کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-10 ساعت 17:39)bagheri.274 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر،

کسی می دونه که این احتمال وجود داره یکی از برندگان لاتاری رفته باشه مصاحبه و مصاحبش قبول بشه بعد بهش بگن که باید منتظر جواب کلیر باشه. بعد از مدتی جواب کلیرش بیاد و متاسفانه رد صلاحیت بشه و نتونه ویزاشو بگیره؟؟؟؟؟

با تشکر

تا اونجايي كه از سرنوشت بچه هاي پارسال ميشه فهميد، فقط يك نفر كلير نشد، اون هم قبل از لاتاري چند بار براي رفتن به ا.م.ر.ي.ك.ا اقدام كرده بود كه رد شده بود.
مسلما افراد غير مسئله دار كلير خواهند شد حتي اگه تا روز آخر سپتامبر طول بكشه. دونت وري Big Grin
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، b_argi ، bagheri.274 ، Hoormazd ، heidari1248 ، habibi ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، princesess ، r_ent ، zohre02 ، nina22 ، Saeedv13
با سلام

دوستان کسی میدونه چرا لیست ارمنستان آپدیت نشده دو هفته . مگه هر جمعه نباید تغییر کنه.
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، zohre02
After you see your case number on our web page, please appear in person with your passport, refusal sheet (OF-194) and the missing items, if any, at the U.S. Embassy Ankara Consular Gate any Monday through Thursday between 10:30am and 12:00
این refusal sheet چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما برای گرفتن ویزا باید وکالت نامه داشته باشیم از همسر؟ یا شناسنامه و سند ازدواج کافیه؟دیگه چه سندی میشه ارائه داد؟

After you see your case number on our web page, please appear in person with your passport, refusal sheet (OF-194) and the missing items, if any, at the U.S. Embassy Ankara Consular Gate any Monday through Thursday between 10:30am and 12:00
این refusal sheet چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما برای گرفتن ویزا باید وکالت نامه داشته باشیم از همسر؟ یا شناسنامه و سند ازدواج کافیه؟دیگه چه سندی میشه ارائه داد؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: sce
ای بابا سایت ایروان انگار خوابش برده!!! شاید هم بین التعطیلین بوده در سفارتو باز نکردند............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، emad iran ، maryam.005 ، mhb161 ، arash_r15 ، hgbeigi ، mrr777 ، payam62 ، hushmandco ، sce ، zohre02
متنی که تازه به سایت اضافه شده فقط به سایت زبان انگلیسی است سایت ترکی زبان تغییری نکرده. فکر کنم منظورش ایرانیها بوده که این یادداشت رو اضافه کرد. در هر صورت تکلیف را روشن کرد که تا حداقل 6 ماه عجله ندارند.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، s.s.h ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، payam62 ، hushmandco ، sce ، AsemanAbee ، princesess ، zohre02
سلام به همه منتظران کلبرنس
یک سوال دارم کسی از سفارت ارمنستان خبر نداره چرا دو هفته هست که رفته تو سکوت ؟
بد جوری نگرانشون هستم نکنه بلای سرشون اومده ما خبر نداریم !!Big Grin
Case No :5000
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، Szsanazsz ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، payam62 ، habibi ، hushmandco ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 18:04)آرتین 1 نوشته:  با سلام

دوستان کسی میدونه چرا لیست ارمنستان آپدیت نشده دو هفته . مگه هر جمعه نباید تغییر کنه.
درست میفرمایین، یه کم غیر عادیه..ولی چاره ای جز صبر کردن نداریم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، payam62 ، habibi ، hushmandco ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 17:39)bagheri.274 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر،

کسی می دونه که این احتمال وجود داره یکی از برندگان لاتاری رفته باشه مصاحبه و مصاحبش قبول بشه بعد بهش بگن که باید منتظر جواب کلیر باشه. بعد از مدتی جواب کلیرش بیاد و متاسفانه رد صلاحیت بشه و نتونه ویزاشو بگیره؟؟؟؟؟

با تشکر
دوست عزیز تو تجارب دوستان در مهاجر سرا که به جز یه مرد سابقه دیگه ای نداشته
شما هم به این چیزا فکر نکن.انشااله همه کلیر خواهند شد
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، bagheri.274 ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، payam62 ، hushmandco ، sce ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 16:11)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 15:50)linuxer نوشته:  اقا این صفحه ترکیه اپیدت شده و ببینید چی نوشته
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
وای خدای من ...
این یعنی سرکاریم؟؟؟؟

می بخشید ولی منظورم شما نیستید طرف صحبتم با کسانیست که همین طوری چند روز نشده به سفارت ایمیل میزدن که چرا کیس ما آپدیت نشده در صورتیکه میدونم خیلیا بالای صد روزن و یک ایمیل هم نزدن.من فکر میکنم به خاطر همین گونه ایمیل ها دیگه اینکارو کردن که خیال هم رو راحت کنند.Sad
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.

We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
سلام دوست من
من به شخصه اصلا باهاشون مکاتبه ای درباره کلیر شدن نداشتم. فقط یه سوال بود و اینجوری که اینا گفتن فکر کنم سیاستشون درباره ایرانیها فرق کرده .
راستی من و شما در یک روز مصاحبه شدیم و هم اندازه منتظریم Tongue
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، mrr777 ، payam62 ، hushmandco ، sce ، zohre02
سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید. می دونم که بعد از کلیر شدن(تبریک) کارهای مهم تری در پیش دارید ولی می خواستم ازتون خواهش کنم که تا اخر سپتامبر که من و خدای نکرده بعضی ها کنگر خورده و توی این تاپیک هستیم شما هم تشریف داشته باشید و از این پست های حساس و سود مندتون ما را مستفیذ نگه دارید.ارادتمند
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
الان یک ایمیل جالب بدستم رسید که حیفم اومد بخشی از آنرا براتون ننویسم البته اگه مدیران جای آنرا مناسب ندیدن پوزش میخوام :

تنها بازمانده يك كشتی شكسته توسط جريان آب به يك جزيره دورافتاده برده شد، با بيقراری به درگاه خداوند دعا می‌كرد تا او را نجات بخشد، ساعتها به اقيانوس چشم می‌دوخت، تا شايد نشانی از كمك بيابد اما هيچ چيز به چشم نمی‌آمد.

سرآخر نااميد شد و تصميم گرفت كه كلبه ای كوچك خارج از كلك بسازد تا از خود و وسايل اندكش را بهتر محافظت نمايد، روزی پس از آنكه از جستجوی غذا بازگشت، خانه كوچكش را در آتش يافت، دود به آسمان رفته بود،اندوهگين فرياد زد: «خدايا چگونه توانستی با من چنين كنی؟»

صبح روز بعد او با صدای يك كشتی كه به جزيره نزديك می‌شد از خواب برخاست، آن می‌آمد تا او را نجات دهد.

مرد از نجات دهندگانش پرسيد: «چطور متوجه شديد كه من اينجا هستم؟»

آنها در جواب گفتند: «ما علامت دودی را که فرستادی، ديديم»
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
بجه ها با این متنی که آنکارا اضافه کرده پس تکلیف ماهایی که تازه مصاحبه شدیم چی میشه ؟ اگر بخوان 6 ماه طولش بدن تا سپتامبر می کشه مارو کلیر کنن !!!! Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: mrr777 ، Ali.US ، payam62 ، hushmandco ، sce ، mhb161 ، b_argi ، گل نهال ، zohre02
(2013-05-10 ساعت 21:21)parvin_peikani نوشته:  بجه ها با این متنی که آنکارا اضافه کرده پس تکلیف ماهایی که تازه مصاحبه شدیم چی میشه ؟ اگر بخوان 6 ماه طولش بدن تا سپتامبر می کشه مارو کلیر کنن !!!! Sad

به نظر میاد این متن اضافه شده فقط برای این هست که کسی نتونه اعتراض کنه
چیزی مثل جمله ای که توی سایت اضافه شد و می گفت که مدیکال ایران رو قبول نداره
ایمیل های هر روزه ی ما حجم کار اونها رو زیادتر میکنه و احتمالا برای جلوگیری از این مساله یک جمله به سایت اضافه کردند
به نظرم جای نگرانی نداره
اونها دارند کارشون رو انجام می دن مثل همیشه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-05-10 ساعت 19:53)amiraryan نوشته:  سلام اقای لات ۲۰۱۳ که بر خلاف نام کار بریتون بسیار شریف و دلسوز و مفید هستید.
لات کدومه؟؟ لوت ، مخفف لطف الله ، یا چیز دیگه ... لات اینجوریه lat اون lot هست داداش !!!Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، raham ، mrr777 ، hushmandco ، nooshshahnar ، lonelyman ، sce ، Gerdoo ، mhb161 ، رجبعلی ، rozelo ، b_argi ، گل نهال ، zohre02 ، nina22 ، Saeedv13
شیمودای عزیز شما ویزاتون را گرفتید یا هنوز فرصت نکردید برید ارمنستان؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: shimoda ، rouzbehdarvishi ، payam62 ، mrr777 ، hushmandco ، nooshshahnar ، sce ، mhb161 ، b_argi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان