کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-20 ساعت 22:55)گل نهال نوشته:  Mrr77
Arash-r
ali.us
كدومتون كلير شديد؟ زود هورا بكشين

سلام گل نهال جان عزیز

نه بابا. ما همچنان نیستیم ! ظاهرا هیییچ خبری نیست !!! کلیر شده ها اعلام کنن. به افتخار کلیر شده ها هوراااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
(2013-05-20 ساعت 22:32)r_ent نوشته:  1 عالمه انرژی مثبت برای همه منتظرین
+++++++++++++++++++++++++++++++++
پرانرژی مثبت بفرستیم، انرژی ما خیلی پرتوانه، پس همگی فُکوس کنیم رو این قضیه و باور داشته باشیم به زودی 1 عالمه کیس جدید کلیر شده خواهیم داشت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پیشاپیش
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
والا خاله قزی جان از شما خیلی تشکر میکنم به خاطر این حمایتتون، اما یه چیز بگم انرژی ماها هم خیلی خیلی پرتوانه خاله جان، با اینکه خیلی وقته منتظریم اما انگار نه انگار، شب همگی داریم میریم گودبای پارتی جعفر که بترکونیم...
البته شما هم خواستین تشریف بیارین جا برای همه دوستان، حتی اونایی که در تدارک سفرشون هستند، هست... Big Grin Big Grin Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-20 ساعت 16:02)zohre02 نوشته:  ای کاش حداقل یک بارم شده سیس مارو آپدیت می کردند دلمون خوش می شد، خسته شدیم اون قد به ما بی محلی کردن

نگران نباشین .انشالله پرونده ما را هم نیگاه میکنند. Wink من هم از ژانویه تا حالا که رفتم مصاحبه یکبار آپدیت شدم آن هم با ایمیل ... خدا بزرگه .. همه کلیر می شیم انشاالله.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، mhb161 ، s.s.h ، raham ، KOUROSHAVIN ، m@ry@m75 ، sce ، linuxer ، noura ، mehdi didam ، zohre02 ، princesess
دوستان عزیز کلیر شده مبارکتون باشه .....خودتون رو بیایید معرفی کنین مردم از فضولی......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: el333 ، hamedhamed ، nina22 ، Ali.US ، mhb161 ، s.s.h ، raham ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، sce ، AFSHIN-PIC ، zohre02 ، sh_aytak ، princesess ، رجبعلی
ما هم که طبق معمول نبودیم
۲۰۱۳
بچه ها جمعه روز پدره.امیدوارم تمام پدرهای این تاپیک تا روز جمعه کلیر بشن
تا به افتخارشون یک جشن و سرور حسابی راه بندازیم(البته اگه ریا نباشه خودم هم جزوشون هستم)
اینهم انرژیش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان عزیز مصاحبه ما چند هفته دیگه است بعد از اومدن نامه مصاحبه ما این سایت سیس رو چک کردیم و ready روبرای همه اعضا خانواده مون دیدیم اما یک هفته است وقتی چک می کنم error زیر رو میده

Application Error

An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
مدارک ما امروز رسیده آنکارا به نظرتون چکار کنم ایمیل بزنم تا هم از رسیدن مدارک مطمئن بشم و هم مشکل رو مطرح کنم؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، sce ، zohre02 ، payam62 ، mhb161
خوب دلاور زنان و مردانی که همچنان از کلیر شدن دوستان عزیز خود شاد میشوید و هورا میکشید.Big GrinBig Grin....هنوز برای ما دیر نشده و زمان باقیستShy......من از فردا دوباره با تجدید قوا و روحیه ای بهتر از امروز در کنار شما بزرگواران به پیش میروم... و مطمئن هستم روزهای خوب برای ما هم در راه است.....کلیر شدگان عزیز این شادی مبارکتان باشد.Big GrinBig Grin....و درود بی پایان بر صبر همه منتظران.Big GrinBig Grin...تا فردائی دیگر شب بخیر
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-20 ساعت 23:40)Ali.US نوشته:  بچه ها جمعه روز پدره.امیدوارم تمام پدرهای این تاپیک تا روز جمعه کلیر بشن
تا به افتخارشون یک جشن و سرور حسابی راه بندازیم(البته اگه ریا نباشه خودم هم جزوشون هستم)
اینهم انرژیش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا از دهنت بشنوه داداش
البته ما به یه آپدیت هم خوشیم
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: hushmandco ، Ali.US ، KOUROSHAVIN ، raham ، lilac ، sce ، shatsi ، noura ، abloom_ma ، zohre02 ، princesess ، mhb161
سلام ببخشید میخواستم بدونم آیا از بچه های آنکارا کسی هست که 11 اپریل مصاحبه داشته آخه کیس ما فقط یکبار آپدیت شده خواهش میکنم جواب بدین ؟سمیه
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، sce ، zohre02 ، payam62 ، tajhizgaran ، mhb161
سلام ببخشید اگه ممکنه یکی بگه از بچه های آنکارا کسی
هست که 11 اپریل مصاحبه رفته باشه ما فقط یکبار آپدیت شدیم شما چند بر آپدیت شدین

سلام ببخشید میخواستم بدونم آیا از بچه های آنکارا کسی هست که 11 اپریل مصاحبه داشته آخه کیس ما فقط یکبار آپدیت شده خواهش میکنم جواب بدین ؟سمیه

تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، sce ، zohre02 ، payam62 ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 23:59)hnbroker نوشته:  سلام ببخشید میخواستم بدونم آیا از بچه های آنکارا کسی هست که 11 اپریل مصاحبه داشته آخه کیس ما فقط یکبار آپدیت شده خواهش میکنم جواب بدین ؟سمیه

یه سر به منتظر سرا بزنین ببینین کیا اون حوالی مصاحبه داشتن. اینجوری راحتتره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: hnbroker ، sce ، zohre02 ، payam62 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 12:43)hushmandco نوشته:  کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...
قول میدم که بزودی یه آپ کلی توی راهه که میزونت میکنه...از کجا معلوم؟شاید تو زودتر از من کلیر بشی...اینجا همه چی در همهWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، lilac ، raham ، sce ، s.s.h ، mrr777 ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 21:36)امیر مهاجر نوشته:  کلیر شده از ایروان

[font=Courier]2013AS6463
2013AS6385
2013AS6467
2013AS5261
2013AS5712
2013AS5146[/font]

خیلی جالبه!
کلیرهای ۲۶ آوریل رو اینجا کپی کردم! هر چی فکر میکنم متوجه نمیشم چطور تونستم چنین کاری کنم! خیلی کار سختیه خداییش!
با عرض معذرت از همه دوستان، اصلاحش کردم.
به همه کلیر شده‌ها از جمله حامد حامد عزیز تبریک میگم.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(2013-05-21 ساعت 00:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 12:43)hushmandco نوشته:  کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...
قول میدم که بزودی یه آپ کلی توی راهه که میزونت میکنه...از کجا معلوم؟شاید تو زودتر از من کلیر بشی...اینجا همه چی در همهWink

خدا از دلت بشنوه کوروشاوین عزیز. ایشالا ارشد هامون زودتر خلاص شن. ما هم این وسط مسط ها از بوی کلیر دوستان امداد حیات میکنیم تا وقتمون بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: raham ، Ali.US ، shatsi ، sce ، گل نهال ، s.s.h ، nina22 ، mrr777 ، zohre02 ، princesess ، mhb161 ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان