کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها اگه ویزا رو بدیم سفارت چقدر طول میکشه تا ایشو بشه تو سیس؟دیروز که پاسارو دادیم فقط هردو آپدیت شدیم.دیگه تغییری نکرده.یکم نگرانم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، zohre02 ، گل نهال ، mhb161 ، sce
(2013-05-21 ساعت 07:57)Rira2013 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی, می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی مجبور شدم به شما هم بگم شاید بتونید کمکم کنید. هیچ کدوم فرم 230 را که بار اول تکمیل کردیم فرستادیم ندارید. باید آپدیت شده اش را امروز با بقیه ی مدارک بفرستم آنکارا. از دیروز تا حالا هر چقدر می رم تو سایتش نمی تونم دانلودش کنم . همش error می ده. هر کی داره لطفا واسم بفرسته . وقتم کمه.

تو لینک زیر میتونی دانلود کنی، هردو فرم موجوده
http://uplod.ir/go7vzdyypmvo/Forms.rar.htm
موفق باشی
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: zohre02 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، payam62 ، رجبعلی ، mhb161 ، sce
سفارت زود کار کن بیشتر کلیر کن

میدونم وزن و قافیه درستی نداره ولی یه عالمه معنا دارهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(2013-05-21 ساعت 07:49)b_argi نوشته:  صبح همه بخیر. با تبریک به دوستانی که کلیر شدن.
نمیخواستم خاطر دوستانم رو مکدر کنم ، ولی یه نکته ای که چند وقتی ذهنم رو بد جوری قاطی پاطی کرده اینه که این دوستانی که حداقل در مهاجرسرا هستن و بالای 50 روز هنوز کلیر نشدن..اکثریت کیس هاشون 4 نفره است ... می خواستم ببینم تعداد افراد کیس تاثیری در روند کار داره؟
ممنون

نه دوست عزيز. فكر نميكنم. من يه نفر هستم ولي الان بيشتر از 75 روزه كه منتظرم !Tongue
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: abloom_ma ، mnajafinobar ، iman63ir ، nina22 ، zohre02 ، hamedhamed ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، mhb161 ، sce ، Saeedv13
سلام و صبح به خیر به دوستان

در این صبح زیبای بهاری

تبریک و شاد باش به بچه های کلير شده ویزا مبارکتون باشه Big Grin

و يه عالمه انرژی مثبت واسه دوستان منتطر ویزا از جمله خودمBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
الكي الكي 90 روزه شديم رفت پي كارش!!!!
خدايا نذار سه رقمي بشيم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-21 ساعت 07:49)b_argi نوشته:  صبح همه بخیر. با تبریک به دوستانی که کلیر شدن.
نمیخواستم خاطر دوستانم رو مکدر کنم ، ولی یه نکته ای که چند وقتی ذهنم رو بد جوری قاطی پاطی کرده اینه که این دوستانی که حداقل در مهاجرسرا هستن و بالای 50 روز هنوز کلیر نشدن..اکثریت کیس هاشون 4 نفره است ... می خواستم ببینم تعداد افراد کیس تاثیری در روند کار داره؟
ممنون

نگران نباشین من 132 روز که منتظرم و کیس 1 نفره ام.

(2013-05-21 ساعت 10:03)mehrana نوشته:  
ممنون

نگران نباشین من 132 روز که منتظرم و کیس 1 نفره ام.
اااااا..ببخشید 3 دفعه جواب دادم آخه آپ نمی شد.اینجا هم برای آپدیت کردن ما سر ناسازگاری داره.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، mehdi didam ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، shatsi ، sce ، lingni ، رجبعلی ، mhb161
ببخشید من یه جایی معنی فرم صورتی و ... اینا رو که واسه کلیر هست رو خوندم الان هر چی می گردم پیدا نمیکنم..اگه کسی میدونه کمکم می کنه؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: zohre02 ، sadeghi897 ، shatsi ، sce ، lingni ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 09:55)mohammad fazli نوشته:  الكي الكي 90 روزه شديم رفت پي كارش!!!!
خدايا نذار سه رقمي بشيم

به امید خدا تو سری بعد حتما کارنت می شی نگران نباش Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، shatsi ، raham ، sadeghi897 ، KOUROSHAVIN ، Hoormazd ، sce ، lingni ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 10:06)elmira_fa نوشته:  ببخشید من یه جایی معنی فرم صورتی و ... اینا رو که واسه کلیر هست رو خوندم الان هر چی می گردم پیدا نمیکنم..اگه کسی میدونه کمکم می کنه؟
تو سفارت آنکارا برگه سفید ویزای یکضرب هست.برگه صورتی یعنی یک سری کارای اداری باید طی بشه و در نهایت ویزا رو بهتون میدن. برگه قرمز هم به معنی رد شدن کیس هست.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، hamedhamed ، sadeghi897 ، shatsi ، lingni ، گل نهال ، mhb161 ، sce
(2013-05-21 ساعت 10:06)elmira_fa نوشته:  ببخشید من یه جایی معنی فرم صورتی و ... اینا رو که واسه کلیر هست رو خوندم الان هر چی می گردم پیدا نمیکنم..اگه کسی میدونه کمکم می کنه؟

معني؟؟؟!!!
دوست عزيز شما بعد از مصاحبه يك برگه رديافت ميكني كه ميتونه رنگهاي مختلفي داشته باشه (بر اساس سفارت) مثلا ابوظبي كلا سفيد ميده چه يكضرب بگيري چه كليرنس بخوري. انكارا سفيد ميده اگر يكضرب بگيري و صورتي ميده اگه كليرنس بخوري. ارمنستانم برگه ابي رنگ ميده اگر كليرنس بخوري. ولي كلا متن يكساني داره اين نامه و فقط كاغذي كه روش پرينت شده رنگش فرق ميكنه Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، sgkco24 ، nina22 ، raham ، hamedhamed ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، sce ، lingni ، رجبعلی ، mhb161 ، mrr777 ، Saeedv13 ، elmira_fa
تقدیم به همه منتظران عزیز:Shy

آن کس که ارده و استقامت دارد، روی شکست نمی بیند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-21 ساعت 09:20)mehdi didam نوشته:  
خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟

خواستیم شعر بگیم بقیه اش نیومد Big Grin

حالا یه فکری به ذهنم رسید بیائیم برای رفع کسالت و بی حالی ، یک سرگرمی راه بیاندازیم و همگی با هم یک شعر زیبا بسازیم ، من بیت اول رو گفتم لطفا" این کاره هاش و غیر این کاره هاش بیان جلو Cool البته میشه بیت اول رو کلا" حذف ، تعدیل ، تکذیب ، یا هربلای دیگه سرش آورد ، به نظرمن بهتره بریم تو وادی طنز . . .
ببینیم این یک بیت تا کجا میتونه ادامه پیدا کنه ؟ شاید تا قبل از پایان اون ، همگی کلیر شدیم
حد اقلش اینه که به عنوان یک یادگاری جمعی از بچه های 2013 توی مهاجر سرا بمونه ، و اونور دنیا هر کی اونو بلد باشه ، خب یه جورایی خودی حساب میشه
پس لطفا" دست بردارید از این کلیر ملیر ، اگه بخواد بشه میشه ، جایی شنیدم :

خیلی هم که این پا اون پا کنی فقط کفشات خراب میشه ، آروم بشین تا اتوبوس بیاد ، اگه جا داشته باشه ما هم سوار میشیم

البته تبریک به کلیر شده ها فراموشم نشده ها ! نوش جون همتون گوارای وجود

خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟.......و ميرود دلم يو اس امبسي چه بي قرار
نشسته ام در انتظار اين سفير بي بخار........كه شايد او كند نظر بر اين سكوت انتظار

به اميد كلير شدن تمام بچه ها
ما تا آخرش همين جا هستيم
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
يك روز سوراخ كوچكي در يك پيله ظاهر شد. شخصي نشست و چند ساعت به جدال پروانه براي خارج شدن از سوراخ كوچك ايجاد شده درپيله نگاه كرد.
سپس فعاليت پروانه متوقف شد و به نظر رسيد تمام تلاش خود را انجام داده و نمي تواند ادامه دهد.
آن شخص تصميم گرفت به پروانه كمك كند و با قيچي پيله را باز كرد. پروانه به راحتي از پيله خارج شد اما بدنش ضعيف و بالهايش چروك بود.
آن شخص باز هم به تماشاي پروانه ادامه داد چون انتظار داشت كه بالهاي پروانه باز، گسترده و محکم شوند و از بدن پروانه محافظت كنند.
هيچ اتفاقي نيفتاد! در واقع پروانه بقيه عمرش به خزيدن مشغول بود و هرگز نتوانست پرواز کند.
چيزي که آن شخص با همه مهربانيش نميدانست اين بود که محدوديت پيله و تلاش لازم براي خروج از سوراخ آن، راهي بود که خدا براي ترشح مايعاتي از بدن پروانه به بالهايش قرار داده بود تا پروانه بعد از خروج از پيله بتواند پرواز کند.
گاهي اوقات تلاش تنها چيزيست که در زندگي نياز داريم.
اگر خدا اجازه مي داد که بدون هيچ مشکلي زندگي کنيم فلج ميشديم، به اندازه کافي قوي نبوديم و هرگز نميتوانستيم پرواز کنيم.
من قدرت خواستم و خدا مشکلاتي در سر راهم قرار داد تا قوي شوم.
من دانايي خواستم و خدا به من مسايلي داد تا حل کنم.
من سعادت و ترقي خواستم و خدا به من قدرت تفکر و قوت ماهيچه داد تا کار کنم.
من جرات خواستم و خدا موانعي سر راهم قرار داد تا بر آنها غلبه کنم.
من عشق خواستم و خدا افرادي به من نشان داد که نيازمند کمک بودند.
من محبت خواستم و خدا به من فرصتهايي براي محبت داد.
"من به هر چه که خواستم نرسيدم ...
اما به هر چه که نياز داشتم دست يافتم"
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
می دونید، دیگه همتون باید اماده سفر باشید
اره باس آماده باشین
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان