کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-18 ساعت 21:31)mohammad.behrouzi نوشته:  متاسفم بابت این اتفاق
برای من و مریم خانم وهمسرشونم این اتفاق 3هفته پیش افتاد و ما اینجا اطلاع رسانی کردیم و بعضی از دوستان کم لطفی کردن که اقا چرا الکی استرس می دید به دیگران و غیره.حالا بگذریم.ما هم شوکه شدیم چون هیچ نقص مدرکی نداشتیم.نگران نباشین و تا 8هفته دیگه باید صبر کنید تا دوباره شمارتون اعلام بشه
ایمیلی که به من دادن اینه:
According to our records, your administrative process has been renewed and not completed yet. Your case number will be removed from our web site during the next update. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad).
یه سوال:شما چه مدت بعد از روئیت کیستون تو سایت رفتید برای گرفتن ویزا؟یعنی بلافاصله رفتید؟چون گفته تو آپدیت بعدی کیستون حذف میشه
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، lingni
(2013-05-18 ساعت 22:59)mhz_ir نوشته:  یه سوال:شما چه مدت بعد از روئیت کیستون تو سایت رفتید برای گرفتن ویزا؟یعنی بلافاصله رفتید؟چون گفته تو آپدیت بعدی کیستون حذف میشه

بله. محمد خان بلافاصله تشریف آوردن آنکارا و اصلا بحث زمان مراجعه نبود.
فعلا برای این مشکل هیچ دلیلی وجود نداره.
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، b_argi ، گل نهال ، sce ، forgivenevil ، mhb161 ، m@ry@m75 ، AFSHIN-PIC ، lingni ، رجبعلی ، mhz_ir
(2013-05-18 ساعت 15:48)AFSHIN-PIC نوشته:  سلام به همه دوستان و هم قطاران عزیز
من و bmojtaba هم دیروز حدود 2:30 بعد از ظهر وارد فرودگاه ایران شدیم
قبل از هر چیز به کلیر شده های پیشکسوت تبریک و شادباش میگم و آرزو میکنم همانقدر که این مرحله دیر و کند گذشت در عوض مراحل بعدی سهل و سریع براشون سپری شه

مطلبی که براتون مینویسم شاید مربوط به سفرنامه بشه ولی با شرایط و حال و هوای این تاپیک و اینکه بعضی دوستان بخاطر طولانی شدن پروسه کلیر حوصله خوندن تاپیکهای دیگه را نداشته باشن ، اینجا مطرح میکنم تا در هزینه و زمان کسانی که به آنکارا میرن صرفه جویی شه.

پنجشنبه بعد از اینکه بسته پستی را از PTT گرفتم رفتم دفتر ماهان (نزدیک هتل ددمان) البته با همراهی bmojtaba و pouya عزیز و اونجا هم با rouzbehdarvishi حضوری آشنا شدیم.
برناممون این بود از استانبول برگردیم. برای همین بلیت هواپیما را که سیستمی بود از آنکارا - یکشنبه انداختیم به استانبول - جمعه
هزینه این تغییر شد 13 یورو یا با ضریب تبدیل روز 31 لیر. پس سریع برگشتیم و وسایل را جمع کردیم و حدود 10 شب پیاده از ETAP هتل رفتیم مترو کیزلای. همسفر من تو این مرحله bmojtaba بود برای همین یک بلیت دوتایی مترو بمبلغ 3.5 لیر گرفتیم با خط سبز رنگ مترو رفتیم ترمینال آشتی ( Ankara Otogarı Aşti ) از همانجا مستقیم وارد سالن ترمینال شدیم و از شرکت nilüfer برای 11:30 شب به مقصد استانبول بلیت گرفتیم.
مترو از کیزلای تقریبا 25 ذقیقه ای میرسه ترمینال. در ضمن شرکتهای زیادی برای استانبول بلیت دارن اتوبوسهای عادی 30 لیر و VIP برای هر نفر 48.5 لیر (من قبلا هر دو را سوار شدم فرق آنچنانی ندارن البته شاید شاید سرویس بعضی خیلی متفاوت باشه)
آنکارا تا استانبول 6 ساعته پس ما 5:30 رسیدیم ترمینال استانبول همانجا مترو هست برای فرودگاه. از در مترو که رد بشید دستگاه داره که نفری 3 لیر میاندازید تو اون و یک ژتون (سکه پلاستیکی قرمز) بهتون میده ظاهرا اسکناس هم میگیره اما ما نفری سه سکه یک لیری انداختیم
خلاصه مسیر بسمت فرودگاه مشخصه فقط موقع سوار شدن به قطار از یکی بپرسید چون اینطور که ما فهمیدیم از یک مبدا به مقاصد متفاوت قطار هست. اگه اشتباه نکنم دهمین ایستگاه از مبدا فرودگاهه زمان تقریبی 20 دقیقه و جالب اینکه بدون خروج از ساختمان مترو با طی مسافتی از روی تابلوها که تصویر هواپیما هم داره یکضرب وارد سالن فرودگاه میشوید و بقیه داستان .... Big Grin

به هر حال من و bmojtaba که از این حرکت انقلابی خیلی خوشمون اومد اما اگه کسی حوصله نداره بخودش زحمت بده همون پرواز آنکارا - تهران بهترین انتخابه ... Cool

من این مرحله سفر رو مدیون علیرضا دوست خیلی خوبم هستم. (من اسمشو گذاشتم منتظر - اسیر چون واقعا تو آنکارا چهار ماهه اسیر این مرحله کلیرنس شده ولی علیرغم سن کمش روحیه و فکر بزرگی داره. )
اگه به کار کسی اومد کانتر رتبه رو یکی تکون بده خیلی ثابت نمونیم Big Grin

رسیدن به خیر افشین خان .میبینم که با مجتبی بدون من تشریف میبرین استانبولTongue مجدد تبریک عرض میکنم خدمت شما و همسر محترمتون.امیدوارم هرجا هستید سلامت و موفق باشید.به امید موفقیت و کامیابی شما و همه دوستان مهاجر سرا
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: b_argi ، AFSHIN-PIC ، sce ، mohammad.behrouzi ، mhb161 ، meysam3455 ، رجبعلی
لس آنجلس عزیزواقعأ نمیدونم چی بگم چون دلداری هیچ کمکی به شما نمیکنه.فقط امیدوارم اینو در نظر داشته باشین که هیچ کار خدا بی حکمت نیست و حتمأ در این پروسه مصلحتی است که همه ما از آن بی خبریم وامیدوارم شما هم با صبر وایمان به خداوند در ادامه راه موفق باشید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sce ، mrbonbon ، mohammad.behrouzi ، Maryam3023 ، arash_r15 ، mhb161 ، los_angeles ، raham ، lingni ، b_argi ، رجبعلی ، abloom_ma ، r91 ، yasaman1111 ، SANIJ
(2013-05-18 ساعت 21:16)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:25)Hoormazd نوشته:  بچه من ٤ سالشه و از روزى كه فهميده ميريم امريكا پيش دختر داييم كه همسن خودشه خيلى خوشحاله كلأ زندگى ما عوض شده مثل همه مثلأ هرچى ميخواد ميگم بابا ديگه امريكا برات ميخرم بردنش سخته خلاصه جا افتاده براش و هر چيزى كه دوس داره ميگه بابا امريكا برام اينم بخر البته چيزايى كه دوست داره ماشينه بيشتر ههههه بگذريم تو دبى يه روز صبح زود بيدارش كرديم و تا ساعت ١ تو nmc بوديم خيلى خسته شد دو روز بعدم كه باز صبح زود تو خواب برديمش ابوظبى سفارت تو راه برگشت تو ماشين به من گفت بابا فردا ديگه نريم امريكا ميخوام بخوابم خستم شد اصلأ نم امريكا دوس ندارم ديگه فكر كرده بود دو جايى كه صبح زود رفته امريكا بوده خلاصه اون زده شد ما هم كه هنوز نفهميديم برنده شديم يا باختيم زندگيه اينجا رو هم يادمون رفته خدا كنه زودتر تكليفمون مشخص شه ، كاش روز ثبت نام مداركم ميخواستن پست كنى براشون كه اگه بردى واقعأ برده باشى نه تازه اول استرس و انتظار و يك سال تو برزخ باشى ،.!؟:/  
Hoormazd
شما، پسر گُلت و خانمت برنده هستین (Winner). تو از بین 100 نفر برنده شدی. کسایی loser هستند و باختند 99 نفری هستند که not selected رو دیدند پدر جان. روز جمعه ناهار جایی دعوت بودیم. یک بنده خدایی رو دیدم هم سن و سال خودم ولی با توان مالی 100 برابر خودم. از جریان ما خبر داشت و داره خودشو به آب و آتیش می زنه که با گرفتن وکیل و از طریق سرمایه گذاری 500 هزار دلاری و تعهد به ایجاد شغل برای چند آمریکایی ویزای آمریکا بگیره. وقتی بی تفاوتی خانم منو دید با یک لحنی گفت قدر ویزاتونو بدونین که بند دلم پاره شد و حسابی رفتم تو فکر. اینارو گفتم که بهت تاکید کنم تو و خانواده ات برنده این، ویزاتونو می گیرین و خیلی زود هم میرین اونور و تا همین الانش کاری رو جلو بردین که 500 هزار دلار پول هم نتونسته انجامش بده. پس قدر این فرصت رو بدونین و فقط یک کمی تحمل کنین تا این دوره هم تموم بشه. یک چیز دیگه ای بگم و تمومش کنم: یک آمریکایی ف.ح.ش خواهر مادر رو ممکنه تحمل کنه ولی این که بهش بگی "بازنده" شدی رو تحمل نمی کنه. اصلاً از این لغت متنفرند و همیشه عاشق برنده شدن تو هر زمینه و رقابتی هستند. اگر قراره بری اونور هیچ وقت نه در مورد خودت و نه در مورد دیگران از این صفت استفاده نکن و همیشه تلاش کن تو هر زمینه ای که وارد میشی برنده باشی. مطمئنم 2013ایها همشون برنده ان. عزت زیاد. سعید

عمو سعيد عزيز وهمه دوستاي گلي كه همديگه را نديديم اما مثل خواهر و برادر تو اين روزاي سخت كنار هم هستيم وهر روز ميبينيم يكى يكم مود بد گرفته با سرعت نجاتش ميديم و به كمكش ميريم ممنون از همگي خيلي بيشتر از برنده شدن تو لاتارى خوشحالم كه با اين سايت و اين جمع دوست داشتني و قابل ستايش اشنا شدم انقد باحال و با مرامين كه گوش شيطون كر ادم دلش نميخواد از اين تاپيك بره هيچ كدوم از شماها را نديدم اما ميتونم صورت زيباتونو از پشت اين قلباي مهربونتون ببينم كاش تو همه جامعه و وطنمون اين عشق و صفا بود به اميد پيروزى همه شما دوستاى با حال.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-05-18 ساعت 22:20)mohammad fazli نوشته:  دوباره مجبورم فریاد بزنم
خدایااااااااااااااااااااااااااااا

جووووووووووووونننننننننننممممممممم عززززززززييييييييزززززززززم

اندكي صبببببببببببببببببر فرزندم سحححححححححر نزديك است
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، sce ، Hoormazd ، arash_r15 ، mhb161 ، raham ، lingni ، b_argi ، رجبعلی ، Soap McTavish ، abloom_ma
(2013-05-18 ساعت 23:04)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 22:59)mhz_ir نوشته:  یه سوال:شما چه مدت بعد از روئیت کیستون تو سایت رفتید برای گرفتن ویزا؟یعنی بلافاصله رفتید؟چون گفته تو آپدیت بعدی کیستون حذف میشه

بله. محمد خان بلافاصله تشریف آوردن آنکارا و اصلا بحث زمان مراجعه نبود.
فعلا برای این مشکل هیچ دلیلی وجود نداره.
علیرضا جان درست می گن و من واقعا ممنونشم که به ما اونجا روحیه داد زمانی که این اتفاق برای ما پیش اومد و همه شوکه بودیم.
واقعا مرد بزرگی هستی و هر جا که باشی حتما فرد موفقی خواهی شد .
Wink
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، Hoormazd ، forgivenevil ، m@ry@m75 ، mhb161 ، raham ، lingni ، b_argi ، رجبعلی
دوستان عزیز سلام.
اولا واقعا از اتفاق پیش اومده واسه دوست عزیزمون به شدت دپرس شدم.واقعا گفتن اینکه درکتون می کنم خیلی خیلی غیر واقعیه.این شرایط رو کسی نمیتونه به راحتی درک کنه.هم از نظر روحی و هم تو این اوضاع و احوال گرونی هزینه های سفر این اتفاق بسیار سخته.اما با این وضعیت و با توجه به تجربه های قبلی آیا بهتر نیست دوستان عزیزی که کلیر میشن پیش از رفتن به سفارت با یه ایمیل به سفارت از قطعی شدن وضعیت کلیر خودشون و همه اعضای کیس خودشون مجددا مطمئن بشن ؟هرچند که از این کارمندان شریف سفارت ترکیه هیچ چیز بعید نیست.در هر صورت دوستان با تجربه اگه نظری دارن اعلام کنن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-18 ساعت 21:16)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:25)Hoormazd نوشته:  بچه من ٤ سالشه و از روزى كه فهميده ميريم امريكا پيش دختر داييم كه همسن خودشه خيلى خوشحاله كلأ زندگى ما عوض شده مثل همه مثلأ هرچى ميخواد ميگم بابا ديگه امريكا برات ميخرم بردنش سخته خلاصه جا افتاده براش و هر چيزى كه دوس داره ميگه بابا امريكا برام اينم بخر البته چيزايى كه دوست داره ماشينه بيشتر ههههه بگذريم تو دبى يه روز صبح زود بيدارش كرديم و تا ساعت ١ تو nmc بوديم خيلى خسته شد دو روز بعدم كه باز صبح زود تو خواب برديمش ابوظبى سفارت تو راه برگشت تو ماشين به من گفت بابا فردا ديگه نريم امريكا ميخوام بخوابم خستم شد اصلأ نم امريكا دوس ندارم ديگه فكر كرده بود دو جايى كه صبح زود رفته امريكا بوده خلاصه اون زده شد ما هم كه هنوز نفهميديم برنده شديم يا باختيم زندگيه اينجا رو هم يادمون رفته خدا كنه زودتر تكليفمون مشخص شه ، كاش روز ثبت نام مداركم ميخواستن پست كنى براشون كه اگه بردى واقعأ برده باشى نه تازه اول استرس و انتظار و يك سال تو برزخ باشى ،.!؟:/  
Hoormazd
شما، پسر گُلت و خانمت برنده هستین (Winner). تو از بین 100 نفر برنده شدی. کسایی loser هستند و باختند 99 نفری هستند که not selected رو دیدند پدر جان. روز جمعه ناهار جایی دعوت بودیم. یک بنده خدایی رو دیدم هم سن و سال خودم ولی با توان مالی 100 برابر خودم. از جریان ما خبر داشت و داره خودشو به آب و آتیش می زنه که با گرفتن وکیل و از طریق سرمایه گذاری 500 هزار دلاری و تعهد به ایجاد شغل برای چند آمریکایی ویزای آمریکا بگیره. وقتی بی تفاوتی خانم منو دید با یک لحنی گفت قدر ویزاتونو بدونین که بند دلم پاره شد و حسابی رفتم تو فکر. اینارو گفتم که بهت تاکید کنم تو و خانواده ات برنده این، ویزاتونو می گیرین و خیلی زود هم میرین اونور و تا همین الانش کاری رو جلو بردین که 500 هزار دلار پول هم نتونسته انجامش بده. پس قدر این فرصت رو بدونین و فقط یک کمی تحمل کنین تا این دوره هم تموم بشه. یک چیز دیگه ای بگم و تمومش کنم: یک آمریکایی ف.ح.ش خواهر مادر رو ممکنه تحمل کنه ولی این که بهش بگی "بازنده" شدی رو تحمل نمی کنه. اصلاً از این لغت متنفرند و همیشه عاشق برنده شدن تو هر زمینه و رقابتی هستند. اگر قراره بری اونور هیچ وقت نه در مورد خودت و نه در مورد دیگران از این صفت استفاده نکن و همیشه تلاش کن تو هر زمینه ای که وارد میشی برنده باشی. مطمئنم 2013ایها همشون برنده ان. عزت زیاد. سعید
عمو سعيد دمت گرم.با ديدن مطلب بالا يك بار ديگه بهم يادآوري شد كه خدا خيلي دوستم داره.و دوباره اين دعا رو تو ذهن خستم فرياد كردم كه :
خدايا حالا كه دستمون رو گرفتي ديگه هيچ وقت ولش نكن.آمين
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده...
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
2- هر سوال را در قسمت مربوط به خودش بپرس
3- برای اینکه کار با این سایتو یاد بگیری اینجارو بخون
(2013-05-18 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  اولا کجای سوالم بی ربط بوده
تاپیک اینجادرباره کلیرنس هست منم سوال کردماصلاچی هستوتوضیح بدید
دوم ایکهامضاروشنیدم ولی اصلا نمیدونم چه جوری درست میشه و اصلا گفتنونگفتنش چه تاثیری درپاسخ گویی اعضاداره
خانم کریمی
کسی نگفت شما سئوالت بی ربطه. فقط برای دوستان جالبه که شما سه هفته دیگه مصاحبه دارین و تازه دارین در مورد کلیرنس سئوال می کنید!!. یه نگاهی به این پست مامان سایه بندازین. شاید جواب سئوالاتتونو داخلش پیدا کنید.
(2013-05-18 ساعت 21:31)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 20:56)los_angeles نوشته:  بسته ما هم عودت داده شد بدون ويزا امروز إيميل دادن كه بسته ديروز فرستاده شده
نميدونم جرا ممكنه نقص مدرك داشته باشه وقتي تو روز مصاحبه كفت هيج نقصي نداريد؟
يا اين اعلام كلير شدن ها شون رو هواست و الكي ؟
حالا جي ميشه ؟
جنين موردي سالهاي قبل بوده؟ يا فقط شانس ما ٣ نفر بوده؟ 

متاسفم بابت این اتفاق
برای من و مریم خانم وهمسرشونم این اتفاق 3هفته پیش افتاد و ما اینجا اطلاع رسانی کردیم و بعضی از دوستان کم لطفی کردن که اقا چرا الکی استرس می دید به دیگران و غیره.حالا بگذریم.ما هم شوکه شدیم چون هیچ نقص مدرکی نداشتیم.نگران نباشین و تا 8هفته دیگه باید صبر کنید تا دوباره شمارتون اعلام بشه
ایمیلی که به من دادن اینه:
According to our records, your administrative process has been renewed and not completed yet. Your case number will be removed from our web site during the next update. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad).

صبح كه پيام خصوصيتون رو ديدم از ته دل ميخواستم كه شما اين حس رو تجربه نكنين..
ميتونم بگم فقط منو همسرم و محمد آقا ميفهميم شما چه حسي دارين..
و شايد اگر دوستان خيلي عزيزمون (عليرضا، m@ry@m75 و همسر مهربونشون، shayangh ، szsanazsz)اونجا مثل فرشته بر ما نازل نميشدن ، الان چه ها كه به سر خودمون نيورده بوديم.. هر كدوم از اين عزيزان در لحظه خاصي به ما رسيدن و هنوز كه هنوزه به ياد ما هستند و ما رو حمايت ميكنند..
متاسفانه بي هيچ دليلي اين اتفاق ميوفته و هيچ ربطي به زمان مراجعه شما به سفارت نداره، من به شخصه حتي قبلش با ايميل كانفيرم كردم باهاشون ولي چي بگم..
ما هم جوابي مثل محمد آقا دريافت كرديم كه بهمون گفته شد شمارمون از سايت حذف و بعد از تكميل پروسه مجدد اعلام خواهد شد، البته نا گفته نماند كه براي دريافت اين ايميل همه كار، واقعا همه كار كرديم ولي بعد از ١٥ روز حدودا چنين جوابي بهمون دادند( طي اين ١٥ روز بيچاره شديم از فكر و خيال).
بنابراين تنها حرفي كه ميمونه صبر است و صبر است و صبر..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-18 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان
ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم

خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده
ممنون میشم

سلام دوست عزیز
برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
موفق باشی

باسلام
اولا کجای سوالم بی ربط بوده
دوم ایکهامضاروشنیدم ولی اصلا نمیدونم چه جوری درست میشه و اصلا گفتنونگفتنش چه تاثیری درپاسخ گویی اعضاداره

سلام خانم نگار.
من براي پاسخ دادن به سوال شما كلي انرژي صرف كردم و سعي كردم توضيح واضهات بدم اما متاسفانه اين تعجيل شما در پاسخگويي به دوستمون كمي من رو متفكر كرد.در هر صورت فصل الختام همه مباحث نظر مديران عزيز سايت هست كه عمو سعيد حجت رو بر همه تمام كردند.
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، majorsoly ، امیر مهاجر ، b_argi ، رجبعلی ، abloom_ma
(2013-05-18 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان
ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم

خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده
ممنون میشم

سلام دوست عزیز
برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
موفق باشی

باسلام
اولا کجای سوالم بی ربط بوده

نگار عزیز برای درست کردن امضا لطفأ در بالای صفحه وارد کنترل پنل میشوید و سپس در جدول سمت راست صفحه وارد قسمت امضا میشید وخلاصه ایی از کیستون را وارد میکنید و تمام. در ضمن زمان کلیرنس از موقعی شروع میشود که خدای نکرده ویزای یکضرب به هر دلیلی به شما تعلق نگیرد و بستگی به شرایط کاری وتحصیلی شما و افراد کیستون از یکماه تا زبانم لال ۶ ماه بطول میانجامد ولی بالأخره با کلیر شدن وگرفتن ویزا تمام میشود. موفق باشید
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-05-19 ساعت 00:21)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام شب همگی خوش.طبق آخرین خبر ارسالی از آنکارا(اینجا)به استحضار میرسانم که آنکارا دوشنبه تعطیل می باشد.روز جمهوری در ترکیه

روزبه خان جسارتا دوشنبه تعطیل نیست. فردا تعطیل هستش.

Sunday May 19 Commemoration of Atatürk, Youth and Sports Day National holiday
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sce ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، raham ، lingni ، b_argi ، رجبعلی ، amir82 ، forgivenevil ، mhb161
(2013-05-19 ساعت 00:28)alirezadiba نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 00:21)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام شب همگی خوش.طبق آخرین خبر ارسالی از آنکارا(اینجا)به استحضار میرسانم که آنکارا دوشنبه تعطیل می باشد.روز جمهوری در ترکیه

روزبه خان جسارتا دوشنبه تعطیل نیست. فردا تعطیل هستش.
علی رضا جان این دوست من گفت گویا انداختن دوشنبه.راستش نمیدونم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، b_argi ، رجبعلی ، amir82 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان