کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-14 ساعت 20:44)majid.s نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:23)mrr777 نوشته:  چرا هیچ کس از ایروان صداش در نمیاد تا بفهمیم کیا کلیر شدن؟

هووووووووووووراااااااااااااااا

برای هر کی که هست.Smile
شما ها از کجا فهمیدین که ایروان سایتشو آپدیت کرده؟؟؟ من که هرچی چک میکنم کیس جدیدی تو جدول ایروان نمیبینم Sad
مگه نباید تو این سایت کیسمونو چک کنیم؟؟؟؟؟ http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
اين صفحه اي را كه ميارين يه رفرش كنيد درست ميشه .. كلير شده هاي جديد را مياره
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: hushmandco ، majid.s ، r_ent ، mrr777 ، Qazal.d ، b_argi ، amir82 ، رجبعلی ، ابی هانی ، Hedieh20 ، mhb161
دوستان عزیز ممنون از ابراز خوشحالی همه بچه های با صفا ما هم بعد از 48 روز کلیر شدیم (ایروان ) Big GrinCoolTongueShyRolleyesWink
هورررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
@rezagh
@mamanraya
@kamkam
@روشنک نصیری
کلیر شدنتون رو بهتون تبریک میگم. در شرایطی هستم که دسترسی به اینترنت ندارم. ببخشید که دیر پست گذاشتم.
(2013-05-14 ساعت 16:56)rezagh نوشته:  ...ایشالا زود زود تو میایی هورا می کشی بعدش باهم به جشن و پایکوبی مشغول می شیم... فعلا من جشن و پایکوبی رو نیگر می دارم تا تو هم هر چی زودتر بیایی.... تنهایی حال نمی دهWinkBig Grin
آنکارایی ها و ایروانی ها بعد از هورا، گانگنام میرن. شما باید ورژن عربیشو احتمالاً اجرا کنین عایا؟؟!!Big Grin.
یه هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا دیگه برای ایروانی هایی که کلیر شدند و احتمالاً خبر ندارن هنوز. پیشاپیش مبارکتون باشه بچه ها.
(2013-05-14 ساعت 15:47)گل نهال نوشته:  اينكه ابوظبي اينقدر زود زود كلير ميكنه پس نشون ميده كه آنكارا و ايروان از بي كفايتيشونه و ربطي هم به اين نداره كه دست خود سفارت نيست
علاوه بر بی کفایتی شاید بشه گفت که آفیسرهای آنکارا بعد از مصاحبه چک های بیشتری رو تقاضا می کنند.
(2013-05-14 ساعت 15:55)sepand88 نوشته:  دوستان يه سوال من ديروز پاسمو دادم سفارت و همين الان ايشو زد.... اين يعنى امروز بستم تحويل پست ميشه يا اينکه فردا ميره پست يا معلون نيست؟
احتمالاً فردا ظهر پاسپورت ها رو می تونین از PTT بگیرین.
دوستان سلام

کسی شماره تلفنی که جهت پیگیری کیسمان از آمریکا بشه باهاش تماس گرفت رو داره؟
شماره ای که اپراتور داشته باشه و نوار نباشه.

دوستان اينقدر خوشحال شدم كه انگار خودم كلير شدم
واقعا مباركتون باشه
kam kam عزيز به تو هم تبريك مي گم
6 كيس يا 14 ويزا آماده است پيش به سوي امارات
امیر مهاجر نوشته است:
(امروز 01:59 PM)MEHDIREZAEI نوشته است: هووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا​اااااااااا
ابوظبي كلير كرد
دوستان خوبم rezagh و mamanraya عزيز تبريك مي گم

--------------------------------------------------------------------------------
شماره كيس دوستان كلير شده ابوظبي :
2013AS59xx با 43 روز انتظار
2013AS57xx با 43 روز انتظار
2013AS57xx با 42 روز انتظار
2013AS59xx با 42 روز انتظار
2013AS60xx با 40 روز انتظار
2013AS64xx با 42 روز انتظار
مباركتون باشهههههههههههههههههههههههههههههههه
ضمن اينكه يكي از كيس هاي آپديت شده امروز هنوز كلير نشده

به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم.
پس تا الان رضاق و مامانraya عزیز از منتظرسرا خط خوردند. + KAMKAM

با تبریک فراوان خدمت همه دوستان

عمو سعید اگه اجازه بدن الان وقتشه ....

[font=Impact]GANGNAM STYLE[/font]
(2013-05-14 ساعت 20:49)SK89 نوشته:  arash_r15

●●mimram
mrr777

●● روشنک نصیری
mehdiiiiii
کدومتون شدید کجایید پس؟

ما که نبودیم Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: arash_r15 ، hushmandco ، mino2013 ، b_argi ، amir82 ، el333 ، AsemanAbee ، ikamaly ، abloom_ma ، lonelyman ، mhb161 ، Saeedv13
دوستان میشه آدرس سایت ابوظبی را برای رویت لیست کلیرنس بزارین ؟
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، b_argi ، mhb161
تبریک به همه ی دوستان کلیر شده .برای ما هم شاید وقتی دیگر
بدین وسیله خواستم به دوستان همسنگرم در منتظرسرا (خانم هنری و پرنسس اقای افشین ورهام)که همزمان با من در ۵ اوریل بدون ایمیل اپدیت شده بودند اطلاع دهم که کیس من (برنده)امروز اپدیت شد. گویا صبح سحر نزدیک است.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
هههووووووووووورا تبریک به همه برو بکسی که کلیر شدین.تبریک و شادباش به همتون،امیدوارم که موفق باشید و دعا کنید که هر چه زودتر بقیه هم خلاص بشن.مبارکتون باشه.
ههههوووووووووووورا
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-05-14 ساعت 20:49)SK89 نوشته:  arash_r15

●●mimram
mrr777

●● روشنک نصیری
mehdiiiiii
کدومتون شدید کجایید پس؟

نه خییییر ! ظاهراً هییییچ خبری از کار ما نیست. از 70 روز زدیم بالا !!
تبریییییییییییییک به دوستان کلیر شده مخصوصاً دوستان بالای 100 روز که میدونم چه حالی دارن !Smile

به افتخار دوستان کلیر شده هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، shatsi ، amir82 ، گل نهال ، mrr777 ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، abloom_ma ، lonelyman ، nina22 ، mhb161
این دفعه ایروان فاصله خط هاشو تو سایت کمتر کرده
شاید میخواد از این به بعد کیس های بیشتری اعلام کنهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، shatsi ، raam12000 ، amir82 ، KOUROSHAVIN ، nooshshahnar ، arash_r15 ، maryam.005 ، zohre02 ، abloom_ma ، lonelyman ، mhb161 ، Saeedv13
alaleh_al-mori5050-unique-avasol-mehdirezaei امیدوارم که هر چه سریعتر هوووورا تونو بشنوم چون تو بچه های ابوظبی دیگه نوبتیم باشه ،نوبت شماهاست .زود هووووورا بکشین ببینم می خوایم خوشحالی کنیم.
هووووووراBig Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

با درود به دوستان گلم.. من دیروز پاسهارو دادم به سفارت ومنتظر تلفن سفارت هستم.. الان هم هزار پله هستم ساعت هم 9 شبه.. هر کاری دارین در خدمتم..
با سپاس .... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
دوستان عزیز مهاجرسرایی
هووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااا کلیر شدم و شاد باش برای دوستان کلیر شده .
انشاالله که همه منتظران هم به زودی زود کلیر بشن
بهترین ها رو برای دوستان خوب و ندیده خودم تو منتظر سرا ، از خدا میخام
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
سلام دوستان
می بینم که باز سفارتها به لطف خدا ترکوندند، انشاالله هر روز اینطوری باشه

فردا هم نوبت آنکارایی هاست .
هورا هورا هورا هورا هورا هورا هور هورا هورا هورا هورا هورا Big GrinSmileTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: