کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-20 ساعت 16:37)soroushmm نوشته:  بچه ها ستاره دار یعنی چی؟ باید زنگ سفارت زد؟ کسی از دوستان از تجربش میگه؟
جریانش اینه که همه اعضای کیس کلیر نشدن یا کلیر شدن ولی صدور ویزاشون کمی تاخیر داره. بله باید با سفارت تماس بگیری ببینی جریان از چه قراره ( ایمیل بزن)
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.

(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، soroushmm ، رجبعلی ، sce ، forgivenevil ، mhb161 ، Saeedv13 ، ابی هانی
می تونید بگید بچه خها ستاره دار چه مشکلی داشتن ؟سفارت بهشون چی گفته؟ ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، Hoormazd ، zohre02 ، tajhizgaran ، mhb161
ابوظبى ........چه خبر؟
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، lilac ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 17:08)KOUROSHAVIN نوشته:  آقا...به زون مادرم همین الان کیس من کامل(3نفری)آپدیت شد....این تنها چیزیه که برای گفتن دارم:آفیسر چادری..چادرتو بردار
بابا ایول ایول ، بابا KOUROSHAVIN ایول...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، tajhizgaran ، shatsi ، گل نهال ، sce ، mhb161
الان فهمیدم که مراجع مربوطه برای چک کردن بک گراند بنده نیازی به هیچ مدارکی از جانب من نداشته و کافی بود اسم و مشخصاتم رو گوگل کنن. مشخصات من به فارسی 4060 تا نتیجه و به انگلیسی 6400 تا نتیجه ! معروف بودم و بیخبر بودم. از این مدلها که کار نکرده رو هم باید بهش اعتراف کنم.
نزدیک به 10 هزار تا رکورد با ربط و بی ربط با اسم من اومده بالا. حالا نتیجه اینه که فقط یه گوگل چک 3 ماه وقت مراجع مربوطه رو پر میکنه . بقیه چک کردن ها بماند.
سلام ما رو هم برسونین رفتین آمریکا. ما که موندنی شدیم...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام به همه ی بچه های مهاجر سرا به نظر شما امروز دوشنبه ایروان خبری میشه؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: lilac ، el333 ، KOUROSHAVIN ، raam12000 ، گل نهال ، b_argi ، mrr777 ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 16:54)Hoormazd نوشته:  ابوظبى ........چه خبر؟

دوست عزيز تازه صبح شده بزار خوابشون بپره بعد آپ مي كنن
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: lilac ، KOUROSHAVIN ، Hoormazd ، tajhizgaran ، b_argi ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 16:15)princesess نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:13)maryam218 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:40)princesess نوشته:  بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟

چون ماهم تجربه شما راداشتیم احتمال خیلی زیادسه شنبه ونهایت چهارشنبه جواب می دهند.

مریم جان من امضایی از شما نمی بینم که متوجه وضعیت شما بشم ...یکم از خودتون بگید ..
کی کلیر شدید ..کدوم یکیتون اول کلیر شد و بعد از چه مدت نفر دوم کلیر شد ؟ الان ویزاتون رو گرفتید یا نه؟
با تچکوور
والا من از هميشه امضا داشتم.. نميدونم چي شده.. الان يه نگاه ميندازم ببينم چي شد.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: Championking ، lilac ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، b_argi ، sce ، mhb161
سلام به همه سروران عزیز عصر دوشنبه ی شما به خیرو شادی به نظر شما ایروان امشب خبری خواهد شد؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، tajhizgaran ، s.s.h ، amiraryan ، raam12000 ، گل نهال ، b_argi ، payam62 ، sce ، arash_r15 ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 17:54)habibi نوشته:  سلام به همه سروران عزیز عصر دوشنبه ی شما به خیرو شادی به نظر شما ایروان امشب خبری خواهد شد؟

فکر نکنم . احتمالا یا فردا اپ می شه یا جمعه
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: el333 ، amiraryan ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، گل نهال ، b_argi ، payam62 ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 17:13)hushmandco نوشته:  الان فهمیدم که مراجع مربوطه برای چک کردن بک گراند بنده نیازی به هیچ مدارکی از جانب من نداشته و کافی بود اسم و مشخصاتم رو گوگل کنن. مشخصات من به فارسی 4060 تا نتیجه و به انگلیسی 6400 تا نتیجه ! معروف بودم و بیخبر بودم. از این مدلها که کار نکرده رو هم باید بهش اعتراف کنم.
نزدیک به 10 هزار تا رکورد با ربط و بی ربط با اسم من اومده بالا. حالا نتیجه اینه که فقط یه گوگل چک 3 ماه وقت مراجع مربوطه رو پر میکنه . بقیه چک کردن ها بماند.

یعنی کلیرت نکنن؟؟!!در اون صورت,عکس آفیسر بده,جنازه تحویل بگیرCool
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، s.s.h ، shatsi ، babak_1363 ، گل نهال ، b_argi ، noura ، linuxer ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 17:08)KOUROSHAVIN نوشته:  آقا...به زون مادرم همین الان کیس من کامل(3نفری)آپدیت شد....این تنها چیزیه که برای گفتن دارم:آفیسر چادری..چادرتو بردار

(2013-05-20 ساعت 16:54)Hoormazd نوشته:  ابوظبى ........چه خبر؟

المتاسفانه الفعلا الهیچی الخبر...الاما البزودی الانفجار و الهورای الکثیرBig Grin

صمیمانه ترین تبریکات رو بهت میگم
از الان میتونی بلیت دوشنبه آینده به آنکارا رو بگیری ، شک نکن
هورای اولت رو خودم میکشم هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا Big Grin
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bmojtaba ، alirezadiba ، گل نهال ، b_argi ، Hoormazd ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 17:13)hushmandco نوشته:  الان فهمیدم که مراجع مربوطه برای چک کردن بک گراند بنده نیازی به هیچ مدارکی از جانب من نداشته و کافی بود اسم و مشخصاتم رو گوگل کنن. مشخصات من به فارسی 4060 تا نتیجه و به انگلیسی 6400 تا نتیجه ! معروف بودم و بیخبر بودم. از این مدلها که کار نکرده رو هم باید بهش اعتراف کنم.
مشتی غصه نخور تازه شدی مثل من، میگم شدی مثل من چون بنده پیشکسوتم. تازه اگه بدونی توی این سرچ گوگل چی پیدا کردم که دود از سرت بلند میشه( خواستی بدونی پیغام بده میگم بهت) ....
خلاصه که اینم از شانس منو و تو هستش، اما شانس خوبش اینه که بقیه افراد مشابه ،شماره ملی و شناسنامه من و تو رو ندارن که، یعنی تنها حسنی که میشه بهش بسنده کرد همینه و بس... اما گشتن و فهمیدن اینا خودش به قول تو مدت زمان مجهولی رو نیاز داره، که امیدوارم بعد از 160 روز تا الان این تایم کافی بوده باشه براشون.
حالا اگه من کیلیر شدم و زمان برای تو کافی نبود که تو رو کیلیر کنن، مردونه بهت قول میدم خودم، هر روز که نه اما حداقل هر سه چهار روز سلام تورو به اونا و بالعکس برسونم... Big Grin Big Grin Tongue
این خط آخر و شوخی کردما، به دل نگیری مشتی، شک نکن که همه مون کیلیر خواهیم شد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-20 ساعت 13:58)princesess نوشته:  تا شب صبر می کنم اگه جوابی اومد که هیچ ..نیومد باز ایمیل می فرستم ..شاید هم عصری یه زنگ زدم ....
آه خدااااااااااااااااااااااا شکرت ... اما می خواستی کلیر کنی یکدفعه هممون رو با هم کلیر می کردی دیگه بعد از این هم مدت ...آخه این انصافه اینجوری سر کیس ما میاری خدا جون .... بخدا دیگه رمقی توی وجودمون نمونده
خانم پرنسس اگر یادتون باشه ما هر دو در یک روز ستاره دار شدیم جواب ایمیل منم نیومده .اگر خبری شد هر دو اطلاع رسانی کنیم.(من موفق به پیام خصوصی نشدم)
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، shatsi ، رجبعلی ، s.s.h ، گل نهال ، b_argi ، raham ، sce ، mhb161
دوستان عزیز جا داره به دوستمون sahels70 بخاطر ویزای یکضرب از ارمنستان تبریک بگیم با وجود اینکه سال تولد رو موقع ثبت نام چند سال اشتباه زده بود.خدا رو شکر
ارزوی کلیرنس عاجل هم برای همه منتظران دارم
ارادتمند
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان