کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-08 ساعت 11:11)kopenhak84 نوشته:  سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.
دوست عزیز از فوت مادر عزیزتون بسیار متاثر شدم و به شما تسلیت میگم .....یادش گرامی و روحش قرین رحمت حق باد......شما هم به نظر من همچنان شکیبا باش و امیدت را از دست نده به امید خدا بزودی کلیر خواهی شد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته:  دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده هیچ کلاسی نرفتم و هر روز انتظار این رو داشتم که امروز دیگه کلیر می شم و نهایتا 1 ماه بعدش میریم یو اس و از این حرفها فرصتی برای خودم در کلاس رفتن نمی دیدم ...
اما این روزها چنان غمگین و دلمرده شده ام و سپری شدن روزها چنان بر من سخت و طولانی می گذرد که تصمیم گرفتم فکری به حال خویش کرده و در کلاسی که دوست دارم شرکت کنم ... هزینه ی این کلاس یک مقدار بالاست و دوره اش هم کوتاه نیست ...شما بگویید چه کنم ؟
آیا بروم یا آنکه نروم ..؟
چون هنوز همان احساس رو دارم یکبار به خود می گویم ای بابا این همه پول رو خرج کنم و بعدش این کلاسه نصفه و نیمه ول شه که چی اما بار دیگر می گویم گور بابای پوله روحیه خودم از هر چیزی مهمتره ...آآآآآآآآآآآآآآههههههههههه.....اصلا از وضعیت خود راضی نیستم

princesess جان. جواب این سئوالت رو با توضیح شرایط خودم می دم.

من 12 روز دیگه بیشتر برای کلیرنس وقت ندارم و بعد از اون باید برم تاریخ بلیطو جابجا کنم. تا الان من هم مثل شما همش منتظر کلیرنس بودم و اینکه پول در بیارم که رفتم اونجا جیبم خالی نباشه و بخاطر همین کلاسهایی که می خواستم رو نرفتم. اما از اونجایی که احتمالا این نهضت ادامه دارد و مجبور میشم برم مدیکال رو تمدید بکنم پس حدود 7 ماهه دیگه وقت اضافه میارم به همین دلیل می خوام برم بلیط رو راحت بجای هفته دوم خرداد بندازم هفته دوم مهر که از های سیزن هم خارج بشه بعدش تو تابستان دوتا کلاسی که می خوام برم رو ثبت نام کنم که اونجا به دردم بخوره.

امیدوارم جوابت رو گرفته باشی
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-05-08 ساعت 11:28)b_argi نوشته:  میگم دوستان عزیزم تا حالا سابقه داشته چیزی در حدود 2 هفته هیچکدوم از سفارت ها اعلام کلیری نداشته باشن؟
این دفعه یکم مشکوک میزنه؟!!!!!Cool
بله دوست عزیز قبلا هم سابقه داشته ...نگران نباشیدSmile.....خبرهای خوب در این چند روز خواهد رسیدBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، payam62 ، arash_r15 ، Hoormazd ، Qazal.d ، b_argi ، hamedhamed ، nina22 ، PARVIN_OMID ، رجبعلی ، mhb161 ، majid.s
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،

دوست عزیز

ما برگ سفید گرفتیم در حالی‌ که من برنده اصلی‌ بودم و همسرم سربازی رفته بود. فکر نمیکنم این نتیجه گیری شما درست باشه.

موفق باشیدSmile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، shatsi ، گل نهال ، Hoormazd ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 11:11)kopenhak84 نوشته:  سلام
من و خانواده ام 21 دی ماه انکارا مصاحبه داشتیم
هر روز هم سر میزنم کنترل اف و شماره خبری نمیشه... تو این مدت مادرم هم که امیدم بود کاری تو آمریکا براش بکنم هم از دنیا رفت حالا بی انگیزه شدم حسابی داغونم.. نمیدونم چرا این قدر مال ما طول کشید کسی میدونه باید چیکار کنیم. حسابی در برزخ به سر میبرم.نزدیک به 120 روز شد.

من به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم......امیدوارم خوشبختی و خوشحالی شما و سایر خانواده در آمریکا باعث خرسندی و شادی روح آن مرحوم بشود.... دوستمون جناب بیات شعرای با مسمائی می گذاشت روی سایت که فعلاً بقیه رو محروم کرده ازشنیدنشون ....
حافظ وظیفه تو دعا گفتن است و بس .......دربند آن مباش که شنید یا نشنید......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-07 ساعت 20:56)SANIJ نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 19:01)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:55)ninigolo نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 17:55)Hoormazd نوشته:  انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم

یعنی کاکو داغونم کردیا... له لهم ، آق شمو همساده ما نیسی ؟ Tongue

چرو كاكو الانم دو ساعته ميخوام برم اى اواتاروم يه عكس اقوى همساده بيزارم هر كارى كردم نشد مهكم زدم تو شيشهى اى مانيتورو دسومه برق گرفت كشته شدم حالام او دنيام قربون دسات به اى كنسول ابوظبيم بگو حالو راحت شدى دلت خونك شد يعنى داغونماSad

بخدا امريكا بايد براى بجه هايى به اين باحالى فرش قرمز بهن كنه، خيلى هم دلشون بخواد! والاااااااااا!

(2013-05-08 ساعت 11:36)Setare99 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:10)Hoormazd نوشته:  همسفران عزيز توجه توجه اول لطفأ هر كى تو منتظر سرا ثبت نام نكرده سرى دست به كار شه ، بر اساس برسى هاى انجام شده و زحمتى كه دوستان كشيدن تاريخهاى اپديت و كلير شدن ابوظبى را در حد توان به دست اورديم كه شامل ٣/١٦ - ٣/٢٠ - ٤/٦ - ٤/٩ - ٤/١٦ - ٤/١٧ - ٤/٢٢ - ٤/٢٣ ميباشد لطفأ اگر تاريخ ديگه اى هست كه اپديت شدين و تو اينا نيست بهش اضافه كنيد. حالا بر اساس اين تقريبأ ميشه گفت اگر همينجورى پيش بره  فردا بايد rezagh و mamanraya كلير شن اگرم نشه دوشنبه حتمى ايشالا و unique و kamkam هم با اختلاف دو روز بعد از اين دوستان ايشالا كلير ميشين اگه پيشبينيم درست بود هم چيزى نميخواد بدين كارى نداشت زياد. 

در مورد فرق بين برگه سفيد و ابى ابوظبى بايد بگم تا اينجاى تحقيقات نشون داده كه مورد كليرنس خود برنده بوده مثل من و كوروش سفيد گرفتن و كسايى كه موردشون بيشتر به خاطر افراد ديگه در كيس بوده بجز برنده مثلأبرنده خانم بوده و مورد سربازى يا سؤالى راجب همسرشون بوده ابى گرفتن ، حالا اگه كسى خلاف اين براش پيش اومده بگه تا رفع شك بشه ،

دوست عزیز

ما برگ سفید گرفتیم در حالی‌ که من برنده اصلی‌ بودم و همسرم سربازی رفته بود. فکر نمیکنم این نتیجه گیری شما درست باشه.

موفق باشیدSmile

من در سفرنامه يكى از دوستان خواندم كه افسر در روز مصاحبه به ايشان كفته بودند ما ميخواهيم رنك متفاوت را به ايرانى ها بدهيم جون ايرانى ها باهوشند و زود عملكرد ما را حدس ميزنند ! بس زياد خودتون خسته نكنيد !
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، Qazal.d ، tajhizgaran ، 3pideh ، payam62 ، hushmandco ، رجبعلی ، mhb161
دوستان عزیز کسی از این دوستمون آقایikamaly خبری داره...آخه این بزرگوار سه شنبه هفته پیش قرار بود بره ابوظبی برای دریافت ویزاBig GrinBig Grin....اما هیچ خبری ازش نیست...نگرانش شدمSad....امیدوارم ویزاش را بدون مشکل گرفته باشهRolleyes
دوستان من دیشب سایت ceacروچک کردم برای دخترم که نفر سوم بود نوشته بود refusedیه ایمیل به ابوظبی زدم امروز جواب دادن که ما از سایت ceacاستفاده نمیکنیم وبه اون توجه نکنید.مگه این سایت مربوط به پروسه ویزاها نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید ممنون
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، payam62 ، mrbonbon ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 12:03)yaszamansani نوشته:  دوستان من دیشب سایت ceacروچک کردم برای دخترم که نفر سوم بود نوشته بود refusedیه ایمیل به ابوظبی زدم امروز جواب دادن که ما از سایت ceacاستفاده نمیکنیم وبه اون توجه نکنید.مگه این سایت مربوط به پروسه ویزاها نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدیدتتت ممنون

دوست عزیز. یادمه پارسال هم بچه های ۲۰۱۲ در مورد این سایت سؤالی از سفارت پرسیده بودند که جواب مشابهی گرفته بودند. به نظر من وقتی گفتند چیزی رو که اونجا دیدید ignore کنید دو معنی داره. اول که دارند ریفیوز شدن دخترتون رو تکذیب میکنند که این جوابیه خودش مدرک و سند محسوب میشه. پس نگهش دارید. در ثانی دارند صحت اطلاعات سایت ceac رو رد میکنند. من نمیگم این سایت کاربردی نداره. اما میگم وقتی خودشون اینقدر اصرار دارند که با این سایت کار نمیکنند و هیچ جا و هیچوقت هم رسما به برنده ها معرفیش نکردند برای پیگیری پرونده شون حتما حکمتی داره. شاید این سایت برای استفاده داخل سازمانی خودشونه و از لحاظ حقوقی مناسب ارائه به عموم نیست و یا مراحل مختلف تفسیراتی داره که فقط خودشون میفهمند و برای همین هم نمیخوان که عموم ازش استفاده کنند که نخوان در قبال هر ابهامی برای برنده پاسخگو باشند.
شما هم نگران نباشید و بعد از کلیر شدن برید برای ویزا و اگر مشکلی بود قانونی رو که بنده نقل قول کردم و این جوابیه رو با خودتون داشته باشید تا بتونید از حق دخترتون دفاع کنید.
سلام به همه دوستان
از اینکه پیش این همه پیشکسوت دارم حرفی میزنم واقعا شرمنده Big Grin ولی مثل اینکه تقریبا کیس های مصاحبه شده در هفته اول ماه مارچ هم فراموش شده اند
اما ما همچنان امیدوار و استوار با قدرت منتظر هستیم.
به امید بهروزی تک تک دوستان
(2013-05-08 ساعت 10:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:25)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 06:39)kamkam نوشته:  

سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.

من برعكس شما فكر ميكنم sec جان اگه مشكل شما بوديد همسرتون ٢ بار. و به سرعت اپديت ميشد و شما تو حالت ready ميموندى يا حد اقل يك بار اپديت ميشدى الان هر چه هست سرعت پروسه شما بيشتر از همسرتون هست و در مورد سربازى و كار دولتى هم صد در صد دليل بر كليرنس خوردن نيست حتى سربازهاى سپاه هم بودن كه ويزاى يكضرب گرفتن. نظر شما را رد نميكنم اما به نظرم مورد شما كاملأ روشن نيست كه مشكلش فقط شما بوديد . مثلأ من سرباز سپاه بودم و فرداى مصاحبه كه چك كردم همسر وفرزندم همون بعد از ظهر مصاحبه اپديت شده بودن و من فرداى مصاحبه. 
دوستان منم برنده بودم كه روز مصاحبه يه بار هر سه مون آپ شديم فرداش و 2 رو بعدش خودم آپ شدم و برگه آبي هم گرفتيم. سربازي ارتش بودم كارم هم خصوصي بودش اسپانسرم داشتم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، rezagh ، گل نهال ، mhb161
سلام دوستان

ویزای پدر و مادر من ISSUED شد توی CEAC.
2شنبه پاس هارو تحویل دادیم و امروز که 4شنبه است ویزا صادر شده و تو این 3 روز دو بار آپدیت شد کیسشون.

حالا چجوری میتونم PTT رو پیگیری کنم رو سایتش؟؟؟؟؟ بارکد نامبر و سکیوریتی کد میخواد، چیزی بهمون ندادن!!!

سپاس
(2013-05-08 ساعت 10:26)princesess نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:14)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:57)princesess نوشته:  دوستان عزیزم ...یه مشورتی باهاتون داشتم ...
از انجایی که بنده ........

پرنسس جان اگه شيرازى بودى تو اين موضوعات سر دوراهى قرار نميگرفتى و خيلى زود دوست و اشنا مشتركأ به شما ميگفتن ، حالو ولش كن تا بيبينى چتو ميشه تو كه صب كردى ايم روش حالو مى چيچى ميخوان يادت بدن كه اى همه پول بيدىTongue
فکر کنم من با شیرازیها یه نسبتی داشته باشم ..باید برم رگ و ریشه ی خودم رو پیدا کنم ...دقیقا من خودم این حرفها رو به خودم می زدم تا الان Big Grin
از شهرك صنعتي سلطان آباد شيراز: كاكو مِي خُودِت شيرازيي؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، Szsanazsz ، shatsi ، princesess ، homayoon13 ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 01:28)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 00:57)AsemanAbee نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:25)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم .من خودم برنده اصلی هستم منو همسرم تا ده آپریل سه بار آپدیت شدیم .برای دخترم که امروز (7می )چک کردم آپدیت شده زده ریفیوز . نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا رد شده ؟ چه جوری می شه فهمید علتش چیه؟ تا به حال این اتفاق افتاده؟ لطفا دوستان اگه همچین تجربه ای داشتن پاسخ بدن ممنون می شم.

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ... ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﻃﺒﻖ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺷﺮﻁ ﺳﻨﯽ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯿﺸﻪ ...ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡﺗﻮﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﻮﻟﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺗﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺨﻮﺍﯾﻦ .... ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺮ ۲۱ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻼﺵ ﺗﻮﻧﻮ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
ممنون از پاسختون.ولی با این وجود دختره من تو تاریخی که ما ثبت نام کردیم یعنی 10/9/2011 هنوز 20 سالش کامل نشده بود چون متولد 1992 هست.غیر از سن دیگه چه مشکلی می تونه باشه؟ چون موقع مصاحبه اصلا چیزی نگفت فقط از دخترم پرسید که دانشجویی.اتفاقا فکر می کردم به اولین نفری که ویزا می دن دخترمه چون دانشجو هستش.خیلی عجیبه که چرا اینجوری شده!
ببخشید دوست عزیز امیدوارم زودتر مشکلتون حل شه ولی من الان خیلی نگران شدم چون پسر من هم متولد 1992 هستش و مرداد 21 سالش تموم میشه . موقع مصاحبه که یه هفته پیش بود هیچ مشکلی رو مطرح نکردن. و البته بهمون کلیرنس خورد( به دلیل سربازی همسرم) شما کدوم سفارتخونه بودید؟ ما ابوظبی بودیم، دوستان دیگه هم اگه اطلاعی دارن بهمون بگن ؛ که خیلی نگران شدم. ممنون از همگی.Sad
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، mrr777 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 12:59)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 10:25)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 09:56)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 06:39)kamkam نوشته:  سلام دوستان
یعنی کلیرشدن براساس آپدیت شدنه؟نه تاریخ مصاحبه؟چون ما2اپریل مصاحبه داشتیم توابوظبی.....

والا من حدس ميزنم اپديت شدن مثل اهنگيه كه بعد از كشتن غول سوپر ماريو ميزنه و هر مرحله كه رد ميشى يه اپديتم ميشى تا ايشالا به غول اخر برسيو محكم ايشودش كنى.

روز مصاحبه ما برگه آبي گرفتيم.من خودم برنده اصلي هستم و سربازي و كار دولتي من باعث چك شدن شده.چون همسرم كار بخش خصوصي داره.پس به نظر ميرسه اين استدلال درست نباشه.از طرفي از اون روز من 2 بار ، يك بار فرداي مصاحبه و يك بار هم 2 روز بعد از مصاحبه آپديت شدم.وضعيت همسرم اما هنوز تو حالت READY مونده.اين يعني اونا فعلا با پرونده همسر من كاري ندارن.

من برعكس شما فكر ميكنم sec جان اگه مشكل شما بوديد همسرتون ٢ بار. و به سرعت اپديت ميشد و شما تو حالت ready ميموندى يا حد اقل يك بار اپديت ميشدى الان هر چه هست سرعت پروسه شما بيشتر از همسرتون هست و در مورد سربازى و كار دولتى هم صد در صد دليل بر كليرنس خوردن نيست حتى سربازهاى سپاه هم بودن كه ويزاى يكضرب گرفتن. نظر شما را رد نميكنم اما به نظرم مورد شما كاملأ روشن نيست كه مشكلش فقط شما بوديد . مثلأ من سرباز سپاه بودم و فرداى مصاحبه كه چك كردم همسر وفرزندم همون بعد از ظهر مصاحبه اپديت شده بودن و من فرداى مصاحبه. 
دوستان منم برنده بودم كه روز مصاحبه يه بار هر سه مون آپ شديم فرداش و 2 رو بعدش خودم آپ شدم و برگه آبي هم گرفتيم. سربازي ارتش بودم كارم هم خصوصي بودش اسپانسرم داشتم.

از دوستان کسی بوده که تو کیس های دو یا چند نفره تا زمان کلیر شدنشون وضعیت یکیشون هنوز به حالت READY مونده باشه ؟
لطف میکنین اگه جواب بدین.
ممنون میشم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان