کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام عزیزان
این چند ساعت رو صبر کردم تا خواب مونده ها وجا مونده ها اعلام موجودیت کنن!
بدینوسیله تبریکات صمیمانه ام رو بابت کلیر شدن این سروران اعلام مینمایم.
nima1348 & homayoon 13 & bmojtaba & feyzgostar & AFSHIN-PIC & MARYAM2 & rouzbehdarvishi & alirlndl & pooyash & nina22 & ninigolo &Qazal.d & omid91
و مخصوصا استاد ریاضیات جدید و متخصص رسم نمودارجناب lot2013

از رجبعلی هم ممنونم که تعدادی رو قبلا اعلام کرد ولی دلم نیومد تک تکشون رو ننویسم، یه وقت فکر نکنن تبعیض قائل شدم!!Sad
در ضمن علت اینکه هفته گذشته کسی کلیر نشده، این بوده که من نبودم تا اسامی رو اعلام کنم و با هم شادی کنیم! !!!!Big GrinBig GrinBig Grin
پس به افتخار همه کلیر شده ها

هووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﺮﮐﻮﻧﺪﻩ ....
ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯿﮕﻢ ...
ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ .... ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﺷﻤﺎ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯿﻢ .

ﻭ .... ﭼﺸﻢ ﺑﺮﺍﻩ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮ .....
ﻭ .... ﻗﻠﯿﺎﻥ ﻫﺬﯾﺎﻥ ﮔﻮﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﺠﺪﺩ ﻣﮑﺮﺭ ﻣﻨﻮﺭ .....!!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
او او این هفته چقدر مسافر آنکارا داریم راضی نیستم همش میگفتم تنهام ببینید من خواستم این هفته برم بچه های سایتم میان
چی میشه یه حال اساسی به آنکارا میدیم به قول این دختره تو آکادمی اومدیم بترکونمBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-05-08 ساعت 23:16)princesess نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 20:30)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده.
ما اسممون تو سایت جلوش ستاره داره؟؟؟؟؟؟؟ حالا از کجا بفهمم کدوممون کلیر نشده؟؟؟؟؟ چکار کنیم حالا؟؟؟؟؟؟ آخرین آپدیت سایت ceac برای من 7می و برا همسرم 8می. از این چیزی میشه فهمید؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .....ممنون

نظر من اینه که همیشه اول برنده اصلی رو کلیر می کنند و بعد همراه . حتی اگر همراهان مشکلی نداشته باشند ...
البته اگه نظرم درست باشه.. اگر اشتبا می کنم دوستان خبره در این امور تصحیح بفرمایند

دوست عزیز وقتی ایمیل زدی آنها چند روز بعد جواب می دهند که این نفرات پردازش اداریشان تمام شده واین نفرهم هنوز کاراداریش تمام نشده ،هروقت پردازش اداریش تمام شدستاره برداشته می شود.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، ikamaly ، amir82 ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، payam62 ، رجبعلی ، mhb161 ، soruosh
Lot2013 ﻋﺰﯾﺰ ...ﯾﮏ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻭ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺯﺣﻤﺎﺕ ﺑﯽ ﺩﺭﯾﻎ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺏ

ﭖ .ﻥ . : ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ ﻫﺎ ........۲۰۱۳ ﺍﯾﻬﺎﯼ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
درود به همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
سال گذشته همین روزا بود که فهمیدیم شانس در خونمونو زده. حتماً اکثراً اول از خدا تشکر کردیم و دوم هم ازش خواستیم راهمونو واسمون باز و هموار کنه تا به آرزوهامون برسیم. هنوز تو نیمه راهیم. تا الان هم خدا به هممون لطف کرده. من که هیچوقت یک سال گذشته رو فراموش نمیکنم.
امیدوارم سال آینده همگی شاد و خرم، پیروز و سلامت، امیدوار و کوشا، مشغول کار و تلاش در آ*م*ر*ی*ک*ا باشیم.
نیتم از این پست فقط دادن آرامش به دوستانیست که هنوز منتظرن. امیدوارم همگی بزودی پاک پاک بشید.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
به خدا دم همتون گرمه . خیلی دوستان خوب و باحالی هستید. اینجا همه با هم استرس میگیرن و همه با هم شادی میکنند حتی اگر خودشون کلیر نشده باشند.
خوشحالم اگر کلیر شدم و مهاجرت میکنم تمام همسفران و همراهان انسانهای خوب و مهربان و کمک رسانی هستند. هرچند همدیگر را ندیدیم اما وابستگی ها زیاد شده.
بدینوسیله از همه دوستان که در شادی ما شریک بودند و تبریک فرستادن و چه انها که فعلا اینجا نبودن کمال تشکر را دارم و برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و دعا میکنم هرچه سریعتر کلیر شوید.
همه موفق باشید. گویا ما هم باید بارو بندیل را برداریم و بریم یک تاپیک دیگه.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

هورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا......................
دوستان خوبم:
bmojtaba
nima1348
homayoon13
feyzgostar
MARYAM2
lot2013
Qazal.d & rouzbehdarvishi
alirlndl
nina22
AFSHIN-PIC
ninigolo
pooyash

کلیر شدن شما را از صمیم قلب تبریک گفته برایتان مهاجرتی سرشار از موفقیت و بهروزی آرزومندم. افسوس خوردم که دیر به مجلس شادمانی شما رسیدم و امیدوارم فردا شب سفارت ماBig Grin در ایروان گلباران امشب آنکارا را تلافی کند. پاینده باشید.
سلام

اگر کاری بوجود آمد و هویت یافت، دلیل آن شما بودید که دیدید، خواندید و به آن بها دادید. ممنونم.

دوستانی که قبول شدید به همه شما تبریک می گویم.

عزیزان منتظر

[عکس: 92576013655305742229.jpg]

ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013 MAY 08

Visa Status File

[عکس: 62595450383785870281.jpg]

با سپاس

همگی خوشبخت و موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
برای ما ستاره دار اعلام شده. باید چه کنم؟؟؟؟ یعنی مشکل چی بوده؟؟؟ ما هم که هی با بقیه آپدیت میشدیم. دیروز تا حالا منتظر راهنمایی هستم ولی....Sad
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، hushmandco ، zohre02 ، tajhizgaran ، nirvana_kobin ، amir82 ، payam62 ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce
کسی می دونه بین برگه آبی و سفید تفاوتی توی کلیرنس هست یا نه؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، payam62 ، lilac ، mhb161 ، sce
(2013-05-09 ساعت 08:24)mamanraya نوشته:  کسی از ابوظبی کلیر شده؟

امروز منتظر شنیدن خبر های بسیار خوش از [font=Courier]ابوظبی[/font] هستیم,,,,,,,
(2013-05-09 ساعت 07:22)Omid91 نوشته:  برای ما ستاره دار اعلام شده. باید چه کنم؟؟؟؟ یعنی مشکل چی بوده؟؟؟ ما هم که هی با بقیه آپدیت میشدیم. دیروز تا حالا منتظر راهنمایی هستم ولی....Sad
سلام دوست عزیز ستاره دار یعنی یکنفر کلیر نشده ایمیل به سفارت بزنید تا مشخص شود کی کلیر نشده صبر کنید تا ستاره شما برداشته شود. ما ستاره دار بودیم صبر کردیم ستاره ما برداشته شود.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Saeedv13 ، Ali.US ، Omid91 ، lot2013 ، گل نهال ، payam62 ، zohre02 ، lilac ، رجبعلی ، AsemanAbee ، b_argi ، mhb161 ، nina22 ، mrr777 ، sce
مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید*********که ز انفاس خوشش بوی كلير می‌آید

از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش ********* زده‌ام فالی و فریاد زبوظبي می‌آید

زآتش وادی ایمن نه منم خرم و بس ********* abloom_ma و ديگران آنجا به امید قبسی می‌آید

هیچ کس نیست که درکوی تواش کاری نیست ********* هرکس آنجا به طریقي با هوراااا می‌آید

کس ندانست که منزلگه معشوق کجاست ********* این قدر هست که بانگي ز يو اس امباسي آف ارمنيا می‌آید

جرعه‌ای ده که به میخانهٔ ارباب پير، اين عمو سام ********* هر حریفی ز پی بي عهدي كي سي سي به صدا می‌آید

دوست را گر سر پرسیدن بیمار غم است ********* گو بران خوش باش كه نفس ديگر ALL CURRENT می‌آید

خبر بلبل این باغ بپرسید که من ********* ناله‌ای می‌شنوم کز خود ارمنيا می‌آید

یار دارد سر صید دل hamedhamed یاران ********* مهاجر سرا به شکار زر و دانش در يو اس می‌آید

به اميد كلير شدن بچه هاي ارمنستان و ابوظبي تو اين يكي دو روزه
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
دوستان مبارک همه کلیر شدگان و قسمت همه نشدگان باشد..... سرانجام ما هم کلیر شدیم و این مانیتور من شانس آورد وگرنه اگه کلیر نمیشدم چیزی ازش باقی نمیموند.... فقط یه سوال : برگه ریفوزال + پاسپورت + ادرس پی تی تی ... چیز دیگه ای نیست؟ با توجه به اینکه ستاره دار نیستم؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان