کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 21:54)bayat_r نوشته:  مجتبی جان پسرخاله من هم تبریک گفت و پرسید مژدگانی ایشون رو چجوری میدید؟

والا چشم... به روی چشم فقط سفارش کن زودتر بقیه بچه ها کلیر شن ایشالا دست جمعی بیایم شیرینی بدیم بهشWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-05-06 ساعت 18:39)heidari1248 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 16:54)رزا نوشته:  سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

و امیدوارم مشکل ویزای دوستانمون هم هر چه زودتر رفع بشه و از نگرانی در بیان.

تحویل پاسپورت به همراه برگ صورتی‌ به سفارت:روز دوشنبه ۲۹ آوریل

تحویل پاسپورت به ptt توسط سفارت: ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه

دریافت ویزا به همراه مدارک: ۱۶:۵۰ روز جمعه از ptt اکساری- استانبول

پرواز به اوهایو: ۴ می ساعت ۶:۱۵ صبح به وقت استانبول با پرواز ایر فرانس

طول مدت پرواز: ۱۲ ساعت( استاپ‌ ۲ ساعت در پاریس)

رزا خانوم به شما و خانوادتون خيلي تبريك ميگم ما هم منتظريم هر وقت كلير بشيم ما هم راهي اهايو ميشي
يعني ميشه ما هم ويزا بگيريم

خیلی‌ ممنون. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشین دوست عزیز. من می‌خوام اینجا تجربه پروازم رو بنویسم امیدوارم براتون مفید باشه.

من با پرواز ایر فرانس اومدم که یک استاپ‌ ۲ ساعت در پاریس داشت. فقط میرین gate رو عوض می‌کنین و کاری به بارتون ندارین. من خیلی‌ نگران بودم با قضیه بوستون به مسلمونا مخصوصاً ایرانیها گیر بدن و سوال و جواب کنن. که اصلا اینطور نبود. توی فرودگاه پاریس حتا بازرسی بدنی که برای اکثر مسافرا انجام میشد در مورد من انجام نشد. و نکته بعدی اینکه پرواز ایر فرانس توی خود فرودگاه /cincinnati نشست و خیلی‌ صف مهاجرا خلوت بود. در صورتیکه اگه توی نیو یورک یا شیکاگو می‌نشست حداقل ۳ ساعت معطلی داشت و امکان اینکه پرواز بعدی رو از دست بدید هست. در فرودگه cincinnati هم انگشت نگاری انجام شد و بعدش مدارکمو که توی پاکت زرد هست بهشون تحویل دادم که بد از حدود نیم ساعت اسممو صدا کرد و از من امضا و اثر انگشت خواست. در کلّ کارمندای مؤدب و خوشروی داشت. به نظر من اگه مسیرتون اوهایو هستش این پرواز راحت‌ترین و بهترین پرواز می‌تونه براتون باشه.
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

(2013-05-07 ساعت 22:08)bmojtaba نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:54)bayat_r نوشته:  مجتبی جان پسرخاله من هم تبریک گفت و پرسید مژدگانی ایشون رو چجوری میدید؟

والا چشم... به روی چشم فقط سفارش کن زودتر بقیه بچه ها کلیر شن ایشالا دست جمعی بیایم شیرینی بدیم بهشWink

گفته دیگه، منشی شون داره اسما رو تایپ میکنه و امروز و فردا اعلام میکنه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-07 ساعت 21:54)bayat_r نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 16:19)bmojtaba نوشته:  عمو سعید بیا سمت چپم وایستا داره شروع میشه
[/b]

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیرررررررررررررررررررررررررررررر شدمممممم
مجتبی جان پسرخاله من هم تبریک گفت و پرسید مژدگانی ایشون رو چجوری میدید؟

(2013-05-07 ساعت 17:12)hushmandco نوشته:  اگه این سری اعلام کنن و کلیر شم همه بچه های منتظر دعوت میشن شمال مهمون من . با پذیرایی ویژه در یکی از باغهای با صفای اینجا ! از گروههای رقص گنگنام استایلی هم دعوت میکنم با ابزار آلات طرب تشریف بیارن. اون دوست عزیزی هم که میخواست مانیتور بشکنه با مانیتور مربوطه بیاد منم یه چند تا مانیتور جور میکنم آخر شب مراسم مانیتور شکنی داریم.
دیگه خود دانین.

شیرینی پسرخاله هم یادتون نرهBig Grin

شیرینی چیه؟ گوسفند میکشم زیر پاش !!
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، feyzgostar ، mrbonbon ، mhb161 ، b_argi ، homayoon13 ، hamedhamed ، payam62 ، zohre02 ، sce
(2013-05-07 ساعت 22:07)kamkam نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:38)kouroshd نوشته:  با درود فراوان خدمت همه دوستان و سروران عزیز
دوستانی که [font=Tahoma]ابوظبی[/font] مصاحبه داشتن,خواستم ببینم
1- اولین تاریخ آپدیتشون چند روز بعد از مصاحبشون بوده؟
2-زمانی که کلییر شدن,مجموعا چند بار کیسشون آپدیت شد؟؟
با آرزوی موفقیت برای همه منتظران
راستی یادم رفت بگم ما فقط یکبار آپدیت شدیم

باسلام خدمت دوستان

1-دوروزبعدازمصاحبه خودم وهمسرم وبچه ها همانروز.
2-هنوزکلیرنشدیم ومنتظریم،مصاحبه ماهفته اول اپریل بود.
به امیدکلیرشدن سریع تربرای همه دوستان.

kamkam و kouroshd عزیز چند روز در انتظار بسر میبرید؟ اگر امکان داره تاریخ مصاحبتون رو به امیر مهاجر عزیز پیام خصوصی کنید تا به منتظرسرا اضافه شوید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، usa lover ، mhb161 ، b_argi ، امیر مهاجر ، payam62 ، Hoormazd ، رجبعلی ، zohre02 ، sce
(2013-05-07 ساعت 17:36)گل نهال نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:35)MARYAM2 نوشته:  سايت سيس براي همه اعضاي كيس ما شد ٧ مي

پس بگين شوهرتون بليطو تهيه كنند و سريع آماده باشن كه امشب كليرند

ببخشيد يه سؤال داشتم. اينكه ميفرماييد در سايت سيس همه اعضا ابدىت شدن با اينكه به فرض فقط يكى از اعضا
ابديت بشه اين تفاوت جطورى مشخص شده ؟
جون كيس ما سه بار ابديت شده و فقط تاريخ ابديت در محل مشخص شده در بالاى جدول سيس تغيير كرده .
كيس ما 3 نفره است.
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، zohre02 ، sce
(2013-05-07 ساعت 22:07)kamkam نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 21:38)kouroshd نوشته:  با درود فراوان خدمت همه دوستان و سروران عزیز

باسلام خدمت دوستان

ممنون
مصاحبه من هفته سوم April بود.
به امید پیروزی

(2013-05-07 ساعت 22:07)kamkam نوشته:  [quote='kouroshd' pid='331651' dateline='1367946501']
با درود فراوان خدمت همه دوستان و سروران عزیز

باسلام خدمت دوستان

ممنون دوست عزیز
مصاحبه من هفته سوم April بود.
با آرزوی پیروزی برای همه
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، yalda91 ، رجبعلی ، zohre02 ، sce
سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

ممنون
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce
اقا من با مدیر سفارت صحبت کردم گفت ایندفعه استثناعا ، فردا اسامی را می زنیم پشت شیشه که همه ببینن که شما چه بچه های خوبی هستید.Big GrinCool
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
چهل و هشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ساعت گذشت و هنوز کلیر ما نیومدSad
پس کی کلیر میشیمBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 19:17)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته:  دوستان منو ببخشین
واقعا شرمندم سوال به این واضحی رو میپرسم.
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

لطفاً آدرس سایت مربوط به ابوظبی را هم بفرمایید
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، princesess ، payam62 ، b_argi ، mamanraya ، zohre02 ، sce ، رجبعلی ، mhb161
سلام به همگی.
اول در سایت سیس کلیر اعلام میشه و بعد در سایتی که آفیسر گفته چک کنین؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، Hoormazd ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-07 ساعت 23:31)unique نوشته:  سلام به همگی.
اول در سایت سیس کلیر اعلام میشه و بعد در سایتی که آفیسر گفته چک کنین؟

خیر دوست عزیز کلیر شدن شما در سایتی که آفیسر بهتون داده اعلام میشه در سایت ceac فقط میتونید آپدیت ها رو دنبال کنید و ایشالا دست آخر از Issued شدن ویزاتون رو مطلع بشید.
(2013-05-07 ساعت 23:28)گل نهال نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

دخترتون بالاي ٢١ساله؟؟

دوست عزیز موقع ثبت نام در لاتاری سال 2012 زیر 21 بوده دخترم متولد 1992 میلادیه وموقع مصاحبه در مورد سن او چیزی نگفت.
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، امیر مهاجر ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، zohre02 ، sce ، رجبعلی ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان