کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
چه جالب نمیدونستم امروز 14 روزه شدم
یادم رفته بود یه سری به امضای امیر مهاجر زدم رفتم منتظرسرا دیدم 14 روز شدBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، e76779 ، sce ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، mrr777 ، b_argi ، nooshshahnar ، hamedhamed ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-19 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  [quote='arash_r15' pid='340841' dateline='1368975239']
[quote='negar_karimi6' pid='340781' dateline='1368970167']
[quote='Saeedv13' pid='340373' dateline='1368904951']
[quote='negar_karimi6' pid='340096' dateline='1368882488']

بله همه مدارکم اماده است حتی بلیط رفتن به دوبی مگرکلیرنس بعدازمصاحبه نیست که شمامیگید دیرشده
من که هنوزمصاحبه نرفتم که بدونم کلیرنس چیه
دیدم همه ازش حرف میزنن گفتم زودترازش اطلاع داشته باشم اگردانستن بده پس ببخشیدهمون بهترکه نادان بمونم شایدهمین نادانی باعث بشه پام تواین تاپیک بازنشه
دوست عزیز.سرور گرامی.مسافر آینده.......
ماشالا هزار ماشالا عجب ادبیات تهاجمی داری شما.Big Grin
عزیز دل برادر بچه های این جا که با کسی پدر کشتگی ندارن خوش تیپ.
با ما به از این باش که با خلق خدایی.بر و بچ این تاپیک همه محتاج انرژی مثبتن هموطن.شما دیگه نزن مارو بابا.خوبیت نداره به خدا.Big GrinCoolTongue
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-19 ساعت 23:44)shatsi نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:36)bayat_r نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:14)mrr777 نوشته:  دوستان دعا کنیدکه من فردا و پس فردا کلیر شم و تا جمعه ویزامو بگیرم. Big Grin
اگه اینجوری بشه همتون جمعه بعدش دعوتید خونه ما شام با مخلفات.Tongue

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعوننا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین

مهندس بیات عزیز اگه پیش خدای خوب جایگاهی داری ما رو هم دعا کن حداقل بعد 60 روز آپدیت بشیم ...بخدا راضی هستیم....Shy

یا ربی کلیر شاتسی too، انا اعلم اسمک is صعب الادا لکن کلیر شاتسی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-19 ساعت 23:14)mrr777 نوشته:  دوستان دعا کنیدکه من فردا و پس فردا کلیر شم و تا جمعه ویزامو بگیرم. Big Grin

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعونا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین

بیات جان من جای آفیسر بودم با این تسلط به عربی همون ابوظبی نگه میداشتمت یک پست کاردار یا سفیری هم بهت میدادم ، یک حسن هم داشت حداقل کار بچه های اون یک سفارت رو پارتی بازی میکردی میانداختی جلو Big Grin
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
راز آرامش درون، خویشتنداری است، انرژیهای خود را پراکنده نکن، بلکه آنها را تحت نظر داشته باش و به طرز مفیدی هدایتشان کن
به امید فردایی بهتر برای همه
شب همگی خوش
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: s.s.h ، bayat_r ، گل نهال ، AsemanAbee ، shatsi ، mlo ، raham ، kouroshd ، afshinghwink ، b_argi ، zohre02 ، mahmoodfuny ، رجبعلی ، mhb161 ، mehrana
(2013-05-19 ساعت 23:48)bayat_r نوشته:  

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعوننا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین

مهندس بیات عزیز اگه پیش خدای خوب جایگاهی داری ما رو هم دعا کن حداقل بعد 60 روز آپدیت بشیم ...بخدا راضی هستیم....Shy

اهــل دل ای نازنین هــایم ســلام .... ســایه تان اینجا همیـشه مســـــتدام...
با شـما قلـــبم منـــوّر می شــود... حـال من یك حـال دیـگر می شـــود...
حــرف دل ، اینـجا پناهم داده است .... دلـــبری قـــولِ نگــاهم داده است...
بزمتان ، جــانِ مــرا بـر بـاد كـرد ...حــرف دل ، مـا را چنین معتاد كـرد ....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-19 ساعت 18:43)sentinel نوشته:  خدایا

من اینجا دلم سخت معجزه میخواهد

و تو انگار

معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا ....!!
و در ميان شما ايه هائي گذاشتيم از خودتان.
ايا قبوليتان در لاتاري نشانه اي(معجزه) نيست از براي هدايتتان.
ببينيد و ايمان اوريد.
پس بيائيد به مصداق ايه ( اهدنا الصراط المستقيم ) از او بخواهيم كه به راهي غير از راه ( مغضوبين اليهم ) هدايتمان كند.آمين
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا

اللهم کلیر محمدرضا هذا الیوم، انت ادعونا بالنهار فی منزلک بالجمعه....یا الهی و ربی هنا عطشان
آمین یا رب العالمین
ها ها ها این دعا با یه تشکر خشک و خالی نمیشد جواب داد .واقعا دمت جیز داره!

(2013-05-19 ساعت 23:50)AFSHIN-PIC نوشته:  

آمین یا رب العالمین

بیات جان من جای آفیسر بودم با این تسلط به عربی همون ابوظبی نگه میداشتمت یک پست کاردار یا سفیری هم بهت میدادم ، یک حسن هم داشت حداقل کار بچه های اون یک سفارت رو پارتی بازی میکردی میانداختی جلو Big Grin
بیات جان میدونی که دعا های دسته جمعی بیشتر اثر میزاره.لطف کن همه رو خالص و تضرع آمیز و دو آتیشه دعا کن همه آمین بگیم بلکه به یه جایی برسه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، afshinghwink ، el333 ، itsmasoud ، b_argi ، hamedhamed ، yousef_eidi ، zohre02 ، mhb161 ، bayat_r

آمین یا رب العالمین
استاد بیات عزیز التماسنا دعائنا فی منتظرک و اقوامنا و .....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، hamedhamed ، yousef_eidi ، zohre02 ، raham ، shatsi ، mnajafinobar ، mhb161 ، bayat_r
(2013-05-19 ساعت 23:48)bayat_r نوشته:  

آمین یا رب العالمین

جهت اطلاع عرض میکنم شاتزی دست میباشد و در اصل یک کلمه آلمانی است به معنای خیلی قیمت، گنجینه اساسا کسی که به شخصی بیش از حد علاقه داشته باشد وی را ساتزی صدا میکند، البته بخش ز این کلمه چیزی بین س و ز تلفظ میشود
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، MEHDIREZAEI ، lilac ، afshinghwink ، mhb161 ، mehrana ، bayat_r
چند تا سوال تکراری دارم
1-من برای پنجشنبه اینده بلیط گرفنم اگر جمعه پاسپورت را به سفارت بدهم حدودا کی پاسپورت را به من برمی گردانند ؟
2- برای دادن پاسپورت به سفارت چه ساعتی بهتر است مراجعه نمایم و ایا باز هم توی صف ورود بایستم یا ورودی دیگری دارد ؟
3- ایا لازم است یک ایمیل به سفارت بزنم که ببینم بقیه اعضا خانوادهام هم کلیر هستند و یا نیازی نیست ( جلوی کیس من هم یک ستاره دارد )
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، mhb161
ما به ندرت درباره آنچه که داریم فکر می کنیم ، درحالیکه پیوسته در اندیشه چیزهایی هستیم که نداریم

سلام و هزاران درود بر شما دوستان عزیز....صبح 30 اردیبهشت 1392 شما عزیزان بخیر و شادی.Big Grin

میبینم که سرحال و با روحیه ای وصف ناپذیر صبح زیباتون را شروع کردید و تصمیم دارید بر آنچه خداوند برایتان در نظر گرفته راضی بوده و شکر گزارش باشید.Rolleyes...............همه میدونیم که در روند کلیر شدن ما همه چی درهمهSmile...اما ما با امید و صبر به پیش میرویم.....دوستان پائین جدول منتظر سرا شما همگی گل های سر سبد این تاپیک هستید و به امید خدا بزودی کلیر خواهید شدRolleyes....پیشکسوتان عزیز میبینم دارید به زندگی و بازیهای اون میخندیدBig Grin.....پس بخندید که چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد......به به به به چه روزهای شادی بخشی در راه هست.Shy..به امید کلیر شدن همگی شما (دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره)دوستدار شما با 161 روز انتظارTongue
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-20 ساعت 09:13)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  اگردانستن بده پس ببخشیدهمون بهترکه نادان بمونم شایدهمین نادانی باعث بشه پام تواین تاپیک بازنشه

حساس نشو !! حساس نشو !!!Big GrinBig GrinBig Grin

توی یک سریال طنز این جمله رو میگفت ، اما دانستن حق مسلم شماست و مهمتر از آن ، پــــرســـیــــدن ، اصلا" همه بچه های مهاجرسرا بخصوص این تاپیک !! درست گفتم ؟ من خارجی مارجیم خوب نیست !!! حضورشون به همین خاطره ، اما خب شما فشارهای ناشی از انتظار رو هم درنظر بگیرین ، از جمله این حقیر با 167 روز !!
این تنش ناشی از انتظار ــ در حالی که بسیاری از ما به زور خودمون رو به بی خیالی زدیم !! ــ باعث میشه یه کمی حساس بشیم و آستانه تحملمون پائین بیاد ، پس شما دلگیر نشو و محکم باش ، حالا حالاها ، اگر اوضاع اینجوری باشه که هست ، اینجا کار داری و باید هی بپرسی و بعدها خودت باید جواب تازه واردها رو بدی ، ببینم اون موقع اعصابت چطوری میمونه !!!

و اما مژده بدم که بنده این هفته کلیر میشم

همیشه اعتقاد داشتم که طبیعت یه جورایی با آدم حرف میزنه و اگر زبونش رو بلد باشیم به ما از آینده امون خبر میده
مثلا" درست چند روز قبل از برنده شدن لاتاری یه گربه باردار اومد توی زیرزمین و من نادان باترفند و کمی اذیت بیرونش کردم ،که پیرترهای فامیل گفتن نشونه خیر و برکته و چند روز بعد من برنده شدم !! حتی قبل از اینکه اصلا"راجع به لاتاری چیزی بدونم !! چند بار کبوتر به طور ناگهانی وارد اتاقم شد ، گفتن اومد داره و مدتی بعد من در جریان لاتاری قرار گرفتم و ثبت نام کردم که 2012 بود و به کلی قرعه کشی به هم خورد و چون من شماره ام رو گم کرده بودم نتونستم بفهمم برنده شدم یا نه !! مدتی بعد چند بار کبوترهای محترم روی سرم کار خرابی کردن ، باز گفتن نشونه خوبیه و در 2013 ــ بعد از جریان اون گربه محترم ــ من برنده شدم ، البته اون یک سال تاخیر و حتی این دیر کلیر شدن باعث خیر و برکات زیادی برام بود ، خدا رو شکر . ( مهمتر اینکه هیچ کدام از این اتفاقات نه قبل و نه بعد از آن تکرار نشده اند !!! )
و آخرین نشانی هم که دو سه روز پیش اتفاق افتاد ، اوایل غروب بود ، هنوز قسمتی از آسمون کاملا" تاریک نشده بود ، باد نسبتا" تندی هم شروع به وزش کرده بود و انگار داشت بارون میگرفت ، من و دو سه نفر دیگه داشتیم از خیابون رد میشدیم ، یک ماشین بین ما فاصله انداخت و من تنها موندم ، در همین موقع ناگهان به شعاع یک متر ، یه چیزی در حد نصف سطل قطراتِ درشت آب ریخت روی سرم که نیمه خیس شدم !!! به بالا نگاه کردم ببینم کی اینکار رو کرده ؟ که دیدم چیزی جز آسمون خدا ، چند تیکه ابر جدا از هم اما خاکستری نوک مدادی ( دوست ندارم کلمه سیاه رو به کار ببرم ) و چند شاخه یک درخت ، بالای سرم نیست ، دوستام هم که داشتن من رو نگاه میکردن مثل من حیرون موندن که این آب که چه عرض کنم ، بارون موضعی ، اون هم با اون شدت و قطرات درشت ، اون هم فقط روی سر من ! دیگه چی بود ؟؟؟ حالا هرچی بود بود ، من که اون رو نشانه کلیر شدن میدونم ، اگر اینطور بشه من ایمان کامل میارم ، نه اینکه حالا هم کلا" رد کنم ، با یک شک و شبه ایی قبول دارم ، اما اگر این سری کلیر بشم ، دیگه فقط زبون طبیعت رو عشقه !!

دقیقاً این موضوع کبوتر برای منم پیش اومده بود Wink
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، zohre02 ، mehdi didam ، afshinghwink ، arash_r15 ، mrr777 ، رجبعلی ، mhb161 ، ikamaly
(2013-05-20 ساعت 09:13)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:37)negar_karimi6 نوشته:  اگردانستن بده پس ببخشیدهمون بهترکه نادان بمونم شایدهمین نادانی باعث بشه پام تواین تاپیک بازنشه

حساس نشو !! حساس نشو !!!Big GrinBig GrinBig Grin

توی یک سریال طنز این جمله رو میگفت ، اما دانستن حق مسلم شماست و مهمتر از آن ، پــــرســـیــــدن ، اصلا" همه بچه های مهاجرسرا بخصوص این تاپیک !! درست گفتم ؟ من خارجی مارجیم خوب نیست !!! حضورشون به همین خاطره ، اما خب شما فشارهای ناشی از انتظار رو هم درنظر بگیرین ، از جمله این حقیر با 167 روز !!
این تنش ناشی از انتظار ــ در حالی که بسیاری از ما به زور خودمون رو به بی خیالی زدیم !! ــ باعث میشه یه کمی حساس بشیم و آستانه تحملمون پائین بیاد ، پس شما دلگیر نشو و محکم باش ، حالا حالاها ، اگر اوضاع اینجوری باشه که هست ، اینجا کار داری و باید هی بپرسی و بعدها خودت باید جواب تازه واردها رو بدی ، ببینم اون موقع اعصابت چطوری میمونه !!!

و اما مژده بدم که بنده این هفته کلیر میشم

همیشه اعتقاد داشتم که طبیعت یه جورایی با آدم حرف میزنه و اگر زبونش رو بلد باشیم به ما از آینده امون خبر میده
مثلا" درست چند روز قبل از برنده شدن لاتاری یه گربه باردار اومد توی زیرزمین و من نادان باترفند و کمی اذیت بیرونش کردم ،که پیرترهای فامیل گفتن نشونه خیر و برکته و چند روز بعد من برنده شدم !! حتی قبل از اینکه اصلا"راجع به لاتاری چیزی بدونم !! چند بار کبوتر به طور ناگهانی وارد اتاقم شد ، گفتن اومد داره و مدتی بعد من در جریان لاتاری قرار گرفتم و ثبت نام کردم که 2012 بود و به کلی قرعه کشی به هم خورد و چون من شماره ام رو گم کرده بودم نتونستم بفهمم برنده شدم یا نه !! مدتی بعد چند بار کبوترهای محترم روی سرم کار خرابی کردن ، باز گفتن نشونه خوبیه و در 2013 ــ بعد از جریان اون گربه محترم ــ من برنده شدم ، البته اون یک سال تاخیر و حتی این دیر کلیر شدن باعث خیر و برکات زیادی برام بود ، خدا رو شکر . ( مهمتر اینکه هیچ کدام از این اتفاقات نه قبل و نه بعد از آن تکرار نشده اند !!! )
و آخرین نشانی هم که دو سه روز پیش اتفاق افتاد ، اوایل غروب بود ، هنوز قسمتی از آسمون کاملا" تاریک نشده بود ، باد نسبتا" تندی هم شروع به وزش کرده بود و انگار داشت بارون میگرفت ، من و دو سه نفر دیگه داشتیم از خیابون رد میشدیم ، یک ماشین بین ما فاصله انداخت و من تنها موندم ، در همین موقع ناگهان به شعاع یک متر ، یه چیزی در حد نصف سطل قطراتِ درشت آب ریخت روی سرم که نیمه خیس شدم !!! به بالا نگاه کردم ببینم کی اینکار رو کرده ؟ که دیدم چیزی جز آسمون خدا ، چند تیکه ابر جدا از هم اما خاکستری نوک مدادی ( دوست ندارم کلمه سیاه رو به کار ببرم ) و چند شاخه یک درخت ، بالای سرم نیست ، دوستام هم که داشتن من رو نگاه میکردن مثل من حیرون موندن که این آب که چه عرض کنم ، بارون موضعی ، اون هم با اون شدت و قطرات درشت ، اون هم فقط روی سر من ! دیگه چی بود ؟؟؟ حالا هرچی بود بود ، من که اون رو نشانه کلیر شدن میدونم ، اگر اینطور بشه من ایمان کامل میارم ، نه اینکه حالا هم کلا" رد کنم ، با یک شک و شبه ایی قبول دارم ، اما اگر این سری کلیر بشم ، دیگه فقط زبون طبیعت رو عشقه !!

و اگر با این اوصاف کلیر بشین که ایشالا میشین، برای بیعت حتما خدمت میرسیم Cool
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، Szsanazsz ، zohre02 ، lilac ، afshinghwink ، arash_r15 ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، ikamaly
(2013-05-20 ساعت 08:40)روشنک نصیری نوشته:  چند تا سوال تکراری دارم
1-من برای پنجشنبه اینده بلیط گرفنم اگر جمعه پاسپورت را به سفارت بدهم حدودا کی پاسپورت را به من برمی گردانند ؟
2- برای دادن پاسپورت به سفارت چه ساعتی بهتر است مراجعه نمایم و ایا باز هم توی صف ورود بایستم یا ورودی دیگری دارد ؟
3- ایا لازم است یک ایمیل به سفارت بزنم که ببینم بقیه اعضا خانوادهام هم کلیر هستند و یا نیازی نیست ( جلوی کیس من هم یک ستاره دارد )
سلام دوست من.
ج1-در حالت عادي اگه جمعه پاسها و برگه رنگيتون رو تحويل سفارت بدين با توجه به تعطيلي يكشنبه حدودا عصر سه شنبه يا صبح چهارشنبه انشاا... پاسهاتون رو تحويل ميگيريد.
ج2-از همون دري كه براي مصاحبه رفتين راس ساعت 10:30 مراجعه كنيد و دقيقا به همان شكل ورود براي مصاحبه عمل كنيد.
ج3-حتما يك ايميل به سفارت بزنيد تا علت ستاره دار بودنتون مشخص بشه از توضيحاتتون متوجه شدم كه شما برنده اصلي نيستين و با توجه به اينكه خانم هستين دليل ستاره دار شدنتون نبايد زياد حاد باشه.در هر صورت توي ايميلتون سوال كنيد كه ايا براي دريافت ويزا براي مابقي افراد كيس ميتونيد اقدام كنيد؟
نهايتا اينكه پاسخهاي بالا برايند مطالعه سفرنامه هاي مختلف هست ولي اين رو در نظر بگيريد كه تجربه نشان داده كه در پرونده هاي مهاجرتي هميشه بايد آماده سورپرايز باشيم.
منتظر اعلام كليرنس شما و دريافت ويزا توسط كليه همراهانتان هستيم.در پناه مولا موفق باشيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، alirezass ، abloom_ma ، zohre02 ، afshinghwink ، majid.s ، arash_r15 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان