موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 12:13)Arash R نوشته: سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست عزیز برای ما 10 روز بعد ایمیل ها رو ارسال کردن.شما بهتره این تاپیک رو مطالعه کنی.خیلی خوب راهنماییتون میکنه.بهتره تا وقتی ایمیل به دستتون میرسه خیلی سریع جوابها و رزومه رو آماده کنید.
http://mohajersara.com/thread-4813.html?...9%84%DB%8C
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 12:26)lingni نوشته: (2013-05-12 ساعت 12:13)Arash R نوشته: سلام دوستان
امیدوارم حال و روحیه همگی خوب باشه
یه مشکلی برای من پیش اومده
من پنج شنبه 9 می مصاحبه داشتم و آفیسر گفتش که امروز یا فردا (پنج نبه یا جمعه) یه سری سوال برای من ایمیل میشه ولی تا الان که یکشنبه 12 می شده هنوز سوال هارو به من امیل نکردن.
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه؟
لازم هست من براشون ایمیل بفرستم و مساله رو شرح بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست عزیز، به نظر می رسه که از حجم زیاد ایمیل های ما به ستوه اومدن و این ایمیل ها هیچ نقشی تو عوض کردن تصمیم اونا نداره. پس بهتر نیست که بذاریم اوضاع خودش طبیعی پیش بره و این ذهنیت بدی که ازمون پیدا کردن پاک بشه؟ من خودم تا به حال هیچ ایمیلی بعد از مصاحبه نزدم و صرفاً منتظرم.
نگران نباش . من هم بیش از 1 هفته منتظر ماندم تا ایمیل زدند.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 12:39 توسط yaszamansani.)
(2013-05-12 ساعت 10:56)lilac نوشته: (2013-05-12 ساعت 10:38)mamanraya نوشته: سایت http://www.abudhabiivo.net/ در دسترس نیست
یعنی دارن آپدیت میکنند؟
mamanraya عزیز از آپدیت چه خبر؟
ceac با شما مهربان شده یا هنوز باید نازش رو خرید؟!
بله متاسفانه امروز این سایت قابل دسترس نیست http://www.abudhabiivo.net
مثل اینکه ترافیکه.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 11:49)Happiness Prophet نوشته: (2013-05-12 ساعت 10:27)Happiness Prophet نوشته: سلام دوستان
من توی سایتCEAC شماره کیس نامبرم رو میزنم پیام می ده که:
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required...کسی تا به حال این پیام رو دریافت کرده?
.ممنون از توجهتون
میشه لطفا دوستانی که از ابوظبی کلیر شدند به من بگن که اونها هم مثل من برای چک کردن کیس تو سایت CEAC مشکل دارند یا نه ؟؟؟
من الان به سایتCEACواردشدم ولی به سایت http://www.abudhabiivo.neنمیتونم وارد شم
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 13:36 توسط homayoon13.)
دوستان سلام
وکالت برای گرفتن ویزای همسر باید تایید دادگستری داشته باشه یا نه؟
چون من هیچکدام از مدارکی که ترجمه شده بود برای سفارت مهر دادگستری نزدم.
این یکی میخواد یا نمیخواد.
از دوستان عزیز کسی میدونه این ادرس پست کجاست؟ ( در گوگل نتونستم پیداش کنم)
ptt-adliyesarayiptt-ank.merkezi
یا
dhataturk kizilay ankara 6251
ممنون میشم راهنمایی کنید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 17:42 توسط Omid91.)
سلام دوستان.
شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید.
من وقتی ویزارو گرفتم، تا کی میتونم برم؟ یعنی اعتبار ویزام تا کیه؟
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 13:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 13:56 توسط payam62.)
(2013-05-12 ساعت 13:39)Szsanazsz نوشته: (2013-05-12 ساعت 13:34)homayoon13 نوشته: دوستان سلام
وکالت برای گرفتن ویزای همسر باید تایید دادگستری داشته باشه یا نه؟
چون من هیچکدام از مدارکی که ترجمه شده بود برای سفارت مهر دادگستری نزدم.
این یکی میخواد یا نمیخواد.
از دوستان عزیز کسی میدونه این ادرس پست کجاست؟ ( در گوگل نتونستم پیداش کنم)
ptt-adliyesarayiptt-ank.merkezi
یا
dhataturk kizilay ankara 6251
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ميگم نميخواد.آخه كارمند پست تركيه از كجا ميدونه مهر دادگستري چيه؟
دوست عزیز اگه بخوای قانونی عمل کنی این مهر ها رو به ترتیب میخواد :
1- مهر مترجم
2- مهر دادگستری
3- مهر وزارت خارجه
4- مهر سفارت ترکیه ( 20 سبزی )
پس ملاحظه میکنین که خیلی آب میخوره براتون ! . لذا همون وکالتنامه به زبان ترکی را ببرین اگه قبول نکرد یه 10-15 لیره به کارمند پست عنایت کنین تا مشکلتون حل شه
(2013-05-12 ساعت 13:51)Omid91 نوشته: سلام دوستان.
شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید.
من وقتی ویزارو گرفتم، تا پایان اعتبار ویزام میتونم برم یا تا پایان مدیکالم؟
در مورد آنکارا : اعتبار ویزا تا پایان مدت زمان مدیکال هست. یعنی 6 ماه پس از مدیکال ، ویزاتون اعتبار داره
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 14:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 14:23 توسط r91.)
(2013-05-12 ساعت 01:17)alirezadiba نوشته: (2013-05-12 ساعت 00:10)bardia mousapour نوشته: سلام دوست عزیز منظورتون از پرینت برگه نهایی ثبت پست به زبان ترکی همون برگه تایید ptt؟ تو اگه منظورتون این برگست که توش نسبت فامیلی ذکر نشده.
دوست عزیز منظورم اون صفحه ی آخری هست که در مرحله ی آخر ثبت نام برای PTT پرینت میگیرید. در اونجا نسبت های فامیلی رو مینویسه.
آغا من الان فرمي كه تو csc ثبت نام كردم جلومه.نه زبانش تركيه و نه نسبتهاي فاميلي رو نوشته.ميشه بيشتر توضيح بدين؟يا يه نمونه اسكن كنيد بزاريد اينجا؟
(2013-05-12 ساعت 10:40)parvin_peikani نوشته: (2013-05-12 ساعت 00:36)r91 نوشته: سلام .ماهم(کیس 3نفر)تازه اومدیم اینجا هر چند بودن در خدمت دوستان توفیقه اما امیدوارم هر چه زودتر این توفیق اجباری تموم بشه و توفیق خدمت در تاپیکهای دیگر نصیب بشه که ایشالا اونجاها دیگه موندگار باشیم بتونیم با فراغ بال به تاپیکهای دیگه کمک بکنیم که من یکی از این کار خیلی لذت میبرم و حتما برای همه همینجوره.القصه ماشالله حس مشارکت اینقدر بالاست که آدم تو صفحات گم میشه و ناچاره با شرمندگی تمام دوباره وقت عزیزان رو بگیره و یه سوالات کلی بپرسه که بعد از اون رو در رکاب بقیه ادامه بدیم.
1)دوستان از بعضی روزهای خاص هفته اسم میبرن برای آپدیت جریان این روزها چیه؟
2)به اون آدرسی که سفارت داده رفتم کلی کیس نامبر هست که باید مرتباً آپدیت کنم تا کیس نامبرم رو رویت کنم.اونجا چیز خاصی غیر از این هست؟
3)ceac رو هم چک کردم وضعیتمadministrative process هستش. این چیز طبیعیه؟! مرجله بعد از این چی باید بشه؟
4)خیلی ضروریه که ایمیل بفرستم براشون؟یعنی فقط با ایمیل آپدیت میکنن؟یا اینکه خودشون کارشونو میکنن؟
5)منتظر سرا کجاست؟
دوست عزیز خوش اومدی ولی امیدوارم اینجا زیاد موندگار نشی و هرچه زودتر کلیر شی و بری ویزا خوشگلرو بگیری
1- معمولا غیر از روزهای شنبه و یکشنبه که سفارت تعطیله به سایت سیس برو و تاریخ دومی که بالای صفحه می بینی تاریخ آپدیت شخص برندست پایین صفحه سه شماره می بینی چون شما سه نفرین اونی که 01 داره برنده اصلی و 02 و 03 همراهان هستند روی هرکدامکلیک کنی صفحه مربوطه باز میشه و می تونی تاریخ آپدیت هر کدام را ببینی و جایی برای خودت یادداشت کنی ممکنه آپدیتها با هم نباشه یا اصلا تا مدتی آپدیت نشی ولی هرروز دو سه بار سر بزن .
2- سایتی که سفارت داده سایتی هست که معمولا جمعه ها آپدیت میشه البته باز استثنا داره مثلا همین سری آخر جمعه آپدیت نشد چهارشنبه هفته بعدش آپدیت شد به هر صورت به آن سایت هم هفته ای دو بار سر بزنی خوبه سفارت کلیر شده هارو در آن سایت اعلام می کنه تاریخی هم که جلوی کیس نامبرها می بینی تاریخ مهلت گرفتن ویزاست ولی همین که شمارتون اعلام شد هرچه سریعتر برای رفتن به آنکارا و گرفتن ویزاتون اقدام کن یعنی در اولین فرصت همیشه هم وقتی وارد سایت شدی f5 رو بزن تا صفحه رفرش شه .
3- وضعیت شما در سایت سیس طبیعیه یعنی در مراحل اداری هستی بعد از این که شما مصاحبه شدید وضعیت کیس شما از حالت ready به حالت admini strative processing در میاد و انشالله ویزاتونن صادر بشه به حالت ایشیود در میاد .
4- دوست عزیز فرستادن ایمیل زیر دو سه ماه ضرورتی نداره چون اونها کار خودشونو می کنن و ایمیل فرستادن ما جز اینکه وقت اونارو بگیره کار دیگه ای نمی کنه اگر اشتباه میگم دوستان پیشکسوت و مدیران محترم راهنمایی و اصلاح بفرمایند لطفا .
5- منتظرسرا هم آمار بچه های منتظر برای کلیر ه
شما لطف کن توی پیام خصوصی مشخصاتتو مثل تاریخ مصاحبه وضعیت(رنگ برگه ) و... به دوست عزیزمان امیر مهاجر بده ایشان زحمت می کشن و اسم شما را هم به منتظرسرا اضافه می کنند و شما می توانید ببنید دوستان و خودتان چند روز منتظر کلیر هستید.
موفق باشید .
خيلي عالي و كامل توضيح دادين.ممنونم. همينو يه طوري ميشد يه جايي(مثلا بصورت فايل ورد تو امضاتون) ميكذاشتيد يه دفعه راهو براي تازه واردها روشن ميكرد.قبلا هم عزيزان ديكه همچين فايلهايي ساختن.به هرحال موفق باشيد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
امروز يكى از دوستان ما كه يه خانواده ٤ نفره هستن ويزاى يكضرب گرفتن از سفارت ابوظبى و كلى براشون خوشحال شدم . درضمن من امروز ميخوام يه ايميل بزنم به سفارت ابوظبى و بگم اگر امروز اپديتم نكنين ممكنه منصرف بشم و ديگه نيام امريكا نظر شما چيه خيلى حالشون گرفته ميشه نه.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم. عصر همگی بخیر.
متاسفانه وارد سومین هفته شدیم که ایروان هیچ عکس العمل یا آپدیتی نداشته. من امروز وارد چهلم خودم شدم. دلم برای بالای 100 روزه ها میتپه. امید این هفته کلیر شن و خیالشون راحت شه. موفق باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه