کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-08 ساعت 13:55)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
دوست عزیز ضمن تبریک جهت برنده شدن شما در لاتاری 2014....خدمت شما عرض کنم امسال آنکارا به علت کیس های زیادی که به آنجا ارجاع شده از ترافیک سنگینی برخوردار میباشد لذا به نظر من گزینه آنکارا را حذف کنید....اما ابوظبی امسال نسبت به بقیه بیشتر کیس ها را زیر 50 روز کلیر کرده.....و ایروان در حالت اعتدال قرار دارد...اما شما یک مسئله دیگر هم مد نظر داشته باشید اون هم اعتبار مدت مدیکال این سه سفارتخانه هست...که آنکارا 6 ماه ....ایروان یکسال... و فکر کنم ابوظبی هم یکسال ...(اگه ابوظبی را اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند)...به هر حال این وضیعت امسال تا الان بوده است ولی در نهایت شما تصمیم گیرنده هستید ..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، shatsi ، rozelo ، رجبعلی ، گل نهال ، homayoon13 ، mrr777 ، mhb161 ، usa lover ، Saeedv13
(2013-05-08 ساعت 12:59)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:25)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 06:39)kamkam نوشته:  سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.

من برعكس شما فكر ميكنم sec جان اگه مشكل شما بوديد همسرتون ٢ بار. و به سرعت اپديت ميشد و شما تو حالت ready ميموندى يا حد اقل يك بار اپديت ميشدى الان هر چه هست سرعت پروسه شما بيشتر از همسرتون هست و در مورد سربازى و كار دولتى هم صد در صد دليل بر كليرنس خوردن نيست حتى سربازهاى سپاه هم بودن كه ويزاى يكضرب گرفتن. نظر شما را رد نميكنم اما به نظرم مورد شما كاملأ روشن نيست كه مشكلش فقط شما بوديد . مثلأ من سرباز سپاه بودم و فرداى مصاحبه كه چك كردم همسر وفرزندم همون بعد از ظهر مصاحبه اپديت شده بودن و من فرداى مصاحبه. 
دوستان منم برنده بودم كه روز مصاحبه يه بار هر سه مون آپ شديم فرداش و 2 رو بعدش خودم آپ شدم و برگه آبي هم گرفتيم. سربازي ارتش بودم كارم هم خصوصي بودش اسپانسرم داشتم.
دوستان سلام.
آیا کسی بوده که در کیس های 2 یا چند نفره تا زمان کلیر شدن ، یک نفر از اعضای کیس همچنان به حالت READY مونده باشه ؟اصلا این موضوع که الان وضعیت کیس همسر من هنوز تغییر نکرده جای نگرانی داره یا نه ؟
یه موضوعی که ذهن من رو درگیر کرده اینه که مادر همسر من گرین کارت داره ولی سیتیزن نشده هنوز.از طرفی روز مصاحبه همسر من حدس زد که یکسری مدارک مربوط به زمانی که به همراه مادرشون رفته بودن ترکیه تو پروندش هست.کلا به نظر شما کسی که یه کیس خانوادگی اینطوری داره و لاتاری از طریق همسرش بره مشکلی پیش میاد ؟ناگفته نماند که اون موقع همسر من اصلا واسه مصاحبه نرفت.بالای 21 سال بود.دوستان نظری دارن ؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، رجبعلی ، lilac ، ابی هانی ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 13:03)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:26)princesess نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:14)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته:  دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده ........

پرنسس جان اگه شيرازى بودى تو اين موضوعات سر دوراهى قرار نميگرفتى و خيلى زود دوست و اشنا مشتركأ به شما ميگفتن ، حالو ولش كن تا بيبينى چتو ميشه تو كه صب كردى ايم روش حالو مى چيچى ميخوان يادت بدن كه اى همه پول بيدىTongue
فکر کنم من با شیرازیها یه نسبتی داشته باشم ..باید برم رگ و ریشه ی خودم رو پیدا کنم ...دقیقا من خودم این حرفها رو به خودم می زدم تا الان Big Grin
از شهرك صنعتي سلطان آباد شيراز: كاكو مِي خُودِت شيرازيي؟
ههههههههههه
روحیم شاد می شه با لهجه شیرازی پست می زارید .نه من شیرازی نیستم کاکو .اما زیاد شیراز میایمWink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، rozelo ، گل نهال ، رجبعلی ، Championking ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 11:11)kopenhak84 نوشته:  سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.
دوست عزیز از دست دادن مادر بزرگوارتان را بهتون تسلیت میگم .نگران نباشید انشاالله به زودی همه کلیر میشن و این انتظار به پایان میرسه.من هم 19 دیماه آنکارا مصاحبه داشتم و تا امروز هنوز هیچ خبری نیست 122 روز... Smile از صبر ما عیوب هم احتمالا خجالت زده شده.
دوستان..من ساعت 11 صبح یک ایمیل به سفارت فرستادم. ساعت 12:30 چک کردم دیدم سایت سیس برای برنده اصلی فقط آپدیت شده ولی ایمیلی هم تا الان که ساعت 2:30 هست جواب ندادند هنوز ...!!!!!!!!!!!!!
حالا
آخرین بار که ایمیل زدم سفارت جواب ایمیل رو دادند ولی اونبار هم فقط برنده اصلی آپدیت شده بود . اما اینبار جواب میل رو ندادند ولی برنده اصلی رو آپدیت کردند ...در صورتی که قبل از ایمیل امروزمون هنوز روی تاریخ قبلی مونده بودیم ...نمی دونم دل خوش کنم یا نکنم ... نمی دونم شاید هم دارند دنبال جواب درستی می گردند تا بعد ایمیل بزنند ...
شما ها چی می حدسید ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، zohre02 ، گل نهال ، رجبعلی ، homayoon13 ، amairmonre ، mnajafinobar ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 13:55)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام ...این تیز هوشی شما رو میرساند که اینجا سوال خود را مطرح کرده اید....آنکارا ،ابوظبی و ایروان هرکدوم مزایا و معایبی رو دارند، از نظر بنده که آنکارا مصاحبه شده ام و مطالعاتی که داشتم ایروان جای مناسب تری است به چند دلیل:
1- اعتبار مدیکال اون یکسال است که در سایر سفارت ها 6 ماه می باشد.و این مسئله اگر احتمالاً شامل کلیرنس طولانی مدت بشید بسیار اهمیت پیدا میکند.
2- سفر به ارمنستان با وسایل مختلف امکان پذیر است از جمله : طیاره، اتوبوس همچنین هزینه اقامت در ارمنستان بسیار مناسب تر از آنکارا و ابوظبی میباشد و به همین دلیل میتوان مدیریت مالی بهتری انجام داد و پول رو برای مواقع مهمتر مثل سفر به امریکا نگه داشت.
3-ارمنستان جزئی از ایران در سال های نه چندان دور بوده و هنوز که هنوزه می توان علاقه به ایران و ایرانی رو تو وجود مردمان اونها دید.
4- زمان رسیدگی به پرونده به مراتب از آنکارا بهتر است.
ضمناً خواندن سفرنامه دوستان 2013 در آنکارا، ابوظبی و ایروان رو به شما برای تصمیم گیری پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان عزیزم، از صبح دوشنبه تا الان حدود سی میلیارد و سیصد و سی و ... بار سایت ایروان با کلید F5 را آپدیت کردم ولی دریغ از یه تغییر. بابا آخه یه تکون آخه دو تکون ...ببخشید از خستگی بود..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، amir82 ، proje ، Sanna ، homayoon13 ، رجبعلی ، lilac ، mrr777 ، arash_r15 ، ابی هانی ، mhb161
سلام دوستان عزیز

من هفتهٔ آخر آوریل مصاحبه داشتم،با اینکه برندهٔ اصلی‌ خودم هستم ،ولی‌ از اون روز تا الان هنوز در حالت READYموندم ولی‌ کیس همسرم ۳ روز بعد از مصاحبه از حالت READYبه Administrative Processing تغییر پیدا کرد....هیچ کدوم از دوستان واسش هم چین اتفاقی‌ افتاده؟؟؟ این یعنی‌ چی‌ آخه؟ ):
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، Championking ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 14:26)mehrana نوشته:  
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.
دوست عزیز از دست دادن مادر بزرگوارتان را بهتون تسلیت میگم .نگران نباشید انشاالله به زودی همه کلیر میشن و این انتظار به پایان میرسه.من هم 19 دیماه آنکارا مصاحبه داشتم و تا امروز هنوز هیچ خبری نیست 122 روز... Smile از صبر ما عیوب هم احتمالا خجالت زده شده.

تورو خدا اين حرف رو نزن. منم 20روز پيش مادرم فوت شد.با همون حال امروز اومدم مصاحبه هم شدم.اولا پيش خدا كله ميكردم كاشكي اين شانسو نميدادي مادرم رو هم نميكرفتي.ولي اشتباهه ربطي نداره زندكي كارشو ميكنه چه بسا كساني هستن كه از ما بدتر هم سرشون اومده باشه.حالا ما بايد ادامه بديم.يه چيز خنده دار تلخ بكم برات: شهر ما كوچيكه و فاميلها هم خيلي سنتي حالا موندم با صورت 3تيغه اصلاح كرده به ملت چي جواب بدم!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-05-08 ساعت 13:22)Mahbaran نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 01:28)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 00:57)AsemanAbee نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ... ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻃﺒﻖ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺷﺮﻁ ﺳﻨﯽ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﺸﻪ ...ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡﺗﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺗﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺨﻮﺍﯾﻦ .... ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻼﺵ ﺗﻮﻧﻮ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
ممنون از پاسختون.ولی با این وجود دختره من تو تاریخی که ما ثبت نام کردیم یعنی 10/9/2011 هنوز 20 سالش کامل نشده بود چون متولد 1992 هست.غیر از سن دیگه چه مشکلی می تونه باشه؟ چون موقع مصاحبه اصلا چیزی نگفت فقط از دخترم پرسید که دانشجویی.اتفاقا فکر می کردم به اولین نفری که ویزا می دن دخترمه چون دانشجو هستش.خیلی عجیبه که چرا اینجوری شده!
ببخشید دوست عزیز امیدوارم زودتر مشکلتون حل شه ولی من الان خیلی نگران شدم چون پسر من هم متولد 1992 هستش و مرداد 21 سالش تموم میشه . موقع مصاحبه که یه هفته پیش بود هیچ مشکلی رو مطرح نکردن. و البته بهمون کلیرنس خورد( به دلیل سربازی همسرم) شما کدوم سفارتخونه بودید؟ ما ابوظبی بودیم، دوستان دیگه هم اگه اطلاعی دارن بهمون بگن ؛ که خیلی نگران شدم. ممنون از همگی.Sad
دوست عزیز ما هم هفته اول آپریل مصاحبه داشتیم ما هم سفارت ابوظبی بودیم.افیسر به ما هم هیچی نگفت.حالا دیشب به سفارت میل زدم که علتش چی بوده!امروز جواب دادن که به سایت ceac توجه نکنید چون ما از اون سایت استفاده نمی کنیم.یه کم امیدوار شدم.ایشالا که جایه نگرانی نیست.
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، hadi2013dv ، رجبعلی ، Mahbaran ، s.s.h ، hushmandco ، lilac ، mhb161 ، Saeedv13 ، marjani
(2013-05-08 ساعت 15:32)hushmandco نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 14:40)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم، از صبح دوشنبه تا الان حدود سی میلیارد و سیصد و سی و ... بار سایت ایروان با کلید F5 را آپدیت کردم ولی دریغ از یه تغییر. بابا آخه یه تکون آخه دو تکون ...ببخشید از خستگی بود..

f5 ات خرابه آبی جان. ! دی
دوست عزیزم بخدا بلدم آپدیت خودکار صفحه وب رو، مثلی زدم شاید ملت انور آب از ماها خجالت بکشن و یه تغییری تحولی ..... خسته شدیم از بی حرکتی...موفق باشین

دوستان عزیزی که در ایروان مصاحبه داشتن و کلیرنس خوردن، چنانچه برگه غیر از رنگ آبی داشتن میشه اعلام کنن!؟؟ ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: homayoon13 ، hushmandco ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 14:51)r91 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 14:26)mehrana نوشته:  

تورو خدا اين حرف رو نزن. منم 20روز پيش مادرم فوت شد.با همون حال امروز اومدم مصاحبه هم شدم.اولا پيش خدا كله ميكردم كاشكي اين شانسو نميدادي مادرم رو هم نميكرفتي.ولي اشتباهه ربطي نداره زندكي كارشو ميكنه چه بسا كساني هستن كه از ما بدتر هم سرشون اومده باشه.حالا ما بايد ادامه بديم.يه چيز خنده دار تلخ بكم برات: شهر ما كوچيكه و فاميلها هم خيلي سنتي حالا موندم با صورت 3تيغه اصلاح كرده به ملت چي جواب بدم!
دوستان منتظر من... قدر لحظه های انتظار برای کلیر شدن رو بدونین و تا میتونین از این فرصت برای دیدار عزیزان و دست و پا بوسی پدر و مادر ها استفاده کنین..
ماها منتظر رفتنیم.. غافل از اینکه یکی مثل دختر خاله من بعد یکسال ندیدن پدر و مادرش مجبور شد با شنیدن خبر از دست رفتن هردوشون در یک تصادف، درسش رو در آمریکا رها کنه و برای همیشه برگرده.. ببخشید که به موضوع تاپیک نا مربوط بود ولی همه ما که اینجاییم حلقه های یک زنجیریم . همونطوری که از تجربیات مهاجرتی هم درس میگیریم فکر میکنم از حوادث تلخ اینچنینی هم باید درس بگیریم.. به هر دو دوستمون که عزیزترینشون رو از دست دادن ار صمیم قلب تسلیت میگم....
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mlo ، alirezadiba ، b_argi ، abloom_ma ، tajhizgaran ، ASALI ، mrbonbon ، mahsa3017 ، Qazal.d ، amir82 ، mino2013 ، ikamaly ، sce ، mhb161 ، rozelo ، رجبعلی ، Saeedv13 ، r91
قابل توجه مدیران سایت
با سلام خدمت شما عزیزان و تشکر از زحمات شما.
یک پیشنهاد برای سایت داشتم اگر امکات داشته باشه اجرا بشه.
شاید جای دیگر باید این موضوع مطرح میشد و لی چون فعلا بیشتر در این تاپیک هستم ، همینجا نوشتم. ببخشید.
با توجه به تمام صفحات در تایپکهای مختلف متوجه میشیم یک نفر سوال یا مطلبی را مطرح کرده و دیگر دوستان پاسخ داده و شاید به یک موضوع چند جواب مشابه ویا پاسخ ها و نظرات مختلفی گفته بشه که این باعث زیاد شدن صفحات و همچنین مشکل پیدا کردن جواب سوال برای شخص میشود و استفاده برای دیگران هم شاید کمی سخت باشه و گاهی سوالهای تکراری پرسیده میشود.
پیشنهاد بنده ( البته اگر قابل اجرا و تغییرات در سایت باشه):
وقتی مطلبی نوشته میشود و دوستان میخواهندپاسخ بدهند در زیر همان قسمت سوال پاسخ دیده شود و صفحه جدید باز نشود.
سوال و جواب ها همه در یک صفحه باشد و سوال شخص در یک صفحه با شماره صفحه خودش نباشه و مجدد همان سوال با جواب چند سطر پایینتر مجدد تکرار بشه. و باز همان سوال با چند جواب دیگر در چند سطر پایینتر با بودن سوال درقسمتهای بالاتر یا صفحه های قبل ، این تاپیکها را شلوغ میکند و جوابها هم پراکنده میشه. ولی در صورت امدن همه پاسخها در زیر جواب و به روزشدن ان در صفحه اخر و نماندن سوال در صفح های قبل ، همیشه سوال و جوابها برای همه قابل برسی میباشد و دو نفر پاسخ مشابه نمیدن و اگر راهنمایی یکی از دوستان اشکال داشت در همان قسمت اصلاح و یا تکمیل میشود. ( از قسمت پاسخ باید اتوماتیک این کار را انجام شود و سوال وپاسخها را یکجا جمع کند
امیدوارم توانسته باشم منظور را برسانم.
با تشکر از همه دوستان که سعی در یاری رساندن به همدیگر هستند .
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: b_argi ، pouya.m.t ، SOROUSHSOFT ، Setare99 ، sce ، mhb161 ، AFSHIN-PIC
(2013-05-08 ساعت 12:59)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:25)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 06:39)kamkam نوشته:  سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.

من برعكس شما فكر ميكنم sec جان اگه مشكل شما بوديد همسرتون ٢ بار. و به سرعت اپديت ميشد و شما تو حالت ready ميموندى يا حد اقل يك بار اپديت ميشدى الان هر چه هست سرعت پروسه شما بيشتر از همسرتون هست و در مورد سربازى و كار دولتى هم صد در صد دليل بر كليرنس خوردن نيست حتى سربازهاى سپاه هم بودن كه ويزاى يكضرب گرفتن. نظر شما را رد نميكنم اما به نظرم مورد شما كاملأ روشن نيست كه مشكلش فقط شما بوديد . مثلأ من سرباز سپاه بودم و فرداى مصاحبه كه چك كردم همسر وفرزندم همون بعد از ظهر مصاحبه اپديت شده بودن و من فرداى مصاحبه. 
دوستان منم برنده بودم كه روز مصاحبه يه بار هر سه مون آپ شديم فرداش و 2 رو بعدش خودم آپ شدم و برگه آبي هم گرفتيم. سربازي ارتش بودم كارم هم خصوصي بودش اسپانسرم داشتم.

دوستان ما هم ابوظبی مصاحبه داشتیم، یکبار همون روز مصاحبه همه افراد کیس و فردای روز مصاحبه فقط برنده اصلی آپدیت شد.... ما هم برگه سفید گرفتیم و در انتظـــــــــار.... در ضمن شرایط ما هم به تحلیلی که Hoormazd عزیز در مورد آبی و سفید داشتند نزدیک هست!
تشکر کنندگان: Hoormazd ، b_argi ، tajhizgaran ، rezagh ، ابی هانی ، گل نهال ، Sanna ، sce ، mhb161
از دوستانی که 7 می آپدیت شدن، کسی بوده که بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان