موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 16:02)zohre02 نوشته: ای کاش حداقل یک بارم شده سیس مارو آپدیت می کردند دلمون خوش می شد، خسته شدیم اون قد به ما بی محلی کردن
نگران نباشین .انشالله پرونده ما را هم نیگاه میکنند.
من هم از ژانویه تا حالا که رفتم مصاحبه یکبار آپدیت شدم آن هم با ایمیل ... خدا بزرگه .. همه کلیر می شیم انشاالله.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کلیر شده مبارکتون باشه .....خودتون رو بیایید معرفی کنین مردم از فضولی......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم که طبق معمول نبودیم
۲۰۱۳
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جمعه روز پدره.امیدوارم تمام پدرهای این تاپیک تا روز جمعه کلیر بشن
تا به افتخارشون یک جشن و سرور حسابی راه بندازیم(البته اگه ریا نباشه خودم هم جزوشون هستم)
اینهم انرژیش++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مصاحبه ما چند هفته دیگه است بعد از اومدن نامه مصاحبه ما این سایت سیس رو چک کردیم و ready روبرای همه اعضا خانواده مون دیدیم اما یک هفته است وقتی چک می کنم error زیر رو میده
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
مدارک ما امروز رسیده آنکارا به نظرتون چکار کنم ایمیل بزنم تا هم از رسیدن مدارک مطمئن بشم و هم مشکل رو مطرح کنم؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 23:40)Ali.US نوشته: بچه ها جمعه روز پدره.امیدوارم تمام پدرهای این تاپیک تا روز جمعه کلیر بشن
تا به افتخارشون یک جشن و سرور حسابی راه بندازیم(البته اگه ریا نباشه خودم هم جزوشون هستم)
اینهم انرژیش++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدا از دهنت بشنوه داداش
البته ما به یه آپدیت هم خوشیم
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید میخواستم بدونم آیا از بچه های آنکارا کسی هست که 11 اپریل مصاحبه داشته آخه کیس ما فقط یکبار آپدیت شده خواهش میکنم جواب بدین ؟سمیه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-20 ساعت 23:56 توسط hnbroker.)
سلام ببخشید اگه ممکنه یکی بگه از بچه های آنکارا کسی
هست که 11 اپریل مصاحبه رفته باشه ما فقط یکبار آپدیت شدیم شما چند بر آپدیت شدین
سلام ببخشید میخواستم بدونم آیا از بچه های آنکارا کسی هست که 11 اپریل مصاحبه داشته آخه کیس ما فقط یکبار آپدیت شده خواهش میکنم جواب بدین ؟سمیه