کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
منم به نوبه خودم به دوستان کلیر شده ایرون و ابوظبی تبریک می گم
امیدوارم ما آنکارایی ها هم همین فردا همگی با هم منتظر سرا رو خالی کنیم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: majid11 ، KOUROSHAVIN ، amir82 ، lingni ، Qazal.d ، safarikelay ، گل نهال ، b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، shatsi ، mamanraya ، lonelyman ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 21:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:34)sh_aytak نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:16)hushmandco نوشته:  دوستان محبت کنن همفکری کنن !
از کیس 3 نفره ما نفر شماره 2 دیروز و امروز آپدیت شد. با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم تحلیل ارائه کنین ببینیم این شماره 2 کی میتونه باشه !؟

دوست عزیز کیس اول در سیس متعلق به برنده اصلی هست کیس دوم متعلق به همسر برنده ه هست و کیسهای بعدی مربوط به بجه ها به ترتیب سن هست

منم فکر میکنم نفرسوم کیس من دخترمه و چون کوچیکه نیازی به بررسی و بکگراند چک نداره و برای همین هم آپ نشده.خیلی چیز مهمی نیست و مهم اینه که یه کارمند بیکار پیدا شده و داره یه نیم نگاهی به پرونده خاک گرفته ما میکنه...تنها جایی که پول نمیتونه کمک ادم کنه یکی مرگه و دومیش سریعتر شدن پروسه بکگراند چکBig Grin

تازه کمپین 3 نفره ها داره تشکیل میشه.
من پسرم 4 ماهست چون آپدیت نشد با مادرش گفتم شاید فهمیدن قضیه بوستون زیر سر پسرم بوده ! حالا با توضیحی که کوروشاوین دادن خاطرم جمع شد Big Grin
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Qazal.d ، گل نهال ، amir82 ، b_argi ، رجبعلی ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، mhb161
دوستان کلیر شده عزیز به همه شما تبریک میگمBig Grin ولی بازم ما در لیست نبودیم:Sad شاید وقتی دیگرCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-05-14 ساعت 21:25)آرش کمانگیر نوشته:  alaleh_al-mori5050-unique-avasol-mehdirezaei امیدوارم که هر چه سریعتر هوووورا تونو بشنوم چون تو بچه های ابوظبی دیگه نوبتیم باشه ،نوبت شماهاست .زود هووووورا بکشین ببینم می خوایم خوشحالی کنیم.
هووووووراBig Grin

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم کلیر شدیم.
Big Grin
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تبریییییک فراواااااان به rezagh عزیز , mamanraya عزیز , unique و kamkam گرامی
هوووررررررااااااااااااااااااااااا
ما را باش که فکر میکردیم بعد از ۳ هفته که ارمنستان در کما بود با اعلام لیست ۴۰-۳۰ نفری از بچه های کلیر شده یک تکونی به خودش میدهShy ولی مثل اینکه به قول دکترا هنوز ارمنستان در ساب کما به سر میبرهSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
کسی هست جواب سوال منو بده لطفا ؟
دوستان میشه آدرس سایت ابوظبی را برای رویت لیست کلیرنس بزارین ؟
من فقط دارم تو CEAC و سایتی که خود سفارت اعلام کرده چک میکنم، ولی دوست دارم روند کار رو ببینم به چه صورتی هست
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، lonelyman ، mhb161
اینجا ميدون جمهوريه در ايروان،. موزيك و رقص فواره هماهنگ با موزيك بسيار زيباست.
أي لاو یو مهاحرسرا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستانSmile
بالاخره سیس ما امروز آپدیت شد ((خدا رو شکر))Rolleyes
بعد از 47 روز (فقط برنده اصلی) از سومین آپدیت. انشاءالله شروع خوبی باشهCoolBig Grin
و انشاءالله برای بقیه هم زود و سریع انجام بشه وهوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااییییییییییییییییی دسته جمعی بگیم
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
(2013-05-14 ساعت 22:50)گل نهال نوشته:  انگار اين آنكارا هم با آپديتهاش يه تكونايي داره ميخوره واسه فردا، پس فردا.

خدا کنه جوری تکون بخوره که امیرخان (جان )مهاجر کلی تو زحمت بیفتن و همه منتظرسرا یی ها رو سسببزززززززز کنهWinkCoolBig Grin
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
(2013-05-14 ساعت 22:46)mrr777 نوشته:  أينما ميدون جمهوريه در ايروان،. موزيك و رقص فواره هماهنگ با موزيك بسيار زيباست.
أي لاو سو مهاحرسرا
خوش بگذره .ما یکی دوشبی رفتیم با حداقل امکانات چه سرگرمیهایی واسه مردم درست میکنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، shatsi ، amir82 ، b_argi ، zohre02 ، Gerdoo ، mhb161
mamanraya،kamkam،روشنک نصیری
uniqe و rezagh عزیز تبریکات صمیمانه من رو هم پذیرا باشید و ورودتون رو به تاپیک "اولین سفر برای ورود به آمریکا " تبریک میگم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
بچه ها اسم پورت ورودی به کالیفرنیا چیه؟ برای فرم 9سوالی می خوام.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: shatsi ، payam62 ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-14 ساعت 22:49)bagheri.274 نوشته:  با سلام،

کسی میدونه این لینک https://ceac.state.gov از طریق سفارت آپدیت میشه یا از داخل اداره ایی توی آمریکا؟؟؟؟
من تا الان 2 بار در رابطه با این کلیرنس به سفارت ایمیل زدم دقیقا هر بار بعد از ایمیل زدن من فایلم آپدیت شد تا قبلش هیچ خبری نبود و از طرفی نمی شه مرتب ایمیل زد، باید یک ماه صبر کرد و دوباره ایمیل زد...

با تشکر،
علی

دوست عزیز فقط از روی ساعت آپدیت شما میشه فهمید که آپدیت شما از آمریکا بوده یا از طرف سفارت!!!
دلیل آپدیت شدن کیستون هم بعد از ایمیل طبیعی هستش. به دلیل اینکه آفیسر برای اعلام وضعیت کیس شما سایت سیس رو چک میکنه که همین موضوع باعث آپدیت میشه!
سعی کنید زیاد به سفارت ایمیل نزنید و اجازه بدید که پرونده روند خودش رو طی کنه

فقط جسارتا دوست عزیز لطفا سوالتون رو فقط یکبار در انجمن مطرح کنید و کمی صبور باشید! با تشکر
(2013-05-14 ساعت 22:46)mehrana نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 20:18)ali.rajabi12 نوشته:  آقایون خانوما به نظر من تحریم کنیم آنکارا رو کیس اعلام کرد نریم ویزا بگیریم ...چطوره؟ اینجوری دق دلیمون خالی میشه.

سلام...من ژانویه مصاحبه داشتم و تا حالا حتی آپدیت هم نشدم ( یک بار اونم 29 مارچ با ایمیل ) خیلی نگرانم .یعنی پرونده منو اصلا بررسی نمی کننند. فکر می کنید چیکار کنم؟؟؟SadSadSad

شاید با توجه به آپدیت های هفته ی پیش و این هفته بشه گفت که ما ژانویه ای ها باید در این چند هفته بسیار امیدوار به کلیر شدنمون باشیم

+++++نگران نباشید+++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان