کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سايت سيس براي همه اعضاي كيس ما شد ٧ مي
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-05-07 ساعت 17:35)MARYAM2 نوشته:  سايت سيس براي همه اعضاي كيس ما شد ٧ مي

پس بگين شوهرتون بليطو تهيه كنند و سريع آماده باشن كه امشب كليرند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 17:27)feyzgostar نوشته:  بیا برویم از این ولایت من و تو ,تو دست منو بگیرو من دامنتو ,بادا بادا مبارک بادا کلیر شدن مبارک بادا
همه دوستان و همسفرا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دسسسسسسسسسسسستتتتتتت هورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هموطنان گلم انشاا... همیشه وهمه تون (اپدیت شده ونشده-کلیر شده ونشده-کارنت شده ونشده وقبول شده ونشده) شاد شاد شاد باشید که شادی شایسته ی شماست.چکار کنم تنگ غروب عرق ملی ام گل کردهSmile

خدا را شکر عزیز هم روز من در زمان مصاحبه .فکر می کردم با هم هورا می کشیم ولی بابت شما فوق العاده خوشحالم.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر

مریم خانم خیلی خوشحال شدم که گفتی آپدیت شدین. Smile امیدوارم این سری کلیر بشین و با این کلیر فتح بابی برای ما 3 دسامبری ها و بچه های قبل از ما رخ بده. دقت کردین تنها خبر مثبت بچه های قبل از ژانویه شما بودین، بقیه بچه ها همه رفتن تو لاک خودشون. Rolleyes

به bmojtaba خیلی تبریک میگم و آرزوی موفقیتت رو تو همه مراحل زندگیت دارم. Smile
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-07 ساعت 17:33)lilac نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:24)پدی نوشته:  کسانی که از کلیرنس شان 6 ماه بگذره بجز مدیکال مجدد چه کار باید بکنند.تشکر

باید ظل بزنن به چشمای آفیسرشون و بگن چطور روت شد ۶ ماه مارو بفرستی دنبال نخود سیاه، هاااااااااان؟!Big Grin

بابا شر درست نکن .ظل نزده به آفیسر وضع اینه ظل بزنیم کن فه یکون میشیم میرهSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، lilac ، yalda91 ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، امیر مهاجر ، payam62
آب رو گذاشتم جوش بیاد. 2 کیلو عسل موم دار هم سفارش دادم. شیشه رو هم ضربدری چسب زدم . درب آپارتمان رو درزگیری کردم که همسایه ها سکته نکنن. پشت درب آپارتمان هم یه برگه چسبوندم روش نوشته "همه چیز تحت کنترله". با کلانتری محل هم هماهنگ کردم که صدای جیغ ناشی از قتل نیست. خلاصه همه چیز آمادست.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-07 ساعت 17:12)hushmandco نوشته:  اگه این سری اعلام کنن و کلیر شم همه بچه های منتظر دعوت میشن شمال مهمون من . با پذیرایی ویژه در یکی از باغهای با صفای اینجا ! از گروههای رقص گنگنام استایلی هم دعوت میکنم با ابزار آلات طرب تشریف بیارن. اون دوست عزیزی هم که میخواست مانیتور بشکنه با مانیتور مربوطه بیاد منم یه چند تا مانیتور جور میکنم آخر شب مراسم مانیتور شکنی دارم.
دیگه خود دانین.
ببینیم و تعریف کنیم.
من که از همین الان سجاده رو پهن کردم ودست به دعا شدم کلیر شی این مهمونیه نپره Tongue
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: hushmandco ، yalda91 ، b_argi ، rezagh ، feyzgostar ، mhb161 ، sce ، shatsi ، bayat_r ، payam62
(2013-05-07 ساعت 00:31)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند (برای کیس های خانوادگی بدلیل تعداد بیش از یکنفر قابل تشخیص بود)، این اتفاق در تاریخ 2 می مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی تکرار شد، و باز امروز در حول و حوش ساعت 3:30pm بوقت آنکارا، 5:00pm بوقت تهران مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی آپدیت شد. و نهایتا در حدود ساعت 7:00pm بوقت آنکارا و 8:30pm بوقت تهران برای همه اعضای آن کیسها آپدیت شد.

بنظر می آید این پروسس از الگوی کلیرنس و اعلام آن برای فردا خبر می دهد. این اتفاق شامل حال تعدادی از دوستان ژانویه ای بعضی از کیسهای قدیمی و تعدادی از کیسهای فوریه هم شده.

ضمن آرزوی موفقیت و کلیر شدن برای همه شما بخصوص دوستانی که تا بحال بسیار منتظر مانده اند.

lot2013

سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار تمامی دوستان قرار میدهید. من هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 9 مارچ بوده که به دلیل ارسال ایمیل بوده و دیگر هییییییییییییییییچ ... آیا اطلاع دارین کسی این وضعیت را داشته یا نه ...Sad خیلی نگران کننده است.
تشکر کنندگان: b_argi ، lot2013 ، feyzgostar ، mhb161 ، sce ، payam62
والا من حتي همسرم كلير هم بشه تا ويزا را نبينم با ور نمي كنم.با اون بلاي دفعه قبلي .راستي من تو نوشتن مشكل دارم كامبوترم خرابه منو ببخشيد مجبورم با حروف عربي بنويسم
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-05-07 ساعت 17:33)lilac نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:24)پدی نوشته:  کسانی که از کلیرنس شان 6 ماه بگذره بجز مدیکال مجدد چه کار باید بکنند.تشکر

باید ظل بزنن به چشمای آفیسرشون و بگن چطور روت شد ۶ ماه مارو بفرستی دنبال نخود سیاه، هاااااااااان؟!Big Grin

دوست عزیز اونجوری که خود سفارت ایمیلی به من گفت فقط تمدید مدیکال لازمه.همین.
تشکر کنندگان: hushmandco ، rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، b_argi ، feyzgostar ، mhb161 ، گل نهال ، sce ، lilac ، princesess ، payam62
(2013-05-07 ساعت 18:01)mino2013 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:12)hushmandco نوشته:  اگه این سری اعلام کنن و کلیر شم همه بچه های منتظر دعوت میشن شمال مهمون من . با پذیرایی ویژه در یکی از باغهای با صفای اینجا ! از گروههای رقص گنگنام استایلی هم دعوت میکنم با ابزار آلات طرب تشریف بیارن. اون دوست عزیزی هم که میخواست مانیتور بشکنه با مانیتور مربوطه بیاد منم یه چند تا مانیتور جور میکنم آخر شب مراسم مانیتور شکنی دارم.
دیگه خود دانین.
ببینیم و تعریف کنیم.
من که از همین الان سجاده رو پهن کردم ودست به دعا شدم کلیر شی این مهمونیه نپره Tongue
بچه هایی که منو میشناسن میدونن که مراسم حتما برقراره . البته اینجا فک نکنم کسی بشناسه. غریب بودیم و غریب خواهیم رفت...

دوستانی که آپدیت شدن با ایمیل 400 کارکتری بوده؟ یا خود به خود آپدیت شدن؟ اصلا ایمیل 400 کارکتری آپدیت میکنه؟
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mino2013 ، Szsanazsz ، rouzbehdarvishi ، pouya.m.t ، bmojtaba ، b_argi ، feyzgostar ، mhb161 ، رجبعلی ، payam62
کاش این سایت سرویس پیام کوتاه داشت. خیلی لازمه بعضی وقتها. یعنی الان کلی کار دارم باید برم بیرون ولی نشستم ببینم آپدیتی چیزی اعلام میکنن یا نه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، b_argi ، mnajafinobar ، feyzgostar ، mhb161 ، رجبعلی ، sce ، Gerdoo ، payam62
(2013-05-07 ساعت 18:02)mehrana نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:31)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند (برای کیس های خانوادگی بدلیل تعداد بیش از یکنفر قابل تشخیص بود)، این اتفاق در تاریخ 2 می مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی تکرار شد، و باز امروز در حول و حوش ساعت 3:30pm بوقت آنکارا، 5:00pm بوقت تهران مجددا برای نفرات اول یا دوم هر کیس به تنهایی آپدیت شد. و نهایتا در حدود ساعت 7:00pm بوقت آنکارا و 8:30pm بوقت تهران برای همه اعضای آن کیسها آپدیت شد.

بنظر می آید این پروسس از الگوی کلیرنس و اعلام آن برای فردا خبر می دهد. این اتفاق شامل حال تعدادی از دوستان ژانویه ای بعضی از کیسهای قدیمی و تعدادی از کیسهای فوریه هم شده.

ضمن آرزوی موفقیت و کلیر شدن برای همه شما بخصوص دوستانی که تا بحال بسیار منتظر مانده اند.

lot2013

سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار تمامی دوستان قرار میدهید. من هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 9 مارچ بوده که به دلیل ارسال ایمیل بوده و دیگر هییییییییییییییییچ ... آیا اطلاع دارین کسی این وضعیت را داشته یا نه ...Sad خیلی نگران کننده است.
دوست عزیز نگران چی هستی بابا، هیچ اشکالی نداره، شما میفرمایید که آخرین آپدیتتون 9 مارچ بوده من چی بگم که آخرین آپدیتم 20 فبروری بوده، اما خداییش خودشون آپدیت کردن نه با ایمیل....
این دوران نیز بگذرد ناراحت نباشین.... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 18:07)hushmandco نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:01)mino2013 نوشته:  
دیگه خود دانین.
ببینیم و تعریف کنیم.
بچه هایی که منو میشناسن میدونن که مراسم حتما برقراره . البته اینجا فک نکنم کسی بشناسه. غریب بودیم و غریب خواهیم رفت...

دوستانی که آپدیت شدن با ایمیل 400 کارکتری بوده؟ یا خود به خود آپدیت شدن؟ اصلا ایمیل 400 کارکتری آپدیت میکنه؟
دوست عزیز شما این مهمونی که قولش رو دادی بگیری، همه دیگه باهات آشنا میشن و دیگه لازم نیست غریب از اینجا بری .... Big Grin Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان