کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-17 ساعت 17:47)ikamaly نوشته:  واااااااااااااای خدا جونم چقدرخوشحال شدم!!!!!!!!
مرسی که دعا هامون رو اجابت کردی!!!!!
ولی فضولی نباشه خدا جون!!!!
یه وقت نگی ناشکری کردم!!!
خوب بیشترش میکردی دیگه!!!!!!
دیگه نمیتونم منتظر بقیه بمونم!!!

fatemeh honari & princesess & amiraryan & afshin-b
هورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ا

دوستان کسی از آسمان آبی خبر نداره؟

ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺠﺎﻡ ....ﺑﺎ ﯾﮏ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻭ ﻫﻮﺭﺍﯼ ﺍﺯ ﺻﻤﯿﻢ ﺩﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻧﺪ .
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺗﻮﺟﻪ ﻭ ﯾﺎﺩ ﺷﻤﺎ ﻭ ﮔﻞ ﻧﻬﺎﻝ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻭ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﮐﻤﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﮐﺮﺩ !
ﺩﺭ ﺷﺎﺩﯼ ﺗﻮﻥ ﺷﺮﯾﮑﯿﻢ .
ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻤﺎ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تبریک میگم به دوستان کلیر شده علی الخصوص آقا افشین و خانم هنری. حالا که این دوستان بعد از 6 ماه کلیر شدن باید باز هم برن مدیکال. جلوی شماره کیسشون که علامت مربع نیست.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
سلام
ما 21 مارچ مصاحبه داشتيم. و اين هفته ( 13 ، 14 و 16 مي ) كيسومون تو سيس آپديت شد ( بدون ايميل و تماس ). به نظر شما ميشه اميدوار بود كه در هفته آينده خبر كلير بياد؟
ممنونم
تشکر کنندگان: s.s.h ، رجبعلی ، Saeedv13 ، b_argi ، mrr777 ، mrbonbon ، afshin-b ، nina22 ، AsemanAbee ، mehrana ، lingni ، گل نهال ، lilac ، lonelyman ، ikamaly ، zohre02 ، shatsi ، mhb161 ، Ali.US ، AFSHIN-PIC
(2013-05-17 ساعت 23:24)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 23:21)nooshshahnar نوشته:  عمو سعید الان این فیلم نامه بود عایا؟؟
نه به جان خودمTongue. واقعاً به اندازه یک هفته دیگه دارو داره. جدی باید یه جوری براش بفرستیم. هر کی می خواد بره خبر بده. جای زیادی نمی گیره.

عمو جان سریال ترکی زیاد نگاه میکنی والا با این سریالاشون بعد 200 قسمت سروته سریالو تو 5 ثانیه به هم می یارن Big Grin
البته از شوخی گذشته انشاا... بچه ها ی خوب مهاجر سرا کمک میکنن .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hushmandco ، nina22 ، Championking ، lilac ، mrr777 ، lonelyman ، ikamaly ، b_argi ، zohre02 ، shatsi ، mhb161
تبریک میگم به همه کلیر شده ها. به رسم ادب اول یک هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به سبک مهاجرسرا واسه همشون و بعد با اجازه همه پیشکسوتان سایت از جمله عمو سعید، امیر مهاجر و چند نفر دیگه که اسمشون الان یکهو یادم رفت ، بزن زنگو که ماهم آمدیم تو گود
درسته اینجا پیشکسوت نیستیم اما ناسلامتی 175 روزه که منتظریم و هر روز چشم به آپدیت مسخره سایت سیس و صفحه سفارت دوختیم
یک خواهش
یکی از اساتید توضیح مختصری بده راجبptt چون به گوشم نا آشناست
من 3 دسامبر آنکارا مصاحبه داشتم،
چند روز پیش یک ارسال داشتم امروز هرچی صفحات ورق زدم پیداش نکردم ماشالا بسکه بچه ها اینجا فعالن،
سلام دوستان
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ( ببخشید با موبایل هست نمیتونم رنگی بکشم) بعد از ۹۹ روز
من کلیر شدم
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
دوستان عزیز من که چشمام داره درمیاد بس که دوختمشون رو این مانیتور، با جازه همه امشب مرخص میشم به امیدی مه صبح که دوباره برگشتم سایت از هورای دوستان پر شده باشه
شب همه خوش به امید هفته ای پر از هههههههههههههههههوررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااCoolTongue
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-18 ساعت 00:13)Ghormeh Sabzi نوشته:  تبریک میگم به همه کلیر شده ها. به رسم ادب اول یک هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به سبک مهاجرسرا واسه همشون و بعد با اجازه همه پیشکسوتان سایت از جمله عمو سعید، امیر مهاجر و چند نفر دیگه که اسمشون الان یکهو یادم رفت ، بزن زنگو که ماهم آمدیم تو گود
درسته اینجا پیشکسوت نیستیم اما ناسلامتی 175 روزه که منتظریم و هر روز چشم به آپدیت مسخره سایت سیس و صفحه سفارت دوختیم
یک خواهش
یکی از اساتید توضیح مختصری بده راجبptt چون به گوشم نا آشناست
من 3 دسامبر آنکارا مصاحبه داشتم،
چند روز پیش یک ارسال داشتم امروز هرچی صفحات ورق زدم پیداش نکردم ماشالا بسکه بچه ها اینجا فعالن،

ﺳﻼﻡ ﺟﻨﺎﺏ ﻗﻮﺭﻣﻪ ﺳﺒﺰﯼ !
ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﮐﯿﺴﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺗﺸﺮﯾﻒ ﺑﯿﺎﺭﯾﻦ ﺗﻮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺳﺮﺍ ... ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﯿﺮﻭﻥ !
ﺍﯾﻨﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺳﻮﺍﻟﺘﻮﻥ ﻣﺴﺘﻨﺪ
For Those Who Had Their Interviews Before 19 December 2012 But Were Temporarily Refused Under Ina Section 221(G) For Missing Documents And/Or Administrative Processing:

NON-TURKISH APPLICANTS: If your file is missing a document and/or needs administrative processing, then, upon completion of your administrative processing, you will need to return to the Embassy with your passport, missing documents and your address and phone number in Turkey any Monday through Thursday between 10:30am – 12:00. If your application is complete, we will return your passport and visa packet to your address in Turkey by UPS courier service. Please note that you will need to pay for UPS courier service at the time of delivery.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
سلام sk89 چند تا كيس بالآي ٥٠٠٠ كه اعلام شده هيچكدوم نبودي؟؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، sce
سلام بچه ها ما 26 اپریل کلیر شدیم ولی تازه هفته دیگه (یک ماه بعد) بلیط داریم که بریم آنکارا تو سایت هم زده بود که تا 20 آگوست وقت داریم بریم به نظرتون از لحاظ زمانی دیر نمیشه؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، Szsanazsz ، mhb161 ، arash_r15 ، Ali.US ، sce
امروز ما رفتيم سفارت ايران در انكارا و يك بر گه عبور براي همسرم از اونجا گرفتيم تا اون بعونه بر گرده ايران خيلي ادمهاي خوي و خوش برخوردي بودن و خيلي سريع بر گه عبور را صادر كردن فقط مشكل ٣ قطعه عكس بود كه در خيابان هلمي انداختيم
خواستم از شما سوال كنم كسي قبلا اينجوري وارد ايران شده ؟ مشكلي نداره؟ فقط بعدا كه گذرنامه بدستم رسيد بايد برم اداره گبرنامه و مهر ورود را بزنه تا براي خروج دفعه بعد مشكلي نباشه  
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: ikamaly ، usa lover ، b_argi ، nina22 ، zohre02 ، lingni ، tajhizgaran ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، sce ، ابی هانی
دست همه بچه های گل مهاجر سرا درد نکنه و از دوستان بابت تبریک ممنونم
به امید شنیدن هورای همه دوستان
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
خداییش از من بیکارتر اینجا وجود داره؟؟؟؟
ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد روز شنبه از فرط بی خوابی اومدم مهاجر سرا
i Love You PMC
(2013-05-18 ساعت 04:22)linuxer نوشته:  خداییش از من بیکارتر اینجا وجود داره؟؟؟؟
ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد روز شنبه از فرط بی خوابی اومدم مهاجر سرا
i Love You PMC
سلام دوست من.
شرمنگنات عوضور ميوم برابر ساعت سيس اباد ساعت حضور جنابعالي : امروز 03:22 AM ميباشد.
مراتب فوق جهت اعلام حضور اينجانب در ساعت امروز 04:01 AM و درخواست ارائه دستورات مقتضي براي اقدامات حراستي نخسوزن لايك همراه با كمي رتبه اعلام گرديد.
با تجديد احترامات ويژه : دايي مسعود
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: Hoormazd ، Championking ، b_argi ، Tir-Tapar ، zohre02 ، shatsi ، tajhizgaran ، mhb161 ، mahmoodfuny ، arash_r15
(2013-05-17 ساعت 13:56)afshin-b نوشته:  هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 184 روز ما هم کلیر شدیم. بالاخره طلسم بالای صد روزها شکسته شد. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک میگم.

آقا افشین خیلی مبارک باشه، واقعا حقت بود کلیر شدن. Smile

(2013-05-17 ساعت 12:16)princesess نوشته:  دوستان ما بعذ از این همه مدت کلیر شدیم ولی ستاره دار ... حالا باید باهاشون تماس ب***یم چی بگیم ؟

شاید باورتون نشه ولی هر سری که میومدم تو این تاپیک فقط دنبال این بودم ببینم شما و خانم هنری و امیر کلیر شدین یا نه. الان از صفحه 682 تا آخر داشتم می خوندم خدائی زندگی کردم. مبارکت باشه پرنس جان Smile

(2013-05-17 ساعت 12:39)amiraryan نوشته:  ما هم ستاره دار کلیر شدیم.خدایا شکر.

به به دیگه تموم شد. انشاالله سال دیگه بجای اینکه کلاس پسرتون رو تغییر بدین مدرسش رو تغییر میدین Wink مبارک باشه امیر جان، خیلی خیلی و اینکه دیگه از بچه های 3 دسامبر فقط من موندم. دیگه نوبتیم باشه نوبت منه.Big Grin

(2013-05-17 ساعت 14:05)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدن تمامی دوستان عزیز آنکارایی را تبریک میگم و امیدوارم همیشه و همه جا موفق و موید باشند.

دیدید دیروز گفتم خبرهای خوشی از آنکارا در راه است به خصوص برای صدر جدولیها!Big GrinBig Grin

راستی یک خبر تاپ بدم: صدرنشین جدول منتظرسرا خانم فاطمه هنری کلیر شد.
هووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا.

خانم هنری تبریک به کلیر شدن و صبر شما که کم از ایوب نداشتWink. خیلی مبارکتون باشه. Smile
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان