کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-19 ساعت 18:51)e76779 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 17:43)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 17:14)Setare99 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:07)honey rahmati نوشته:  13روز از مصاحبه ام میگذره ولی آپدیت نشدم روی تاریخ مصاحبه ام وایستاده . کسی هست مثل ما باشه

ما هم ۲۲ روز هست که آپدیت نشدیم یعنی‌ از روز مصاحبه تا الان. فکر نمیکنم مشکلی‌ باشه.

ما هم ٢٧ روزه Shy

سلام ما هم 35 روزه!Cool
سلام ، ما هم 17 روزه Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: kouroshd ، رجبعلی ، b_argi ، sce ، mhb161 ، e76779 ، zohre02 ، honey rahmati
(2013-05-19 ساعت 20:33)babi_nou نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 16:02)رجبعلی نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 14:06)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 09:06)alaleh_al نوشته:  دوستان میگید فرجی در کار دایی ما می شه؟ یا باید دور همه چیزو خط بکشیم؟ می خواد تماسی حاصلی کنیم؟
دوست عزیز چرا اینقدر نگرانی....با 101 روز انتظار که نباید نگران باشی ..میدونم خیلی سخته ولی صبر داشته باش بزودی کلیر خواهی شد...دوست عزیز پس من با بیش از 160 روز انتظار چی بگم....به زندگی بخند و مطمئن باش خبر های خوب در راه است....شما بزودی کلیر خواهی شدBig GrinBig GrinBig Grin

بابا دمت گرم با این روحیه. من که به داشتن دوستانی همچون شما و بسیاری دیگر در این سایت (که اگر بخوام اسم ببرم یک شاهنامه می شود) افتخار می کنم(البته اگر این حقیر رو لایق دوستی بدونید).
دوست عزیز من و ببین که بیش از 190 روزه منتظرم راحتتر صبر میکنیBig Grin

دوست عزیز اسمتون در منتظر سرا هست؟ به آقای امیر مهاجر اطلاع بدین اسمتون رو ثبت کنن

تشکر کنندگان: s.s.h ، shatsi ، رجبعلی ، b_argi ، sce ، mhb161 ، abloom_ma ، zohre02
سلام بر دوستان عزیز.90روز گذشت وهنوز خبری از کلیرنس نشده.کم کم دارم نگران میشم:-( 1کم انرژی مثبت بدید دوستان
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-05-19 ساعت 21:19)2600kasra نوشته:  سلام بر دوستان عزیز.90روز گذشت وهنوز خبری از کلیرنس نشده.کم کم دارم نگران میشم:-( 1کم انرژی مثبت بدید دوستان
بفرمائین اینم انرژی مثبت برای شما: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگه کافی نبود یاد من بیفتید که 160 روزه که منتظرم و 89 روزه که در سایت ceac هم آپدیت نشدم. اما اینو بدون که سحر نزدیک است، بالاخره هم نوبت ما خواهد رسید دوست عزیز. Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
بچه ها باز از فردا یک هفته پر استرس شروع میشه
کسایی که انرژی دارن لایک کنن ببینم کیا با قدرت میرن سمت یه هفته خوب و پر انرژی با خبرهای خیلی خوب
پ.ن: اگه دوست داشتید میتونید رتبه هم به من حقیر بدید تا انرژی منم تا آسمونا برسه Tongue
پ.ن ۲ :‌پیشاپیش ممنون از رتبه های اهداییBig Grin
سلام دوستان

ما هم دیگه اومديم تو این تاپیک به جمع شما پیوستیم یه جا اين گوشه موشه ها به ما میديد Big GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
دوستان دعا کنیدکه من فردا و پس فردا کلیر شم و تا جمعه ویزامو بگیرم. Big Grin
اگه اینجوری بشه همتون جمعه بعدش دعوتید خونه ما شام با مخلفات.Tongue
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
ظاهرأ اینطور که مشخصه سفارت ایروان با این حرکت لاک پشتیش تا سپتامبر ۲۰۲۰ تمام بچه ها را کلیر میکنه وما باید عصا به دست بریم ویزامون را بگیریمCoolخدا صبر بدهSad ۶۱ روز گذشت وما هنوز چشم انتظاریمRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، ashkan1188 ، mhb161 ، s.s.h ، kouroshd ، nooshshahnar ، mrr777 ، linuxer ، el333 ، Saeedv13 ، shatsi ، noura ، ikamaly ، iman63ir ، abloom_ma ، zohre02 ، رجبعلی
فردا عصر اينجا گودباى پارتى جعفره پيشاپيش از طرف بروبچ كلير شده ابوظبى همتون دعوتين دير نكنين ميخوايم بتركونيم.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: shatsi ، mrr777 ، e76779 ، el333 ، shayangh ، sentinel ، sgkco24 ، ikamaly ، kouroshd ، afshinghwink ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
ای وای وارد چهل و هفتمین روز انتظار شدم، ای غول کلیرنس شکسته شو. اول پیسکسوتها و بعد هم ما..امین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-19 ساعت 23:14)mrr777 نوشته:  دوستان دعا کنیدکه من فردا و پس فردا کلیر شم و تا جمعه ویزامو بگیرم. Big Grin

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعونا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-19 ساعت 19:23)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 17:59)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 23:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته:  ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده...
(2013-05-18 ساعت 18:40)marjani نوشته:  برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
2- هر سوال را در قسمت مربوط به خودش بپرس
3- برای اینکه کار با این سایتو یاد بگیری اینجارو بخون
(2013-05-18 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  اولا کجای سوالم بی ربط بوده
تاپیک اینجادرباره کلیرنس هست منم سوال کردماصلاچی هستوتوضیح بدید
دوم ایکهامضاروشنیدم ولی اصلا نمیدونم چه جوری درست میشه و اصلا گفتنونگفتنش چه تاثیری درپاسخ گویی اعضاداره
خانم کریمی
کسی نگفت شما سئوالت بی ربطه. فقط برای دوستان جالبه که شما سه هفته دیگه مصاحبه دارین و تازه دارین در مورد کلیرنس سئوال می کنید!!. یه نگاهی به این پست مامان سایه بندازین. شاید جواب سئوالاتتونو داخلش پیدا کنید.

سلام
منظورتون ازاین جمله چیه که جالبه شماسه هفته دیگه مصاحبه داریدو داریدازکلیرنس میپرسید
یعنی منظورتون اینه فعلازوده بهش فکرکنم یاخیلی دیره برای اطلاع پیداکردن ازکلیرنس
ممنون میشم بگید
بالاخره هرچی باشه شماهاشایدموسفیدکردید تواین سایت
من حالاکوتامتوجه مسائل اینجابشم
بازم ممنون اگرراهنماییم کنیددرباره اون جمله ام

سلام خانم کریمی. من نمیدونم چرا این همه جواب های عجیب دوستان به شما میدن. با اجازه از پیشکسوت های سایت باید خدمتتون عرض کنم که به نظر کمی دیر میاد برای پرسیدن این سوالات.
آیا شما مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه رو اعم از ترجمه مدارک تحصیلی، اسناد تمکن مالی، ترجمه شناسنامه ها، واکسن ها و سایر مدارک رو آماده کردید ؟ اگر آماده نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید و اگر سوالی داشتید میتونید توی تاپیک سفر به آنکارا (ایروان/ابوظبی) بگردید دنبال سوالاتتون و اینکه چه مدارکی نیاز هست.
اگر هم که آماده کردید، همونطور که دوستان عزیز فرمودن جای نگرانی نیست و چه بسا اصلاً پاتون به این تاپیک باز نشه.

به هر حال در صورت دریافت نکردن ویزا در روز مصاحبه اصطلاحاً وارد یه پروسه کاری میشه پروندتون به نام کلیرنس که معمولاً بین 1 ماه تا 6 ماه ممکنه طول بکشه و در نهایت اعلام میکنن که پروسه تموم شده و بعد از اون مدت زمان طی شده میتونید برید ویزاتونو بگیرید و ایشالا سفر کنید به آمریکا.

بله همه مدارکم اماده است حتی بلیط رفتن به دوبی مگرکلیرنس بعدازمصاحبه نیست که شمامیگید دیرشده
من که هنوزمصاحبه نرفتم که بدونم کلیرنس چیه
دیدم همه ازش حرف میزنن گفتم زودترازش اطلاع داشته باشم اگردانستن بده پس ببخشیدهمون بهترکه نادان بمونم شایدهمین نادانی باعث بشه پام تواین تاپیک بازنشه
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، Hoormazd ، afshinghwink ، b_argi ، abloom_ma ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
دوستان یه حسی به من میگه از سفارت ارمنستان خبرهای خوبی در راه است.....
من در سفری که واسه مصاحبه رفته بودم با دو نفر آشنا شدم که اونها واسه ویزای دانشجویی اومده بودن و دقیقا مصاحبه اونها هم 10 آپریل بود مثل من -- تازه مال من صبح بود مال اونا 2 بعدازظهر Smile -- و حالا جالب اینجاس که الان خبر رسید روز جمعه هردوشون کلیر شدن و الانم منتظرن منم کلیر بشم تا پاسپورتشون و بدن من واسشون ویزاهاشونو بگیرم.... D:
پس با توجه به این فانتزیه زیبا برای هر سه سفارت پیشاپیش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همراه با کلی انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
(2013-05-19 ساعت 23:17)sentinel نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:05)sgkco24 نوشته:  سلام دوستان

ما هم دیگه اومديم تو این تاپیک به جمع شما پیوستیم یه جا اين گوشه موشه ها به ما میديد Big GrinBig Grin

امیدوارم زیاد تو اینجا کنگر نندازین و خیلی زود برید توسفرنامه

البته منظور دوستمون لنگر بودا.Big Grin
فک کن...اگه لنگر بخوری کنگر بندازی چه شودBig GrinTongue................
مخلص همه بچه های گل منتظر هم هستیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-19 ساعت 23:36)bayat_r نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:14)mrr777 نوشته:  دوستان دعا کنیدکه من فردا و پس فردا کلیر شم و تا جمعه ویزامو بگیرم. Big Grin

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعوننا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین

مهندس بیات عزیز اگه پیش خدای خوب جایگاهی داری ما رو هم دعا کن حداقل بعد 60 روز آپدیت بشیم ...بخدا راضی هستیم....Shy
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: bayat_r ، mrr777 ، sce ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، ikamaly ، b_argi ، nooshshahnar ، hamedhamed ، abloom_ma ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان