کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست...
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-05-11 ساعت 13:26)e76779 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:39)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
با سلام،
دوست عزيز، ما هم تا امروز توسط ابوظبي آپديت نشديم!!!!!!

سلام دوست عزیز منم 18 فروردین سفارت ابوظبی کلیر شدم و هر روز از طریق این سایت www.abudhbiivo.net چک میکنم و میگه در حال بررسی هستن این چه بررسی هست خدا میدونه سئوالی که برام پیش اومد اینه که شما گفتیید آپدیت شده یا نه ؟ توی این سایت که خود سارا جون گرو به ما آدرسشو داد چیزی در مورد آپدیت ننوشته فقط یه توضیح کوچولوی دوسه خطه میده که در حال پروسسینگ هستش یا نکنه من سایتو اشتباه میرم ؟دوست عزیز .لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس: 2013AS000059XX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 JUNE
کارنت شدن کیس:as soon as possible
تاریخ مصاحبه و گرفتن ويزا:توكلت علي لله
تشکر کنندگان: proje ، رجبعلی ، payam62 ، sce ، e76779 ، b_argi ، tajhizgaran ، kouroshd ، mhb161 ، mrr777 ، lilac ، mamanraya
(2013-05-11 ساعت 17:34)avasol نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:39)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
با سلام،

سلام دوست عزیز منم 18 فروردین سفارت ابوظبی کلیر شدم و هر روز از طریق این سایت www.abudhbiivo.net چک میکنم و میگه در حال بررسی هستن این چه بررسی هست خدا میدونه سئوالی که برام پیش اومد اینه که شما گفتیید آپدیت شده یا نه ؟ توی این سایت که خود سارا جون گرو به ما آدرسشو داد چیزی در مورد آپدیت ننوشته فقط یه توضیح کوچولوی دوسه خطه میده که در حال پروسسینگ هستش یا نکنه من سایتو اشتباه میرم ؟دوست عزیز .لطفا راهنمایی کنید

سلام خوش اومدی
http://www.abudhabiivo.net
برای چک کردن کلیر در سفارت ابوظبی هست

وقتی میری در اون ادرسی که افیسر داده در ستون بقل زیرگروه ویزا مهاجرتی گزینه Check Visa Status بزنید بعد دوباره یک صفحه باز می شه دوباره در خود صفحه گزینه Check Visa Status رو می زنی و از اونجا به ادرسی که اول نوشتم می رسی برای چک کردن کلیرنس
در کل همون ادرسی که من اول نوشتم رو بزن و شمارت رو چک کن

به امیر مهاجر نامه بدید تا در منتظرسرا شما رو ثبت کنه
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
با سلام،

نه دوست عزیز.شما سایتو درست میری.اینجور ظریف کاریها و نکته سنجی ها از خوبی ها و یه جورایی زیاد دقیق بودن بچه های مهاجرسراست.یه سر به این سایت بزنی بد نیست.https://ceac.state.gov/CEACStatTracker
ولی کلا همون سایتی که آفیسر میگه نهایتا مرجع اصلی فهمیدن کلیر شدن شماست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ابی هانی ، payam62 ، e76779 ، b_argi ، yalda91 ، tajhizgaran ، kouroshd ، rezagh ، mhb161 ، mrr777 ، lilac
سلام دوستم، میشه به من بگین بعد از کلیر شدن چه کارهایی باید انجام بدیم؟ سپاسگزارم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، tajhizgaran ، mhb161 ، mrr777 ، رجبعلی
(2013-05-11 ساعت 17:28)اسمان1355 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 01:26)zanganeh نوشته:  [/size]
(2013-05-10 ساعت 19:21)اسمان1355 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 12:18)lot2013 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 08:37)lingni نوشته:  سلام و درود بر آقای لوت 2013 که با وجود اینکه خودتون کلیر شدید، هنوز به کلیر نشده ها توجه دارید.
یه سئوالی که برام بوجود اومد اینکه این چند نفری که Refused شدند رو علتش رو می دونید؟ از اول reject شده بودند یا بعد از چند ماه مشخص شد؟
چرا تعدادشون زیاده؟
ممنونم.

علت را نمی دانم، چون وضعیت برایند مشاهده کیس ها در سایت CEAC است و توضیحی از علت وجود ندارد.
از اول Reject نبوده اند، تا پیش از مصاحبه READY بوده اند و در روز مصاحبه به Refused تغییر وضعیت داده شده اند.

(2013-05-10 ساعت 11:00)yaszamansani نوشته:  سلام منهم همین سوال رو دارم دوست عزیز کجا دیدید که تعداد refusedشدها زیادندچون کیس من3نفره هست ابوظبی هفته اول اپریل مصاحبه داشتیم 7 می دخترم اپدیت شد ودر سایت ceacبراش زده refusedموقع مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود همه چیز خوب بود.

دوست گرامی در جایی نمی توانید این وضعیت را مشاهده کنید و متاسفانه اطلاع چندانی از این وضعیت ندارم، اما نتیجه گرد آوری شده در فایل Visa Status File قابل مشاهده است.
دوست عزیز موارد Refused شده در این فایل با مورد شما متفاوت است، در آن موارد کل کیس Refused شده است.

((دوستان عزیز اینقدر بخاطر Refused استرس نگیرید، این وضعیت اغلب بدلیل نقص مدرک (نداشتن حداقل دیپلم متوسطه) و یا شرایط خاص است. و این پست صرفا بدلیل پاسخ به دو دوست عزیزمون ایجاد شده و موردی نیست که عمومیت داشته باشه، پس اینقدر بر روی این مورد حساس نباشید)).

یعنی هیچ امیدی نیست کسی که دیپلم ردی باشه بتونه ویزا بگیره؟
سلام دوست من.
دايي جان راحتت كنم :
اصلا و ابدا و معاذلا و در مطلق امكانش نيست
.
يا ديپلم رو كامل كنيد و يا براي 3 سال تجربه و تخصص در يك رشته كاري رزومه اماده كنيد
توجه داشته باشيد كه رزومه شما بايد مستدل و مستند باشد مثلا يكي از مستندات مورد قبول سفارت سابقه بيمه تامين اجتماعي هست كه توسط كارفرما طي لسيت هاي ماهانه ارسال و اظهار و حتما پرداخت شده باشد.و يا ارائه مدارك و مجوزهاي صنفي و يا پروانه بهره برداري صادر شده توسط سازمان تجارت و صنايع و معادن و يا جهاد كشاورزي و سازندگي و يا در نهايت گواهي اشتغال به كار كه توسط كارفرماي شما صادر شده باشد.
حرف دل:
هر چند دايي علاوه بر ديپلم مدرك دانشگاهي و دو تا پروانه بهره برداري افتابه سازي و سماور سازي و شونقار سال سابقه بيمه تامين اجتماعي و خلاصه دو تا كلربوك 40 صفحه اي سابقه و رزومه برا افيسر خوشتيپ سفارت برد ولي باز هم افاقه نكرد كه نكرد.بي انصاف تو چشاي ابي اسماني دايي ذول زد و گفت : برو يره پي كارت بره ما شهرام بهرام ندره حمتانه مفرستم كليرنس تا عمو سام اب تعميد سرتان بريزه و كليرتان كنه.جونه دايي لايكش كن كه الان نصف شبي جيغ بيكيشم.خدااااااااااااااااااااااااااااااا.............. دايي ره با تمام رفيقاي منتظرش دريااااااااااببببببببببب...
اينم يك مدل هوووووووو+رررررااااااي

سلام اقای دایی
خیلی ممنون از راهنماییتون کلا نا امید شدم
ولی از صمیم قلب برای شما و بقیه دوستان که منتظر هستند ارزوی موفقیت دارم.و مطمئن هستم که همتون به زودی ویزاتون رو میگیرید.
همتون قبولید قول میدم.از این پروسه ها هم نترسید اینا با کسی رودروایسی ندارن اگر قرار بود ندن همونجا میگفتن Smileبرای ما هم دعا کنید.Shy
سلام دوست من.
دشمنت نا اميد باشه دايي.
مگه دايي مرده كه خدا نكرده دست خالي بري سفارت.يك پيغام خصوصي بزار تا انشاا.. با هم فكري و البته كسب اجازه از عمو سعيد و بقيه مديران بزرگوار اين تاپيك دايي خودش يك رزومه كاري و تخصصي برات درست كنه اوف اوف.

تاييد به اشتغالهاي دايي قبلا تو كانادا و پروسه مهاجرت به كبك جواب داده اميدوارم كه اينجا هم بتونم براي يك دوست نديده خدمتي بكنم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، sce ، tajhizgaran ، kouroshd ، گل نهال ، mhb161 ، mrr777 ، رجبعلی ، lingni ، mahmoodfuny
(2013-05-11 ساعت 18:33)zanganeh نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 17:28)اسمان1355 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 01:26)zanganeh نوشته:  [/size]
(2013-05-10 ساعت 19:21)اسمان1355 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 12:18)lot2013 نوشته:  علت را نمی دانم، چون وضعیت برایند مشاهده کیس ها در سایت CEAC است و توضیحی از علت وجود ندارد.
از اول Reject نبوده اند، تا پیش از مصاحبه READY بوده اند و در روز مصاحبه به Refused تغییر وضعیت داده شده اند.

دوست گرامی در جایی نمی توانید این وضعیت را مشاهده کنید و متاسفانه اطلاع چندانی از این وضعیت ندارم، اما نتیجه گرد آوری شده در فایل Visa Status File قابل مشاهده است.
دوست عزیز موارد Refused شده در این فایل با مورد شما متفاوت است، در آن موارد کل کیس Refused شده است.

((دوستان عزیز اینقدر بخاطر Refused استرس نگیرید، این وضعیت اغلب بدلیل نقص مدرک (نداشتن حداقل دیپلم متوسطه) و یا شرایط خاص است. و این پست صرفا بدلیل پاسخ به دو دوست عزیزمون ایجاد شده و موردی نیست که عمومیت داشته باشه، پس اینقدر بر روی این مورد حساس نباشید)).

یعنی هیچ امیدی نیست کسی که دیپلم ردی باشه بتونه ویزا بگیره؟
سلام دوست من.
دايي جان راحتت كنم :
اصلا و ابدا و معاذلا و در مطلق امكانش نيست
.
يا ديپلم رو كامل كنيد و يا براي 3 سال تجربه و تخصص در يك رشته كاري رزومه اماده كنيد
توجه داشته باشيد كه رزومه شما بايد مستدل و مستند باشد مثلا يكي از مستندات مورد قبول سفارت سابقه بيمه تامين اجتماعي هست كه توسط كارفرما طي لسيت هاي ماهانه ارسال و اظهار و حتما پرداخت شده باشد.و يا ارائه مدارك و مجوزهاي صنفي و يا پروانه بهره برداري صادر شده توسط سازمان تجارت و صنايع و معادن و يا جهاد كشاورزي و سازندگي و يا در نهايت گواهي اشتغال به كار كه توسط كارفرماي شما صادر شده باشد.
حرف دل:
هر چند دايي علاوه بر ديپلم مدرك دانشگاهي و دو تا پروانه بهره برداري افتابه سازي و سماور سازي و شونقار سال سابقه بيمه تامين اجتماعي و خلاصه دو تا كلربوك 40 صفحه اي سابقه و رزومه برا افيسر خوشتيپ سفارت برد ولي باز هم افاقه نكرد كه نكرد.بي انصاف تو چشاي ابي اسماني دايي ذول زد و گفت : برو يره پي كارت بره ما شهرام بهرام ندره حمتانه مفرستم كليرنس تا عمو سام اب تعميد سرتان بريزه و كليرتان كنه.جونه دايي لايكش كن كه الان نصف شبي جيغ بيكيشم.خدااااااااااااااااااااااااااااااا.............. دايي ره با تمام رفيقاي منتظرش دريااااااااااببببببببببب...
اينم يك مدل هوووووووو+رررررااااااي

سلام اقای دایی
خیلی ممنون از راهنماییتون کلا نا امید شدم
ولی از صمیم قلب برای شما و بقیه دوستان که منتظر هستند ارزوی موفقیت دارم.و مطمئن هستم که همتون به زودی ویزاتون رو میگیرید.
همتون قبولید قول میدم.از این پروسه ها هم نترسید اینا با کسی رودروایسی ندارن اگر قرار بود ندن همونجا میگفتن Smileبرای ما هم دعا کنید.Shy
سلام دوست من.
دشمنت نا اميد باشه دايي.
مگه دايي مرده كه خدا نكرده دست خالي بري سفارت.يك پيغام خصوصي بزار تا انشاا.. با هم فكري و البته كسب اجازه از عمو سعيد و بقيه مديران بزرگوار اين تاپيك دايي خودش يك رزومه كاري و تخصصي برات درست كنه اوف اوف.

تاييد به اشتغالهاي دايي قبلا تو كانادا و پروسه مهاجرت به كبك جواب داده اميدوارم كه اينجا هم بتونم براي يك دوست نديده خدمتي بكنم.
من که آقا دایی رو تو آنکارا زیارت کردم میگم که ازش بر میاد. سابقه کار تپل ردیف میکنه براتون در حد تیم ملی. خوش قلب ، مهربون و کار راه بنداز. دوستت داریم دایی !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، b_argi ، mhb161 ، lingni
سلام دوستان. من پس فردا تنها دارم میرم آنکارا، خانومم باهام نمیاد. شعبه PTT ما YENISEHIR در MITHATPASA KULTUR (کد 6441) هست. من وکالتنامه از خانومم نگرفتم، کسی شعبش اینجا بوده؟ بدونه وکالت با شناسنامه اینا میدن یا نا؟ خواهش میکنم هرچه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، tajhizgaran ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-11 ساعت 18:20)natasha نوشته:  سلام دوستم، میشه به من بگین بعد از کلیر شدن چه کارهایی باید انجام بدیم؟ سپاسگزارم

بعد از کلیر شدن در اسرع وقت باید رفت ویزارو گرفت و زودی رفت اونور آب.Big Grin
جدا از شوخی،پاساتونو میبری سفارت به همراه اون برگه های رنگی یا بی رنگ کذایی.همین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: payam62 ، ابی هانی ، hushmandco ، tajhizgaran ، hana_fd ، rezagh ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، lilac ، رجبعلی ، Hoormazd
دوستان عزیزم یکی از دوستان من در ابوظبی بدون دیپلم و با یک گواهی کار در حد نوشتن تو سر برگ شرکت ویزای یک ضرب گرفت موفق باشید
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
این دوست ما 170 روز شد.بیچاره اعصاب مصاب دیگه نداره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، alirezass ، tajhizgaran ، sce ، s.s.h ، rezagh ، bayat_r ، گل نهال ، nina22 ، raham ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، payam62 ، Hoormazd
با سلام،

سلام دوستم .آره عزیزم همون سایت هستش اما منظور من آپدیت سیس بود. آپدیت سیس رو می تونی تو اینجا چک کنی دوست خوبم:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
وقتی کیستو وارد کردی توی این لینک یه پنجره ظاهر میشه که دو تا تاریخ داره .از بالا اولین تاریخ ،تارخ قبولیته و پایینیش تاریخ آپدیت کیسته. وقتی آپدیت میشه ،یعنی نزدیک به کلیر شدنی انشااله .اگه با سوالی هست من در خدمتتم دوستم.موفق باشی.Wink

(2013-05-11 ساعت 17:47)rezagh نوشته:  
با سلام،

سلام خوش اومدی
http://www.abudhabiivo.net
برای چک کردن کلیر در سفارت ابوظبی هست

وقتی میری در اون ادرسی که افیسر داده در ستون بقل زیرگروه ویزا مهاجرتی گزینه Check Visa Status بزنید بعد دوباره یک صفحه باز می شه دوباره در خود صفحه گزینه Check Visa Status رو می زنی و از اونجا به ادرسی که اول نوشتم می رسی برای چک کردن کلیرنس
در کل همون ادرسی که من اول نوشتم رو بزن و شمارت رو چک کن

به امیر مهاجر نامه بدید تا در منتظرسرا شما رو ثبت کنه
سلام دوستم .آره عزیزم همون سایت هستش اما منظور من آپدیت سیس بود. آپدیت سیس رو می تونی تو اینجا چک کنی دوست خوبم:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
وقتی کیستو وارد کردی توی این لینک یه پنجره ظاهر میشه که دو تا تاریخ داره .از بالا اولین تاریخ ،تارخ قبولیته و پایینیش تاریخ آپدیت کیسته. وقتی آپدیت میشه ،یعنی نزدیک به کلیر شدنی انشااله .اگه با سوالی هست من در خدمتتم دوستم.موفق باشی.Wink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، lilac
(2013-05-11 ساعت 18:49)alirlndl نوشته:  سلام دوستان. من پس فردا تنها دارم میرم آنکارا، خانومم باهام نمیاد. شعبه PTT ما YENISEHIR در MITHATPASA KULTUR (کد 6441) هست. من وکالتنامه از خانومم نگرفتم، کسی شعبش اینجا بوده؟ بدونه وکالت با شناسنامه اینا میدن یا نا؟ خواهش میکنم هرچه زودتر جواب بدین ممنون میشم.

درود
نه دوست من، از این خبرا نیست. من همون شعبه ثبت نام کردم الانم 2 روز میرم اونجا ولی هنوز پاسام نیومده. هرروزم مسئولش میگه پاس خانومتو بهت نمیدم! منم میگم حالا بذار پاسپورتا بیاد، میرم خانوممو از هتل میارم!!Big Grin
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، Saeedv13 ، sce ، payam62 ، رجبعلی ، hushmandco ، lilac ، AFSHIN-PIC
امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، payam62 ، رجبعلی ، zohre02
سلام بچه ها چرا جواب بچه ها رو نمیشه داد ،سایت مشکل پیدا کرده ؟Sad

(2013-05-11 ساعت 21:05)nina22 نوشته:  امروز يه بنده خدايي منو به شك انداخت.دوستان فرقي ميكنه كه برنده اصلي براي دريافت ويزا بره يا همراه اون،؟

سلام دوست عزیز.فکر نمیکنم.چون اونایی که پاساشونو میدن به این شرکتا میبرن به اونام تحویل میدن.بعید می دونم که مشکلی باشهWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، payam62 ، رجبعلی ، hushmandco ، e76779

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان