موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 13:55)htity نوشته: سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
دوست عزیز ضمن تبریک جهت برنده شدن شما در لاتاری 2014....خدمت شما عرض کنم امسال آنکارا به علت کیس های زیادی که به آنجا ارجاع شده از ترافیک سنگینی برخوردار میباشد لذا به نظر من گزینه آنکارا را حذف کنید....اما ابوظبی امسال نسبت به بقیه بیشتر کیس ها را زیر 50 روز کلیر کرده.....و ایروان در حالت اعتدال قرار دارد...اما شما یک مسئله دیگر هم مد نظر داشته باشید اون هم اعتبار مدت مدیکال این سه سفارتخانه هست...که آنکارا 6 ماه ....ایروان یکسال... و فکر کنم ابوظبی هم یکسال ...(اگه ابوظبی را اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند)...به هر حال این وضیعت امسال تا الان بوده است ولی در نهایت شما تصمیم گیرنده هستید ..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 13:03)MEHDIREZAEI نوشته: (2013-05-08 ساعت 10:26)princesess نوشته: (2013-05-08 ساعت 10:14)Hoormazd نوشته: (2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته: دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده ........
پرنسس جان اگه شيرازى بودى تو اين موضوعات سر دوراهى قرار نميگرفتى و خيلى زود دوست و اشنا مشتركأ به شما ميگفتن ، حالو ولش كن تا بيبينى چتو ميشه تو كه صب كردى ايم روش حالو مى چيچى ميخوان يادت بدن كه اى همه پول بيدى
فکر کنم من با شیرازیها یه نسبتی داشته باشم ..باید برم رگ و ریشه ی خودم رو پیدا کنم ...دقیقا من خودم این حرفها رو به خودم می زدم تا الان 
از شهرك صنعتي سلطان آباد شيراز: كاكو مِي خُودِت شيرازيي؟
ههههههههههه
روحیم شاد می شه با لهجه شیرازی پست می زارید .نه من شیرازی نیستم کاکو .اما زیاد شیراز میایم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان..من ساعت 11 صبح یک ایمیل به سفارت فرستادم. ساعت 12:30 چک کردم دیدم سایت سیس برای برنده اصلی فقط آپدیت شده ولی ایمیلی هم تا الان که ساعت 2:30 هست جواب ندادند هنوز ...!!!!!!!!!!!!!
حالا
آخرین بار که ایمیل زدم سفارت جواب ایمیل رو دادند ولی اونبار هم فقط برنده اصلی آپدیت شده بود . اما اینبار جواب میل رو ندادند ولی برنده اصلی رو آپدیت کردند ...در صورتی که قبل از ایمیل امروزمون هنوز روی تاریخ قبلی مونده بودیم ...نمی دونم دل خوش کنم یا نکنم ... نمی دونم شاید هم دارند دنبال جواب درستی می گردند تا بعد ایمیل بزنند ...
شما ها چی می حدسید ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 14:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 14:41 توسط b_argi.)
دوستان عزیزم، از صبح دوشنبه تا الان حدود سی میلیارد و سیصد و سی و ... بار سایت ایروان با کلید F5 را آپدیت کردم ولی دریغ از یه تغییر. بابا آخه یه تکون آخه دو تکون ...ببخشید از خستگی بود..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من هفتهٔ آخر آوریل مصاحبه داشتم،با اینکه برندهٔ اصلی خودم هستم ،ولی از اون روز تا الان هنوز در حالت READYموندم ولی کیس همسرم ۳ روز بعد از مصاحبه از حالت READYبه Administrative Processing تغییر پیدا کرد....هیچ کدوم از دوستان واسش هم چین اتفاقی افتاده؟؟؟ این یعنی چی آخه؟ ):
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 14:26)mehrana نوشته: (2013-05-08 ساعت 11:11)kopenhak84 نوشته: سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.
دوست عزیز از دست دادن مادر بزرگوارتان را بهتون تسلیت میگم .نگران نباشید انشاالله به زودی همه کلیر میشن و این انتظار به پایان میرسه.من هم 19 دیماه آنکارا مصاحبه داشتم و تا امروز هنوز هیچ خبری نیست 122 روز...
از صبر ما عیوب هم احتمالا خجالت زده شده.
تورو خدا اين حرف رو نزن. منم 20روز پيش مادرم فوت شد.با همون حال امروز اومدم مصاحبه هم شدم.اولا پيش خدا كله ميكردم كاشكي اين شانسو نميدادي مادرم رو هم نميكرفتي.ولي اشتباهه ربطي نداره زندكي كارشو ميكنه چه بسا كساني هستن كه از ما بدتر هم سرشون اومده باشه.حالا ما بايد ادامه بديم.يه چيز خنده دار تلخ بكم برات: شهر ما كوچيكه و فاميلها هم خيلي سنتي حالا موندم با صورت 3تيغه اصلاح كرده به ملت چي جواب بدم!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 15:37 توسط b_argi.)
(2013-05-08 ساعت 15:32)hushmandco نوشته: (2013-05-08 ساعت 14:40)b_argi نوشته: دوستان عزیزم، از صبح دوشنبه تا الان حدود سی میلیارد و سیصد و سی و ... بار سایت ایروان با کلید F5 را آپدیت کردم ولی دریغ از یه تغییر. بابا آخه یه تکون آخه دو تکون ...ببخشید از خستگی بود..
f5 ات خرابه آبی جان. ! دی
دوست عزیزم بخدا بلدم آپدیت خودکار صفحه وب رو، مثلی زدم شاید ملت انور آب از ماها خجالت بکشن و یه تغییری تحولی ..... خسته شدیم از بی حرکتی...موفق باشین
دوستان عزیزی که در ایروان مصاحبه داشتن و کلیرنس خوردن، چنانچه برگه غیر از رنگ آبی داشتن میشه اعلام کنن!؟؟ ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه مدیران سایت
با سلام خدمت شما عزیزان و تشکر از زحمات شما.
یک پیشنهاد برای سایت داشتم اگر امکات داشته باشه اجرا بشه.
شاید جای دیگر باید این موضوع مطرح میشد و لی چون فعلا بیشتر در این تاپیک هستم ، همینجا نوشتم. ببخشید.
با توجه به تمام صفحات در تایپکهای مختلف متوجه میشیم یک نفر سوال یا مطلبی را مطرح کرده و دیگر دوستان پاسخ داده و شاید به یک موضوع چند جواب مشابه ویا پاسخ ها و نظرات مختلفی گفته بشه که این باعث زیاد شدن صفحات و همچنین مشکل پیدا کردن جواب سوال برای شخص میشود و استفاده برای دیگران هم شاید کمی سخت باشه و گاهی سوالهای تکراری پرسیده میشود.
پیشنهاد بنده ( البته اگر قابل اجرا و تغییرات در سایت باشه):
وقتی مطلبی نوشته میشود و دوستان میخواهندپاسخ بدهند در زیر همان قسمت سوال پاسخ دیده شود و صفحه جدید باز نشود.
سوال و جواب ها همه در یک صفحه باشد و سوال شخص در یک صفحه با شماره صفحه خودش نباشه و مجدد همان سوال با جواب چند سطر پایینتر مجدد تکرار بشه. و باز همان سوال با چند جواب دیگر در چند سطر پایینتر با بودن سوال درقسمتهای بالاتر یا صفحه های قبل ، این تاپیکها را شلوغ میکند و جوابها هم پراکنده میشه. ولی در صورت امدن همه پاسخها در زیر جواب و به روزشدن ان در صفحه اخر و نماندن سوال در صفح های قبل ، همیشه سوال و جوابها برای همه قابل برسی میباشد و دو نفر پاسخ مشابه نمیدن و اگر راهنمایی یکی از دوستان اشکال داشت در همان قسمت اصلاح و یا تکمیل میشود. ( از قسمت پاسخ باید اتوماتیک این کار را انجام شود و سوال وپاسخها را یکجا جمع کند
امیدوارم توانسته باشم منظور را برسانم.
با تشکر از همه دوستان که سعی در یاری رساندن به همدیگر هستند .
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که 7 می آپدیت شدن، کسی بوده که بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای