کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز درود بر شما
یک روز دیگه هم گذشت بدون هیچ تغییری در پرونده، امیدوارم که هر چه زودتر از این برزخ بیایم بیرون و تکلیف همه روشن بشه
با آرزوی بهترینها برای همه
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، emad iran ، lingni ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، arash_r15
(2013-05-19 ساعت 00:32)rouzbehdarvishi نوشته:  علی رضا جان این دوست من گفت گویا انداختن دوشنبه.راستش نمیدونم

والا یه ذره بعید هستش همچین کاری رو انجام بدن چون همینطور که حتما امروز هم خودتون دیدید پرچم ترکیه همه جا به اهتزاز دراومده ولی باز هم من فردا پرس و جو میکنم برای اطمینان. ولی دوستان اگر میخوان برای ویزا تشریف بیارن ، بیان چون دوشنبه سفارت باز هستش
تشکر کنندگان: sce ، rouzbehdarvishi ، AFSHIN-PIC ، shatsi ، lingni ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-18 ساعت 21:29)sentinel نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 21:11)سمانه777 نوشته:  دوستان به مقداری انرژی مثبت به شدت نیازمندیم پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذاریم

Prayer is not a "spare wheel" that you pull out when in trouble, but it is a "steering wheel", that directs the right path throughout
دعا لاستیک یدک نیست که هرگاه مشکل داشتی از ان استفاده کنی بلکه فرمان است که تو را به راه درست هدایت می کند.
سلام
درود بر شما .واقعا بعضی از جملات به اندازه یه کتاب مطلب می رسونه .RolleyesShy
البته بعضیها دعا کردن و انشاءالله و ماشاءالله گفتن رو اوملی میدوننSad
تو کشورهای دیگه همه بهتر از ما (ها) معتقد هستند مثلا اون فوتبالیستی که گل میزنه و چند میلیون نفر رو وادار به تحسین میکنه بلافاصله یا یه صلیب میکشه رو سینه اش یا با انگشت سبابه آسمون رو نشون میده ((چون همه معتقدن خداوند بالا و تو آسمون هست))و......
و دلیل دیگه تو همه سفارتها و جاهای دیگه که احتیاج به قسم هست فقط میگن (قسم میخوری که.....) یعنی میدونن که همه به یه مقدسی احترام قائل هستند و ایمان دارند و همین براشون کافی هست.Cool

من هنوز قابل رتبه دادن نیستم و الا حتما این کار رو میکردم .(البته قابل دعا کردن هم نیستم ولی برای شما و همه این کار رو انجام میدم).
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013 17-MAY

Visa Status File

[عکس: 136891050518284_0Summary-&-Chart-May-17-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-05-18 ساعت 20:27)r91 نوشته:  ببخشید امیر خان از تنبلیم میگم میشه اون پایین یا بالای منتظرسرا تعداد کلیر شده و باقیمانده رو هم بیارین؟هر بار میشمریم میگیم نکنه نغییری کرده و نفهمیدیم!

انجام شد.
(2013-05-18 ساعت 22:15)valencia نوشته:  86 روز از مصاحبه و 64 روز از آخرین آپدیت میگذره و من همچنان مصصم و قوی

سلام.شما درست نوشتین؟64 روز از اخرین اپدیت میگذره؟؟اپدیت انکارا رو میگین؟انکارا که چند روز یکبار اپدیت میشه...شما چی روووووو میگین؟نگران شدم

بچه ها valencia گفت 64 روز از اخرین اپدیت میگذره...از اپدیت کجا اینهمه میگذره؟انکارا که چند روز یکبار داره اپدیت میکنه...کسی میدونه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، sce ، zohre02 ، tajhizgaran ، s.s.h ، mhb161 ، lingni ، rouzbehdarvishi
(2013-05-18 ساعت 22:15)valencia نوشته:  86 روز از مصاحبه و 64 روز از آخرین آپدیت میگذره و من همچنان مصصم و قوی
(2013-05-19 ساعت 03:14)kamela نوشته:  سلام.شما درست نوشتین؟64 روز از اخرین اپدیت میگذره؟؟اپدیت انکارا رو میگین؟انکارا که چند روز یکبار اپدیت میشه...شما چی روووووو میگین؟نگران شدم
منظور ایشون آپدیت پرونده شون در سایت CEAC بوده. در این آدرس.
(2013-05-19 ساعت 02:31)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 20:27)r91 نوشته:  ببخشید امیر خان از تنبلیم میگم میشه اون پایین یا بالای منتظرسرا تعداد کلیر شده و باقیمانده رو هم بیارین؟هر بار میشمریم میگیم نکنه نغییری کرده و نفهمیدیم!

انجام شد.

سلام امير عزيز.
خسته نباشي برادر اجرت با صاحب اسمت انشاا...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، s.s.h ، گل نهال ، shatsi ، tajhizgaran ، mhb161 ، mohammadrezah ، lingni
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟

چرا دور همه چيز رو خط بكشي ؟مگه خداي ناكرده مشكلي دارن؟
نگران نباش دوست عزيز.به نظر من چون كيس دايي شما تو ابوظبي،حداقل با دانسته هاي ما از بچه هاي مهاجر سرا اولين مورد 100 روزه هست،يه ايميل بزنين و خيلي مختصر و مفيد ازشون بپرسين بد نيست.ضمنا ايشون تو اين مدت آپديت هم ميشدن يا خير ؟
موفق باشين.
لاتاری 2013
تعطیلات ماه می اعلام شده از سایت سفارت انکارا

May 19
Sunday
Ataturk Memorial, Youth and Sports
Day

May 27
Monday
Memorial Day

الاله خانم..... چه عجب یه خبری دادی.....!! نگران بودیم
خانم هنری .... چه خبر از شما...؟؟!! امیدوارم شما و بقیه دوستان با موفقیت ویزاتونو بگیرین و ستاره دارها هم هر چه زودتر توی سایت بی ستاره بشن و توی آسمون، پر ستاره!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
دوستان عزیز،اگر همه چی مثل هفته پیش باشه و اتفاق خاصی رخ نده، امروز یکشنبه ابوظبی، فردا احتمالا آنکارا و سه شنبه عصر هم ایروان باید ...باید ..باید یه تکون حسابی به خودشون بدن ..(از طلا گشتن پشيمان گشته ايم مرحمت فرموده ما را مس كنيد)..امید هرگز نمی میرد.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
از اونجایی که خودم هفته اول فوریه مصاحبه داشتم ، اکثر دوستانی که هفته اول یا دوم فوریه مصاحبه داشتن هنوز جوابشون نیومده ولی با توجه به کلیر شدن دوست خوبمون Championking میشه امیدوار بود که برسی پرونده بچه های فوریه هم مثل دوستان ژانویه ای شروع شده و همین روزا باید منتظر خبرهای خوب باشیم .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
دوستان عزیز کلیر خورده که اسمشون تو لیست منتظرسرا نیست.
اگر مایلید توی منتظرسرا باشید تا آمار بهتری داشته باشیم از کلیات و جزئیات پروسه کلیرنس، لطفا تاریخ دقیق مصاحبه، سفارت محل مصاحبه، تعداد افراد کیس و حدود کیس نامبرتون رو به بنده ایمیل کنید.
روزبخیر و سلام به همه از فرودگاه اسنبوقولوی آنکارا.Big Grin
همانطور که علیرضا جان گفت روزجمهوری امروز هست و دوشنبه سفارت باز است
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان