کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز به من هم به تمام دوستان کلیر شده ی عزیز تبریک میگم و براتون آرزوی سفزی خوب و خوش دارم.....واقعا خبرهای خوبی در آخرین شب اقامتم در آنکارا شنیدم....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: el333 ، majid.s ، Ali.US ، homayoon13 ، nirvana_kobin ، گل نهال ، lot2013 ، Saeedv13 ، hamedhamed ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، nina22
دوستان خيلي عزيزم خيلي خيلي ممنون از اينكه به فكر و ياد من بوديد مخصو صا از اين تبريك زيبا كه كلي إحسا سآتي شدم از همه ممنونم اميدوارم انتظار همه براي كلير شدن خيلي كم بشه من منتظر خبر هاي خوب از شما هستم. به اميد كليرنس بقيه دوستان
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-05-08 ساعت 20:30)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده.
ما اسممون تو سایت جلوش ستاره داره؟؟؟؟؟؟؟ حالا از کجا بفهمم کدوممون کلیر نشده؟؟؟؟؟ چکار کنیم حالا؟؟؟؟؟؟ آخرین آپدیت سایت ceac برای من 7می و برا همسرم 8می. از این چیزی میشه فهمید؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .....ممنون

نظر من اینه که همیشه اول برنده اصلی رو کلیر می کنند و بعد همراه . حتی اگر همراهان مشکلی نداشته باشند ...
البته اگه نظرم درست باشه.. اگر اشتبا می کنم دوستان خبره در این امور تصحیح بفرمایند
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: Omid91 ، afshin-b ، گل نهال ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 22:49)shayangh نوشته:  دوستان عزیز به من هم به تمام دوستان کلیر شده ی عزیز تبریک میگم و براتون آرزوی سفزی خوب و خوش دارم.....واقعا خبرهای خوبی در آخرین شب اقامتم در آنکارا شنیدم....

دوست عزیز شما از وقتی پاسهاتون رو به سفارت دادین چند روز بعد ویزا آماده شد؟پست چند روز طول کشید؟کلا چند روز اقامت داشتین تو آنکارا.مرسی موفق باشین.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: hushmandco ، Gerdoo ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 22:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 18:00)homayoon13 نوشته:  اول صبح یک دعا کردم و نوشتم نتیجه 40 تا کلیر ناز اعلام شد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid331964
از دوستان که قول شام و شیرینی دادن اسم کدامشون هست ؟

من بودم و پاشم هستم ولی کلیر نشدم.. ظاهرا آپدیت دیروزم مشقی بود. فقط صدا داشت..

اولین آپدیت ما هم هفته قبل بود.
هفته دیگه نوبت شماست
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، MARYAM2 ، b_argi ، Szsanazsz ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
قربونت برم خدای بزرگ لطفا یک 100 تایی هم تا جمعه از ایروان کلیر کن تا شادیمون دوچندان بشه وآماده بشیم بریم تو تاپیک بعدی.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان عزیز کلیر شده مجددا خیلی تبریک میگم،
یه سووال تمامی دوستانی که کلیر شدن، یکی دو روز قبل کلیر آپدیت شدن؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: rozelo ، AsemanAbee ، homayoon13 ، hushmandco ، گل نهال ، payam62 ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، pooyash
(2013-05-08 ساعت 23:16)princesess نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 20:30)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده.
ما اسممون تو سایت جلوش ستاره داره؟؟؟؟؟؟؟ حالا از کجا بفهمم کدوممون کلیر نشده؟؟؟؟؟ چکار کنیم حالا؟؟؟؟؟؟ آخرین آپدیت سایت ceac برای من 7می و برا همسرم 8می. از این چیزی میشه فهمید؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید .....ممنون

نظر من اینه که همیشه اول برنده اصلی رو کلیر می کنند و بعد همراه . حتی اگر همراهان مشکلی نداشته باشند ...
البته اگه نظرم درست باشه.. اگر اشتبا می کنم دوستان خبره در این امور تصحیح بفرمایند
دوست عزیز ممنونم. لطفا دوستان راهنمایی کنند چه باید بکنم؟
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: homayoon13 ، گل نهال ، payam62 ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
من هم به تمام دوستان کلیر شده از صمیم قلب تبریک میگم. آنکارا ایندفعه رکوردو شکسته. امیدوارم هفته های بعد هم همینطور ادامه بده. حرف برای گفتن زیاد دارم ، اما بماند برای روزهای دیگر. امشب شب شادیه. به افتخار دوستان کلیر شده هورررررررررررررا هورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا.
و تبریک ویژه برای LOT2013 بخاطر زحمات بیدریغشان و اطلاعات مفیدی که در اختیار همۀ مان قرار میدادند.
برای ما نوامبری ها ، دسامبری ها و بالای 100 روزها هم دعا کنید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
آقا، خانوم، بیگیر در گوش اون بچه رو پیلیز....
میریم که داشته باشیم....

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

تبریک به تمامی دوستان کلیر شده ....
منتظر تکان دادن عزیزان مستقر در سفارتهای ایروان و ابوظبی هم هستیم. Cool

یه پیش نعــــــــــره هم برای تمام رفقایی که قراره ایشالا بزودی این تاپیک و منتظرسرا رو ترک کنن،
نخ سوزن Szsanazsz، rezagh، mohammad fazli ، AsemanAbee و رجبعلی عزیز...
بابا اینجا رو خالی کنین دیگه، من یکی بخوام بیام بشینم فضا زیاد میخوام ها!!!
Big Grin
یعنی داغان شدیم ما ! یعنی که چه؟ دیروز آپدیت کردن که امروز بسوزونمون؟ آیا این رسم مردانگیست؟ آیا؟
سفرناممو کامل کردم. فقط مختصات جی پی اس جاهای مهم و تفریحی و خرید رو میخوام بذارم واسه بچه ها. تو کدوم تاپیک بذارم به نظرتون؟؟؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: amir82 ، AsemanAbee ، homayoon13 ، گل نهال ، payam62 ، ikamaly ، MARYAM2 ، b_argi ، Szsanazsz ، lilistar ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، nina22 ، soruosh
(2013-05-08 ساعت 23:20)yasaman1111 نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 22:49)shayangh نوشته:  دوستان عزیز به من هم به تمام دوستان کلیر شده ی عزیز تبریک میگم و براتون آرزوی سفزی خوب و خوش دارم.....واقعا خبرهای خوبی در آخرین شب اقامتم در آنکارا شنیدم....

دوست عزیز شما از وقتی پاسهاتون رو به سفارت دادین چند روز بعد ویزا آماده شد؟پست چند روز طول کشید؟کلا چند روز اقامت داشتین تو آنکارا.مرسی موفق باشین.

من با پرواز ماهان دوشنبه صبح رسیدم و پاس ها رو دادم سه شنبه سایت سیس ساعت 9 ابدیت شد و ساعت 13 ایسود و چهار شنبه ساعت 14:30 از پست گرفتم روی پاکت پست تاریخ تحویل از سفارت به پست 10 صبح چهارشنبه بود.( البته کمی هم خوش شانسی اوردم که زود گرفتم و فقط دقت کنید در این روز ها تعطیلی میلادی نباشه) موفق باشید.....
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
(2013-05-08 ساعت 23:43)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز کلیر شده مجددا خیلی تبریک میگم،
یه سووال تمامی دوستانی که کلیر شدن، یکی دو روز قبل کلیر آپدیت شدن؟؟
من دو روز پشت سر هم آپدیت شدم
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

دوستان خیلی خیلی خوشحالم که سیل عظیم کلیر اومد و کلی آپدیت داشتم تو منتظرسرا.
با این سرعت پایین تا جاییکه تونستم پستها رو خوندم و کلیر شده‌ها رو دیدم.
اگر کسی از قلم افتاده به من بگید.
صمیمانه به همه کلیر شده‌ها تبریک میگم و به کلیر نشده‌ها یادآوری میکنم که این سیل امشب یه مژده است برای بقیه.
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
با عرض تبریک به همه کلیر شدگان آنکارا
امیدوارم تا دریافت ویزا همینطور چراغ روشن پیش برید و شاهد دریافت ویزاهای خوشگل تون باشیم....
امیدوارم روز جمعه ایروان هم یک تکونی به خودش بده یک حالی هم ما ببریم Big Grin
Case No :5000
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، payam62 ، lot2013 ، homayoon13 ، el333 ، Saeedv13 ، hamedhamed ، MARYAM2 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، AsemanAbee ، mhb161 ، nina22 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان