کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-20 ساعت 08:25)sentinel نوشته:  Those who joyfully leave everything in God's hand will eventually see God's hand in everything worries end where faith begins
کسانی که با شادی و مسرت همه چیز خود را به دست خدا میسپارند سر انجام دستان خدا را در هر کار دخیل می بینند. نگرانی ها پایان می یابد در جایی که ایمان وجود داشته باشد
++++++++++++++++++++++++++
صبح همه دوستان عزیز بخیر و شادی
امیدوارم امروز اینجا هورا بارون باشه

دوستان ابوظبي 15 كيس امروز و فردا آپديت و كلير در پيشه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: abloom_ma ، b_argi ، lilac ، rezagh ، zohre02 ، e76779 ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 09:13)mehdi didam نوشته:  ... چند تیکه ابر جدا از هم اما خاکستری نوک مدادی ( دوست ندارم کلمه سیاه رو به کار ببرم ) و چند شاخه یک درخت ، بالای سرم نیست ، دوستام هم که داشتن من رو نگاه میکردن مثل من حیرون موندن که این آب که چه عرض کنم ، بارون موضعی ، اون هم با اون شدت و قطرات درشت ، اون هم فقط روی سر من ! دیگه چی بود ؟؟؟ حالا هرچی بود بود ، من که اون رو نشانه کلیر شدن میدونم ، اگر اینطور بشه من ایمان کامل میارم ، نه اینکه حالا هم کلا" رد کنم ، با یک شک و شبه ایی قبول دارم ، اما اگر این سری کلیر بشم ، دیگه فقط زبون طبیعت رو عشقه !!

منم یه چند باری تو مواقع حساس زندگیم خوابهایی دیدم که دقیقاً (اینکه میگم دقیقاً یعنی واقعا دقیقاً) فردای اون روز اتفاق افتادن، مثلا سر رتبه فوق لیسانسم که با 2 تا اختلاف رخ داد یا پیدا کردن یه چیزی که برام مهم بود یا زمان مصاحبه برای لاتاری... اما در خصوص کلیر شدن تا حالا 600 تا خواب دیدم هیچ کدوم اتفاق نیافتاده. سیستم خراب شده. باید برم کالیبراسیون. Big Grin

آقا من واقعا خسته شدم و کلافهSad. خدائیش دیگه انرژی مثبتم هم داره تموم میشه، خیلی بلاتکلیفم، همه زندگیم رو هواس. آپدیت هم نمیشم که دلم به آپدیت خوش باشه این دوتا آپدیت آخری هم با ایمیل بوده. خسته شدم از بس رو رزومه و زبان و ... و ... کار کردم آخه. چی کار کنم؟ به کی بگم؟ از کجا پیگیری کنم! 169 روز شدم خیلی سخته خدایی Sad
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
(2013-05-20 ساعت 10:24)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 08:25)sentinel نوشته:  Those who joyfully leave everything in God's hand will eventually see God's hand in everything worries end where faith begins
کسانی که با شادی و مسرت همه چیز خود را به دست خدا میسپارند سر انجام دستان خدا را در هر کار دخیل می بینند. نگرانی ها پایان می یابد در جایی که ایمان وجود داشته باشد

یعنی هر زمان من میبینم آقای MEHDIREZAEI یه پست اینجا میذاره روحم شاد میشه...SmileSmile ایشالا امروز و فردا کلیر میشید و براتون یه هورراااااااااااای حسابی میکشیم.... ولی خواهشاً باز هم ما رو در جریان آپدیت کیس ها قرار بدید ، شما واسه ما حکم سایت ابوظبی رو دارید....Wink
(2013-05-20 ساعت 10:34)lilac نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 10:24)MEHDIREZAEI نوشته:  

یعنی هر زمان من میبینم آقای MEHDIREZAEI یه پست اینجا میذاره روحم شاد میشه...SmileSmile ایشالا امروز و فردا کلیر میشید و براتون یه هورراااااااااااای حسابی میکشیم.... ولی خواهشاً باز هم ما رو در جریان آپدیت کیس ها قرار بدید ، شما واسه ما حکم سایت ابوظبی رو دارید....Wink

ممنون دوست گلم
به محض آپديت مهاجرسرارو منفجر مي كنيم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، raham ، lilac ، afshinghwink ، hana_fd ، s.s.h ، zohre02 ، Nasimmmm ، e76779 ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161
ماشاالله به این همه روحیه
روحیه پیشکسوتها از جوونترها بیشتره که
با آرزوی کلیر شدن همه منتظران ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
۲۰۱۳
(2013-05-20 ساعت 10:39)Szsanazsz نوشته:  آقا يك شماره تلفن بود اينجا ميداديد به بچه ها ميگفتيد تماس مستقيم و اينا...اون چي بود و براي چي بود؟CoolTongue
تو امضاي من هست Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-20 ساعت 10:39)Szsanazsz نوشته:  آقا يك شماره تلفن بود اينجا ميداديد به بچه ها ميگفتيد تماس مستقيم و اينا...اون چي بود و براي چي بود؟CoolTongue

سلام ساناز عزیزم...

برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد...

"برگرفته از دلنوشته های مامان سایهWink"
(2013-05-20 ساعت 10:51)sayeh_m نوشته:  
تو امضاي من هست Smile
به به سایه خانم....امروز با آمدن شما این تاپیک روحیه بهتری به خودش میگرهBig GrinBig Grin.......راستی آن طرف دنیا خوش میگذره.Smile.....سربلندی شما ارزوی همه بچه های این تاپیک هستRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، tajhizgaran ، lilac ، رجبعلی ، mhb161 ، shatsi ، sayeh_m ، maryam.005 ، bayat_r ، mlo
دوستان عزیزم با توجه به عدم وجود یک سیستم دسترسی به اپدیت کیس ها در ایروان چند نکته آماری به نظرم رسید که تقدیم میکنم با فرمت زیر:
تاریخ آپدیت/تعداد کیس موجود/تعداد کیس جدید/کیس لاتاری جدید
13 آوریل/38 /4 / 2
20 آوریل/36 /10 / 7
27 آوریل/62 /29 /11
15 می(17روز تاخیر) /47 /15 /10

امیدوارم در اپدیت های بعدی دیگه هیچ پرونده ای در لیست انتظار نباشه.
موفق و پیروز و کلیر شده باشید.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: s.s.h ، mehdi didam ، zohre02 ، abloom_ma ، KOUROSHAVIN ، MEHDIREZAEI ، lilac ، mhb161 ، mlo
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-20 ساعت 10:53)lilac نوشته:  

سلام ساناز عزیزم...

برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد...

"برگرفته از دلنوشته های مامان سایهWink"

ببخشيد دوستان من اين شماره رو تازه ديدم. اين واسه ما كه ايروان بوديم هم كاربرد داره !؟ چي ميگن وقتي بهشون زنگ ميزنيم !؟ مثلا ميگن كي كلير ميشيم ؟؟
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، tajhizgaran ، گل نهال ، lilac ، mhb161 ، iman63ir
(2013-05-20 ساعت 11:43)KOUROSHAVIN نوشته:  اگه کتاب گینس بخش بیشترین آپدیتها رو داشت فک کنم اسم من ثبت میشد توش...آقا اینا بدجور افتادن به جون پرونده منSadهمینجوری پیش برن میفهمن که طراح 11سپتامبر من بودمSadاصن پاره و پ.ره شد این پرونده من..کاش جلدش میکردم ازین جلدکلفتاBig Grin
25و27مارچ+15اپریل ایمیل+13و14و16و20 می
اقا جان باور بفرمایین هر وقت پست های شما رو میبینم، دلم براتون کباب میشه و روزهای انتظار خودم یادم میره . این آقا کلاغه کجاست خبر کلیر شدن همتونو ( همه مون رو) بیاره.+++++++++++++++++++
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، امیر مهاجر ، raham ، گل نهال ، lilac ، رجبعلی ، mhb161 ، shatsi
(2013-05-20 ساعت 11:43)KOUROSHAVIN نوشته:  اگه کتاب گینس بخش بیشترین آپدیتها رو داشت فک کنم اسم من ثبت میشد توش...آقا اینا بدجور افتادن به جون پرونده منSadهمینجوری پیش برن میفهمن که طراح 11سپتامبر من بودمSadاصن پاره و پ.ره شد این پرونده من..کاش جلدش میکردم ازین جلدکلفتاBig Grin
25و27مارچ+15اپریل ایمیل+13و14و16و20 می
فك كنم فقط روشو گردگيري ميكنن ميذارن سر جاش. خوبه كه... مال ما رو چون گذاشته زيرش گردگيري هم نميكنهTongue
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
استقامت و کشش کش من داره تموم میشه فکر کنم زیادی کشش دادن تو ایمیل های اینده به این نکته اشاره می کنم که جنس ما ایرانی هست تحمل این همه کشش را نداره.Big Grin
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
والا ما از مصاحبه تا اپریل هر 2 یا 3 روز در میون یه سرکی به پروندمون میکشیدن یه آپدیتی میشد چه از آنکارا په از امریکا یه جورایی واسشون مطالبش تازگی داشت دیگه از آخرای اپریل کنار گذاشتنش فک کنم دیگه براشون اون جذابیت اولاشو نداره !!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: