کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-18 ساعت 11:35)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:51)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 09:59)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 07:46)lingni نوشته:  دوستان سلام.
ضمن عرض تبریک به دوستانی که کلیر شده اند، سئوال من اینست که آیا کسانی که اسمشان را سایت آنکارا اعلام کرده، آیا در سایت سیس برایشان هنوز نوشته: Addministrative Processing یا نوشته Ready؟

دوستان کسی جواب این سئوال رو نمی دونه؟

همون Addministrative Processing باقي ميمونه تا وقتي كه پاستو ميدي سفارت بعد ازاون معمولا يكبار اپديت ميشي و بعد از اون issued ميشه

ممنونم دوست عزیز، ممکنه بفرمایید پس چه موقع می نویسه Ready؟

تا اونجایی که من میدونم بعد از کارنت شدن و تا قبل از مصاحبه میزنه ready
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، b_argi ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، mehrdad_khabiri ، Championking ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، shayangh
(2013-05-18 ساعت 05:01)zanganeh نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 04:22)linuxer نوشته:  خداییش از من بیکارتر اینجا وجود داره؟؟؟؟
ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد روز شنبه از فرط بی خوابی اومدم مهاجر سرا
i Love You PMC
سلام دوست من.
شرمنگنات عوضور ميوم برابر ساعت سيس اباد ساعت حضور جنابعالي : امروز 03:22 AM ميباشد.
مراتب فوق جهت اعلام حضور اينجانب در ساعت امروز 04:01 AM و درخواست ارائه دستورات مقتضي براي اقدامات حراستي نخسوزن لايك همراه با كمي رتبه اعلام گرديد.
با تجديد احترامات ويژه : دايي مسعود

با سلام به اقا دایی مهاجر سرا
آقا دایی من به وقت میهن اسلامی شهر تهران و به گفته ساعت گویا ۱۱۹ ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد امروز مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ خورشیدی اینجا بودم ولی نمی دونم چرا این ساعت سیس اباد یک ساعت عقب تره شاید به حالت تابستونی در نیاوردنش
در کل مخلص آقا دایی و بروبکس گل مهاجر سرا نیز هستیم
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، b_argi ، shatsi ، Championking ، KOUROSHAVIN ، Leila12020 ، arash_r15 ، mhb161 ، los_angeles
ممنونم دوست عزیز، ممکنه بفرمایید پس چه موقع می نویسه Ready؟
[/quote]

سلام دوست عزيز.
به قول عمو سعيد سيس فقط ميتونه يه كورسويي در تاريكي انتظار ما باشه.اين سايت صرفا جهت اطلاع ما از آخرين وضعيت رسيدگي به پرونده هامونه و صحت عملكرد اون نه از طرف آنكارا و نه ابوظبي تاييد نشده.پس مطلقا خودتون رو درگير اين كه وضعيت پرونده شما چرا تغيير حالت نميده نكنين.نمونه هاي زيادي از عمكلرد صحيح اين سايت وجود داره كه به عنوان مثال مي تونيم در مورد خود عمو سعيد گل اشاره كنيم و نمونه هاي بسياري هم وجود داره كه نشون دهنده عدم ثبات يا حداقل عدم تطابق با پيش فرض هاي ما داره كه نمونش خود بنده كه از روز مصاحبه و به رغم گرفتن برگه آبي كليرنس وضعيت همسر من همچنان Ready مونده.حتي در بعضي موارد براي بعضي دوستان REFUSED هم ديده شده.گاهي با آپديت فراوان كسي كلير نشده و گاهي بدون آپديت كلير هم داشتيم.خلاصه اينو بگم كه اسمتون در آومد بپرين برين ويزارو بگيرين بياين.والسلام.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lingni ، b_argi ، alirezass ، zohre02 ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، Hoormazd ، mhb161 ، shayangh ، رجبعلی ، zavosh ، ابی هانی ، lilac
خیلی خیلی مهم

دوستان پیامی از یکی از کاربران گرامی سایت دریافت کردم بشرح زیر که با توجه به تجربه تلخ سال گذشته، همه شما عزیزان را شدیدا از تماس گرفتن با عوامل سفارت در این خصوص نهی میکنم.
سال گذشته یکی از برندگان لاتاری ۲۰۱۲ بدون اینکه با دیگران مشورتی کند، متنی در شکایت از عملکرد پزشک معتمد سفارت (دکتر اونگان) تنظیم کرده و به سفارت ارسال نمود و سپس متن مذکور را در اختیار دیگر کاربران سایت قرار داد تا بقیه هم شکایت مشابهی داشته باشند. همانطور که میدانید این پزشک نسبت به ایرانیان و واکسیناسیون و تست آنتی بادی که در ایران انجام شده کاملا سلیقه‌ای عمل کرده و در بعضی موارد پرداخت مبالغ قابل توجهی را جهت تکرار برخی واکسنها یا تستهای آنتی بادی به بیمار خود تحمیل میکند. شکایت مذکور هم در همین خصوص بود.
متأسفانه تا مدیران و پیشکسوتان سایت متوجه موضوع شده و جلوی این حرکت را گرفتند، چند ایمیل با متن مشابه به سفارت ارسال شده بود. نتیجه این شد که بلافاصله جمله‌ای در زیر راهنمای پی دی اف سفارت آمریکا در آنکارا اضافه شد مبنی بر اینکه واکسیناسیون انجام شده در ایران مورد تأیید نمیباشد!
مسأله ذیل هم نه تنها نتیجه مثبتی در بر نخواهد داشت، بلکه یقینا مشکلات بیشتری را برای متقاضیان دیگر ایجاد خواهد کرد.
با توجه به اینکه تعیین مدت اعتبار مدیکال بر اساس صلاحدیدها و مسائل علم پزشکی انجام میشود و مسائل و مشکلات متقاضیان نمیتواند در این خصوص در اولویت قرار گیرد، لذا اکیدا توصیه میکنم هرگز چنین حرکاتی را انجام ندهید چرا که عواقب ناخوشایند آن دامنگیر همه خواهد شد.

با تشکر
امیر مهاجر

نقل قول:xxxxxx از مهاجرسرا پیام زیر را برای شما ارسال کرده است:
----------------------یک پیشنهاد فوری‎--------------------
سلام همسفر گرامی
این یک پیشنهاد مشترک است برای مدیران سایت و همچنین شما و سه نفر دوستان دیگر که بالای 180 روز کلیر شدند
لطفا" بررسی فرمائید و اگر جمعا"صلاح دیدید ، طی یک ایمیل جمعی یا توسط یک نماینده از سوی سایرین ، به شخص سفیر آمریکا در ترکیه و نه کی سی سی ، به طور رسمی و محترمانه ـــ با محدوده متن پیشنهادی زیر ـــ اعلام گردد :
جناب آقای سفیر با توجه به اینکه مدت زمان اعلام کلیر برای برندگان ایرانی لاتاری 2013 ، از 4 تا شش هفته به 4 تا 6 ماه افزایش یافته و این امر به طور ناخواسته و خارج از اختیار آن سفارت و همچنین برندگان ایرانی ( با توجه به اعتبار 6 ماهه مدیکال انجام شده توسط دکتر محترم جناب آقای اونگان ) باعث انقضاء اعتبار مدیکال انجام شده و اجبار در تجدید آن با صرف هزینه و وقت اضافی برای برندگان لاتاری که درآینده ایی نزدیک از جمله همشهریان شما خواهند بود ، میگردد ، لذا از آنجا که در حال حاضر در برخی از کشورهای منطقه مدت اعتبار مدیکال یک سال میباشد و این مهم ظاهرا" با نظر آن سفیر محترم در آن کشور نیز انجام شدنیست ، لذا خواهشمند است چنانچه افزایش مدت اعتبار مدیکال برای آن سفیر محترم ( حداقل برای آن دسته از برندگانی که کلیرشان بیش از 5 یا 6 ماه به طول انجامیده یا خواهد انجامید ) امکان پذیر میباشد ، با صدور این دستور ازصرف هزینه و و قت اضافی همشهریان آینده خود جلوگیری فرمائید .
سلام دوستان

منم 2 روز پیش ویزامو گرفتم خیلی خوشحالم که الان دیدیم fatemeh honari و afshinb هم از لیست خط خوردن خدایا شکرت!!!

این حالی که الان من دارم رو برای تک تکتون آرزو میکنم!!!

شک نکنید که به یادتونیم !!! این نیز بگذرد دوستان گلم!!!

با آرزوی بهترین ها
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
سلام دوستان

کیس نامبر پدرم 15 می آپدیت شده و نوشته ready .
میشه بگین معنیش چیه؟

ممنون
تشکر کنندگان: b_argi ، lingni ، Championking ، mhb161 ، zohre02 ، sce
کسی می دونه ک معمولا چقدر طول می کشه که کیس های ستاره دار کلیرشون کاملا تموم شه ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Hoormazd ، mhb161 ، zohre02 ، afshin-b
سلام دوستان امیدوارم که هر چه زودتر انتظار شما به پایان برسه یه سوالی برام پیش اومده که اگر فرآیند کلیر شدن بیش از 30 سپتامبر طول بکشه ایرادی نداره
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02
(2013-05-18 ساعت 13:57)alireza2753 نوشته:  سلام دوستان امیدوارم که هر چه زودتر انتظار شما به پایان برسه یه سوالی برام پیش اومده که اگر فرآیند کلیر شدن بیش از 30 سپتامبر طول بکشه ایرادی نداره

فرايند كلير شدن بايستي تا 30 سپتامبر به اتمام برسه و حتما هم ميرسهBig Grin.در غير اين صورت ويزايي صادر نخواهد شد كه انشاءا... براي همه دوستان صادر ميشه.
موفق باشين.
لاتاری 2013
(2013-05-18 ساعت 12:11)SK89 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:54)heidari1248 نوشته:  سلام sk89 چند تا كيس بالآي ٥٠٠٠ كه اعلام شده هيچكدوم نبودي؟؟
نه نبودیم ما یک ماه پیش اپدیت شدیم و دیگر هیچ
كيس أصلي ما هم ١٠ اپريل اخرين اپديتمون بود اگه قرار باشه اين هفته كلير بشيم از كي معمولا اپديت ها شروع ميشه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-18 ساعت 13:32)hope 2013 نوشته:  سلام دوستان

کیس نامبر پدرم 15 می آپدیت شده و نوشته ready .
میشه بگین معنیش چیه؟

ممنون

كي مصاحبه داشتن ايشون ؟اصلا مصاحبه رفتن ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، zohre02 ، lilac
(2013-05-18 ساعت 14:03)heidari1248 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 12:11)SK89 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:54)heidari1248 نوشته:  سلام sk89 چند تا كيس بالآي ٥٠٠٠ كه اعلام شده هيچكدوم نبودي؟؟
نه نبودیم ما یک ماه پیش اپدیت شدیم و دیگر هیچ
كيس أصلي ما هم ١٠ اپريل اخرين اپديتمون بود اگه قرار باشه اين هفته كلير بشيم از كي معمولا اپديت ها شروع ميشه

معمولا يكي دو روز قبل از كلير شدن،برنده اصلي و تمام نفرات كيس يكي دوباري آپ ميشن.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، heidari1248 ، AFSHIN-PIC ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-18 ساعت 13:34)princesess نوشته:  کسی می دونه ک معمولا چقدر طول می کشه که کیس های ستاره دار کلیرشون کاملا تموم شه ؟
بعد از تماس با سفارت معمولا" هفته بعد كلير مي شوي.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، amiraryan ، zohre02 ، s.s.h ، raham ، sce ، KOUROSHAVIN
روزهای اول می گفتیم حالا 4-6 هفته مهم نیست میشه تحمل کرد. امروز شدم 100 روز Cool انشاله همه کلیر شوند. RolleyesRolleyes
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
(2013-05-17 ساعت 23:27)صني نوشته:  سلام
ما 21 مارچ مصاحبه داشتيم. و اين هفته ( 13 ، 14 و 16 مي ) كيسومون تو سيس آپديت شد ( بدون ايميل و تماس ). به نظر شما ميشه اميدوار بود كه در هفته آينده خبر كلير بياد؟
ممنونم

خسته نباشید.منظور از آپدیت شدن کیس چی هست؟ چون در سفارت یک برگه صورتی می دهد که آدرسی که دارد اگه شماره کیس شما درج شود یعنی می توانید برای گرفتن ویزا بروید
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، پدی ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان