موضوعها: 0
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۱۵۷ ﺭﻭﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻭ ﮔﺬﺷﺖ ۱ ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺳﺎﻋﺖ ۱۲ ﯾﮏ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺭﻭ ﻣﺤﺾ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻉ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺗﺎ ﮐﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻢ !!
۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻋﯿﻦ ﺟﻮﺍﺏ mrbonbon !!
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﺮ ﮐﺎﺭﯾﻢ ﺍﻧﮕﺎﺭ ....!!
ﺳﺎﯾﺖ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ . ﻫﻤﯿﻦ !!
ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﻼﺗﮑﻠﯿﻒ ﻭﻟﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ !
ﺑﺎ ﺗﭽﮑﺮ !
ﺻﻨﻒ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﺍﻥ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 14:19)emad iran نوشته: جمعه شد ساعت 2 بعداظهر هم شد از سفارت ایروان خبری نشد !!
دوست عزیزم چند هفته پیش حدود 12 شب اپدیت شد..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز ، امیدوارم که همه کوک و سرحال باشند
من هم رفتم ptt ویزامو گرفتم و اصلاً منتظر ایمیل نشدم . پست مرکزی tunali hilmi در آنکارا. فکر کنم اولین نفر بودم چون داشت پاکتا رو توی قفس مربوطه میچید. همه پاکتا مثل خودم و همه امیدوار کننده
روزهای خوشی را برای همه دوستان آرزو میکنم
Case No : 2013AS4***
زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-10 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 14:54 توسط shatsi.)
سایت سفارت آنکارا به تاریخ 10 may آپدیت شد....دوستان تازه کلیر مبارکشون باشه......
جالبه که این note رو اضافه کردند:
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با توجه به اپديت سايت انكارا به ١٠ مي، كسي اضافه شده؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ .... ﮐﯿﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻩ ... ﯾﺎ ﻓﻘﻂ ﻧﻮﺕ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ...؟؟!!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ...ﮐﺠﺎﯾﯿﻦ ؟؟
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۱-۲ ﻇﻬﺮ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ..... ﭼﮑﺎﺭ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ...ﻋﺎﯾﺎ ..؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 16:11)mhz_ir نوشته: (2013-05-10 ساعت 15:50)linuxer نوشته: اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟
می بخشید ولی منظورم شما نیستید طرف صحبتم با کسانیست که همین طوری چند روز نشده به سفارت ایمیل میزدن که چرا کیس ما آپدیت نشده در صورتیکه میدونم خیلیا بالای صد روزن و یک ایمیل هم نزدن.من فکر میکنم به خاطر همین گونه ایمیل ها دیگه اینکارو کردن که خیال هم رو راحت کنند.
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.
هووووووورااا..دلتون بسوزه ..فقط فعلا ما نوامبری ها که شش ماه رو تموم کردیم می تونیم راجع به کیسمون ایمیل بزنیم 
سخنی از یک منتظر خجسته دل
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
..سلام.من تا حالا متوجه این متن در سایت کلیرنس آنکارا نشده بودم .شاید آپدیت 10 می به دلیل این اطلاعیه با شه.