کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-11 ساعت 13:15)iman63ir نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:41)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:00)30NAP30 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:44)arash_r15 نوشته:  من كه از بس ارمنستان داره خودشو لوس ميكنه تصميم گرفتم بيخيالي طي كنم و برم بشينم يكم درس بخونم و مقاله هاي عقب افتاده ام رو بنويسم ! ببينيم كي از رو ميرن !! ;-)

آرش جان ، من این هفته نرفتم . می مونم هفته بعد با هم بریم Big Grin

فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!! WinkBig Grin
شما فعلا به ارمنستان ممنوع الورود هستید Big Grin شرمندهTongue
اگه قول میدی یه شیرینی دروستو درمون بدی( یه چیزی در حد همون شیرینی که امیر ندادTongue)، اونوره آب هم مارو سالی یه بار دعوت کنی من میتونم با برگزاری دادگاه بعد از کلیر شدنت موافقت کنم اگه نه هم که بشین تا دندونات مثل موهات سفید بشه(تند تند مسواک بزنی زود جواب میگیریا) Tongue
آقا جان ما یه شیرینی توپ اینجا تقدیم میکنیم، اونجا هم انواع شیرینیجات در خدمتیم. فقط یه دستی به سر و گوش ما بکشین شاید تبرک شدیم و کلیر...ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sce ، arash_r15 ، payam62 ، 30NAP30 ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 12:39)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
با سلام،
دوست عزيز، ما هم تا امروز توسط ابوظبي آپديت نشديم!!!!!!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، payam62 ، lilac ، رجبعلی ، mamanraya ، mhb161
بچه ها فکر کنم ارمنستان تمام کیسها را جمع کرده تا یهووووووووووووو ۱۰۰ نفری را کلیر کنه.Big Grin به جان خودم راست میگم
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
با سلام دوستان یه سوال فوری اسپانسر ما تقریبا 5 روز پیش فرمهای اسپانسر جدید تری رو برای سفارت آمریکا در ترکیه ایمیل کرد قبلا داده بود ولی تاریخش برای سال پیش بود به هر حال حالا دیروز سفارت یک ایمیل رو به اسپانسر فرستاده با این متن
Dear Sir/Madam
Your visas were issued yesterday and sent to the address you provided immigrant visa unit
در حالی که هنوز مصاحبه نکردند چند روز دیگه مصاحبه دارند.
یکی میتونه توضیح بده؟ من به کلی گیج شدم
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، sce ، proje ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 10:22)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 08:54)sce نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 08:03)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 03:09)Happiness Prophet نوشته:  سلام

میشه یکی از دوستان مطلع تفاوت برگ آبی کلیرنس و برگ سفید کلیرنس در سفارت ابوظبی رو به من بگه؟

با تشکر

دوست عزيز ما مطلع نيستيم اما بر اساس مقايسه كيسها با چند تا از بچه هاى ابوظبى به اين نتيجه رسيديم كه تا حدود زيادى وقتى برنده مورد خاصى داشته برگ سفيد گرفته و وقتى يكى ديگه از افراد كيس بجز برنده موردى داشته برگ ابى گرفتن Cool 

فرمايش دوست عزيزمون رو اصلا رد نمي كنم.
اما من آبي گرفتم و كار دولتي و سربازي ارتش هم داشتم.همسرم تو يه موسسه خصوصي كار ميكنه.(تدريس زبان).پس به نظر ميرسه استدلال محكمي نباشه.در واقع منطقا اونا الان بايد من رو چك كنن.بازم ميگم كه رنگ برگه ها به نظر من اصلا ربطي به مدت زمان انتظار نداره.من فكر مي كنم هرچي دم دستشون باشه پر ميكنن.
موفق باشين.

(2013-05-11 ساعت 00:28)ابی هانی نوشته:  دوستان گرامی یه سوال خیلی مهم
من شغلم دولتی هست.بلیط هم برای شهریور گرفتم.الان هم تازه کلیرنس ابوظبی خوردم.برای استعفا هم ممکنه یکی دو ماه طول بکشه
حالا سوالم اینه که آیا فکر میکنید کسی تو وضعیت من بهتر نیست یواش یواش به فکر استعفا باشه؟ وآیا ممکنه کلیر انقدر طولانی بشه که از ما بگذره و یا بهر دلیل رجکتی خدایی نکرده؟Tongue

سلام همسفر سفيد رنگ.Big Grin
نتوستي راحت بشيني.نه ؟
چقدر زور زدي تا يه مورد واسه استرس درست كردن خودت پيدا كني خدايي ؟برادر من ما ديگه الان افتاديم تو سرازيري.هفته ديگه كلير شديم.والا به خدا.استعفا كيلو چند ؟يه دفعه بزن برو بزار تو خماري بمونن.Big GrinWink
جدا از شوخي به نظر من اصلا عجله نكن.ايشالا كلير كه شدي برو دنبال كارات.فكر نكنم كل اين پروسه جدا شدن از كارت 1 ماه بيشتر طو بكشه.تو هم كه هفته ديگه كليري..........
موفق باشي ابي جون.

دوست عزيز sce من نگفتم چيزى كه حدس زديم ١٠٠ ٪ هست اولأ بودن كسانى كه حتى با سربازى سپاه و كار دولتى يكضرب ويزا گرفتن پس اين دليلى بر كليرنس خوردن همه سربازى رفته ها نيست بعدم تا جايى كه يادم مياد خود شما چند روز پيش پستى تو همين تاپيك گذاشته بوديد كه با وجودى كه شما برنده اصلى هستين و سربازى ارتش هم رفتين ، شما چند بار اپديت شدين اما همسرتون در حالت ready موندن و اتفاقأ برگه ابى هم گرفتين پس كيس خود شما يكى ديگه از دلايل ما هست و از عمو سعيدم تحليل ميخواستى ، در كل دوست دارم و اميدوارم اين برگه هاى لعنتيمون با هر رنگى كه هستن برن و جاشونو به ويزا بدن .Wink

حق با شماست دوست خوبم.
آخه مشكل اينجاست كه اگه فرض رو بر اين بزاريم كه مشكل اونا با من نيست (كه منطقا بايد اينطوري باشه)و با پرونده همسر من كار دارن،پس چرا :
1-پرونده ايشون از حالت READY در نمياد كه نشون بده دارن يه كاري ميكنن ؟
2-چرا فقط من رو آپديت كردند ؟اين يعني فقط يه نگاه به پرونده من انداختند.
بازم به قول شما اميدوارم اين دوران به سلامتي ختم به خير بشه و چشم همه به جمال ويزا روشن بشه.
از سوء تفاهم پيش اومده هم عذرخواهي ميكنم دوست عزيز.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، payam62 ، lilac ، rouzbehdarvishi ، myou ، proje ، ابی هانی
(2013-05-11 ساعت 11:28)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:46)kopenhak84 نوشته:  خدایا شکرت ماهم بعد از 120 روز کلیر شدیم به امید موفقیت همه دوستان
[/quot سلام بزرگوار....خیلی خیلی مبارک باشه.....خوشحالمون کردی...اما نگفتی اهل کدام دیاری؟آنکارا(اگه کلیر شده هفته پیش هستی چه دیر فهمیدی)....ایروان....ابوظبی؟...هیچ امضائی ازت نیست....تو منتظرسرا هم نبودی!!!!!!!!!!!!!!!چه بی سر وصدا آمدی و رفتی...به هرحال از اینکه کلیر شدی باز هم بهت تبریک میگم و ما را هم دعا کن
با تشکر از شما ..من باید برم انکارا در ضمن یواشکی نیومدم تعداد پیام هام که پیداست. در مورد امضا وقت نکردم خیلی گرفتارم
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، sce ، payam62 ، گل نهال ، zohre02 ، proje ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 13:35)Ali.US نوشته:  بچه ها فکر کنم ارمنستان تمام کیسها را جمع کرده تا یهووووووووووووو ۱۰۰ نفری را کلیر کنه.Big Grin به جان خودم راست میگم
امیدوارم.. ولی عمرا بتونه بیشتر از 10 کیس اعلام کنه..تا حالا که اینطوری بوده ، اونهم جمعه ها
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: abloom_ma ، sce ، arash_r15 ، payam62 ، گل نهال ، el333 ، zohre02 ، Hoormazd ، proje ، mhb161 ، emad iran
(2013-05-11 ساعت 13:26)e76779 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:39)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
با سلام،

من هم آپدیت نشدم. (هفته آخر April برگه آبی)
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Hoormazd ، payam62 ، lilac ، zohre02 ، رجبعلی ، rezagh ، proje ، e76779 ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 13:54)sce نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:22)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 08:54)sce نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 08:03)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 03:09)Happiness Prophet نوشته:  سلام

میشه یکی از دوستان مطلع تفاوت برگ آبی کلیرنس و برگ سفید کلیرنس در سفارت ابوظبی رو به من بگه؟

با تشکر

دوست عزيز ما مطلع نيستيم اما بر اساس مقايسه كيسها با چند تا از بچه هاى ابوظبى به اين نتيجه رسيديم كه تا حدود زيادى وقتى برنده مورد خاصى داشته برگ سفيد گرفته و وقتى يكى ديگه از افراد كيس بجز برنده موردى داشته برگ ابى گرفتن Cool 

فرمايش دوست عزيزمون رو اصلا رد نمي كنم.
اما من آبي گرفتم و كار دولتي و سربازي ارتش هم داشتم.همسرم تو يه موسسه خصوصي كار ميكنه.(تدريس زبان).پس به نظر ميرسه استدلال محكمي نباشه.در واقع منطقا اونا الان بايد من رو چك كنن.بازم ميگم كه رنگ برگه ها به نظر من اصلا ربطي به مدت زمان انتظار نداره.من فكر مي كنم هرچي دم دستشون باشه پر ميكنن.
موفق باشين.

(2013-05-11 ساعت 00:28)ابی هانی نوشته:  دوستان گرامی یه سوال خیلی مهم
من شغلم دولتی هست.بلیط هم برای شهریور گرفتم.الان هم تازه کلیرنس ابوظبی خوردم.برای استعفا هم ممکنه یکی دو ماه طول بکشه
حالا سوالم اینه که آیا فکر میکنید کسی تو وضعیت من بهتر نیست یواش یواش به فکر استعفا باشه؟ وآیا ممکنه کلیر انقدر طولانی بشه که از ما بگذره و یا بهر دلیل رجکتی خدایی نکرده؟Tongue

سلام همسفر سفيد رنگ.Big Grin
نتوستي راحت بشيني.نه ؟
چقدر زور زدي تا يه مورد واسه استرس درست كردن خودت پيدا كني خدايي ؟برادر من ما ديگه الان افتاديم تو سرازيري.هفته ديگه كلير شديم.والا به خدا.استعفا كيلو چند ؟يه دفعه بزن برو بزار تو خماري بمونن.Big GrinWink
جدا از شوخي به نظر من اصلا عجله نكن.ايشالا كلير كه شدي برو دنبال كارات.فكر نكنم كل اين پروسه جدا شدن از كارت 1 ماه بيشتر طو بكشه.تو هم كه هفته ديگه كليري..........
موفق باشي ابي جون.

دوست عزيز sce من نگفتم چيزى كه حدس زديم ١٠٠ ٪ هست اولأ بودن كسانى كه حتى با سربازى سپاه و كار دولتى يكضرب ويزا گرفتن پس اين دليلى بر كليرنس خوردن همه سربازى رفته ها نيست بعدم تا جايى كه يادم مياد خود شما چند روز پيش پستى تو همين تاپيك گذاشته بوديد كه با وجودى كه شما برنده اصلى هستين و سربازى ارتش هم رفتين ، شما چند بار اپديت شدين اما همسرتون در حالت ready موندن و اتفاقأ برگه ابى هم گرفتين پس كيس خود شما يكى ديگه از دلايل ما هست و از عمو سعيدم تحليل ميخواستى ، در كل دوست دارم و اميدوارم اين برگه هاى لعنتيمون با هر رنگى كه هستن برن و جاشونو به ويزا بدن .Wink

حق با شماست دوست خوبم.
آخه مشكل اينجاست كه اگه فرض رو بر اين بزاريم كه مشكل اونا با من نيست (كه منطقا بايد اينطوري باشه)و با پرونده همسر من كار دارن،پس چرا :
1-پرونده ايشون از حالت READY در نمياد كه نشون بده دارن يه كاري ميكنن ؟
2-چرا فقط من رو آپديت كردند ؟اين يعني فقط يه نگاه به پرونده من انداختند.
بازم به قول شما اميدوارم اين دوران به سلامتي ختم به خير بشه و چشم همه به جمال ويزا روشن بشه.
از سوء تفاهم پيش اومده هم عذرخواهي ميكنم دوست عزيز.
موفق باشين.

در كل نگران نباش و خيالت راحت باشه كه كلير ميشى ما ها كه كليرنس خورديم هركدوم فكر ميكنيم مشكل ما از بقيه دوستان بيشتره و نگرانيم اما اين طى شدن يه مرحله چك امنيتى هست و اگر تروريست نيستيم پس ترسى نبايد داشته باشيم مثلأ من تو سربازى تو سپاه راننده امبولانس بودم فكر نميكنم واسه اونا خطرى داشته باشم اما واسه اپديت شدن شما ، اپديت شدن نشونه خيلى خوبيه يعنى پروسه شما داره طى ميشه بايد اينجورى باشه باز جاى نگرانى نيست اما الان اين پرونده همسرتون هست كه يه جا متوقف هست كه بازم ميگم نگران نباش ماها اگه پستهاى بالايى داشتيم كه لاتارى ثبت نام نميكرديم هر وقت ميخواستيم ويزا ميدادنWink .كلأ فعلأ ابوظبى بچه ها خوابيدن ببينيم فردا يه هنرى از خودشون در ميكنن.Smile

(2013-05-11 ساعت 14:08)kouroshd نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 13:26)e76779 نوشته:  
با سلام،

من هم آپدیت نشدم. (هفته آخر April برگه آبی)

كوروش چرا تو منتظر سرا ثبت نام نميكنى نكنه رو ميگيرى جوون.Wink
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، payam62 ، lilac ، el333 ، zohre02 ، kouroshd ، رجبعلی ، rezagh ، sce ، proje ، e76779 ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 14:10)mahdi/sh نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 14:04)b_argi نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 13:35)Ali.US نوشته:  بچه ها فکر کنم ارمنستان تمام کیسها را جمع کرده تا یهووووووووووووو ۱۰۰ نفری را کلیر کنه.Big Grin به جان خودم راست میگم
امیدوارم.. ولی عمرا بتونه بیشتر از 10 کیس اعلام کنه..تا حالا که اینطوری بوده ، اونهم جمعه ها

دوستمون میگه میتونن یعنی میتونن Smile
بگو میتون آ ماشالله
SmileSmile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا جان ما که بخیل نیستیم هر چه زودتر بهتر ما میخوایم جشن بگیریم بخدا.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: payam62 ، lilac ، گل نهال ، el333 ، mahdi/sh ، zohre02 ، رجبعلی ، sce ، proje ، mhb161 ، Ali.US ، emad iran
(2013-05-11 ساعت 12:41)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:00)30NAP30 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 10:44)arash_r15 نوشته:  من كه از بس ارمنستان داره خودشو لوس ميكنه تصميم گرفتم بيخيالي طي كنم و برم بشينم يكم درس بخونم و مقاله هاي عقب افتاده ام رو بنويسم ! ببينيم كي از رو ميرن !! ;-)

آرش جان ، من این هفته نرفتم . می مونم هفته بعد با هم بریم Big Grin

فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!!
شما فعلا به ارمنستان ممنوع الورود هستید Big Grin شرمندهTongue
اگه قول میدی یه شیرینی دروستو درمون بدی( یه چیزی در حد همون شیرینی که امیر ندادTongue)، اونوره آب هم مارو سالی یه بار دعوت کنی من میتونم با برگزاری دادگاه بعد از کلیر شدنت موافقت کنم اگه نه هم که بشین تا دندونات مثل موهات سفید بشه(تند تند مسواک بزنی زود جواب میگیریا) Tongue

اتفاقا اخيراً ايمان رفتم دندونامو درست كردم !!‌ حسااابي دستم تو خرجه !! ميدونم چه خبره ! اگه در حد همون شيريني امير باشه اشكال نداره !! Wink
راستي گفتي شيريني، خودت كي قراره شيريني بدي !؟؟ حواستم كه هست تو زودتر از همه كلير شدي و طبيعتا شيرينيت سنگين تره !!!
راستي اين احضاريه دادگاه هم هنوز نيومده ها !!‌ Tongue
تو چي ميخواي از زندگي من مثل بختك افتادي ول نميكني !؟؟Big Grin
خيييلي خوب! دعوتت هم ميكنم. بيا رضايت بده بابا ترم دانشگاه هاي اونور شروع شد ما هنوز اينجا منتظريما !!!Smile
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: payam62 ، b_argi ، iman63ir ، 30NAP30 ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 13:26)e76779 نوشته:  [quote='آرش کمانگیر' pid='334329' dateline='1368259753']
سلام دوستان .ای بابا پس چرا این ابوظبی خبری از آپدیت یا کلیر ازش نیست ؟ بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن ،خبری نیست برا شما هم؟ فکر کنم انقدر همه گفتن ابوظبی خوب آپدیت میکنه که چشم خورد.کسی ایمیلی چیزی نداده به ابوظبی؟
با سلام،
سلام دوستان
ماهم فقط یکبارآپدیت شدیم.فکرکنم یکی ازدوستان که ازسفارت دیگه بودودیرکلیرشد بایک ایمیلی که فرستاده بود چراابوظبی کارش سریع تره ماهارو کاشت .البته فکرکنم اوناکارخودشون روانجام میدن وماهم باید مراقب ایمیل هایی که میفرستیم باشیم چون همه دریک وضعیت انتظارسخت بسر میبریم.به امیدهرچه زودترکلیرشدن همه تو همه سفارت ها.....
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، lilac ، zohre02 ، رجبعلی ، kouroshd ، sce ، proje ، e76779 ، mhb161 ، mamanraya
(2013-05-11 ساعت 14:20)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:41)arash_r15 نوشته:  فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!!
شما فعلا به ارمنستان ممنوع الورود هستید Big Grin شرمنده
اگه قول میدی یه شیرینی دروستو درمون بدی( یه چیزی در حد همون شیرینی که امیر ندادTongue)، اونوره آب هم مارو سالی یه بار دعوت کنی من میتونم با برگزاری دادگاه بعد از کلیر شدنت موافقت کنم اگه نه هم که بشین تا دندونات مثل موهات سفید بشه(تند تند مسواک بزنی زود جواب میگیریا)

اتفاقا اخيراً ايمان رفتم دندونامو درست كردم !!‌ حسااابي دستم تو خرجه !! ميدونم چه خبره ! اگه در حد همون شيريني امير باشه اشكال نداره !! Wink
راستي گفتي شيريني، خودت كي قراره شيريني بدي !؟؟ حواستم كه هست تو زودتر از همه كلير شدي و طبيعتا شيرينيت سنگين تره !!!
راستي اين احضاريه دادگاه هم هنوز نيومده ها !!‌ Tongue
تو چي ميخواي از زندگي من مثل بختك افتادي ول نميكني !؟؟Big Grin
خيييلي خوب! دعوتت هم ميكنم. بيا رضايت بده بابا ترم دانشگاه هاي اونور شروع شد ما هنوز اينجا منتظريما !!!Smile

آدم خودش شعور داشته باشه دیگه میبینه احضاریه نیومده باید پاشه با گل و شیرینی بره دمه دره دادگاه بگه این احضاریرو بدین ما بریم حبسمونو بکشیمو بعد بریم اونوره آب.
در رابطه با شیرینی هم که اولا ما که هنوز ویزایی ندیدیم بعد هم جرم خودتو سنگینترین از این نکن پسر جان Cool
در مورد ترم دانشگاه و این چیزا اتفاقا شنیدم دوره های فنی و حرفه ای بسیار خوبی در حبس برگزار میشه Big Grin همونا بسته دیگه
اگه مدیران سایت تضمین میکنن که تو شیرینیو میدی من دوشنبه که رفتم سفارت این پرونده تورو هم میندازم از زیر در تو که دیگه بررسیش کنن تا جمعه شایدم 7-8 ماه بعدش نتیجرو بهت اعلام کننTongue
(مدیران عزیز اگه این بعده ویزا شیرینی نده من شماهارو میشناسمااا از من گفتن بود Big Grin)
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، arash_r15 ، Championking ، sce ، Hoormazd ، proje ، Szsanazsz ، mhb161
سلام دوستان عزیزم
من هفته ی پیش ایروان مصاحبه داشتم و علی رغم میل باطنیم Big Grin به جمع شما منتظران همیشه در صحنه پیوستم.
آقای آفیسر برا اینکه زیاد ناراحت نشم گفت این خیلی خبر خوبیه برات چون یه بار دیگه هم میای ایروان Sad
اونموقع من این شکلی بودم :|
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-05-11 ساعت 14:41)iman63ir نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 14:20)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 12:41)arash_r15 نوشته:  فداااتتتت. مرسيييي برادر عزيز. ايشالااااااا. خدا كنه اينطوري بشه هتل رو هم با هم شر كنيم ديگه خرجمون از ايني كه هست بيشتر نشه !!!
شما فعلا به ارمنستان ممنوع الورود هستید Big Grin شرمنده
اگه قول میدی یه شیرینی دروستو درمون بدی( یه چیزی در حد همون شیرینی که امیر ندادTongue)، اونوره آب هم مارو سالی یه بار دعوت کنی من میتونم با برگزاری دادگاه بعد از کلیر شدنت موافقت کنم اگه نه هم که بشین تا دندونات مثل موهات سفید بشه(تند تند مسواک بزنی زود جواب میگیریا)

اتفاقا اخيراً ايمان رفتم دندونامو درست كردم !!‌ حسااابي دستم تو خرجه !! ميدونم چه خبره ! اگه در حد همون شيريني امير باشه اشكال نداره !!
راستي اين احضاريه دادگاه هم هنوز نيومده ها !!‌
تو چي ميخواي از زندگي من مثل بختك افتادي ول نميكني !؟؟

آدم خودش شعور داشته باشه دیگه میبینه احضاریه نیومده باید پاشه با گل و شیرینی بره دمه دره دادگاه بگه این احضاریرو بدین ما بریم حبسمونو بکشیمو بعد بریم اونوره آب.
در رابطه با شیرینی هم که اولا ما که هنوز ویزایی ندیدیم بعد هم جرم خودتو سنگینترین از این نکن پسر جان Cool
در مورد ترم دانشگاه و این چیزا اتفاقا شنیدم دوره های فنی و حرفه ای بسیار خوبی در حبس برگزار میشه Big Grin همونا بسته دیگه
اگه مدیران سایت تضمین میکنن که تو شیرینیو میدی من دوشنبه که رفتم سفارت این پرونده تورو هم میندازم از زیر در تو که دیگه بررسیش کنن تا جمعه شایدم 7-8 ماه بعدش نتیجرو بهت اعلام کننTongue
(مدیران عزیز اگه این بعده ویزا شیرینی نده من شماهارو میشناسمااا از من گفتن بود Big Grin)

عجب دل گنده اي هستي تو ! هنوز نرفتي ويزاتو بگيري !؟؟ بتركي ! من امروز اعلام كنن فرداش دم سفارتم !!
جرم ؟؟؟ من‌ ؟؟ بهتر از من تو تا حالا شهروند ديدي‌ ؟؟‌ Cool
در مورد دوره هاي فني و حرفه اي ظاهرا تجربه زيادي داري ! راستشو بگو، چند سال ؟!؟ Big Grin
ميگم داري زحمت ميكشي پرونده منو ميندازي داخل فقط قربونت نندازي جلو كولر باد ببرتش اون پشت مشتا !!! Wink
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: proje ، payam62 ، sce ، Szsanazsz ، b_argi ، tajhizgaran ، mhb161 ، mrr777 ، iman63ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان