موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-07 ساعت 21:54)bayat_r نوشته: مجتبی جان پسرخاله من هم تبریک گفت و پرسید مژدگانی ایشون رو چجوری میدید؟
والا چشم... به روی چشم فقط سفارش کن زودتر بقیه بچه ها کلیر شن ایشالا دست جمعی بیایم شیرینی بدیم بهش
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 18:39)heidari1248 نوشته: (2013-05-06 ساعت 16:54)رزا نوشته: سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.
و امیدوارم مشکل ویزای دوستانمون هم هر چه زودتر رفع بشه و از نگرانی در بیان.
تحویل پاسپورت به همراه برگ صورتی به سفارت:روز دوشنبه ۲۹ آوریل
تحویل پاسپورت به ptt توسط سفارت: ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه
دریافت ویزا به همراه مدارک: ۱۶:۵۰ روز جمعه از ptt اکساری- استانبول
پرواز به اوهایو: ۴ می ساعت ۶:۱۵ صبح به وقت استانبول با پرواز ایر فرانس
طول مدت پرواز: ۱۲ ساعت( استاپ ۲ ساعت در پاریس)
رزا خانوم به شما و خانوادتون خيلي تبريك ميگم ما هم منتظريم هر وقت كلير بشيم ما هم راهي اهايو ميشي
يعني ميشه ما هم ويزا بگيريم
خیلی ممنون. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشین دوست عزیز. من میخوام اینجا تجربه پروازم رو بنویسم امیدوارم براتون مفید باشه.
من با پرواز ایر فرانس اومدم که یک استاپ ۲ ساعت در پاریس داشت. فقط میرین gate رو عوض میکنین و کاری به بارتون ندارین. من خیلی نگران بودم با قضیه بوستون به مسلمونا مخصوصاً ایرانیها گیر بدن و سوال و جواب کنن. که اصلا اینطور نبود. توی فرودگاه پاریس حتا بازرسی بدنی که برای اکثر مسافرا انجام میشد در مورد من انجام نشد. و نکته بعدی اینکه پرواز ایر فرانس توی خود فرودگاه /cincinnati نشست و خیلی صف مهاجرا خلوت بود. در صورتیکه اگه توی نیو یورک یا شیکاگو مینشست حداقل ۳ ساعت معطلی داشت و امکان اینکه پرواز بعدی رو از دست بدید هست. در فرودگه cincinnati هم انگشت نگاری انجام شد و بعدش مدارکمو که توی پاکت زرد هست بهشون تحویل دادم که بد از حدود نیم ساعت اسممو صدا کرد و از من امضا و اثر انگشت خواست. در کلّ کارمندای مؤدب و خوشروی داشت. به نظر من اگه مسیرتون اوهایو هستش این پرواز راحتترین و بهترین پرواز میتونه براتون باشه.
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه صورتی، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 22:50 توسط htity.)
سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-07 ساعت 19:17)rouzbehdarvishi نوشته: (2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته: دوستان منو ببخشین
واقعا شرمندم سوال به این واضحی رو میپرسم.
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
لطفاً آدرس سایت مربوط به ابوظبی را هم بفرمایید
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.
اول در سایت سیس کلیر اعلام میشه و بعد در سایتی که آفیسر گفته چک کنین؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نه
. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم.