موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 11:11)kopenhak84 نوشته: سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.
دوست عزیز از فوت مادر عزیزتون بسیار متاثر شدم و به شما تسلیت میگم .....یادش گرامی و روحش قرین رحمت حق باد......شما هم به نظر من همچنان شکیبا باش و امیدت را از دست نده به امید خدا بزودی کلیر خواهی شد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته: همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد.
در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،
دوست عزیز
ما برگ سفید گرفتیم در حالی که من برنده اصلی بودم و همسرم سربازی رفته بود. فکر نمیکنم این نتیجه گیری شما درست باشه.
موفق باشید
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیشب سایت ceacروچک کردم برای دخترم که نفر سوم بود نوشته بود refusedیه ایمیل به ابوظبی زدم امروز جواب دادن که ما از سایت ceacاستفاده نمیکنیم وبه اون توجه نکنید.مگه این سایت مربوط به پروسه ویزاها نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 13:04 توسط mreza_ce.)
سلام دوستان
ویزای پدر و مادر من ISSUED شد توی CEAC.
2شنبه پاس هارو تحویل دادیم و امروز که 4شنبه است ویزا صادر شده و تو این 3 روز دو بار آپدیت شد کیسشون.
حالا چجوری میتونم PTT رو پیگیری کنم رو سایتش؟؟؟؟؟ بارکد نامبر و سکیوریتی کد میخواد، چیزی بهمون ندادن!!!
سپاس