کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-10 ساعت 21:44)Ali.US نوشته:  شیمودای عزیز شما ویزاتون را گرفتید یا هنوز فرصت نکردید برید ارمنستان؟

سفارت این دو هفته ی گذشته تعطیلی داشت از ترس اینکه مجبور بشیم زیاد ایروان بمونیم نرفتیم
این هفته ان شاالله می گیریم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Ali.US ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، mrr777 ، hushmandco ، nooshshahnar ، sce ، hamedhamed ، shatsi ، habibi ، mhb161 ، yalda91 ، homayoon13 ، rozelo ، lilac ، b_argi ، rezagh ، r_ent ، zohre02 ، arash_r15 ، iman63ir ، Saeedv13
(2013-05-10 ساعت 21:21)parvin_peikani نوشته:  بجه ها با این متنی که آنکارا اضافه کرده پس تکلیف ماهایی که تازه مصاحبه شدیم چی میشه ؟ اگر بخوان 6 ماه طولش بدن تا سپتامبر می کشه مارو کلیر کنن !!!! Sad
ببخشید ، آما ما قبلا در زمان نا امیدی مطلق یه چیزائی گفته بودیم که کاملا" جنین روز و روزگاری را پیش و پس بینی کرده بودم Sad ، شاید خیلیها یادشان بیاید ، آما برخی مدیران محترم بدلیل حساسیت به موضوع عدم ایجاد نا امیدی ، آنها را پاک فرمودند ، آما والله ، بنده گفته بودم ، نگفته بودم ؟ گفته بودم ، نگفته بودم ؟؟ گفته بودم ، نگفته بودم ؟؟؟ ارادتمند جیگر Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: raham ، payam62 ، mrr777 ، afshin-b ، hushmandco ، sce ، linuxer ، f1f ، رجبعلی ، rozelo ، b_argi ، zohre02
ایول شیمودا که روحیه میده به تیم.
جناب لات2013 که اسمت به رسم قدیم بیانگر مرام و معرفتته دم تو هم گرم که کلیر شدی و کلیر نشده ها رو تنها نذاشتی.
ای علی آمریکایی ( یو اس ) ، غم نخور داداش. خدای ما هم بزرگه.
پروین پیکانی شما هم غصه نخور دیگه آش کشک خاله جانه . باید صبر کنیم.
افشین عزیز هم که اصل مطلب رو ادا کرد.
با روحیه فقط به امر خطیر زبان خوندن مشغول باشین که همانا رستگاری در آمریکا در این است
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-10 ساعت 21:40)mehdididam نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 19:53)amiraryan نوشته:  سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید.
لات کدومه؟؟ لوت ، مخفف لطف الله ، یا چیز دیگه ... لات اینجوریه lat اون lot هست داداش !!!Big Grin
ای بابا دوستان این دوست عزیزمون lot2013 اسمش رو به احتمال زیاد از lottery 2013 گرفته ،و مطمئن باشین این بزرگوار این زحمتی رو که تا الان کشیده رو ادامه خواهند داد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، mrr777 ، PARVIN_OMID ، lot2013 ، payam62 ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، b_argi ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 21:58)s.s.h نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 19:53)amiraryan نوشته:  سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید.
لات کدومه؟؟ لوت ، مخفف لطف الله ، یا چیز دیگه ... لات اینجوریه lat اون lot هست داداش !!!Big Grin

lot از کلمه لاتاری گرفته شده
من هم داشتم همینو تایپ میکردم این بچه انقد نق زد نمیدونم چی تایپ کردم !! اشتباه بود؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، lot2013 ، s.s.h ، PARVIN_OMID ، hushmandco ، payam62 ، habibi ، mhb161 ، b_argi ، zohre02
بچه ها من و كاربر ( كاوه شيز ) تو north ave ارمنستان نشستيم يه گروه اسپانيايي هم داره جلومون موزيك ميزنه... جفتمون ويزا رو گرفتيم .... من بعد از ٩١ روز انتظار كاوه ي نامرد هم يه ضرب Big Grin
صحبت كرديم كه ويزاي همه ي بچه ها رو اعم از ٣٠ روز انتظار تا ٣٠٠ روز انتظار ( حضرت نوح ) هر چه زود تر بدن...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ( من با گوشي اومدم عمو سعيد قرمز جيگري كن هورا رو دمت گرم)
نگران نباشين رفقا همتون كلير ميشين
فدا مدا
چاكرات فراوان
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
s.s.h عزیز
می شه شما که بالای ۹۰ روزه منتظرید یک ایمیل بزنید به سفارت و بپرسید چرا ۲ هفته اس هیچ کیسی رو اعلام نکردنSad
آخه من یک هفته پیش ایمیل زدم جواب دادن تا ۹۰ روز نگذشته دیگه ایمیل نزن.Sad
لطفاSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، payam62 ، hushmandco ، AsemanAbee ، mhb161 ، habibi ، Ali.US ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، b_argi ، arian307 ، zohre02 ، Saeedv13
(2013-05-10 ساعت 22:26)mrr777 نوشته:  s.s.h عزیز
می شه شما که بالای ۹۰ روزه منتظرید یک ایمیل بزنید به سفارت و بپرسید چرا ۲ هفته اس هیچ کیسی رو اعلام نکردنSad
آخه من یک هفته پیش ایمیل زدم جواب دادن تا ۹۰ روز نگذشته دیگه ایمیل نزن.Sad
لطفاSmile

باشه . تا حالا نزدم ولی دوشنبه برا دست گرمی یکی براشون می زنم یه حال اساسی بهشون می دم که هفته دیگه همه را کلیر کن انشالله . تا حالا هم که نزدم دنبال نقطه ضعف افیسر بودم که پیداش کردم . بهش می گم که به همه میگم که می ری پشت سفارت یواشکی سیگار می کشی و میای داخل Big Grin البته این اخریش(نقطه ضعف افیسر ) شوخی بود.Cool

(2013-05-10 ساعت 22:23)arian307 نوشته:  بچه ها من و كاربر ( كاوه شيز ) تو north ave ارمنستان نشستيم يه گروه اسپانيايي هم داره جلومون موزيك ميزنه... جفتمون ويزا رو گرفتيم .... من بعد از ٩١ روز انتظار كاوه ي نامرد هم يه ضرب Big Grin
صحبت كرديم كه ويزاي همه ي بچه ها رو اعم از ٣٠ روز انتظار تا ٣٠٠ روز انتظار ( حضرت نوح ) هر چه زود تر بدن...
هوراااااااااااااااااااااااا ( من با گوشي اومدم عمو سعيد قرمز جيگري كن هورا رو دمت گرم)
فدا مدا
چاكرات فراوان

آرین داداش مبارکت باشه خدا وکیلی انگار خودم ویزام را گرفتم . حال و هوام را عوض کردی .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: arian307 ، Soap McTavish ، mrr777 ، payam62 ، AsemanAbee ، mhb161 ، habibi ، hushmandco ، sce ، rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، b_argi ، SANIJ ، zohre02 ، Saeedv13
سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید.
[/quote]
[/quote]
سلام دوست من.
جناب مهدي ديدام؟

البته اگه از قياس مع الغير شما بابت تشبيه لوت به لطف ا... بگذريم كه به واقع وجود ايشون در مهاجرسرا لطف خداوند به ماهاست اما :
لوت چيه داداش؟
چي جوري روت ميشه كلاس بت مهاجرسرا - منبع و ماخذ منتظرسرا جناب لات بزرگوار رو پائين بياري؟؟ ايشون آبروي مهاجرسرائياي دوهزاروسيزدهي تازه داريم ميگرديم اون لا ما ها دو بت ديگه هوبل و عزا رو پيدا كنيم.
حرف دل:
جدي جدي هدف دايي فقط استفاده از استعاره در كلمات به سبك سيس ابادي ولا غير.دوستان عزيز جدي نگيرن ولي جدا" لايك كنين.دايي دير امده زود ماخاد بره.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: mrr777 ، payam62 ، valencia ، f1f ، habibi ، hushmandco ، Gerdoo ، sce ، amiraryan ، Mahbaran ، rozelo ، far-dv2013 ، b_argi ، zohre02
داداشم ssh يه دونه اي اونم محض نمونه اي ... ايشالا كلير ميشي تو اين هفته... بچه ها هواي اين رفيقمون رو داشته باشين... ماهه به خدا
مهدي جان دمت گرم ... مرسي كه قرمزش كردييييي
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: zanganeh ، s.s.h ، sce ، amiraryan ، sadeghi897 ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، hushmandco ، feyzgostar ، rozelo ، b_argi ، zohre02 ، iman63ir ، mhb161 ، Saeedv13
(2013-05-10 ساعت 15:57)mreza_ce نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:21)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 13:22)mreza_ce نوشته:  **************** فوووووووووورییییییییییییییی - مهههههههههههممممممممممممممم******************

سلام دوستان

ما 2شنبه پاسو دادیم و 4شنبه Issued شدیم، تا دیروز که 5شنبه بود خبری از پاس ها نبود.
***** من قبل اینکه پاس هارو تحویل بدم آدرس پست رو عوض کردم به یک جا که شنبه باز بود.
امروز شانسی گفتم نکنه رفته همون پست اولی ؟!!!

*****رفتیم پست اول و دیدیم که پاس ها دیروز اومده بوده اونجا، اگه سر نمی زدیم فردا و پس فردا هم تعطیل بود، یعنی باید 2 شنبه می گرفتیم و 5شنبه هفته دیگه بر می گشتیم، واااااااااااااااااااااااایییییییییی

پستتونو عوض نکنید، چون با اینکه من پرینت جدید پست رو هم با پاس ها تحویل دادم و توی usvisa-info هم تغییر کرده بود، بازم رفته همون پست اول!!!!!

لطفاً زود اطلاع رسانی کنید که اگه کس دیگه هم پستشو عوض کرده و هنوز پاسشو نگرفته تا امروز بازه بره بگیره.

در ضمن برای من هیچ ایمیلی نیومده بود.

پیروز باشید

درود
بغیر از این دوستمون کس دیگه ای بوده که روزای آخر پستشو عوض کرده باشه؟ آیا با آدرس جدید پاسپورتا رو بهتون تحویل دادن؟ چون منم 4-5 روز قبل تحویل پاسپورتام، آدرس پست رو تغییر دادم به اونی که شنبه ها هم کار میکنه. خدا کنه که اشتباه نکنن والا کار من رفت تا دوشنبه!!!Sad

خوب دوست عزیز یه سر به پست اولیتون هم بزنید امروز تا بازه، بعدشم به پست جدیدتون سر بزنید. کاری نداره که، بهتر از علاف شدنه. منتظر ایمیل یا اطلاع روی SCS نباشید، فقط برید به پست سر بزنید.
پیروز باشید

آخه من همین امروز ایشود شدم و این یعنی که احتمالاً فردا میتونم پاسپورتا رو تحویل بگیرم. البته اگه به پست جدید بفرستن!
به هر دو پست هم سر زدم ولی امروز بعدازظهر که نیومده بود.
ایشالا فردا بیاد و به پست جدید هم بیاد.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
عزیز این نام کار بری از لاتاری سال ۲۰۱۳ گرفته شده ومن صرفا بعنوان تشابه اسمی و مزاح عرض کردم.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، رجبعلی ، feyzgostar ، mrr777 ، payam62 ، rozelo ، b_argi ، arian307 ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 22:23)arian307 نوشته:  بچه ها من و كاربر ( كاوه شيز ) تو north ave ارمنستان نشستيم يه گروه اسپانيايي هم داره جلومون موزيك ميزنه... جفتمون ويزا رو گرفتيم .... من بعد از ٩١ روز انتظار كاوه ي نامرد هم يه ضرب Big Grin
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ( من با گوشي اومدم عمو سعيد قرمز جيگري كن هورا رو دمت گرم)
فدا مدا
چاكرات فراوان
حالشو ببر آرین. ویزا در پاسپورت و دلبر ( کاوه) در کنار.. چه شود..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، Ali.US ، sadeghi897 ، mrr777 ، رجبعلی ، feyzgostar ، payam62 ، homayoon13 ، b_argi ، arian307 ، zohre02 ، iman63ir ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 19:53)amiraryan نوشته:  سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید. می دونم که بعد از کلیر شدن(تبریک) کارهای مهم تری در پیش دارید ولی می خواستم ازتون خواهش کنم که تا اخر سپتامبر که من و خدای نکرده بعضی ها کنگر خورده و توی این تاپیک هستیم شما هم تشریف داشته باشید و از این پست های حساس و سود مندتون ما را مستفیذ نگه دارید.ارادتمند

(2013-05-10 ساعت 21:58)s.s.h نوشته:  

lot از کلمه لاتاری گرفته شده

(2013-05-10 ساعت 22:15)mrbonbon نوشته:  
ای بابا دوستان این دوست عزیزمون lot2013 اسمش رو به احتمال زیاد از lottery 2013 گرفته ،و مطمئن باشین این بزرگوار این زحمتی رو که تا الان کشیده رو ادامه خواهند داد...

از همه شما متشکرم،

همانطور که s.s.h و mrbonbon عزیز گفتند مخفف lottery 2013 است، هر چند فرقی هم نمی کند همه نامهای ما در این سایت بوجود آمده و در همین جا هم معنا می یابد. مخصوصا که مربوط به لاتاری 2013 باشد.

من همچنان با شما هستم و در کنار شما.

قطعا بخاطر مشغله هایم کمتر از قبل حضور خواهم داشت. همانطور که خودتان هم شاهد بودید برای 8 می هم نتوانستم بموقع اطلاع رسانی کنم.

هدف از ساختن این جدول نه تنها کمک به دوره 2013 بوده، بلکه می خواستم برای اولین بار معیار مستندی برای استفاده دورهای بعد (2014) هم در دسترس باشد.

همانطور که خودتان هم تا بحال پست ها را از ابتدا خوانده اید و دنبال کرده اید، بسیاری از اظطراب ها، نگرانی ها، ایمیل ها و پیگیری ها بعلت نبودن مرجع مستند بی دلیل بوده و نهایتا عرصه را بر نفرات بعدی تنگتر کرده.

امیدوارم آیندگان با دیدن نمودار و جداول اعلام کلیرنس، باور کنند که

-اعلامها در ماههای اول کمتر و با نزدیک شدن به ماههای آخر سرعت و تعداد بیشتری خواهند داشت.

-دیگر در روزهای دوشنبه منتظر اعلام کلیرنس نباشند.

-سفارت هم اشتباه می کند، بنابراین فرصت های پیگیری با ایمیل و تلفن را بموقع و بجا مصرف کنند.

-از سایت CEAC- جدول زمان کلیرنس و جدول اعلام کلیر سایت سفارت از همان ابتدا بهره بیشتری ببرند. و فرصتها را بیهوده از دست ندهند.

- ....

با روندی که سفارت در پیش گرفته، همانطور که در 8 می دیدید دارد از همه دوره ها کلیر می کند و با توجه به حداکثر مدت زمان کلیرنس که 6 ماه می باشد، بزودی اکثر کیسهای قدیمی کلیر خواهند شد.

همه شما کلیر می شوید و ویزاتون رو می گیرید، مطمئنم.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
با درود به دوستان گرامی ، تبریک به همه کلیر شده های ارمنستان و انکارا و ابوظبی ... بنده فردا عازم ارمنستان هستم که به امید خدا دوشنبه اول وقت پاسهارو بدم سفارت .... اگر کسی میاد خبربده چون تنهای تنهام ... هیج کدوم از بجه ها یی که باهاشون قرار بود بریم ، نتونستن بیان ... به هر حال اگر هم کاری داشتین خبر بدین با کمال میل در خدمت هستم .....
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: s.s.h ، payam62 ، hushmandco ، shatsi ، Ali.US ، AsemanAbee ، mrbonbon ، lilac ، b_argi ، shimoda ، mrr777 ، arian307 ، majid.s ، rouzbehdarvishi ، arash_r15 ، رجبعلی ، sce ، zohre02 ، iman63ir ، Saeedv13 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان