کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یعنی تو این سایت هیچکسی آدرس ایمیلی نداره که بشه پیگیر پرونده شد ؟ بچه های ابوظبی که با سفارت نامه نگاری میکنن لطف کنن آدرس ایمیلو به اشتراک بزارن
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، proje ، mhb161
ممنون
***5
07 می
ایروان
اخری رو نمی دونم چون دو روز پیش دیدم (خیلی بی فکرم نه؟Rolleyes)
راستی یه سوال؟
الان یکی از دوستان درباره تعطلی پرسید و من سرچ کردم که علاوه بر 27 مارچ که تعطیله نوشته که 28 مارچ 1st Republic Day هست حالا اون روز هم تعطیله؟
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، proje ، mhb161 ، ابی هانی
(2013-05-20 ساعت 19:53)saeid_2013 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 19:43)mrbonbon نوشته:  [quote='saeid_2013' pid='341714' dateline='1369062210']
[font=Arial][size=small][size=medium]
دوست عزیز بهت خیلی تبریک میگم و امیدوارم که چرخش براتون بچرخه...
اما دوست عزیز امیدوارم که با توجه به تعطیلی دوشنبه آینده سفارت(27 می)، برنامه ریزی برای رفتنتون کرده باشین...
سلام من برنامه ریختم که دو شنبه اونجا برسم و سه شنبه پاسپورتم رو تحویل سفارت بدم (ارمنستان) . تشکر که یادآوری کردی

حالا که گفتین ایروان هستین، فهمیدم که مصاحبه تون اونجا بوده، چون اطلاعاتی نداشتم ازتون و فقط خواستم بدونین که حتماً تعطیلی در پیشه...
البته ببخشید امکان داره این تعطیلی، شامل حال شما نشه، چون من از روی سایت آنکارا دیدم و گفتم، امکان داره ایروان تعطیل نباشه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، soruosh ، proje ، گل نهال ، mhb161
دوستان عزیز که در ابوظبی مصاحبه شدن، اگر کسی آدرس ایمیل جهت پیگیری پرونده داره برای من ارسال کنه لطفا
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Hoormazd ، b_argi ، sce ، proje ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 20:13)saeid_2013 نوشته:  ممنون
***5
28 مارچ
ایروان
اخری رو نمی دونم چون دو روز پیش دیدم (خیلی بی فکرم نه؟Rolleyes)
راستی یه سوال؟
الان یکی از دوستان درباره تعطلی پرسید و من سرچ کردم که علاوه بر 27 مارچ که تعطیله نوشته که 28 مارچ 1st Republic Day هست حالا اون روز هم تعطیله؟

ممنون. آخرین باری که چک کردی و کلیر نشده بودی کی بود؟ ما تاریخ اعلام کلیرها رو داریم.
تشکر کنندگان: Hoormazd ، b_argi ، abloom_ma ، payam62 ، sce ، soruosh ، proje ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، ابی هانی
تعدا افراد کیس
تاریخ مصاحبه
محل مصاحبه
تاریخ کلیر شدن
[/quote]
***5
07 می جمعه
ایروان
اخری رو هم دقیق نمی دونم چون خودم دو روز پیش دیدم (می دونم که خیلی بی فکرمShy)
یه سوال خدمت دوستان:
یکی از دوستان در مورد تعطیلی پرسید من الان نگاه کردم که علاوه بر 27 مارچ که روز تعطیلی هست 28 مارچ نوشته 1st Republik Day حالا اون روز هم تعطلیه ؟ اگه من پاسم رو بندازم انگار که روز چهار شنبه انداختم تو صندوق سفارت
(2013-05-20 ساعت 20:01)parvin_peikani نوشته:  [آقا سعید تبریک برای کلیرشدنتون انشالله سفر خوبی داشته باشین برای ما هم دعا کنید میشه لطف کنید بگید کیستون چندنفرست و کلیرنستون چه مدتی طول کشید ممنون

ممنون
انشالله که زود زود (خیلی زود زود تر از اونی که فکر کنی) کلیر بشی همتون هم همینطور
من تک و تنهام
تشکر کنندگان: mrbonbon ، b_argi ، babak_1363 ، sce ، raham ، proje ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
سلام دوستان. دایی من شده کیس سوال برانگیز ابوظبی. من ازتون سوال کردم هیچ کس تحویل نگرفت. این شماره ای سایه خانم دادن باید باهاش تماس بگیریم و از حال روزمون با خبر بشیم؟ چون کیس از 7 مارچ آپدیت نشده. لطفا راهنمایی
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: b_argi ، lilac ، sce ، proje ، گل نهال ، mhb161
شرمنده
27 مارچ که روز تعطیلی هست 28 مارچ نوشته 1st Republik Day
دوست عزیز من تو این تاریخ ها قاطی کردم (بخاطر همین بود که زیاد تو مهاجر سرا نمی اومدمTongue چون هول شدم)
منظورم 27 می و 28 می بود
ببخشید

ممنون. آخرین باری که چک کردی و کلیر نشده بودی کی بود؟ ما تاریخ اعلام کلیرها رو داریم.
[/quote]
امیر جان یه نگاه توی کانفرمیشن اکانتم بهت می گم دقیق کی بود . برات پیام خصوصی می زام چون الان واقعا یادم رفته که دقیقا کی بود.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، el333 ، sce ، proje ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-05-20 ساعت 19:40)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 16:39)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:03)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:56)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:47)babak_1363 نوشته:  دوست من
1-ایمیل و تلفن یک ابزار ارتباطی است و اگه اینطور بودکه شما میگین ایمیل و شماره تلفن رو تو سایت نمی ذاشتن و نمی گفتن که تماس بگیرید .
2-اینکه ما دیگران رو پاسخگو بدونین و پاسخ خواهی رو در خودمون تقویت کنیم ، عین فرهنگ US هست، البته در کنارش باید خودمون هم همینطور باشیم.
3- امیدوارم شما به مشکلات بعضی از دوستان منتظر مبتلا نشین و به زودی کلیر بشین ، چون اگه خدایی نکرده بالای 100 روز بشین تازه متوجه میشین که ای بابا از این خبرا هم نیست و باید یه کاری کرد!
4- در آخر ازتون خواهش میکنم از بکار بردن بعضی از صفات در حالت جمع خودداری کنید، اگه خود ما دارای روحیاتی هستیم ، مجاز به جمع بستن با دیگران نیستیم!
موفق باشید

دوست عزيز اين جمله از سايت ابوظبي هستش.
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
در آخر گفته كه هيچ نيازي نيست.

ممنون بابت متنی که گذاشتین، من در این جمله نبایدی ندیدم!! گفته که ایمیل شما فرآیند رو تسریع نمیکنه و نیازی به نوشتن ایمیل یا تماس نیست!
اما نگفته تماس نگیرید یا ایمیل نزنید. من بعنوان یک برنده لاتاری که تا سپتامبر امسال اگه ویزاش صادر نشه کلاً همه چیزش میپره، می خوام در جریان پروندم قرار بگیرم.
این حق هر فردی هست که مطلع باشه ، شما ایمیل نزن و چندین ماه صبر کن ،اما تجویز عمومی نکنید.
من دو سه روزه تو اين تاپيك گارد گرفتن نسبت به همديگرو ميبينم يا دوستان صبر و تحملشون كم شده يا استرس ميزانش بالا رفته كه دواش يكم شوخى هست اما ميبينم با اينكه من يه چيزى واسه شوخى نوشتم دوستان با سند و مدرك اومدن به جنگش اول هر كسى اختيار خودشو داره و ميتونه هرچى دلش ميخواد ايميل و تلفن بزنه در ثانى نوشته بنده نشانى از جدى بودن نداره و با شيپور از جمله اول اعلام ميكنه كه طنزه و به گفته بزرگان و پيشكسوتان اين تاپيك تنها جايى هست كه بنا به شرايط همه شوخى توش قابل تحمل هست پس اول بخنديد و بعد اگر ديدين موضوع جدى هست و اشتباه پاسخهاى رسمى زيرش بنويسين در ضمن امشب اينجا گودباى پارتى جعفره شماهام تشريف بيارين خوشحال ميشيم .

دوست من ، گارد گرفتنی در کار نیست، ما هم همه اینجا حسابی شوخی می کنیم و میدونیم جو چطوره، من به شخصه استرسی ندارم چون وضعیت ام مشخص شده و اگه اینجا میام وظیفه ی خودم می دونم چون حال دوستان رو درک میکنم.. میدونم انتظار سخته ، چون خودمم این فازو رد کردم ، اما باور کنید شوخی داریم تا شوخی .. من خودم پایه ی شوخی ام .. اینجا هیچ کس با دیگری سر جدال نداره ، همه یک هدف دارن و نظرات خودشون رو، اما راجع به اینکه یه کیس بالای 100 روز اینجا می آد مینویسه ، چکار کنه و یه جورایی مستاصله و هزارتا فکر و خیال داره به این راحتی ها و شوخی شوخی نمیشه یه چیزی نوشت..
شوخی به جای خود و جدی هم به جای خود ، ای کاش سایه خانم و خانم هنری و خیلی دوستان دیگه اینجا می نوشتن از آنچه تجربه کردن، البته بارها نوشتن ....
راستی منم گودبای پارتی جعفر میامBig Grin
قبل از هر چيز جمله بند ٤ شما رو دوس نداشتم و جوابى هم به شما ندادم راجبش و به خاطر اينكه اينجا جاش نبود و اگرم اينجا شوخى بشه كه توهين به كسى باشه توسط مديران حذف ميشه در ضمن اينجا قراره غم و نگرانى همو رفع كنيم چنان كه چند روز پيش خود من دپ زده بودم و عمو سعيد با نوشته زيباش مود منو عوض كرد و شايد خيلياى ديگه كه حتى حس نوشتن حالشونو نداشتن هم شاد شدن، بگذريم ديد من با شما متفاوت هست و ترجيح ميدم به جاى ذكر مصيبت ١٠٠ روز به بالا ها به اندازه خوندن يه پست هم كه شده از فكر بيارمشون بيرون به هر حال دوست دارم در سطح فرهنگ و روحياتم اينجا مفيد باشم . اينا رو نوشتم چون داريم همديگرو دوست صدا ميكنيم مثل دوست مسئله حل بشه و دلگيرى نداشته باشيم و به هم بگيم دوست عزيز حالا دستو بده من جعفر منتظره دو سه تا اپديتى داشتيم واسشون بتركونيم ججججججججععععععععععععففففففففففففففففرررررررررررر
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، r91 ، hushmandco ، el333 ، sce ، proje ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
(2013-05-20 ساعت 20:28)alaleh_al نوشته:  سلام دوستان. دایی من شده کیس سوال برانگیز ابوظبی. من ازتون سوال کردم هیچ کس تحویل نگرفت. این شماره ای سایه خانم دادن باید باهاش تماس بگیریم و از حال روزمون با خبر بشیم؟ چون کیس از 7 مارچ آپدیت نشده. لطفا راهنمایی
آلاله جان سلام
من 161 روزه که منتظرم و از 20 فبروری هم آپدیت نشدم. پس همینطور که میبینین کاری نمیشه کرد جز صبر، به دایی بگین صبور باشن تا بالاخره نوبت کیلیر شدن ماها هم برسه... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، b_argi ، abloom_ma ، lilac ، sce ، r_ent ، raham ، proje ، amiraryan ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، alaleh_al ، mehdi didam ، رجبعلی
(2013-05-20 ساعت 16:13)smpf نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:13)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:05)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:58)KOUROSHAVIN نوشته:  منکه فک کنم پرونده منو به جای کاغذباطله فروختن و سر از یه آرایشگاه دراورده و روی میز آرایشگاه مشتریها هی ورق میزنن..مام دلمون خوشه که آ پ د ی ت میشیمRolleyes
ای خورشید..ای گل صدرنگ دشت آسمان...یکروز من ترا از شاخه خواهم چید

آقا کورش ، عموجان
با 62 روز ؟؟ خدا بهت رحم کنه ، بیای بالای 100 روز فکر کنم زبونم لال . . .
داداش حالا حالا ها باید بری جلو Big Grin خود سفارت اعلام کرده 4 تا 6 ماه !!! تو که هنوز به حد اقل هم نرسیدی !!! ولش کن سیس میسو ، بزن برو گشت و گذار ، اینطوری داغون میشی ، شما به خودت لطف کن ماهی یکبار ، تا دو ماه دیگه ، و بعد از اون تا یک ماه ، دو هفته یکبار و ماه بعدش ، هفته ایی یک بار سایت رو چک کن ، یه شماره هم بزار برای یکی از دوستات اگر تو این فاصله خبری شد خبرت کنه ، چیه این اوضاع که برای خودت درست کردی رفیق ؟ اول جوونی خدائی نکرده یه بلائی سر خودت میاری !!!
جمله ایی توی ذن میگه :
تمام رنجهای ما درزندگی از پندار و خیال ماست ، بگذار هر چیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از واقعیتهای دنیا جدا مکن و بگذار در میان و در بطن آن قرار بگیری
و یا :
آنچه که میبینید همان است که هست ، در پیش و در پس و در هر جهت ، همین امروز بگذارید فکر بزرگ شما به خیالات باطل ودلخوشیهای بی اساس پایان دهد ، طبیعت آسمان اصالتا" روشن است و این دیده است که تار شده است ، در اثر خیره خیره نگریستن !!!
اگر استقبال بشه بازم هست Big Grin

دوست من ،

سفارت میگه 4 تا 6 هفته نه ماه!! اگه به ماه بود که همه باید می رفتیم جلو ...Big Grin
این کوروش خان رو که میبینی حسابی دلش بزرگه Wink
امیدوارم همگی به زودی کلیر بشین
سلام ولي تو سفارت خود افيسر به ما گفت سه تا شش ماه و حتي تو ceac هم اينو
نوشته .حالا ماكه مي مصاحبه داشتيم چهار ماه بعد كه سپتامبره و مهلت تمام،به نظرتون چي ميشه من نه سوالي هم داشتم
به ما هم 3 ماه گفتن.

(2013-05-20 ساعت 19:13)rezajoon نوشته:  من کلیر شدم هورا

ارزوی اینکه ی روز یا شب این جمله را بگم
خدایا به خاطر حفظ سلامتی این جوونا هم که شده همه رو کلیر کن.بلندبگو آمین
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، afshin-b ، babak_1363 ، raham ، proje ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، shatsi
(2013-05-20 ساعت 20:20)sentinel نوشته:  دوستان عزیز که در ابوظبی مصاحبه شدن، اگر کسی آدرس ایمیل جهت پیگیری پرونده داره برای من ارسال کنه لطفا

دوست عزيز من هم امروز ٢٨ روزه كه بجز اپديت فرداى مصاحبه اپديت نشدم دوستان ديگه هم كه ميشناسم همين منوال هست و دوستايي كه تعداد روزاى انتظارشون كمتر هستم همينن پس نگران نباش چون طبيعى به نظر مياد اما ادرس ايميل ، تو برگه اى كه بهتون دادن ادرسى كه نوشته جايى ديدم كه ميشد باهاشون ارتباط داشت اما فقط يه سرى پرسش خودش مشخص كرده كه هيچ كدوم مورد نظر ما نيست نميدونم همين هست يا نه بهتره خودتون ببينينhttp://www.abudhabiivo.net/ivo.aspxوارد قسمت contact us بشيد بازم تحقيق كنين البته.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bardia mousapour ، sce ، lilac ، proje ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، ابی هانی
(2013-05-20 ساعت 21:04)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 20:20)sentinel نوشته:  دوستان عزیز که در ابوظبی مصاحبه شدن، اگر کسی آدرس ایمیل جهت پیگیری پرونده داره برای من ارسال کنه لطفا

دوست عزيز من هم امروز ٢٨ روزه كه بجز اپديت فرداى مصاحبه اپديت نشدم دوستان ديگه هم كه ميشناسم همين منوال هست و دوستايي كه تعداد روزاى انتظارشون كمتر هستم همينن پس نگران نباش چون طبيعى به نظر مياد اما ادرس ايميل ، تو برگه اى كه بهتون دادن ادرسى كه نوشته جايى ديدم كه ميشد باهاشون ارتباط داشت چك ميكنم مطمئن شدم مينويسم واستون.

دوست عزیزم، بینهایت لطف کردید و از شما هزاران بار سپاسگذارم، امید که هر چه زودتر این انتظار که برای همه مثل کابوس شده به پایان برسه
موفق باشید
تشکر کنندگان: Hoormazd ، bardia mousapour ، sce ، lilac ، proje ، mhb161 ، KOUROSHAVIN
کلیر شده از ایروان

[font=Courier]2013AS6463
2013AS6385
2013AS6467
2013AS5261
2013AS5712
2013AS5146[/font]
(2013-05-20 ساعت 17:13)hushmandco نوشته:  الان فهمیدم که مراجع مربوطه برای چک کردن بک گراند بنده نیازی به هیچ مدارکی از جانب من نداشته و کافی بود اسم و مشخصاتم رو گوگل کنن. مشخصات من به فارسی 4060 تا نتیجه و به انگلیسی 6400 تا نتیجه ! معروف بودم و بیخبر بودم. از این مدلها که کار نکرده رو هم باید بهش اعتراف کنم.
نزدیک به 10 هزار تا رکورد با ربط و بی ربط با اسم من اومده بالا. حالا نتیجه اینه که فقط یه گوگل چک 3 ماه وقت مراجع مربوطه رو پر میکنه . بقیه چک کردن ها بماند.
سلام ما رو هم برسونین رفتین آمریکا. ما که موندنی شدیم...

دوست من اگه اینجوری حساب کنی اسم من به فارسی 1,090,000 نتیجه و به انگلیسی 133,000 نتیجه داره
بچه ها خدانگهدار Big Grin
به همه خوش بگذره بلاد کفر
تشکر کنندگان: arash bon ، sce ، proje ، hushmandco ، گل نهال ، mhb161 ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان