کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ما هم رفتیم تو 34 روز .انشاا.. این هفته mehdirezai و دوستانم که روزهای بیشتری منتظر بودن آخر این هفته براشون هوووووووووورا بکشیم .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: lonelyman ، Hoormazd ، Saeedv13 ، lingni ، el333 ، KOUROSHAVIN ، lilac ، Ali.US ، kouroshd ، گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
(2013-05-18 ساعت 00:27)Championking نوشته:  سلام دوستان
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ( ببخشید با موبایل هست نمیتونم رنگی بکشم) بعد از ۹۹ روز
من کلیر شدم
صبر و ظفر هر دو دستان قدیمند
بر اثر صبــــر نوبت ظفـــــــــــر آید

دوست خوبم مبارک باشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
بسته ما هم عودت داده شد بدون ويزا امروز إيميل دادن كه بسته ديروز فرستاده شده
نميدونم جرا ممكنه نقص مدرك داشته باشه وقتي تو روز مصاحبه كفت هيج نقصي نداريد؟
يا اين اعلام كلير شدن ها شون رو هواست و الكي ؟
حالا جي ميشه ؟
جنين موردي سالهاي قبل بوده؟ يا فقط شانس ما ٣ نفر بوده؟ 
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
(2013-05-18 ساعت 13:09)امیر مهاجر نوشته:  خیلی خیلی مهم

دوستان پیامی از یکی از کاربران گرامی سایت دریافت کردم بشرح زیر که با توجه به تجربه تلخ سال گذشته، همه شما عزیزان را شدیدا از تماس گرفتن با عوامل سفارت در این خصوص نهی میکنم.

با تشکر
امیر مهاجر

[----------------------یک پیشنهاد فوری‎--------------------
سلام همسفر گرامی
این یک پیشنهاد مشترک است برای مدیران

متشکر از راهنمائی بموقعتان ، حد اقل آن کاربر ، قبلا" با شما همفکری کرده ، از دیگران هم میخواهم تحت هیچ شرایطی اقدام انفرادی نکنند و حتما با هماهنگی مدیران سایت عمل کنند
تشکر کنندگان: lingni ، رجبعلی ، Ali.US ، afshin-b ، b_argi ، raham ، mhb161 ، sce ، امیر مهاجر ، sh_aytak
(2013-05-18 ساعت 20:56)los_angeles نوشته:  بسته ما هم عودت داده شد بدون ويزا امروز إيميل دادن كه بسته ديروز فرستاده شده
حالا جي ميشه ؟

یعنی چی؟ شما کلیر شده بودید؟ و رفتید؟ و پاسپورت دادید؟ ولی ویزا ندادند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Ali.US ، b_argi ، sce ، mhb161
ورود همه دوستان جدید را به تاپیک کلیرنس ها خوش آمد میگویمBig GrinBig GrinBig Grin و از صمیم قلب میخواهم که مدت انتظار شما سروران گرامی هرگز طولانی نشودو با خاطره ای خوش به مراحل بعدی برویدRolleyesRolleyes...فراموش نکنید اینجا باید صبور باشید و امیدوار ShyShy...و مطمئن باشید کلیر خواهید شد......به جمع دوست داشتنی و بی ادعای ما صفا بخشیدیدSmileSmileSmile

درضمن از امیر مهاجر عزیز هم بسیار بسیار تشکر میکنم که به بهترین نحو منتظر سرا را مدیریت کرده و ما را شرمنده الطاف خودش میکنه
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان به مقداری انرژی مثبت به شدت نیازمندیم پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذاریم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-05-18 ساعت 18:25)Hoormazd نوشته:  بچه من ٤ سالشه و از روزى كه فهميده ميريم امريكا پيش دختر داييم كه همسن خودشه خيلى خوشحاله كلأ زندگى ما عوض شده مثل همه مثلأ هرچى ميخواد ميگم بابا ديگه امريكا برات ميخرم بردنش سخته خلاصه جا افتاده براش و هر چيزى كه دوس داره ميگه بابا امريكا برام اينم بخر البته چيزايى كه دوست داره ماشينه بيشتر ههههه بگذريم تو دبى يه روز صبح زود بيدارش كرديم و تا ساعت ١ تو nmc بوديم خيلى خسته شد دو روز بعدم كه باز صبح زود تو خواب برديمش ابوظبى سفارت تو راه برگشت تو ماشين به من گفت بابا فردا ديگه نريم امريكا ميخوام بخوابم خستم شد اصلأ نم امريكا دوس ندارم ديگه فكر كرده بود دو جايى كه صبح زود رفته امريكا بوده خلاصه اون زده شد ما هم كه هنوز نفهميديم برنده شديم يا باختيم زندگيه اينجا رو هم يادمون رفته خدا كنه زودتر تكليفمون مشخص شه ، كاش روز ثبت نام مداركم ميخواستن پست كنى براشون كه اگه بردى واقعأ برده باشى نه تازه اول استرس و انتظار و يك سال تو برزخ باشى ،.!؟:/  
Hoormazd
شما، پسر گُلت و خانمت برنده هستین (Winner). تو از بین 100 نفر برنده شدی. کسایی loser هستند و باختند 99 نفری هستند که not selected رو دیدند پدر جان. روز جمعه ناهار جایی دعوت بودیم. یک بنده خدایی رو دیدم هم سن و سال خودم ولی با توان مالی 100 برابر خودم. از جریان ما خبر داشت و داره خودشو به آب و آتیش می زنه که با گرفتن وکیل و از طریق سرمایه گذاری 500 هزار دلاری و تعهد به ایجاد شغل برای چند آمریکایی ویزای آمریکا بگیره. وقتی بی تفاوتی خانم منو دید با یک لحنی گفت قدر ویزاتونو بدونین که بند دلم پاره شد و حسابی رفتم تو فکر. اینارو گفتم که بهت تاکید کنم تو و خانواده ات برنده این، ویزاتونو می گیرین و خیلی زود هم میرین اونور و تا همین الانش کاری رو جلو بردین که 500 هزار دلار پول هم نتونسته انجامش بده. پس قدر این فرصت رو بدونین و فقط یک کمی تحمل کنین تا این دوره هم تموم بشه. یک چیز دیگه ای بگم و تمومش کنم: یک آمریکایی ف.ح.ش خواهر مادر رو ممکنه تحمل کنه ولی این که بهش بگی "بازنده" شدی رو تحمل نمی کنه. اصلاً از این لغت متنفرند و همیشه عاشق برنده شدن تو هر زمینه و رقابتی هستند. اگر قراره بری اونور هیچ وقت نه در مورد خودت و نه در مورد دیگران از این صفت استفاده نکن و همیشه تلاش کن تو هر زمینه ای که وارد میشی برنده باشی. مطمئنم 2013ایها همشون برنده ان. عزت زیاد. سعید
من یه چیزی رو تو تمام منتظر بودن های زندگیم فهمیدم ‏:‏‏↳‏
"گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود و لیک به خوووووووووون جگر شود‏"‏
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
(2013-05-18 ساعت 21:11)سمانه777 نوشته:  دوستان به مقداری انرژی مثبت به شدت نیازمندیم پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذاریم

Prayer is not a "spare wheel" that you pull out when in trouble, but it is a "steering wheel", that directs the right path throughout
دعا لاستیک یدک نیست که هرگاه مشکل داشتی از ان استفاده کنی بلکه فرمان است که تو را به راه درست هدایت می کند.
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-18 ساعت 20:56)los_angeles نوشته:  بسته ما هم عودت داده شد بدون ويزا امروز إيميل دادن كه بسته ديروز فرستاده شده
حالا جي ميشه ؟

متاسفم بابت این اتفاق
برای من و مریم خانم وهمسرشونم این اتفاق 3هفته پیش افتاد و ما اینجا اطلاع رسانی کردیم و بعضی از دوستان کم لطفی کردن که اقا چرا الکی استرس می دید به دیگران و غیره.حالا بگذریم.ما هم شوکه شدیم چون هیچ نقص مدرکی نداشتیم.نگران نباشین و تا 8هفته دیگه باید صبر کنید تا دوباره شمارتون اعلام بشه
ایمیلی که به من دادن اینه:
According to our records, your administrative process has been renewed and not completed yet. Your case number will be removed from our web site during the next update. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad).
86 روز از مصاحبه و 64 روز از آخرین آپدیت میگذره و من همچنان مصمم و قوی
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-05-18 ساعت 21:31)mohammad.behrouzi نوشته:  
حالا جي ميشه ؟

متاسفم بابت این اتفاق
برای من و مریم خانم وهمسرشونم این اتفاق 3هفته پیش افتاد و ما اینجا اطلاع رسانی کردیم و بعضی از دوستان کم لطفی کردن که اقا چرا الکی استرس می دید به دیگران و غیره.حالا بگذریم.ما هم شوکه شدیم چون هیچ نقص مدرکی نداشتیم.نگران نباشین و تا 8هفته دیگه باید صبر کنید تا دوباره شمارتون اعلام بشه
ایمیلی که به من دادن اینه:
According to our records, your administrative process has been renewed and not completed yet. Your case number will be removed from our web site during the next update. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad).

دوستان امیدوارم به زودی این مشکل حل بشه و شما هم بتونین ویزاتون را بگیرید
دوستان عزیزی که تجربه بیشتری دارند لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایند که اساسا چرا چنین مشکلی برای دوستان پیش آمده و راه حل آن چیست ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، arash_r15 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-18 ساعت 22:37)sentinel نوشته:  دوستان امیدوارم به زودی این مشکل حل بشه و شما هم بتونین ویزاتون را بگیرید
دوستان عزیزی که تجربه بیشتری دارند لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایند که اساسا چرا چنین مشکلی برای دوستان پیش آمده و راه حل آن چیست ؟

همینطور که آقا محمد و مریم خانوم قبلا هم توضیح دادند این موضوع بدون "هــــیچ " دلیلی و شانسی اتفاق میوفته و سفارت ناگهان کلیرنس قبلی شمارو باطل و به شما کلیرنس مجدد میزنه. متاسفانه هیچ راهی نداره
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، b_argi ، گل نهال ، sce ، forgivenevil ، mhb161 ، lingni ، رجبعلی ، r91
حالا جي ميشه ؟

دوست عزیز لطف میکنی بیشتر توضیح بدی و دقیق بگی کی کلیر شدی؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، lingni

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان