کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آبی گلیرنس درایروان به ما هم آبی داد
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: homayoon13 ، b_argi ، tajhizgaran ، nina22 ، sce ، zohre02 ، mhb161
خدایا امروز همه دوستان مخصوصاً بالای 90 روز را کلیر بفرما و الباقی دوستان را هم آپدیت فراوان بگردان.
خدایا این هفته دل همه را شاد و تن ها را سالم وجیبها را پر از پول بگردان.
انهای را که قول شیرینی شام دادن هم کلیر بفرماBig Grin
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

بچه ها کسی از بچه های آنکارا بوده که به غیر از برگه صورتی برگه با رنگ دیگه ای گرفته باشه ؟/؟؟؟؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: homayoon13 ، tajhizgaran ، sce ، payam62 ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 06:39)kamkam نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،

سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، sce ، tajhizgaran ، zohre02 ، mhb161 ، Gerdoo
دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده هیچ کلاسی نرفتم و هر روز انتظار این رو داشتم که امروز دیگه کلیر می شم و نهایتا 1 ماه بعدش میریم یو اس و از این حرفها فرصتی برای خودم در کلاس رفتن نمی دیدم ...
اما این روزها چنان غمگین و دلمرده شده ام و سپری شدن روزها چنان بر من سخت و طولانی می گذرد که تصمیم گرفتم فکری به حال خویش کرده و در کلاسی که دوست دارم شرکت کنم ... هزینه ی این کلاس یک مقدار بالاست و دوره اش هم کوتاه نیست ...شما بگویید چه کنم ؟
آیا بروم یا آنکه نروم ..؟
چون هنوز همان احساس رو دارم یکبار به خود می گویم ای بابا این همه پول رو خرج کنم و بعدش این کلاسه نصفه و نیمه ول شه که چی اما بار دیگر می گویم گور بابای پوله روحیه خودم از هر چیزی مهمتره ...آآآآآآآآآآآآآآههههههههههه.....اصلا از وضعیت خود راضی نیستم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-08 ساعت 08:46)mnajafinobar نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:30)lot2013 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:02)mehrana نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 00:31)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز در 24 اپریل نفرات اول یا دوم از هر کیس ها به تنهایی آپدیت شدند .....

سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیار تمامی دوستان قرار میدهید. من هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 9 مارچ بوده که به دلیل ارسال ایمیل بوده و دیگر هییییییییییییییییچ ... آیا اطلاع دارین کسی این وضعیت را داشته یا نه ...Sad خیلی نگران کننده است.

بله همچنان تعدادی از مصاحبه شدگان ژانویه هستند که آپدیت جدید (بدون ایمیل) نشده اند،اما با رویکرد جدید سفارت در رسیدگی به این گروه حتما سایر کیسها نیز آپدیت خواهند شد.

موفق باشید

بابا پس بنده خدا این بچه های نوامبر و دسامبر چی آخه؟؟؟ اینا انگار از سیستم LIFO استفاده می کنند (Last in First out). کاش آخرین نفر رفته بودم مصاحبهWink
دیدی بعضی آدما که سر چهاراه پشت چراغ وایسادن، بعد از این بچه های کار که میان بهشون چیزی بفروشن بهشون توجه نمی کنن و شیشه ماشین رو میدن بالا. من وقتی به سفارت ایمیل میزنم کاملا حس این بچه های کار رو پیدا می کنم که هیچ توجهی بهمون نمی کنن Sad چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز، مورد ژانویه وضعیتی کلی بود، یعنی اینکه هیچکدام از کیسهای آن دوره کلیر و یا آپدیت نمی شدند، این وضعیت حتی شامل کسانی هم شده بود که با شماره های کیسهای پائین 1900-0001 تغییر تاریخ داده و در ژانویه مصاحبه شده بودند، تعداد انگشت شماری هم که از این تاریخ کلیر شده بودند کیسهای نامزدی و ... (غیر از لاتاری) بودند.

در مورد کیس شما با توجه به تاریخهای "خودم 29 آپریل همسرم 16 آپریل" مشخص است که فراموش نشده اید و بر روی کیس شما کار می کنند. که این خود باعث امیدواری است.

با توجه به تاریخ آخرین آپدیت تکی برای شما که 29 اپریل است، حدس می زنم که بزودی فرایند جدید آپدیت که منجر به کلیر شدن شما شود اتفاق بیفتد. چرا که معمولا وقفه طولانی از تاریخ مصاحبه تا آپدیت در روزهای اخیر، نشان دهنده گذر از مرحله کلیر چک طولانی و اصلی است. این اتفاق خواهد افتاد، در صورتی که در درخواست کلیر چک دیگری (که هرگز به مدت زمان قبلی نخواهد بود) برای کیس شما درخواست نشده باشد.

امیدوارم زودتر کار کلیرنس شما به اتمام برسد.

و فراموش نکنید شما هم همانند سایرین دوست من هستید و بی هیچگونه تفاوتی منتظر دیدن هورای شما و همه عزیزان دیگر هستم.

موفق باشید

ارادتمند lot2013
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته:  دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده هیچ کلاسی نرفتم و هر روز انتظار این رو داشتم که امروز دیگه کلیر می شم و نهایتا 1 ماه بعدش میریم یو اس و از این حرفها فرصتی برای خودم در کلاس رفتن نمی دیدم ...
اما این روزها چنان غمگین و دلمرده شده ام و سپری شدن روزها چنان بر من سخت و طولانی می گذرد که تصمیم گرفتم فکری به حال خویش کرده و در کلاسی که دوست دارم شرکت کنم ... هزینه ی این کلاس یک مقدار بالاست و دوره اش هم کوتاه نیست ...شما بگویید چه کنم ؟
چون هنوز همان احساس رو دارم یکبار به خود می گویم ای بابا این همه پول رو خرج کنم و بعدش این کلاسه نصفه و نیمه ول شه که چی اما بار دیگر می گویم گور بابای پوله روحیه خودم از هر چیزی مهمتره ...آآآآآآآآآآآآآآههههههههههه.....اصلا از وضعیت خود راضی نیستم

پرنسس جان اگه شيرازى بودى تو اين موضوعات سر دوراهى قرار نميگرفتى و خيلى زود دوست و اشنا مشتركأ به شما ميگفتن ، حالو ولش كن تا بيبينى چتو ميشه تو كه صب كردى ايم روش حالو مى چيچى ميخوان يادت بدن كه اى همه پول بيدىTongue
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته:  دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...

سلام دوست عزيز.
من هيچ وقت نميتونم خودمو جاي شما بزارم.واقعا همين كه تو نوشته هاتون يه رگه هايي از طنز هم وجود داره نشون دهنده روحيه خوبتونه.به نظر من تنها چيزي كه كه ميتونه تو اين وضعيت شما رو تسكين بده حفظ همين روحيه هست.حتما كلاس رو برين و تو يه فعاليت پر جنب و جوش هم شركت كنين.مثلا يه فعاليت ورزشي.من مطمئنم كه به زودي كلير ميشين.باور كنين.
موفق باشين.
لاتاری 2013
بچه ها من یه سوال برام پیش اومده یکی از دوستای خوبه ما متاسفانه کلیرنس خوردن تو ابوظبی ولی افیسر هیچ برگه ای نه ابی نه سفید بهشون نداده..
حالا این قضیه چی میشه کلا درد سر سازه یا میشه کاری کرد؟
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، homayoon13 ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،

سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، payam62 ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 10:14)Hoormazd نوشته:  
از انجایی که بنده ........

پرنسس جان اگه شيرازى بودى تو اين موضوعات سر دوراهى قرار نميگرفتى و خيلى زود دوست و اشنا مشتركأ به شما ميگفتن ، حالو ولش كن تا بيبينى چتو ميشه تو كه صب كردى ايم روش حالو مى چيچى ميخوان يادت بدن كه اى همه پول بيدىTongue
فکر کنم من با شیرازیها یه نسبتی داشته باشم ..باید برم رگ و ریشه ی خودم رو پیدا کنم ...دقیقا من خودم این حرفها رو به خودم می زدم تا الان Big Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-08 ساعت 10:16)mino2013 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 22:44)htity نوشته:  سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون

سلام دوستان .من از گروه 2014 هستم .میخام تازه سفارت برای مصاحبه انتخاب کنم .می خام نظر شما رو بدونم که کدوم یکی در کل راحت تر ویزا میده و شرایطش راحت تره .ابوظبی ایروان یا انکارا
ممنون
به نظر من ایروان بهتره.موفق باشید.برای ما هم دعا کنید Sad
من حدس ميزنم افيسر بيشتر داروغه هست تا حاكم و فقط نتيجه را به شما اطلاع ميده و اگر جاى شما بودم نسبت به شهرى كه ساكن هستيد از نظر نزديكى و سهولت رفت و امد محل مصاحبه را انتخاب ميكردم.Smile
تشکر کنندگان: mrr777 ، b_argi ، payam62 ، گل نهال ، rezagh ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، mhb161 ، Gerdoo
(2013-05-08 ساعت 10:23)s.pm نوشته:  بچه ها من یه سوال برام پیش اومده یکی از دوستای خوبه ما متاسفانه کلیرنس خوردن تو ابوظبی ولی افیسر هیچ برگه ای نه ابی نه سفید بهشون نداده..
حالا این قضیه چی میشه کلا درد سر سازه یا میشه کاری کرد؟

برگه ها و رنگ اونا خيلي مهم نيست.سايت رو چك كنن.
باز براي محكم كاري اگه يه ايميل به سفارت بزنن بد نيست.ولي به نظر من جاي نگراني نداره.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، Hoormazd ، b_argi ، s.pm ، payam62 ، گل نهال ، rezagh ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 10:25)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  

سلام دوستان

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.

من برعكس شما فكر ميكنم sec جان اگه مشكل شما بوديد همسرتون ٢ بار. و به سرعت اپديت ميشد و شما تو حالت ready ميموندى يا حد اقل يك بار اپديت ميشدى الان هر چه هست سرعت پروسه شما بيشتر از همسرتون هست و در مورد سربازى و كار دولتى هم صد در صد دليل بر كليرنس خوردن نيست حتى سربازهاى سپاه هم بودن كه ويزاى يكضرب گرفتن. نظر شما را رد نميكنم اما به نظرم مورد شما كاملأ روشن نيست كه مشكلش فقط شما بوديد . مثلأ من سرباز سپاه بودم و فرداى مصاحبه كه چك كردم همسر وفرزندم همون بعد از ظهر مصاحبه اپديت شده بودن و من فرداى مصاحبه. 
تشکر کنندگان: b_argi ، Qazal.d ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، mhb161
سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو امریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان