کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-11 ساعت 10:46)kopenhak84 نوشته:  خدایا شکرت ماهم بعد از 120 روز کلیر شدیم به امید موفقیت همه دوستان
Big GrinBig GrinBig Grin دوست عزیزم تبریک صمیمانه و توپ به شما ...برای بقیه منتظران دعا کنین و یه دست خیری به سر ماها بکشین خصوصا منتظران ایروان رو از دعاتون محروم نکنین RolleyesRolleyesRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: rezagh ، nina22 ، گل نهال ، arash_r15 ، payam62 ، khmp ، KOUROSHAVIN ، Gerdoo ، رجبعلی ، pooyash ، kopenhak84 ، mino2013 ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 11:06)r91 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:55)30NAP30 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:23)Qazal.d نوشته:  سلام دوستان .ببخشيد كسي ادرس اون پست كه نياز به وكالت نامه نداره رو ميدونه اخه كسي توي اصفهان تركي ترجمه نمي كنه.با تشكر Smile

همشهری ، من اگه جای شما بودم ، حتی اگر اصفهان ترکی هم ترجمه می کردند این کارو انجام نمی دادم.

اینکه خودتون پیگیر کاراتون باشی خیلی بهتره .... بنا به دلایلی !!! Cool
مكه ايشون ميخان به غريبه وكالت بدن؟چون به هر حال به يكي از اعضاي كيس (عمدتا خانم به همسرشون) وكالت داده ميشه.فكر نكنم بشه به ثالث وكالت داد.

اگه بحث وکالت به افراد خونواده باشه که مشکلی نیست. اما بعضی دوستان میان به برخی آزانسهای هواپیمائی وکالت میدن که به نظر من ریسک فوق العاده بالائی داره.
تشکر کنندگان: nina22 ، b_argi ، iman63ir ، e76779 ، رجبعلی ، sce ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 23:35)lot2013 نوشته:  از همه شما متشکرم،
....
من همچنان با شما هستم و در کنار شما.

قطعا بخاطر مشغله هایم کمتر از قبل حضور خواهم داشت. همانطور که خودتان هم شاهد بودید برای 8 می هم نتوانستم بموقع اطلاع رسانی کنم.

هدف از ساختن این جدول نه تنها کمک به دوره 2013 بوده، بلکه می خواستم برای اولین بار معیار مستندی برای استفاده دورهای بعد (2014) هم در دسترس باشد.
......
همه شما کلیر می شوید و ویزاتون رو می گیرید، مطمئنم.

سلام خدمت دوست و استاد عزیز

خیلی خوشحال شدم که شنیدم شما هم به سلامتی کلیر شدید. تبریک میگم.
وظیفه خودم میدونم مثل سایر دوستان از زحمات بی دریغ و ارزنده شما تشکر کنم؛ برای شما و خانواده بهترین ها رو آرزو میکنم.

اگر عمری بود و توفیق کلیر شدن به ما هم دست داد، و اگر مسیرتون به سمت کارولینای شمالی افتاد بنده با کمال افتخار خوشحال خواهم شد در خدمت باشم!

از همین فرصت هم استفاده میکنم پیشنهادی رو خدمت شما و همه دوستان عرض میکنم.

همونطور که همه میدونیم حجم مطالب و صفحات تاپیک ها در مهاجرسرا با گذر زمان زیاد شده و یافتن اطلاعات دقیق و به روز سخت تر و سخت تر شده. مخصوصن کاربران جدید مشکلات زیادی رو برای پیدا کردن این اطلاعات دارن و باید ساعت های متمادی وقت بذارن در بین اطلاعات بعضن متناقض چیزی رو که میخوان رو پیدا کنن.....

پیشنهاد من اینه که تیمی تشکیل بشه که یک فایل مرجع برای موضوعات مبتلا به درست کنه و همیشه فقط آخرین نگارش این فایل قابل دریافت باشه. این فایل یه تاریخ داره که تاریخ آخرین آپدیت هست و آخرین وضعیت اطلاعات اون موضوع رو به طور خلاصه و تا حد امکان دقیق و مطمئن منعکس میکنه.
خوبیه اینکار اینه که دیگه وقت و انرژی افراد جدید و قدیمی برای تکرار مکررات هدر نمیره.
مثلن همین کاری که شما انجام دادید میتونه همیشه به صورت یک فایل که آخرین وضعیت اطلاعات آماری رو منعکس میکنه قابل دریافت باشه.

خلاصه پیشنهاد:
- برای هماهنگی بیشتر، تیمی از کاربران فعال و مطلع تشکیل بشه. یک نفر لیدر در این تیم کار هماهنگی برای به روزرسانی فایل رو انجام بده.
- برای هر موضوع مهم یک فایل اختصاص داده بشه. اطلاعات مرتبط به این موضوع که در تاپیک های سایت موجود هست بعد از اطمینان از دقیق و صحیح بودن در این فایل منعکس بشه و در اختیار کاربران قرار بگیره.
- این فایل بعد از هرگونه تغییر یا به روز رسانی در وضعیت اون موضوع، به روز و جایگزین فایل قبلی بشه.
- کاربران برای به دست آوردن آخرین اطلاعات در مورد اون موضوع، کافیه به یک آدرس ثابت و یک فایل ثابت رجوع کنن و دیگه نیازی به گشت و گذار در هزاران پست ندارن.
- میتونه یه تاپیک مختص این فایل ها تشکیل بشه که حالت فروم هم نداره و فقط میشه از اون تاپیک فایل دانلود کرد. بقیه کاربران سایت هم در هر تاپیکی که باشن میتونن در صورت نیاز به اون فایل ارجاع بدن. خود تاپیک ها هم میشن محلی برای تبادل نظر و تجارب شخصی و گفتگو و ...

موضوعات کاربردی که براش میتونیم فایل ویژه درست کنیم شامل این موارده:
- کلیرینگ (آخرین تاریخ کلیر تعداد نفرات و .... که بخش زیادیش نتیجه زحمات دوست خوبمون lot2013 هست)
- تست پزشکی (هزینه ها، واکسن ها، ساعات کاری .....)
- روز مصاحبه (مدارک، سوالات تیپ، .....)
- سفر به آنکارا و PTT
- مقدمات سفر به آمریکا (تدارکات سفر، حمل بار، مدرک زبان یا جی آر ای ....)
- شروع زندگی در آمریکا (خرید ماشین، شغل یابی، خرید لوازم ....)
- تحصیل (هزینه ها، قوانین، مدارک، ....)
- موارد دیگه

طبیعیه که این فایل ها بهتره فاقد هرگونه اظهار نظرهای شخصی یا تجارب موردی باشن و تا حد امکان جامع حقایقی باشن که برای همه صدق میکنه. مطالب هم در حد همین چیزهایی که توی سایت هست چون هدف ساده کردن کاره.
البته برخی از دوستان فایل هایی با همین عناوین درست کردن اما هم دسترسی به اون ها سخته و باید صدها صفحه رو زیر و رو کرد هم احتمالن دیگه به روز نشدن.

اگر دوستان موافق هستید لطفن اعلام آمادگی کنید تا زمانیکه هنوز همه این جا هستیم و این دانش رو میتونیم مدیریت و مستند کنیم با هم اینکار رو به پیش ببریم.

با آرزوی موفقیت
ارادتمند
تشکر کنندگان: b_argi ، PARVIN_OMID ، payam62 ، e76779 ، sce ، heidari1248 ، majid.s ، lot2013 ، گل نهال ، majorsoly ، mino2013 ، Mahbaran ، mamanraya ، amir82 ، mhb161 ، AFSHIN-PIC ، r91 ، Niushagh
(2013-05-11 ساعت 11:03)2600kasra نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:23)Qazal.d نوشته:  سلام دوستان .ببخشيد كسي ادرس اون پست كه نياز به وكالت نامه نداره رو ميدونه اخه كسي توي اصفهان تركي ترجمه نمي كنه.با تشكر Smile

همشهری ، من اگه جای شما بودم ، حتی اگر اصفهان ترکی هم ترجمه می کردند این کارو انجام نمی دادم.

منم نظرم همینه همشهریه عزیزBig Grin
همشهريان محترم ميشه دلايلشو به منم بگيد؟من به همسرم وكالت دادم چون رفتن هردو نفر به آنكارا هزينش زيادتر از وكالت نامه و ترجمه اون هست.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، sce ، majid.s ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 10:46)kopenhak84 نوشته:  خدایا شکرت ماهم بعد از 120 روز کلیر شدیم به امید موفقیت همه دوستان
[/quot سلام بزرگوار....خیلی خیلی مبارک باشه.....خوشحالمون کردی...اما نگفتی اهل کدام دیاری؟آنکارا(اگه کلیر شده هفته پیش هستی چه دیر فهمیدی)....ایروان....ابوظبی؟...هیچ امضائی ازت نیست....تو منتظرسرا هم نبودی!!!!!!!!!!!!!!!چه بی سر وصدا آمدی و رفتی...به هرحال از اینکه کلیر شدی باز هم بهت تبریک میگم و ما را هم دعا کن
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان عزیز،
تا حالا کیس 4 نفره به بالا بوده که ویزای یکضرب بگیره و کلیر نخورده باشن؟ ممنون
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، گل نهال ، mhb161
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

با عرض تبریک خدمت همه عزیزانی که کلیر شدند. دیدید گفتم تو این دو سه روز کلیر میشید؟........

فقط این شیرینی پسرخاله ما رو یادتون نره Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.
(نه بابا خوبم!)
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-11 ساعت 10:44)arash_r15 نوشته:  من كه از بس ارمنستان داره خودشو لوس ميكنه تصميم گرفتم بيخيالي طي كنم و برم بشينم يكم درس بخونم و مقاله هاي عقب افتاده ام رو بنويسم ! ببينيم كي از رو ميرن !! ;-)

آرش جان ، من این هفته نرفتم . می مونم هفته بعد با هم بریم Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، arash_r15 ، sce ، abloom_ma ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 11:20)nina22 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 11:03)2600kasra نوشته:  

منم نظرم همینه همشهریه عزیزBig Grin
همشهريان محترم ميشه دلايلشو به منم بگيد؟من به همسرم وكالت دادم چون رفتن هردو نفر به آنكارا هزينش زيادتر از وكالت نامه و ترجمه اون هست.

منظور من افراد درجه 1 خونواده نیستند و کاملا با شما در خصوص کم کردن هزینه ها موافقم.
من شنیدم بعضی دوستان پاسپورت ها رو به همراه وکالتنامه میدن به آزانس های هواپیمائی که ویزاها رو براشون بگیرن !!!!!!!!
راسا" و شرعا" اینکار را حرام اعلام می کنم و فقط بر همسران واجب شرعی و عملی است که در خصوص اخذ ویزا اقدام نمایند ولا غیر .
تشکر کنندگان: b_argi ، PARVIN_OMID ، nina22 ، iman63ir ، رجبعلی ، zohre02 ، گل نهال ، lilac ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 12:07)mahdi/sh نوشته:  تبریک به دوستان کارنت شده
و کلی انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
واسه بقیه
دوستم واسه خودتم ++++++++++ ضربدر 1 میلیارد به توان 1 میلیون
اقا جان بیاین دسته جمعی و یهو واسه همه دعا کنیم که خداوند منان صبر جمیل و بردباری و تحمل این فشار ها رو برامون تسهیل نماید، چون وضعیت همه ماها تقدیری است که باید منتظر آن بود و لا غیر. موفق باشین
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، arash_r15 ، mahdi/sh ، رجبعلی ، Qazal.d ، zohre02 ، lilac ، AsemanAbee ، mhb161 ، Saeedv13 ، SANIJ
سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: b_argi ، rezagh ، e76779 ، رجبعلی ، zohre02 ، lilac ، mamanraya ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 12:00)30NAP30 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:44)arash_r15 نوشته:  من كه از بس ارمنستان داره خودشو لوس ميكنه تصميم گرفتم بيخيالي طي كنم و برم بشينم يكم درس بخونم و مقاله هاي عقب افتاده ام رو بنويسم ! ببينيم كي از رو ميرن !! ;-)

فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!! WinkBig Grin
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، 30NAP30 ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 11:54)Szsanazsz نوشته:  
اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.اين هفته كلير ميشيم.
(نه بابا خوبم!)

سلام ساناز جون زود زود كلير ميشي واست دعا ميكنم .نگران نباش موفق باشي Smile
(2013-05-11 ساعت 12:41)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:00)30NAP30 نوشته:  

فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!! WinkBig Grin
شما فعلا به ارمنستان ممنوع الورود هستید Big Grin شرمندهTongue
اگه قول میدی یه شیرینی دروستو درمون بدی( یه چیزی در حد همون شیرینی که امیر ندادTongue)، اونوره آب هم مارو سالی یه بار دعوت کنی من میتونم با برگزاری دادگاه بعد از کلیر شدنت موافقت کنم اگه نه هم که بشین تا دندونات مثل موهات سفید بشه(تند تند مسواک بزنی زود جواب میگیریا) Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، zohre02 ، 30NAP30 ، arash_r15 ، mhb161 ، ikamaly

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان