کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 18:23)hushmandco نوشته:  کاش این سایت سرویس پیام کوتاه داشت. خیلی لازمه بعضی وقتها. یعنی الان کلی کار دارم باید برم بیرون ولی نشستم ببینم آپدیتی چیزی اعلام میکنن یا نه.

جناب جسارتا امروزدیگه فکر نکنم خبری بشه.شما بفرمایید
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-07 ساعت 14:03)Hoormazd نوشته:  Rezagh جان و mamanraya عزيز دوس داريم امشب يا فردا چشم ابوظى ها رو روشن كنين پيشاپيش تبريك. ابوظبى بجنب

مرسی دوستم... ایشالا برای همه این هفته خبر های خوبی در راه باشهSmile

چه اپدیت بازاری شده .... انکارا می خواد بترکونه .... یالا یالاBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
خدایییا
خدایییییییییا
خدایییییییییییییییا

باورم نمیشه

بلاخره منم شدم......... آپدیت ............. 07 may

آپدیت شدیم ما هم بالاخره
07 می Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
ما خیلی هامون دیروز کلیر شدیم و جالب اینجاست که صحفه ی اینترویو تایم دیروز آپدیت شده به تاریخ 6 may ولی اصل کاری رو آپدیت نکردن نه دیروز نه امروز..چی بگی آدم والا Sad البته من الان وسط رقص نمیتونم زیاد صحبت کنم Big Grinاینقدر می رقصم تا همه رو کلیر کننSmile
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-05-07 ساعت 17:55)Hoormazd نوشته:  انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم

یعنی کاکو داغونم کردیا... له لهم ، آق شمو همساده ما نیسی ؟ Tongue
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، feyzgostar ، b_argi ، rezagh ، mhb161 ، zohre02 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، hushmandco ، amir82
بزن اون دکمه رو دیگه جناب سفارت تا سایتت رفرش شه و کلی شماره کیس تمیز شه.... یالا بابا جان یالا

[img][عکس: 82878101137715994522.jpg][/img]
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 18:55)ninigolo نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:55)Hoormazd نوشته:  انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم

یعنی کاکو داغونم کردیا... له لهم ، آق شمو همساده ما نیسی ؟ Tongue

چرو كاكو الانم دو ساعته ميخوام برم اى اواتاروم يه عكس اقوى همساده بيزارم هر كارى كردم نشد مهكم زدم تو شيشهى اى مانيتورو دسومه برق گرفت كشته شدم حالام او دنيام قربون دسات به اى كنسول ابوظبيم بگو حالو راحت شدى دلت خونك شد يعنى داغونماSad
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: rezagh ، Soap McTavish ، mhb161 ، b_argi ، zohre02 ، yalda91 ، sce ، رجبعلی ، hushmandco ، mnajafinobar ، amir82 ، lilac ، AsemanAbee ، usa lover ، payam62
امیدوارم کیس های روز بالا ، بیشترشون کلیر بشن. راحت شن
نه به اون اوایل که کیس بنده بعضی وقتها هفته ای 4 ~ 5 دفه اپدیت میشد نه به الان که از 22 اپریل هیچ تغییر نکرده!!!
نا امید نیستم ولی دارم زندگیمو میکنم و دیگه کاری با اپدیت و سیس و .... ندارم
ایشاله هوووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااا های بیشتری تو این چند روز ببینیم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان منو ببخشین
واقعا شرمندم سوال به این واضحی رو میپرسم.
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، mnajafinobar ، homayoon13 ، امیر مهاجر ، payam62
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته:  دوستان منو ببخشین

دشمنت شرمنده دوست عزیز
از این سایت

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته:  دوستان منو ببخشین
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
این سکوت سنگین کیس های رده بالای روز شمار منتظرسرا یه جورایی به من امید می ده چون می دونم که سکوتشون سرشار از ناگفتنی هاست. دعا کنید من هم با انها اسمم خط بخوره.تنهایی دل می ترکونم.
ساعت از ۷/۵ گذشت .پاشیم بریم سر کار و زندگیمون.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
(2013-05-07 ساعت 19:30)noura نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:50)bmojtaba نوشته:  ما خیلی هامون دیروز کلیر شدیم و جالب اینجاست که صحفه ی اینترویو تایم دیروز آپدیت شده به تاریخ 6 may ولی اصل کاری رو آپدیت نکردن نه دیروز نه امروز..چی بگی آدم والا Sad البته من الان وسط رقص نمیتونم زیاد صحبت کنم Big Grinاینقدر می رقصم تا همه رو کلیر کننSmile

تبریک می گم بهتون.ایشالا زودتر ویزاتونو بگیرید.

پس چرا اعلام نمیکنن میخوان زجرمون بدن؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، گل نهال ، feyzgostar ، sce ، hushmandco ، bmojtaba ، homayoon13 ، mhb161 ، Gerdoo ، payam62
(2013-05-07 ساعت 16:48)گل نهال نوشته:  پس با این حساب feyzgostar , omid91 ,nina22, بقیه دوستانی که امروزسایت واسه همشون آپ شده کلیرن
تا یکی 2 ساعت دیگه سایت آنکارا آپدیت میشه
یادمه مامان سایه هم ساعت حدود 4:30 ایمیلشو جواب دادن که کلیر شده و ساعت 6 سایت آپدیت شد
پس امروز خیلی هورا داریما
نوسترداموس شدم
خدا از دهنت بشنوه دخترجانم.اميدوارم زودتر اعلام كنن ٦٤روز گذشت،خسته شدم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، yalda91 ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161 ، payam62 ، zohre02
(2013-05-07 ساعت 18:59)rezagh نوشته:  بزن اون دکمه رو دیگه جناب سفارت تا سایتت رفرش شه و کلی شماره کیس تمیز شه.... یالا بابا جان یالا

[img][عکس: 82878101137715994522.jpg][/img]

راست می گه آقای سفارت .خواهش می کنم این دوست ما رو خوشحال کن که همراهش یه کلیر پارتی بگیریم هممون خوشحالی کنیم یه خوده.Wink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان