

همین الان جواب میل رو دادن بهم SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-05-07 ساعت 14:54)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 14:07)homayoon13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 13:54)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:36)AFSHIN-PIC نوشته:  یک سوال ، اعتبار پاس من 9 ماه باقیمانده ...

دیشب یه پست ...

زیر 9 ماه پاس رو تعویض میکنند. چرا نمیخوای تعویض کنید. من قبل از مصاحبه مشکل ....

من مشکلم اینه که ما رفتیم مصاحبه و تمام مدارک پزشکی و مصاحبه با این شماره ...

فکر کنم کسی دیگه سوال مطرح کرده چون بحثی پیرامون سوال من در مورد شهر نشده بود.
افشین جان. من مشکل شما رو داشتم. وقتی میرفتم مصاحبه 10 ماه اعتبار پاسم مونده بود. به سفارت گفتم گفتن مشکلی نیست برگشتی درخواست پاس جدید بده فقط شماره سریال پاس جدید رو برامون ایمیل کن. من هم تا برگشتم درخواست دادم و 7 روزه اومد پاسم بعدش اسکن کردم صفحه اول رو فرستادم. پاس قدیمی رو هم 2 تا پانچ کردن صفحه اولشو دادن بهم. اونم واسه محکم کاری دارم با خودم. ویزا تو پاس جدید میخوره و خاطرت تا 5 سال جمعه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، bmojtaba ، amir82 ، tajhizgaran ، mhb161 ، AFSHIN-PIC ، رجبعلی ، sce ، امیر مهاجر ، payam62
bmojtaba عزیز..کلیر شدن شما را تبریک میگمBig GrinBig Grin و از اینکه بعد ازدو هفته شادی به این تاپیک آوردید از شما ممنون هستمShyShy....امیدوارم این یک آغاز خوب برای این هفته باشهBig Grin...آمینRolleyes.........................واقعا شادی دیگران را دیدن چه زیباستBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-07 ساعت 15:54)b_argi نوشته:  *******
+++++++
دوستان عزیزم به اطلاع میرسونم خیالتون راحت از ظهر امروز یک مجموعه سیستم راداری پیشرفته ( آپدیت شدن خودکار صفحه وب جدول کلیر شده ها هر 5 دقیقه)در جهت رصد احتمال اعلام کلیر شده های سفارت ایروان در محل نصب شده است. به محض کوچکترین تغییر موضوع طی یک بیانیه مهم همراه با ساز و تنبور خدمت همه دوستان اعلام میگردد.
++++++
حقیر چشم براه 35 روزه اعلام کلیرینگ Cool

واقعا کیف میکنم بچه ها همه رادار و اسکن ایگل و پهپاداشون رو هوا کردن 24 ساعته سفارتو میپان.
من هم در توان خودم بادبادکی هوا کردم و روزی 400 بار سایت رو به صورت دستی چک میکنم. البته ناگفته نمانه ساعت 2، 4 ، 6 صبح هم که پسر 4 ماهم بیدارمون میکنه هم باز اتوماتیک وار با چشم نیمه باز سایتو چک میکنم. حالا یکی نیست بگه آخه 4 صبح آنکارا چه خبره !؟
سفرنامه
پس با این حساب feyzgostar , omid91 ,nina22, بقیه دوستانی که امروزسایت واسه همشون آپ شده کلیرن
تا یکی 2 ساعت دیگه سایت آنکارا آپدیت میشه
یادمه مامان سایه هم ساعت حدود 4:30 ایمیلشو جواب دادن که کلیر شده و ساعت 6 سایت آپدیت شد
پس امروز خیلی هورا داریما
نوسترداموس شدم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اگه این هفته کلیر نشم میزنم مانیتورو میشکونم دیگهم چک نمیکنم هیچیو

(2013-05-07 ساعت 16:49)b_argi نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash_r15، behzadjavaher، bmojtaba، b_argi، hadi2013dv، hamid.memari1997، lilistar، linuxer، pedram ag، rouzbehdarvishi، Setare99، zohre02، رزا، سو سو، 2 مهمان

بیا وقتی کاربران سایت منو نمیبینن دیگه چه انتظاری میشه از سفارت داشت Sad
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2013-05-07 ساعت 14:03)Hoormazd نوشته:  Rezagh جان و mamanraya عزيز دوس داريم امشب يا فردا چشم ابوظى ها رو روشن كنين پيشاپيش تبريك. ابوظبى بجنب

فعلا که خبری نیست ،حتی اپدیت هم نشدیم ،جشمم رو سایت ابوظبی خشک شد .مثل اینکه تعداد 36 روز به بالا هم در ابوظبی کم نیست ؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: zohre02 ، lilac ، گل نهال ، b_argi ، rouzbehdarvishi ، feyzgostar ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، payam62
آپدیتهای 7 می پیش از اعلام کلیر انجام شده منتظر شنیدن خبرای خوب باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوست من 2 می و 6 می آپدیت شده Smile
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، b_argi ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، mhb161 ، رجبعلی ، sce ، AsemanAbee ، payam62
ابو ظبی کلیر شده ها را ساعت خاصی اعلام میکنه؟
خسته شدم اینقدر چک کردم .
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، payam62
E: كليرنس برندگان ٢٠١٣
(دیروز 01:06 PM)تی تی موسوی نوشته است:
سلام دوستان و همراهان عزیز ضمن همدردی با دوستان که نتوانستند ویزا بگیرند.
1- مدارک را روز دوشنبه ساعت 10/30 تحویل سفارت دادند. پست ما ups بود.
2-چهارشنبه ترکیه تعطیل بود بخاطر روز کارگر
3- روز پنجشنبه2 may سفارت ایشیو زد یعنی تحویل به پست داده است.
4- جمعه 3mayقبل ساعت 12 به وقت ترکیه مدارک به دست ما رسید.
5- ویزای ما تا 7jun فرصت دارد.
باتشکر از تمام دوستان وکلیر شدن دوستان

سلام،

تبریک میگم که ویزاتون را گرفتین. می‌خواستم بپرسم شما که ۲ نفر بودید، جدا و با فاصله زمانی‌ کلیر شدید؟ یعنی‌ تو سایت سفارت اسمتون را جدا جدا اعلام کردند؟

و اینکه چرا تا ژوئن؟ اینکه فقط یه ماه دیگه هست؟ یعنی‌ از تاریخ مدیکال ۶ ماه اعتبار ویزا زدند؟

منتظر جوابتون هستم
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: zohre02 ، rouzbehdarvishi ، b_argi ، hushmandco ، Szsanazsz ، sara_82 ، mhb161 ، رجبعلی ، sce ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان