کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خبر آمد خبری در راه است!
با عرض پوزش از پیشکسوت های سایت!
ولی ای خبر جان مادرت ماهارو اینقدر دق نده ، کشتی همه رو بیا دیگه....Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-07 ساعت 09:38)Pishoo_25 نوشته:  ما 30 اپریل مصاحبه داشتیم و ناتینگ

با این وصف پس ceac واسه ابوظبی با فرستادن ایمیل هم آپدیت نمیشه!
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، bayat_r ، b_argi ، رجبعلی ، payam62 ، ابی هانی ، zohre02 ، rezagh ، mhb161 ، sce
نه آپدیتی، نه کلیری، نه .... نه ....

انگار هیچ خبری نیست. من شمارش معکوسم شروع شده و از امروز تا 13 روز دیگه مهلت دارم تا برم تاریخ بلیطم رو تغییر بدم. 13 روز میشه تقریبا دو هفته و دو هفته میشه احتمالا دوتا آپدیت سایت کلیرنس.

امیدوارم تو این دو هفته اتفاقات خوبی بیفته، چون نه پول تغییر تاریخ رو دارم نه وقتشو نه علاقشو نه حسشو نه...

خوش باشید بچه ها

(2013-05-07 ساعت 10:26)bayat_r نوشته:  دوستان من با پسرخاله ام تماس گرفتم Smile و گفت احتمال زیاد امروز و نهایتاً فردا یکسری اسم رو دادن خانم منشی شون که به عنوان کلیر شده اعلام کنن اگر منشی شون حالش خوب باشه و با مادر شوهر و خواهر شوهرش دعواش نشده باشه تایپ میکنه......
فقط هر کی کلیر شد نامرده اگر به من شیرینی نده Smile)

شیرینی کدومه دوست من، من تو پستهای خیلی قبلم گفتم شام میدم، اونم 7 شبانه روز Wink
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-05-07 ساعت 09:57)ابی هانی نوشته:  سلام دوستان
ما دیشب برگشتیم با یک فقره کلیرنس سفید
فقط فرق سفید و آبی رو اونجا نفهمیدم
کسی اطلاعی داره؟

ابی هانی عزیز ایشالا هر چه زودتر کلیر بشید... با توجه به تحقیقات اینجانب در خصوص تفاوت رنگ برگه کلیرنس در ابوظبی به این نتیجه رسیدم که این دو برگه از نظر متن و تایپ و فرمت هیچ تفاوتی ندارند و عیناً شبیه هم هستند... با توجه به افرادی که کلیر شدند با برگه آبی و سفید هم تفاوتی در مدت کلیر شدن این دو ندیدم!
(2013-05-07 ساعت 10:40)mnajafinobar نوشته:  نه آپدیتی، نه کلیری، نه .... نه ....

انگار هیچ خبری نیست. من شمارش معکوسم شروع شده و از امروز تا 13 روز دیگه مهلت دارم تا برم تاریخ بلیطم رو تغییر بدم. 13 روز میشه تقریبا دو هفته و دو هفته میشه احتمالا دوتا آپدیت سایت کلیرنس.

امیدوارم تو این دو هفته اتفاقات خوبی بیفته، چون نه پول تغییر تاریخ رو دارم نه وقتشو نه علاقشو نه حسشو نه...

خوش باشید بچه ها
دوست عزیز خاضعانه و خالصانه از خداوند میخواهم همین هفته کلیر بشی تا برنامه هات بهم نریزهRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes....چون واقعا خیلی خیلی سختهSadSad....به امید شادی همه دوستان در این هفتهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
ما هم همه افراد کیس دیروز آپدیت شدیم
گویا خبری در راه است ؟!
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
(2013-05-07 ساعت 10:40)mnajafinobar نوشته:  نه آپدیتی، نه کلیری، نه .... نه ....

خوش باشید بچه ها

(2013-05-07 ساعت 10:26)bayat_r نوشته:  دوستان من با پسرخاله ام تماس گرفتم Smile و گفت احتمال زیاد امروز و نهایتاً فردا یکسری اسم رو دادن خانم منشی شون که به عنوان کلیر شده اعلام کنن اگر منشی شون حالش خوب باشه و با مادر شوهر و خواهر شوهرش دعواش نشده باشه تایپ میکنه......

شیرینی کدومه دوست من، من تو پستهای خیلی قبلم گفتم شام میدم، اونم 7 شبانه روز Wink
به به چه شود، ایشون که شام میدن اونم 7 شبانه روز. ما هم اگه زیر 42 روز کلیر بشیم نهار رستوران تی تو میرداماد. سر قولم هستم از همین امروز ثبت نام کنید. فردا دیر است. بخدا مدیر این رستوران فامیلمون نیستا..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-07 ساعت 10:33)lilac نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 09:38)Pishoo_25 نوشته:  ما 30 اپریل مصاحبه داشتیم و ناتینگ

با این وصف پس ceac واسه ابوظبی با فرستادن ایمیل هم آپدیت نمیشه!

ظاهرأ كارمنداى سفارت ابوظبى به دليل نزديك بودن به شيراز زياد حال ندارن اپديت كنن و ميگن امو ولش كن اخرش كلير ميشه ميره پى كارشSmile
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-07 ساعت 10:18)soroushmm نوشته:  بچه ها برگه آبی با صورتی تو سفارت آنکارا چه فرقی داره؟

برگه آبی مال قبلاً بود که سفارت آنکارا به عنوان کلیرنس میداد، اما الان چندین ماهه تغییر رنگ داده تبدیل به صورتی شده Smile
هیچ فرقی با هم ندارن همشون یه معنی رو میدن، تا اونجایی که من میدونم دیگه سفارت آنکارا آبی به کسی نداده، فقط صورتی بوده.
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: رجبعلی ، tajhizgaran ، ابی هانی ، Qazal.d ، b_argi ، lot2013 ، zohre02 ، گل نهال ، mhb161 ، sce
امیدوارم زودتر دوستان کلیر شن تا جا باز شه صندلی خالی برای ما تازه واردها هم پیدا شده بشینیمBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 11:09)ابی هانی نوشته:  امیدوارم زودتر دوستان کلیر شن تا جا باز شه صندلی خالی برای ما تازه واردها هم پیدا شده بشینیمBig Grin

ابی جان چند روز از کلیر خوردنت گذشته؟ چرا کلیر نمیشی؟ این چه وضعشه؟ Big Grin
دیگه افتادی تو سرازیری ها
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
من میگم اگر امکان داره مثل لیست منتظر سرا یه لیستم واسه شام دادن باز کنیم که بچه ها گیج نشن Big Grin Big GrinBig Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
(2013-05-07 ساعت 00:52)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:53)shayangh نوشته:  دوستان من پاسپورتها رو روز دوشنبه 29 اپربل به سفارت تحویل دادم.....البته اول وقت......و امروز دوشنبه 6 می پاسپورتها رو تحویل گرفتم...... و اما در مورد وکالت نامه...... از قسمت موکل و وکیل که بگذریم میرسیم به مورد وکالت. و البته حدود اختیارات که هر دو را به ترتیب برایتان می نویسم....
مورد وکالت:مراجعه به اداره پست PTT ترکیه و یا هر پست دیگر و سفارتخانه آمریکا در کشور ترکیه و سایر ادارات تابعه و وابسته جهت اخذ هرگونه مدرک و مجوز و گواهی و موافقت نامه پاسپورت موکلین و دادن رسید و سپردنهرگونه تعهد و مراجعه به دارالترجمه جهت ترجمه مدارک به هر زبان که وکیل صلاح بداند.
حدود اختیارات: وکیل مرقوم در خصوص انجام مورد وکالت دارای اختیارات تامه و مطلقه می باشدبه نحوی که اقدام وامضا و عمل وی در تمام موارد و مراحل و در نزد تمام مراجع اعم از رسمی یا غیر رسمی جایگزین اقدام و امضا و عمل موکل بوده ، نافذ و معتبر استو رسمیت دارد و مفاد این سند فقط در نفس وکالت به شرح متن موثر است.....

دوستان این کل متن بود در آخر مبالغ مربوط به حق التحریر و حق الثبت و مالیات بر ارزش افزوده ذکر شده...
البته خیلی از دوستان نیازی به این وکالت نامه پیدا نکرده اند ...و توانسته اند با یک ترجمه به انگلیسی و یا سند ازدواج بسته خود را بگیرند.....

درود بر آقا شایان عزیز
میشه بگی چرا یک هفته زمان برد تا پاسپورتا رسید دستت؟ مگه حداکثر 5 روز نیست؟
باسپاس

دوست عزیز اولا روز اول ماه می که روز جهانی کارگر است سفارت و ادارات ترکیه تعطیل بودند.... دردثانی من به اوضاع بهم ریخته برخورد کردم که نصف پاسپورتها سفید وبدون ویزا به پست تحویل داده میشد...حتی جالبه بدونید که صبح یکشنبه برای من از سفارت ایمیل اومد و همون روز بسته های من به پست تحویل داده شده...یعنی روز یکشنبه داشتن اشتباهات پیش آمده رو درست می کردند.....همین که تونستم ویزاها رو بگیرم خدا رو شکر می کنم. ...لازن به توضیح است که گرچه اکثر دوستان دو روزه ویا سه روزه ویا حداکثر پنج روزه ویزا را دریافت کرده اند ولیدهستند کسانی که حتی ده تا دوازده روزه که منتظر هستند...البته این موارد و حتی کیس من استثنا بوده. ..به خاطر شرایط خودشان......شما برنامه ریزیهاتون رو روی حداکثر یک هفته انجام بدید
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue

پس با توجه به آپدیت شدن تعداد کثیری از ژانویه ایی ها کلیر شدگان بیشتر از این ماه خواهند بود ..پیشاپیش بهشون تبریک می گوییییییییییمBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
دوستانی که سفر دومشون هم به انکارا انجام دادن یه کمکی میکنن به من و بگن راه کم هزینه برای این سفر چیه؟محل اقامت؟کی حرکت کنیم؟بلیط چارتر بگیریم یا نه؟من کلیرنسم هفته پیش اومده ودیگه باید برم.
ممنون Smile
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، nina22 ، babaye yaas ، mhb161 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان