کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بی مقدمه میریم سر اصل مطلب:
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای برو بچ پاک و پاکیزه ابوظبی، مبارکتون باشه Smile

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
همراه با تبریک به رفقای کلیر شده ایروان، که قراره یکی یکی بیان با هورا بترکونن این تاپیک رو...
Smile

یه مقدار همراه با پارتی بازی، برای رضای عزیز، مبارک باشه رفیق... Smile

آنکارا! دوباره نوبت خودته...منتظریم...
حلق و گلو تازه گرم شده، آماده است برای نعره های بعدی...
Wink
پس کجان بچه های کلیر شده چرا هورا نمی کشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: amir82 ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، s.s.h ، b_argi ، Qazal.d ، yalda91 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 20:06)mamanraya نوشته:  دوستان خواهشا جواب بدین
اعتبار مدیکال ابوظبی شش ماهه؟
کسی بوده کلیر شده باشه ولی یک نفر از ایعضا کیس هنوز administrative باشه؟

سلام و تبریک بسیار بسیار زیاد به شماBig Grin

اعتبار مدیکال فکر کنم شش ماه هست

توی سیس کیس من administrative هستش که فکر کنم تا صادر شدن ویزا این ریختی می مونه بعد از چاپ شدن ویزا می زنه issued یا یه چیز تو این مایه ها.... اون ready برای قبل مصاحبه هست و وقتی می رید مصاحبه باید بزنه administrative.... اینا همه چیزی بود که من تا حالا دستگیرم شده و ممکنه خطا داشته باشه
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-05-14 ساعت 20:07)amir82 نوشته:  بی مقدمه میریم سر اصل مطلب:
.
.
.
برای برو بچ پاک و پاکیزه ابوظبی، مبارکتون باشه Smile

همراه با تبریک به رفقای کلیر شده ایروان، که قراره یکی یکی بیان با هورا بترکونن این تاپیک رو...
Smile

یه مقدار همراه با پارتی بازی، برای رضای عزیز، مبارک باشه رفیق... Smile

آنکارا! دوباره نوبت خودته...منتظریم...
حلق و گلو تازه گرم شده، آماده است برای نعره های بعدی...
Wink

امیر جون دوزت دارم WinkBig Grin

ایشالا نعره برای کیس خودت رو تو همین تاپیک ببینیم هر چی زودترBig Grin

اصلا حالا که این طور شد شام تو اون رستورانه که حیاطم داشت مهمون من.... البته طبق صحبتی که با هم کردیم اگر جرات داری این پیشنهاد رو قبول کن Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
دوستان محبت کنن همفکری کنن !
از کیس 3 نفره ما نفر شماره 2 دیروز و امروز آپدیت شد. با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم تحلیل ارائه کنین ببینیم این شماره 2 کی میتونه باشه !؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shatsi ، mrr777 ، s.s.h ، b_argi ، Qazal.d ، mhb161
آقایون خانوما به نظر من تحریم کنیم آنکارا رو کیس اعلام کرد نریم ویزا بگیریم ...چطوره؟ اینجوری دق دلیمون خالی میشه.
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: shatsi ، nooshshahnar ، mrr777 ، b_argi ، Qazal.d ، arash_r15 ، mnajafinobar ، amir82 ، lonelyman ، noura ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 20:05)khmp نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 19:52)raam12000 نوشته:  ما که باز هم نبودیم

ما هم نبودیمSadSadSad
تبریک به همه دوستان کلیر شدهSmileSmile
خیلی متاسفم!
چشمم دنبال اسم شما میگشت که با این پست ضدحال خوردم!!Sad
خدا کنه abloom ma بیاد و خبرهای خوش بده!
خیلی منتظرم که اسامی تون روبزرگ کنم همراه هورای رنگی از ته دلم!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
کارنت شده کارنت نشده
کلیر شده ،کلیر نشده
همه و همه برا ایروانیا هوراااااااااااااا کشیدن به جز خودشون
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
چرا هیچ کس از ایروان صداش در نمیاد تا بفهمیم کیا کلیر شدن؟

هووووووووووووراااااااااااااااا

برای هر کی که هست.Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-14 ساعت 20:16)hushmandco نوشته:  دوستان محبت کنن همفکری کنن !
از کیس 3 نفره ما نفر شماره 2 دیروز و امروز آپدیت شد. با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم تحلیل ارائه کنین ببینیم این شماره 2 کی میتونه باشه !؟

شرایط ما خیلی شبیه شماست امیدوارم با هم کلیر شیم ام نفر دوم باید همسرتون باشه 90%
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، Qazal.d ، shatsi ، رجبعلی ، lonelyman ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 20:16)hushmandco نوشته:  دوستان محبت کنن همفکری کنن !

دوست عزیز کیس اول در سیس متعلق به برنده اصلی هست کیس دوم متعلق به همسر برنده ه هست و کیسهای بعدی مربوط به بجه ها به ترتیب سن هست

بچه ها سایت ایروان که هنوز کلیرشده جدیدی اعلام نکرده؟
مگه اینجل رو چک نمیکنین؟ http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
من که هرچی چک میکنم کیس جدیدی به جدول اضافه نشده Sad
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، Qazal.d ، mhb161

ما هم نبودیمSadSadSad

منم نبودم .Big Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: raam12000 ، arash_r15 ، گل نهال ، ikamaly ، abloom_ma ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 20:23)mrr777 نوشته:  چرا هیچ کس از ایروان صداش در نمیاد تا بفهمیم کیا کلیر شدن؟

هووووووووووووراااااااااااااااا

برای هر کی که هست.Smile
شما ها از کجا فهمیدین که ایروان سایتشو آپدیت کرده؟؟؟ من که هرچی چک میکنم کیس جدیدی تو جدول ایروان نمیبینم Sad
مگه نباید تو این سایت کیسمونو چک کنیم؟؟؟؟؟ http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: s.s.h ، Qazal.d ، b_argi ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 20:19)ikamaly نوشته:  

ما هم نبودیمSadSadSad
خیلی متاسفم!
چشمم دنبال اسم شما میگشت که با این پست ضدحال خوردم!!Sad
خدا کنه abloom ma بیاد و خبرهای خوش بده!
خیلی منتظرم که اسامی تون روبزرگ کنم همراه هورای رنگی از ته دلم!Wink

ممنون دوست عزیز خیلی لطف داری
منم از ته دلم امیدوارم این دوستان abloom-ma, habibi جزوشون باشن و بیان هورا بکشن بالاخره پیش کسوتتر از من هستن
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: s.s.h ، hushmandco ، el333 ، raam12000 ، Qazal.d ، b_argi ، shatsi ، amir82 ، رجبعلی ، ikamaly ، abloom_ma ، lonelyman ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان