کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان سلام.
ضمن عرض تبریک به دوستانی که کلیر شده اند، سئوال من اینست که آیا کسانی که اسمشان را سایت آنکارا اعلام کرده، آیا در سایت سیس برایشان هنوز نوشته: Addministrative Processing یا نوشته Ready؟
تشکر کنندگان: b_argi ، Tir-Tapar ، Hoormazd ، zohre02 ، Szsanazsz ، shatsi ، mhb161
به تمام دوستان كلير شده مخصوصاً fatemeh honari & princesess & amiraryan & afshin-b كه از پيشكسوت هاي منتظر سرا بودند و الان داريم با سلام و صلوات بيرونشون ميكنيم تبريك ميگم درسته با تاخيره و لي از ته دله

هوررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-17 ساعت 21:02)los_angeles نوشته:  سلام لطفا هر تجربه از خودتون يا كسي داريد بهم بكيد واقعا اينجا بلاتكليف مونديم
از روز دوشنبه تا الان يعني٥ روزه كه پاسپورت را  تحويل سفارت دادم ولي هنوز ويزا صادر نشده هيج نفص مدركي هم نداشيم و همان ٦ هفته هم كلير شديم حالا نميدونم جرا صادر نشده خواهش ميكنم راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
دوست عزیز به غیر از اون پیام خصوصی که به شما دادم که ایشالا برای شما اینجوری نشه یه عرض دیگه هم داشتم
اگه kpنامبر برات نیومده پس جای امید هست که مثل ما پاس سفید نگیری چون وقتی من دم سفارت بودم یه اقا پسری اونجا بود که با ویزای کار داشت می رفت و 18روز بود که پاسشو داده بود ولی بلاتکلیف مونده بود و پاسشو نداده بودن ptt
در مورد سوال دومتونم هیچ مشکلی پیش نمیاد با اون برگه و بدون پاس همسرتون برگه فقط یکم تو فرودگاه ایران سین جین می کنن و یکم معطلی داره
موفق باشیدWink
تشکر کنندگان: b_argi ، los_angeles ، Szsanazsz ، s.s.h ، tajhizgaran ، mhb161 ، forgivenevil ، KOUROSHAVIN
تبريك فراوان به دوستان عزيز كلير شده مخصوصا پيشكسوتان عزيز afshin-b - fatemeh honari- championking-princesess - amiraryan . به اميد كليرشدن بقيه دوستان مخصوصا بالاي 100 روزها .
باز هفته دیگه ای اغاز شد.. هفته ای با بیم و امید ..امید دارم این شور و شوقی که از دیشب تو این تاپیک راه افتاده ، استمرار داشته باشه.. اینقدر که تا چند روز آینده دیگه کسی به عنوان منتظر در منتظر سرا باقی نمونه..بیاین برای همدیگه دعا کنیم تا همه تکلیفشون روشن بشه..زودتر..آمین یا رب العالمین Rolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
چه خبر خوشحال کننده ای که بعد از چند روز که به مهاجرسرا اومدم....
تبریکات صمیمانه منو بپذیرید پیشکسوتان کلیرنس.
و یک آفرین بزرگ برای اینهمه صبوری
پاینده باشید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

همه انتظارها یکسان آغاز میشوند....ولی پایان آنها یکسان نیست

#########

انتظارهای بشر پایان ندارد...........مثل کوهستان یکی بعد از دیگری

به امید آنکه دوستان عزیز در این هفته انتظار کلیر شدنتان به پایان برسدRolleyesRolleyesBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به به چه شور و حالیه تو این تاپیک

دوباره در دلم افتاده شور و حال غزل

ببین چه بر سرم آورده این خیال غزل

نشسته ام که خداحافظی کنم بروم

نمانده دیگر از این بیشتر مجال غزل
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: lingni ، s.s.h ، abloom_ma ، b_argi ، mhb161 ، Szsanazsz ، arash_r15 ، shatsi ، yalda91 ، zohre02 ، mehdi didam ، sce ، KOUROSHAVIN ، mrr777 ، Championking ، رجبعلی ، majorsoly
(2013-05-17 ساعت 19:04)pouya.m.t نوشته:  سلام به دوستان عزیز وزحمتکش !
اخرین اطلاعات رو از آنکارا خدمتتون اعلام میکنم.من 2شنبه رسیدم انکارا.ساعت 11 پاس رو تحویل سفارت دادم.2روز بعدش یعنی چهارشنبه ایشود شدم وپنجشنبه ویزا مو از پست تحویل گرفتم.
1-چیزی که میخوام بگم اینه که اکیدا توصیه میکنم کسانی که کلیر شدن و دارن میان انکارا ادرس PTT شون رو عوض نکنن.تمام کسایی که من این چند روز دیدم ویزاشون به ادرش PTTقبلی رفته بوده.قضیه اینجاست که شما وقتی ایشود شدین از همون روز یا نهایت فرداش میتونین برین دنبال پشتتون ولازم نیست صبر کنین ایمیل سفارت بیاد و کد رهگیری پستی بگیرین.بنا براین اگه ادرس عوض کنین مجبورین بهداز ایشود شدن مدام بین دو تا پست بگردین.
2-ساعات کار پست 830 تا 5 هستش.اخرین CARGO یا ماشین پست ساعت 4 میاد به پست.بنابرین اون موقع وقت خوبیه برای چک کردن
3-علاوه بر رسید تایید پستی یک کپی ازصفحه اول پاسپورت و یک کارت شناسایی نیز همراه داشته باشین
4-افرادی که میخوتن ویزای همسرشونو بگیرن حتما وکالتنامه ترجمه شده به ترکی بیارن
5-افرادیکه میخوتن ویزای همسرشونو بگیرن حتما دقت کنن به تعداد افراد کیس بسته پستی باید تحویل بگیرن.یکی از دوستان ما با اینکه وکالت نامه برده بود یک بسته تحویل گرفت و فکر میکرد لابد ویزای خودشو همسرش تو یک بسته است که دید تو بسته پستیش فقط پاس و ویزای خودشه. ومجبور شد دوباره برگرده پست.

یک خبر خوش به اونایی که تازه میان مصاحبه.اینجور که من دیدم این سری بیشتر بچه هارو یکضرب دادن.چون انگار پرونده ها زیاده و اگه مورد خاصی نداشنه باشین اذیت نمیکنن بفرستن واسه دوماه دیگه.
از اطلاعات مفیدت ممنونم دوست عزیز.....منظور از کارت شناسایی اصل کارت ملی یا شناسنامه است و یا ترجمه آنها ؟......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: lingni ، b_argi ، nina22 ، abloom_ma ، mhb161 ، tajhizgaran ، zohre02 ، mrr777 ، sce ، Hedieh20 ، رجبعلی
دوستان عزیزم چند لحظه پیش بر حسب عادت روزهای شنبه تفالی به دیوان خواجه شیراز زدم بد نیست فال امروز رو با هم بیبینیم:
دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما *** چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما
ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون *** روی سوی خانه خمار دارد پیر ما

دوستان منتظر و عزیزم..دل به تقدیرش بسپاریم و صبر پیشه کنیم..ای خبر های خوش و دل انگیز سوی یاران من ای .. عجله کن... Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-18 ساعت 10:22)بهاره.ح نوشته:  سلام به همه دوستان .میشه راجع به pptتوضیح بدین؟مرسی

سلام
دوستان اینجا مفصلا توضیح دادند
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، Soap McTavish ، zohre02 ، lingni ، sce
(2013-05-18 ساعت 09:59)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 07:46)lingni نوشته:  دوستان سلام.
ضمن عرض تبریک به دوستانی که کلیر شده اند، سئوال من اینست که آیا کسانی که اسمشان را سایت آنکارا اعلام کرده، آیا در سایت سیس برایشان هنوز نوشته: Addministrative Processing یا نوشته Ready؟

دوستان کسی جواب این سئوال رو نمی دونه؟

همون Addministrative Processing باقي ميمونه تا وقتي كه پاستو ميدي سفارت بعد ازاون معمولا يكبار اپديت ميشي و بعد از اون issued ميشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-18 ساعت 10:51)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 09:59)lingni نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 07:46)lingni نوشته:  دوستان سلام.

دوستان کسی جواب این سئوال رو نمی دونه؟

همون Addministrative Processing باقي ميمونه تا وقتي كه پاستو ميدي سفارت بعد ازاون معمولا يكبار اپديت ميشي و بعد از اون issued ميشه

ممنونم دوست عزیز، ممکنه بفرمایید پس چه موقع می نویسه Ready؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، sce
(2013-05-18 ساعت 11:40)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت دوستان کیس منم کلیرنس خورد هفته قبل . تو ابوظبی مصاحبه داشتیم دکتر یه ازمایش تکمیلی ریه واسم نوشت و یه نامه داد به سفارت که توش نوشته بود جواب سه روز دیگه حاضر میشه افسرم گفت عیبی نداره اسمتو تو سایت چک کن بعدش موقع اومدن جوابو بیار.میخواستم از دوستانی که تو ابوظبی کلیر شدن مراحل کارو دقیقا بگن ممنون میشم.

مگه شما بعد از کلیرانس تازه رفتین معاینه پزشکی؟ نکنه منظورتون کارنت شدنه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، yousef_eidi ، zohre02 ، mrr777 ، sce
درود به همه دوستان عزیز و منتظر
هنوز خبری از ابوظبی نشده ؟ یعنی تو این چند روز کسی از ابوظبی کلیرنس نشده ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان