کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[quote='homayoon13' pid='335426' dateline='1368363875']
از دوستان عزیز کسی میدونه این ادرس پست کجاست؟ ( در گوگل نتونستم پیداش کنم)
ptt-adliyesarayiptt-ank.merkezi
یا
dhataturk kizilay ankara 6251
ممنون میشم راهنمایی کنی

دوست عزیز......
http://enyakinptt.ptt.gov.tr
به این سایت وارد شوید و شهر انکارا را انتخاب کنید و در جدول مربوطه تمام ptt انکارا قابل مشاهده است و می توانید عدلیه سرا را در نقشه خود سایتش ببینید (از میدان کیزیلای به سمت یولوس که بروید سمت چپ ساختمان بزرگ عدلیه )
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، sadeghi897 ، amir82 ، sce ، PARVIN_OMID ، homayoon13 ، proje ، AsemanAbee ، lonelyman
(2013-05-12 ساعت 18:58)sce نوشته:  دوستان منتظر : alaleh_al ، mori5050 ، mamanraya ، rezagh ، unique ، avasol ، MEHDIREZAEI
و با یه کم تخفیف و اعتماد به نفس بیش از اندازه : آرش کمانگیر ، e76779 ، lilac
همین هفته اثری از شما در منتظر سرا نخواهد بود.میگید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟تا آخر هفته معلوم میشه.
موفق باشین.
قربون کلامت دوست عزیز، یه پیشگویی هم واسه ایروان بفرمایین، بد نیستا خدا خیرت بده بابا جان...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Hoormazd ، arash_r15 ، Ali.US ، shatsi ، Qazal.d ، sce ، lilac ، proje ، majid.s ، lonelyman ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 19:21)e76779 نوشته:  +++++++با سلام به همه دوستان منتظر و به امید کلیر شدن همه عزیزان در اولین فرصت++++++++
آیا ابوظبی بعد از کلیر شدن، گذرنامه ها را برای صدور ویزا به مرکز پستی که در CSC ثبت نام کردیم میفرسته؟
یا جهت دریافت پاسپورت ها مجدداً باید به سفارت مراجعه کرد؟
همون CSCCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: b_argi ، Hoormazd ، e76779 ، shatsi ، Soap McTavish ، Qazal.d ، sce ، proje ، ابی هانی ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 21:21)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 19:21)e76779 نوشته:  +++++++با سلام به همه دوستان منتظر و به امید کلیر شدن همه عزیزان در اولین فرصت++++++++
آیا ابوظبی بعد از کلیر شدن، گذرنامه ها را برای صدور ویزا به مرکز پستی که در CSC ثبت نام کردیم میفرسته؟
یا جهت دریافت پاسپورت ها مجدداً باید به سفارت مراجعه کرد؟
همون CSCCool

اما افسر سفارت به من گفت یا خودت با پاسپورتت بیا همین جا یا بده کسی پاستو بیاره!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: e76779 ، Qazal.d ، sce ، lilac ، b_argi ، proje ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 12:13)Arash R نوشته:  یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
(2013-05-12 ساعت 12:26)lingni نوشته:  دوست عزیز، به نظر می رسه که از حجم زیاد ایمیل های ما به ستوه اومدن و این ایمیل ها هیچ نقشی تو عوض کردن تصمیم اونا نداره. پس بهتر نیست که بذاریم اوضاع خودش طبیعی پیش بره و این ذهنیت بدی که ازمون پیدا کردن پاک بشه؟ من خودم تا به حال هیچ ایمیلی بعد از مصاحبه نزدم و صرفاً منتظرم.
(2013-05-12 ساعت 12:37)رضا امیر نوشته:  نگران نباش . من هم بیش از 1 هفته منتظر ماندم تا ایمیل زدند.
(2013-05-12 ساعت 12:42)sh_aytak نوشته:  اگر منظورتون فرم 9 سوالی هست به نظر میرسه باید پیگیر فرم بشید چون هر چه فرم رو زودتر پر کنید بفرستید کارتون رو روال میفته موفق باشید
ضمن احترام به نظر دوستانم lingni و "رضا امیر" محترم باید بگم من با فرمایش سرکار خانم sh_aytak موافقم. فرستادن بعضی از ایمیل ها مثل این ایمیل از اعم واجبات هست. ما یک هفته منتظر شدیم و چون خبری ازشون نشد با فرستادن ایمیلی تحت این مضمون مراتب را جویا شدیم:
To Whom It May Concern
We received lilac sheet after our interview in your embassy on February 19. Officer told that she would send some questions to my email. Unfortunately I have not received any questions from officer or embassy yet. It would be appreciated if you please check this matter and let us know about the results.
Yours faithfully
Saeev13

برای فرستادن ایمیل از این صفحه استفاده کنید. روند آپدیت شدن سیس را قبل و بعد از فرستادن ایمیل و بعد از فرستادن پاسخ های فرم 9 سئوالی ثبت کنید. برای آماده کردن پاسخ ها از این پست هستی بانو استفاده کنید. پاسخ ها را در متن ایمیل بنویسید و CV و پاسخ سئوالات را هم به صورت فایل Word و هم به صورت PDF به ایمیل ضمیمه (attach) کنید. در انتهای ایمیل پاسخ ها ازشون در خواست کنید که دریافت اطلاعات رو تایید کنن و 2-3 روز بعد اگر تاییدی دریافت نکردین دوباره ایمیل بزنین و درخواست تاییدیه کنین. مراحل اداری کیس شما تا حد زیادی خارج از سفارت انجام میشه و فرستادن ایمیل به سفارت و پرسش در مورد مراحل اداری بی فایده است ولی در مواردی مثل این فرستادن ایمیل نه تنها اشکالی نداره که نشوندهنده پیگیری موضوع از طرف شماست و سفارت هم در این موارد پاسخگو هست.
(2013-05-12 ساعت 13:51)Omid91 نوشته:  سلام دوستان.
شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید.
من وقتی ویزارو گرفتم، تا کی میتونم برم؟ یعنی اعتبار ویزام تا کیه؟
(2013-05-12 ساعت 13:53)payam62 نوشته:  در مورد آنکارا : اعتبار ویزا تا پایان مدت زمان مدیکال هست. یعنی 6 ماه پس از مدیکال ، ویزاتون اعتبار داره
دوستم پیام هم درست می فرمایند ولی در پرونده ما تاریخ انقضای ویزاها متفاوت هست. یعنی برای خانمم و دختر بزرگم 6 ما بعد از مدیکال هست و برای من و دختر کوچکم 8 ماه!!!. هنوز هم علت تفاوت تاریخ ها را درک نکردم ولی شما روی همون 6 ماه بعد از مدیکال حساب کن.
(2013-05-12 ساعت 14:23)Hoormazd نوشته:  درضمن من امروز ميخوام يه ايميل بزنم به سفارت ابوظبى و بگم اگر امروز اپديتم نكنين ممكنه منصرف بشم و ديگه نيام امريكا نظر شما چيه خيلى حالشون گرفته ميشه نه.
نکن پدر جان این کارها روTongue. مطمئن باش اگر دست سفارت بود ترجیح می داد همونطور که به تدریج مصاحبه ها انجام میشه به تدریج هم ویزاها رو صادر کنه و در ماه های پایانی از ترافیک و حجم کاری خودش کم کنه. دوستان ایمیل فرستادن که ما بچه مدرسه ای داریم و یا خونمون رو فروختیم و باید تحویل خریدار بدیم و زندگیمون در حال فروپاشیهSad. جواب دادن: ما قبلاً گفتیم که تا ویزا رو نگرفتین هیچ تغییری در زندگیتون ایجاد نکنین و این پروسه دست ما نیست و به قول صادقی علیه الرحمه فیلان و بیسارBig Grin. فرستادن این ایمیل ها دردی رو دوا نمی کنه. فقط صبر....صبر....صبر....
(2013-05-12 ساعت 17:25)sce نوشته:  مشکل من یه جور دیگست.همچنان وضعیت همسر من به حالت READY مونده.به نظر من کلا بیخیال این سایت بشیم بهتره.گرفتن استرس از این سایت به مراتب از گرفتن اطلاعات درست و درمون بیشتره.البته به محضر عمو سعید جسارت نشده باشه ها.این نظر شخصی بندست.
موفق باشین.
دوست عزیزم sce
اگر وضعیت کیس های مختلف رو طی این چند ماه اخیر بررسی کنی به این نتیجه میرسی که یک عدم قطعیتی در بررسی پرونده ها و صدور ویزا وجود داره و هیچ وقت نمیشه یک حکم کلی و قطعی صادر کرد که تا آخرش هم درست از آب دربیاد. با این وجود در مورد شخص من تا حد خیلی زیادی همه چیز طبیعی و قابل پیش بینی بود. یعنی من قبل از مصاحبه پیش بینی می کردم که فرم 9 سئوالی و CV بگیرم که گرفتم. روز مصاحبه به ما گفتند 6 تا 8 هفته مراحل اداریتون طول می کشه که همینطور بود. قبل از کلیر شدن هم سایت CEAC خیلی بهم کمک کرد که پیش بینی کنم به زودی کلیر میشم که شدم. موقع گرفتن ویزاها هم همین سایت بهم کمک کرد که قبل از دریافت ایمیل سفارت متوجه بشم ویزاهامون بدون مشکلی صادر شده. این یعنی در مورد شخص من روند انجام امور از ابتدا تا انتها به طرز شگفت انگیزی نرمال و منظم بوده که از این نظر خداوند را شاکرم و از سفارت و تمام سازمان های مسئول هم سپاسگذارم، ولی می بینی که در مورد بسیاری از دوستان در هر مرحله چه بی نظمی هایی رخ داده. جریان سایت CEAC هم به همین ترتیب هست. در حالی که برای من خیلی مفید فایده بود ولی به نظر می رسه در مورد شما این سایت دارای اشکال هست و بعضی دوستان هم که به سفارت ابوظبی برای پرسش در مورد نحوه کار این سایت ایمیل زده بودند دریافتند که سفارت اطلاعات مندرج در این سایت را قبول نداره. بنابراین شما به خاطر مندرجات این سایت نگران نباش. من و سایر دوستان اگر از این سایت استفاده کردیم و اینجا در موردش صحبت کردیم صرفاً بیان تجربه بود و قصدمون هم کمک بوده و نه اضافه کردن به استرس شما. به قول شاعر:
"مقصود تویی، کعبه و بتخانه بهانه" است. آرزو می کنم هر چه زودتر شما و سایر منتظران از این مرحله عبور کنین. شما به مقصود (ویزا) می رسی و سیس و آپدیت هاش بهانه است. عزت زیاد. سعید
(2013-05-12 ساعت 17:34)homayoon13 نوشته:  از دوستان عزیز کسی میدونه این ادرس پست کجاست؟ ( در گوگل نتونستم پیداش کنم)
ptt-adliyesarayiptt-ank.merkezi
یا
dhataturk kizilay 6251
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز از میدان کیزیلای به سمت اولوس میروی .....یعنی بلوار آتاتورک را مستقیم می رویدمیدانی را هم که مجسمه های گوزن دارد را مستقیم رد می کنید اول یک پل ماشین رو ی بزرگ است و بعد یک پل عابرپیاده بزرگ......از پل عابر پیاده به سمت دیگر خیابان میروید ساختمان بزرگ عدلیه سرا یا دادگستری کاملا مشحص است.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: sce ، payam62 ، amir82 ، shatsi ، b_argi ، گل نهال ، hushmandco ، Arash R ، homayoon13 ، nina22 ، رجبعلی ، lilistar ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 21:54)Saeedv13 نوشته:  دوست عزیزم sce
...بنابراین شما به خاطر مندرجات این سایت نگران نباش. من و سایر دوستان اگر از این سایت استفاده کردیم و اینجا در موردش صحبت کردیم صرفاً بیان تجربه بود و قصدمون هم کمک بوده و نه اضافه کردن به استرس شما. به قول شاعر:
"مقصود تویی، کعبه و بتخانه بهانه" است. آرزو می کنم هر چه زودتر شما و سایر منتظران از این مرحله عبور کنین. شما به مقصود (ویزا) می رسی و سیس و آپدیت هاش بهانه است. عزت زیاد. سعید
عمو سعید.سلام.
خیلی مخلصیم قربان.دیروز می خواستم واستون پیام خصوصی بدم و ازت بخوام جریانو واسم توضیح بدی.دیدم نوشتی نیستم.منم بی خیال شدم.
من قصد جسارت به شما رو نداشتم و خیلی هم خوشحالم که سیس هست که حداقل نشون بده کیس ما اصلا موجوده.Big Grin
حالا واسه ما قاطی کرده یه داستان دیگست.من همیشه خودم رو مدیون شما و تمام دوستانی می دونم که بی هیچ چشمداشتی اطلاعات خوب خودشونو واسه همه به اشتراک می زارن.
امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-12 ساعت 17:25)sce نوشته:  مشکل من یه جور دیگست.همچنان وضعیت همسر من به حالت READY مونده.به نظر من کلا بیخیال این سایت بشیم بهتره.گرفتن استرس از این سایت به مراتب از گرفتن اطلاعات درست و درمون بیشتره.البته به محضر عمو سعید جسارت نشده باشه ها.این نظر شخصی بندست.
موفق باشین.

sce عزیز شما برنده اصلی هستید یا همسرتون؟
تاریخ READY برای همسرتون به تاریخ روز مصاحبه هست یا به تاریخ قبل از مصاحبه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payam62 ، امیر مهاجر ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 21:18)b_argi نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 18:58)sce نوشته:  دوستان منتظر : alaleh_al ، mori5050 ، mamanraya ، rezagh ، unique ، avasol ، MEHDIREZAEI
و با یه کم تخفیف و اعتماد به نفس بیش از اندازه : آرش کمانگیر ، e76779 ، lilac
همین هفته اثری از شما در منتظر سرا نخواهد بود.میگید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟تا آخر هفته معلوم میشه.
موفق باشین.
قربون کلامت دوست عزیز، یه پیشگویی هم واسه ایروان بفرمایین، بد نیستا خدا خیرت بده بابا جان...

سلام دوستان
پس من چی؟
توپیشگویی هوای همه راداشته باشید....هفته اول اپریل بودم .انتظارش خیلی سخته ولی وقتی به دوستان با انتظارهای بیشتر فکرمیکنم نمیدونم چی بگم......فقط امیدوارم هرچه زودتر همه کلیربشیم.....
تشکر کنندگان: amir82 ، lilac ، lonelyman ، b_argi ، mamanraya ، zohre02 ، payam62 ، mhb161
بچه ها فردا از ابوظبى خبراى خوشى در راه است پيشاپيش تبريك ميگم ايشالا كليه دوستانى كه تو منتظرسرا دارين به كله ما پايينيا فشار ميارين برين و ديگه فردا شب تو اين تاپيك نبينمتون. 
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-12 ساعت 22:30)sce نوشته:  ...حالا واسه ما قاطی کرده یه داستان دیگست....
دوستان عزیز من هم با کسانی که معتقدند که سیس قاطی کرده کاملا موافقم قبلا هم این ماجرا را نوشته ام ....کیس ما قبل از ایشود شدن به مدت نیم ساعت دو نفرمون رو ready اعلام کرد و ما رو دچار بهت و حیرت کرد. و بعد هم به مدت یکربع ساعت همه رو AP نشون داد و بعد نفر به نفر ما رو ایشود کرد...اینه که خیلی روش حساب باز نکنید ....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
دوستان فکر می کنید ایروان فردا اسامی کلیرها را اعلام بکنه یا اینکه بازم باید تا جمعه کذایی صبر کنیمSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: lilac ، s.s.h ، arash_r15 ، lonelyman ، گل نهال ، ikamaly ، mrr777 ، b_argi ، majid.s ، payam62 ، sce ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 23:43)Ali.US نوشته:  دوستان فکر می کنید ایروان فردا اسامی کلیرها را اعلام بکنه یا اینکه بازم باید تا جمعه کذایی صبر کنیمSad

از قرار معلوم ظاهرا یکی از کارمند های سفارت اسامی کلیر شده ها را با خودش برده مرخصی معلوم نیست که کی برگردهSmile
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: lilac ، Ali.US ، AsemanAbee ، arash_r15 ، emad iran ، lonelyman ، yalda91 ، گل نهال ، ikamaly ، mrr777 ، b_argi ، majid.s ، zohre02 ، payam62 ، iman63ir ، sce ، MEHDIREZAEI ، mhb161
(2013-05-12 ساعت 23:51)s.s.h نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 23:43)Ali.US نوشته:  دوستان فکر می کنید ایروان فردا اسامی کلیرها را اعلام بکنه یا اینکه بازم باید تا جمعه کذایی صبر کنیمSad

از قرار معلوم ظاهرا یکی از کارمند های سفارت اسامی کلیر شده ها را با خودش برده مرخصی معلوم نیست که کی برگردهSmile

حالا خدا کنه از مرخصی که بر میگرده اسامی را با خودش بیاره.چون از شانس بد ما میترسم موقع عوض کردن پوشک بچه اش گذاشته باشه زیرش وبعد هم انداخته باشه داخل سطل آشغال.Tongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: emad iran ، lonelyman ، majid.s ، ikamaly ، mrr777 ، b_argi ، shayangh ، payam62 ، sce ، MEHDIREZAEI ، mhb161
دوستان عزيز
دوستاني كه دوره كليرشون طولاني شده اسپانسر دارن؟ اسپانسر داشتن ربطي به زودتر يا ديرتر كلير شدن داره؟؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان