موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 20:55)htity نوشته: سلام
دوستان من از 2014 تایی ها هستم . میخام فرم هامو پر کنم چند تا سوال از شما که کلیرنس خوردید داشتم.
1- کدوم سفارت خونه بهتره برای مصاحبه
2-برای نوشتن سوابق کاریم مشکل دارم .من تو حکمم زده مثلا رییس اداره فلان قسمت فلان... آیا باید اینطوری بنویسم یا بگم مهندس برق که شلوغش نکنم
ولی اگه نامه رسمی از محل کارم بخان همونی که توی حکمم هست رو سازمانمون می نویسه .آیا اصلا نامه رسمی کار میخان توی مراحل کلیرنس
3- من سربازی امریه بوذم تو فنی و حرفه ای ایا این مهمه مدرکی ازش میخان
چکار کنم بنطر شما
با سپاس فراوان
سلام دوست من.
در مورد انتخاب سفارت تجربه نشون داده هر دوره از لاتاري بچه ها از يك سفارت راضي بودن و مسئله انتخاب مكان مصاحبه به نظر من يك مسئله نسبي هست و با توجه به قوميت و شهر محل زندگيتون و مشتركات تون با كارمندهاي اون سفارت انتخاب بشه بهتره.اما به هر حال به لحاظ اداري و اعتبار ويزا ابروان رو بيشتر دوستان پيشنهاد كردند اما در مورد شغلتون و سوابقش فقط و فقط حقيقت رو به صورت خلاصه و مفيد بنويسيد مثلا در مورد شما با توجه به توضيحتون ميتونيد بنويسيد مديريت ......... از سال ...... تا سال ..... و اين رو براي 10 سال گذشته در سوال اول و تمامي مشاغلتون از زمان فارغ التحصيل شدنتون تا كنون در سوال دوم بايد بنويسيد.(سفرنامه مامان سايه مرجع خوبي بر اي پاسخ به اين سوال هست اون رو بخونيد)و نهايتا سفارت هيچ تاييديه يا نامه اي از محل كار شما نمي خواد و از محل خدمتتون در دوران امريه هم هيچ استعلامي نمي خوان فقط در مواردي كه دوستان ديپلم ندارند براي نشان دادن تخصص و معرفي سه سال تجربه در يك كار جهت جايگزيني ديپلم نداشته معمولا از محل كارشون تاييديه اشتغال و يا سوابق بيمه اي تامين اجتماعي رو درخواست و جهت اطلاع افيسر بررسي كننده پرونده ارسال ميكنند.
اما دايي جان شما تاپيك رو اشتباه اومدي اينجا اخر خطه و سعيتون بايد بر اين باشه كه اصلا قبل از رسيدن به اين مرحله تو مرحله مصاحبه انشاا... يك ضرب ويزا خوشگله رو بزني تو گوشش.(امين)
پاسخ من در حد سواتم بود دوستان اگر نياز به اصلاح دارد بفرمايند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا.
تبریک به همه کلیر شدگان عزیز از جمله nima1348,homayoon13,bmojtaba,feyzgostar,MARYAM2,rozbehdarvishi,
Qazal.d,AFSHIN-PIC,alirlndl,nina22,Omid91,ninigolo و ...
همچنین یک تبریک ویژه برای جناب LOT2013 عزیز و عرض خسته نباشید برای ایشان.
امیدوارم همگی در مراحل بعدی زندگی نیز همچون این مرحله موفق باشید.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 22:51 توسط Omid91.)
(2013-05-08 ساعت 20:46)mrr777 نوشته: (2013-05-08 ساعت 20:30)Omid91 نوشته: سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده.
ما اسممون تو سایت جلوش ستاره داره؟؟؟؟؟؟؟ حالا از کجا بفهمم کدوممون کلیر نشده؟؟؟؟؟ چکار کنیم حالا؟؟؟؟؟؟ آخرین آپدیت سایت ceac برای من 7می و برا همسرم 8می. از این چیزی میشه فهمید؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .....ممنون
تبریک می گم.
یک ایمیل به سفارت بزنید و بپرسید.
الان ایمیل زدم ولی میخام بدونم قبلا برای بقیه که اتفاق افتاده چکار کردن؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه. لا مصب همیشه باید یه گیری توش باشه.....
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ما هم کلیر شدیم.
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی,کلیر ۸ می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی ازکلیر بچه های که رفتن ابوظبی خبرنداره ما24مارس رفتیم مصاحبه برگ ابی گرفتیم الان حدود 50روزهنوزجوابی نیامده
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا امیدی هست فردا هم کسی آپدیت بشه یا اعلام بشه؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام وشب بخیر
کسی ازکلیر بچه های که رفتن ابوظبی خبرنداره ما24مارس رفتیم مصاحبه برگ ابی گرفتیم الان حدود 50روزهنوزجوابی نیامده
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا