کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-10 ساعت 13:22)mreza_ce نوشته:  **************** فوووووووووورییییییییییییییی - مهههههههههههممممممممممممممم******************

سلام دوستان

ما 2شنبه پاسو دادیم و 4شنبه Issued شدیم، تا دیروز که 5شنبه بود خبری از پاس ها نبود.
***** من قبل اینکه پاس هارو تحویل بدم آدرس پست رو عوض کردم به یک جا که شنبه باز بود.
امروز شانسی گفتم نکنه رفته همون پست اولی ؟!!!

*****رفتیم پست اول و دیدیم که پاس ها دیروز اومده بوده اونجا، اگه سر نمی زدیم فردا و پس فردا هم تعطیل بود، یعنی باید 2 شنبه می گرفتیم و 5شنبه هفته دیگه بر می گشتیم، واااااااااااااااااااااااایییییییییی

پستتونو عوض نکنید، چون با اینکه من پرینت جدید پست رو هم با پاس ها تحویل دادم و توی usvisa-info هم تغییر کرده بود، بازم رفته همون پست اول!!!!!

لطفاً زود اطلاع رسانی کنید که اگه کس دیگه هم پستشو عوض کرده و هنوز پاسشو نگرفته تا امروز بازه بره بگیره.

در ضمن برای من هیچ ایمیلی نیومده بود.

پیروز باشید

درود
بغیر از این دوستمون کس دیگه ای بوده که روزای آخر پستشو عوض کرده باشه؟ آیا با آدرس جدید پاسپورتا رو بهتون تحویل دادن؟ چون منم 4-5 روز قبل تحویل پاسپورتام، آدرس پست رو تغییر دادم به اونی که شنبه ها هم کار میکنه. خدا کنه که اشتباه نکنن والا کار من رفت تا دوشنبه!!!Sad
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۱۵۷ ﺭﻭﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻭ ﮔﺬﺷﺖ ۱ ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺳﺎﻋﺖ ۱۲ ﯾﮏ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﻡ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺭﻭ ﻣﺤﺾ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻉ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺗﺎ ﮐﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻢ !!
۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻋﯿﻦ ﺟﻮﺍﺏ mrbonbon !!
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﺮ ﮐﺎﺭﯾﻢ ﺍﻧﮕﺎﺭ ....!!
ﺳﺎﯾﺖ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ . ﻫﻤﯿﻦ !!
ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﻼﺗﮑﻠﯿﻒ ﻭﻟﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ !

ﺑﺎ ﺗﭽﮑﺮ !
ﺻﻨﻒ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﺍﻥ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ !
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-10 ساعت 14:19)emad iran نوشته:  جمعه شد ساعت 2 بعداظهر هم شد از سفارت ایروان خبری نشد !!Sad
دوست عزیزم چند هفته پیش حدود 12 شب اپدیت شد..Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: el333 ، s.s.h ، sce ، abloom_ma ، bagheri.274 ، پدی ، yalda91 ، رجبعلی ، mhb161 ، payam62 ، mrr777 ، zohre02
سلام به همه دوستان عزیز ، امیدوارم که همه کوک و سرحال باشند
من هم رفتم ptt ویزامو گرفتم و اصلاً منتظر ایمیل نشدم . پست مرکزی tunali hilmi در آنکارا. فکر کنم اولین نفر بودم چون داشت پاکتا رو توی قفس مربوطه میچید. همه پاکتا مثل خودم و همه امیدوار کنندهBig Grin روزهای خوشی را برای همه دوستان آرزو میکنم
Case No : 2013AS4***

زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
سایت سفارت آنکارا به تاریخ 10 may آپدیت شد....دوستان تازه کلیر مبارکشون باشه......
جالبه که این note رو اضافه کردند:
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
با سلام به همه منتظران عزیز........

با اجازه همه پیشکسوتان منتظر.....مخصوصا باشگاه 150 روزها......ما هم امروز با 150 روز وارد این باشگاه شدیم.WinkTongue.....گرچه باور این انتظار طولانی خیلی سخته........ولی من به سفارتخانه های محترم عرض میکنم:

ما زنده بر آنیم که آرام نگیریم..................موجیم که آسودگی ما عدم ماست

منتظران عزیز خبرهای خوبی در راه استRolleyesRolleyesRolleyes ...............دیدن شادیهایتان آرزوی من استBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان عزيز با توجه به اپديت سايت انكارا به ١٠ مي، كسي اضافه شده؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhz_ir ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، payam62 ، feyzgostar ، mrr777 ، zohre02
ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ .... ﮐﯿﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻩ ... ﯾﺎ ﻓﻘﻂ ﻧﻮﺕ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ...؟؟!!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ...ﮐﺠﺎﯾﯿﻦ ؟؟
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۱-۲ ﻇﻬﺮ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ..... ﭼﮑﺎﺭ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ...ﻋﺎﯾﺎ ..؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، mnajafinobar ، رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، payam62 ، mrr777 ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 14:21)Gerdoo نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 13:22)mreza_ce نوشته:  **************** فوووووووووورییییییییییییییی - مهههههههههههممممممممممممممم******************

سلام دوستان

ما 2شنبه پاسو دادیم و 4شنبه Issued شدیم، تا دیروز که 5شنبه بود خبری از پاس ها نبود.
***** من قبل اینکه پاس هارو تحویل بدم آدرس پست رو عوض کردم به یک جا که شنبه باز بود.
امروز شانسی گفتم نکنه رفته همون پست اولی ؟!!!

*****رفتیم پست اول و دیدیم که پاس ها دیروز اومده بوده اونجا، اگه سر نمی زدیم فردا و پس فردا هم تعطیل بود، یعنی باید 2 شنبه می گرفتیم و 5شنبه هفته دیگه بر می گشتیم، واااااااااااااااااااااااایییییییییی

پستتونو عوض نکنید، چون با اینکه من پرینت جدید پست رو هم با پاس ها تحویل دادم و توی usvisa-info هم تغییر کرده بود، بازم رفته همون پست اول!!!!!

لطفاً زود اطلاع رسانی کنید که اگه کس دیگه هم پستشو عوض کرده و هنوز پاسشو نگرفته تا امروز بازه بره بگیره.

در ضمن برای من هیچ ایمیلی نیومده بود.

پیروز باشید

درود
بغیر از این دوستمون کس دیگه ای بوده که روزای آخر پستشو عوض کرده باشه؟ آیا با آدرس جدید پاسپورتا رو بهتون تحویل دادن؟ چون منم 4-5 روز قبل تحویل پاسپورتام، آدرس پست رو تغییر دادم به اونی که شنبه ها هم کار میکنه. خدا کنه که اشتباه نکنن والا کار من رفت تا دوشنبه!!!Sad

خوب دوست عزیز یه سر به پست اولیتون هم بزنید امروز تا بازه، بعدشم به پست جدیدتون سر بزنید. کاری نداره که، بهتر از علاف شدنه. منتظر ایمیل یا اطلاع روی SCS نباشید، فقط برید به پست سر بزنید.
پیروز باشید
تشکر کنندگان: sce ، رجبعلی ، mhb161 ، b_argi ، majorsoly ، mrr777 ، Gerdoo ، AsemanAbee ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 13:09)sce نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 14:47)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان عزیز

من هفتهٔ آخر آوریل مصاحبه داشتم،با اینکه برندهٔ اصلی‌ خودم هستم ،ولی‌ از اون روز تا الان هنوز در حالت READYموندم ولی‌ کیس همسرم ۳ روز بعد از مصاحبه از حالت READYبه Administrative Processing تغییر پیدا کرد....هیچ کدوم از دوستان واسش هم چین اتفاقی‌ افتاده؟؟؟ این یعنی‌ چی‌ آخه؟ ):

سلام دوست عزیز.
من هم وضعیت مشابهی مثل شما داشتم.با این فرق که من هفته اول می مصاحبه داشتم تو ابوظبی.من خودم برنده اصلی هستم.از اون روز سیس وضعیت من رو تغییر داده ولی وضعیت همسرم همچنان به حالت READY مونده.ضمنا واسه من برای سه مرتبه پشت سر هم بعد از مصاحبه آپدیت شد.ولی واسه همسرم رو همون روز مصاحبه گیر کرده.واسه من هم جالبه.شاید اگه دوستان عزیز مخصوصا عمو سعید گل اطلاعاتی دارن به ما بدن.همه دوستان این شرایط پر استرس رو درک میکنن.
ممنون میشم.

با سلام و درود،
جالبه برای من و همسرم که 14 اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم فقط 16 اپریل برای هر دو آپدیت شده و تا کنون هیچ آپدیتی نداشتیم!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: sce ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، lilac ، rezagh ، mhb161 ، mrr777 ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 15:50)linuxer نوشته:  اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟

می بخشید ولی منظورم شما نیستید طرف صحبتم با کسانیست که همین طوری چند روز نشده به سفارت ایمیل میزدن که چرا کیس ما آپدیت نشده در صورتیکه میدونم خیلیا بالای صد روزن و یک ایمیل هم نزدن.من فکر میکنم به خاطر همین گونه ایمیل ها دیگه اینکارو کردن که خیال هم رو راحت کنند.Sad
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.

تشکر کنندگان: heidari1248 ، sce ، yalda91 ، f1f ، رجبعلی ، mhb161 ، pooyash ، b_argi ، گل نهال ، payam62 ، Szsanazsz ، mrr777 ، AsemanAbee ، zohre02 ، Saeedv13
(2013-05-10 ساعت 16:11)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 15:50)linuxer نوشته:  اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟

می بخشید ولی منظورم شما نیستید طرف صحبتم با کسانیست که همین طوری چند روز نشده به سفارت ایمیل میزدن که چرا کیس ما آپدیت نشده در صورتیکه میدونم خیلیا بالای صد روزن و یک ایمیل هم نزدن.من فکر میکنم به خاطر همین گونه ایمیل ها دیگه اینکارو کردن که خیال هم رو راحت کنند.Sad

هووووووورااا..دلتون بسوزه ..فقط فعلا ما نوامبری ها که شش ماه رو تموم کردیم می تونیم راجع به کیسمون ایمیل بزنیم Tongue

سخنی از یک منتظر خجسته دلCool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-10 ساعت 16:27)princesess نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 16:11)mhz_ir نوشته:  
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟

هووووووورااا..دلتون بسوزه ..فقط فعلا ما نوامبری ها که شش ماه رو تموم کردیم می تونیم راجع به کیسمون ایمیل بزنیم Tongue

سخنی از یک منتظر خجسته دلCool
درود به همه
دیروز که گفتم بهتون، چون تو جواب ایمیل من نوشته بود که از این به بعد بعله...
اما بیخودی نترسین چون ماکزیمم تا پایان سپتامبر 2013 چهار ماه و 20 روز دیگه مونده و اینا باید طبق برنامه شون با تمام قوا کار کنند، سر همین هست که گفتند دیگه به ما ایمیل نزنین، و درستش هم همینه دوستان با ایمیل زدن به اونا، مطمئن باشین که اونا مجاب نمیشن، کارشون رو نمیه کاره رها کنند و ماها رو کیلیر، پس کمی شکیبا باشین و تمرین هی بیب هوراااااااااااااااااااا بکنین Big GrinBig Grin Tongue

(2013-05-10 ساعت 15:18)AsemanAbee نوشته:  ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ .... ﮐﯿﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻩ ... ﯾﺎ ﻓﻘﻂ ﻧﻮﺕ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ...؟؟!!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ...ﮐﺠﺎﯾﯿﻦ ؟؟
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۱-۲ ﻇﻬﺮ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ..... ﭼﮑﺎﺭ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ...ﻋﺎﯾﺎ ..؟؟!!
فکر کنم به احتمال زیاد کیس لاتاری رو آپدیت نکردند، یعنی از کیسهای که با آنکارا شروع میشه آپدیت شده باشه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

..سلام.من تا حالا متوجه این متن در سایت کلیرنس آنکارا نشده بودم .شاید آپدیت 10 می به دلیل این اطلاعیه با شه.
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان